Eşim son zamanlarda harçlık konusun da beni ihmal ediyor bu durum canımı sıkmaya başladı bekliyorum ama ne yapmam lazım?

9 aylık hamileyim acaba ben mi evham ediyorum yoksa geçiştiriyor mu hiç böyle yapmazdı borcu olduğunu da zannetmiyorum kapatması için bir tane bileziğimi verdim ama şu an doğumuma haftalar kaldığı için yalnız kalmam için annemlere geldim annem her ihtiyacımı karşılıyor ama ne bilim kendimi tuhaf hissediyorum hepte anneme yüklenemem hamile olduğum için de çalışamıyorum ama son zamanlarda gerçekten ya kartta para yok diyo ya İnternette mobil bankacılığa giremiyorum diyo bana mı öyle geliyor geçiştiriyor mu anlamadım yarın hastaneye gidicem taksi parası lazım annemde gelecek belki anneme bi dondurma ısmarlarım cebimde param bile yok hep annemden istemekte istemiyorum geçen bana yedek elbise felan aldı bu durumu konuştum ama sürekli eşimden istemekte artık sıktı hiç böyle yapmazdı acaba annem var diye mi rahat davranıyor

Eşim son zamanlarda harçlık konusun da beni ihmal ediyor bu durum canımı sıkmaya başladı bekliyorum ama ne yapmam lazım?