Esime nasıl ders verebilirim. Sürekli beni kıracak ya da kızdıracak biseyler yapıyor aldatmak falan değil tabi de cok sinirlendiriyor kavgalar ettik olamadi kizdim olmadi güzellikle anlattim olmadi küstüm agladim olmadı ayrılırım senden dedim olmadi yani pisman oluyor ama ozur de dilemeyi bilmiyor telafi de etmiyor sonra ben niye her seferinde eski mevzularida aciyorum oluyor valla delircem artik ayrılmaya da yanasmiyor seviyoruz yani orasi ayrı onca yillik emeklerimiz var ama cok yoruldum yani nasil olsa bariscaz rahatlığı var benim sinirim biraz gecsin hemen rahata bağlıyor napim sizce ya da daha önceki kavgalarımızda bir sürü sözler verdi hic birini tutmuyor kavga bitince hersey normale dönüyor bide ben naparsam onu yapmaya basladi simdi daha çok sinirleniyorum hem suclu hem güçlü arkadaşları
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin sinirlendirme ona zevk veriyor umursamıyor tavra gir beyni yansın biraz.:)) o Ergen tavırlarla yaklasiyorsa sen de ciddiye almıyor gibi dene bir de. Ha hakaret varsa , narsist tavırlar varsa bilemem tabi.. Narsist bir adamsa zaten o ilişkiyi bitirmek en sağlıklısı kendine saygini yitirmeden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
10 ay3. bir kişi sokmalısın ilişkiye ve bu bir profesyonel olmalı. Hakem gibi düşün, kim haklı kim haksız hatalar nasıl düzeltilir yön verecek ilişkinize. Yine olaylar kötü bir noktaya geldiğinde terapiye yani evlilik danışmanına gitmeyi şart koşabilirsin. Nasıl kabul ettireceğini sen daha iyi bilirsin.
01 Yorumla- 10 ay
Hem madem seni kopyalıyor bunu yapmak daha kolay olur
10 ayİçsel olarak takmayıp akışına bıraktığınızda çözülüyor kendiliğinden. Siz tepki vererek, içinizde öfkelenerek, kızarak onu besliyorsunuz dolayısıyla devam ediyor. Bu döngüyü kırmanın en kolay ve zor olan yolu ise içsel olarak dengede olmak, kendi kendinizle iyi hissetmek, sakin olmak ve anlamak.
10 Yorumla
10 ayEvlilkkte öyle olmuş adam düzelmiyor. Ona sadece ondan bosanarak ders verebilirsin. Akillanirsa senden sonraki kadınına yapmaz. Öküsse devam eder. Üzgünüm. Başka bir formülü yok. ya da en iyi ihtimal.. sizi kaybetme korkusu yaşarsa belki düzelir. Başka türlü erkek düzelmez.
016 Yorumla
Soran10 ayİste o korkuyu nasıl yasicak
- 10 ay
Konuyla ilgili duygularınızı açacaksınız. Böyle devam edersen beni kaybedersini direk demesenizde hissedecek... ama hayatım.. buntutumlarin aramida bir kopusa sebep olabilir. Mutsuz ve değersiz hissediyorum sen böyle davranınca gibi.. yinede hissetmesse.. böyle devam edersen beni kaybedersin konusunu.. daha fazla hissetirebilecek cumlelerle.. hissetmesi gerekebilir. Rol yapmayi birakmis. Nikahın bağlayiciligini kullanan. nasıl olsa gidemezsiniz rahatlığı ile. artık gerçek yüzünü göstermeye çekinmeyen.. klasik türk erkek eş modeli. Haberin olsun. Ben gidebilirm. Nikahta kurtarmaz.. mesajını almazsa o adam düzelmez. Görmezlikten gel diyen olmuş ama.. görmezkeLikten gelerek mutlu olamaz.. görmezden gelmeyi zaten başaramazsin.
Soran10 ayBunu yapiyorum zaten ama iste.. anlasa
- 10 ay
O zaman daha açık ve net olun. Boşanma konusunu açın. İstersen bir müddet ayrı yaşayalım. bir kaç ay.. benim ile ilgili duygularını kendinle baş başa kal.. bir gözden geçir.. deyin. gidin baba evine bir kac ay. Kendine gelsin bi. Şu anda duyguların zayıf olduğu için beni iyi hissettirebilmek adına teşfik olmadigini dusunuyorum. Bunu şeyin mesela.. Her şekil konuşulur.. sizi kaybetme duygusunu ciddi şekilde yaşamalı. Yoksa düzelmez. Sizin yaptiginiz seviye yeterli olmuyor demek mi. Seviyeyi yükseltmelisiniz. Başka türlü düzelmesi imkansız. O sizin yaptiginizi hissetmiyor. Sizinle ilgili nasıl olsa gidemez.. benden ayrılamaz özguvenini fazla yuklemissiniz. Mesajı daha net vermekten başka seçeneğiniz yok. Her şeyi yapiniz. Yinemj duzelmedi.. ayrı yasadiniz döndünüz. ya da boşanma talebinizi hissettigi haldemi duzelmedi. O zaman yapacak bişey yok. Ömür boyu öyle yaşanmaz. Çünkü bu vb. durunlarin seviyesi.. evlilik içinde önlem alınmadığı taktirde şiddetlenir. Böylede yasanmayacagi için boşanmak tek seçenek olacak.
