Eşim harçlık vermiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ve bir kaç aydır işsizim. Eşim bana harçlık vermiyor, paran var mı diye sormuyor... Kredi kartıma yükleniyorum artık. Ailem sorunca veriyor diyorum utancımdan. Kavga ettiğimizde falan çalışmadığımı yüzüme vuruyor. Hep benim param benim evim falan diyor. İş arıyorum bu arada ama bulamadım yani. Üstüme başıma kıyafet almak istiyorum alamıyorum. Şimdi kışlık botum bile yok ne yapıcam bilmiyorum... Bu arada eşim iyi bir firmada yönetici.
Güncellemeler
+1 yıl
Tam tanımadığımı falan yazan olmuş. Ben çalışıyordum hep ve işten ayrıldığım dönemde de ailemle yaşadığım için ondan para alma ihtiyacı duymamıştım hiç. Bide o zaman biz aileyiz sen istersen iş arama falan diyordu. Şimdi de ben kazanıyorum diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite mezunu çalışan bir kadınım. Yalnızca 3 aydır işsizim çünkü çalıştığım firma taşındı. Aşk evliliği yaptım ve 4 senedir birlikteyiz. Ailemin maddi durumu iyi ama ben onları üzmemek için birşey demiyorum. Lütfen suçlamalarda bulunmayın bana çalışmıyorum diye. Kaldı ki iş arama sürecindeyim. Benim ailem maddi açıdan eşimin ailesinden üstün yani para için evlenmedim. Para muhabbetlerini de hiç yapmam. Eşimden para istemeye utanıyorum çünkü verdiğinde yüzüme vuruyor sinirlenince. :((
Eşim harçlık vermiyor ne yapmalıyım?