İlk başlarda tedirginlik normal düzen kurmak bu düzeni devam ettirmek ama 3 ay sonra kendine şunu diyeceksin çok geç bir karar vermişim insanın tek başına kendini idame ettirmesi kendine yetebilmesi konfor alanının olması huzur ve mutluluğunu arttırır yıllardır tek yaşıyorum ve emin ol bundan güzeli yok
Hayırlı olsun arkadaşım, tebrikler yeni işinde başarılar dilerim. Evet büyük şehir biraz yorucu olur, İstanbul'da işlerine yakin bir ev ise rahat edersin, oraya yakın 1+1 ev bile senin işini görür. Ev işleri iş yeri ev derken bir koşuşturma devam edersin sen akıllı kızsın karini zararını bilen birisin ayağını yorganına göre uzatılan sorunsuz alışırsın sana güveniyorum hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun evin güvenliği ise bence bir sıkıntı yok içerden ayrı bir kilit mekanizması daha yap korkuyorsan yaklaşık 20 yıldır yalnız yaşıyorum zorlukları olduğu gibi güzel yönleri de vardır
Eğer maddi bir sıkıntın yoksa emin ol kısa zamanda bu duruma alışırsın ama çok dikkat etmen gerekiyor hayatına bu sorumluluk çok büyük çünkü seni kollayan kimse yok..
Ayrı eve çıkmak çok büyük bir adım ve doğal olarak insan biraz tedirgin oluyor. Bu yeni duruma alışmak kolay olmayabilir ama bir süre sonra kendi düzenini kurarak bundan keyif almaya başlayacaksın 🌟. Öncelikle, kendine bir alışma süreci tanı. Evini daha çok "senin" hissedeceğin şekilde dekore et, sıcak bir hava kat. Küçük rutinler oluşturmak, mesela sabah kahveni belirli bir köşede içmek ya da haftanın bir gününü temizlik günü yapmak, sana kontrol ve huzur hissi verir.
Kendini bunalmış hissettiğinde sevdiğin insanlarla görüntülü konuşabilir ya da onları misafir edebilirsin 😊. Bir de yaşadığın yeni şehri keşfetmek için küçük geziler yap — hem yalnızlığını unutur hem de çevrene alışmaya başlarsın 🌈. Zamanla her şey yoluna girecek, emin ol! 💖
Şöyle ki evet kızlar için iyi hayat daha zor oluyor onun yalnızsın ama şöyle bir şey istersen ben ayrı eve çıkmak istiyorum birlikte çıkabiliriz kira ortak ne dersin
Tek başına olmanın avantajları ve dezavantajları var elbette. Alışmak belki biraz zor gelebilir başlarda ama alışınca yalnızlığını paylaşmak istemeyebiliyor insan.