- 10 ay
@isimssizuyee
Bak burada da bir mavi profil soruda tam olarak ne yaptığı anlatılmış olmamasına rağmen hatta belki de kendisinin de yapabildiği şeyler için bir başka erkek için "öküz" demiş... ben kadın olarak olayın ne olduğuna dair yorum yapmadan bir eş hakkında saygısız ifadeler kullanılmasını eleştirdim diye erkek oluyorsam bu mavili de denin mantığına göre mavi profil açmış kadın olmalı... bu arada savunduğun soru sahibi el yabancı birinin eşi için "öküz" yakıştırması yapmasından bile rahatsızlık duymamış farkındaysan
Soran10 ay@Popişka ne kadar cok boş yaptın
- 10 ay
@Popişka sen burada bu kadın neden bu terimleri kullanıyor bu hale nasıl geldi onu soracaksın kadın kadının düşmanı resmen. Hemcinsini kurcala sen bu soruyu erkek sorsa erkekler hemcinsini korurdu nasıl hemcinsiniz anlamıyorum ya kadın kadını tutar ki kadın haklı burada sende hemcinsinde düşmanlık arıyorsun ya erkeksin ya da hemcinsine düşmansın
- 10 ay
@Popişka ha şimdi başlarsın öyle değilim niye kıskanayım düşman olayım tanımadığım kişiye diye o zaman erkeksin.
- 10 ay
@İsimssizüyee sen burada kadınları aşağılıyorsun aslında. Neden dersen bak burafa hiç bilmediği konuda erkeğe öküz diyen erkek profili için "bilip bilmeden erkeği haksız saydı" diyerek kadın olarak tanımlamıyprsum belli ki bir erkeğin detayını bilmediği bir konuda Bike kadını savunması sana göre normal yani erkekler sırf erkek dite erkeği savunmak zorunda hissetmeyen vicdanlı insanlar sana göre ama bir kadın bir erkeğin karıısı tarafından herkesin içinde dedikodusunu yapılmasını sağladığı için bir hemcinsim eleştiremez. Eleştiriyorsa mutlaka erkektir çünkü geröek bit kadın olaylara objektif bakış ilkesel düzeyde bile hemcinsim ekeştiremex
- 10 ay
@Popişka sen erkeksin Harun ve suçlusun hemcinsinde suçlu
- 10 ay
@İsimssizüyee
Beni geç... sırf hemcinsim suçluyor hatta saygısızlığını kullandığı kelimelerle belli eden biri suçluyor diye hiçkimde suçlu olmaz...
Sorularından kaçacak delik arıyorsun.
Madem erkeği savundum diye ben erkeğim; adama konuyu hiç bilmeden öküz diyen mavi profil de aslında kadın mı? - 10 ay
@Popişka onun bir kadın olduğundan eminiz çünkü hiçbir erkek hemcinsine hakaret etmez hayali bile olsa. Ama senin Harunlar hazmedemiyor kadın düşmanlığı yapıyor neyse ki böyle kadınların sayısı çook fazla göz açtırmıyor size iyi oluyor
- 10 ay
@Popişka Harun eğer karına kötü davranırsan arkandan böyle laflar edecek işte sen sen ol kusur işleme karına
- 10 ay
@İsimssizüyee iyi de bu soruda karısı tarafından kğçültücü şekilde insanlara dedikodu malzemesi yapılan erkek burada değil ki? Ayrıca burada olmak iyi olmamanın gerekçesi ise burada bulunan kadınları neden "iyi" olarak tanımıyorsun? Farkında isen kocasından başka bir adam "öküz" diye bahsettiğinde itiraz etmeyen haysiyet fukarası kişi burada ama arkasından konuşulan adam burada değil.
- 10 ay
@Popişka kadın o raddeye getiren kötü erkektir erkek iyi olsa kadın da böyle konuşmaz abartma harun
- 10 ay
@İsimssizüyee
Valla benim abim şimdiki eşiyle gayet iyi... ama önceki karısı her türlü psikolojik ve hatta fiziki şiddeti uygulayıp bşr de üzerine şikayet ederdi. Beklentisi erkeğin onu kendinden üstün tutması köle gibi hissetmesiydi ve bu isteği yerine gelmeyince de şikayet ederdi... abimde hata olsa yeni eşiyle bu kadar mutlu olmazdı... tamam her kadın yengem gibi toksik bencil ve kötü olmayabilir ama herkesin kabalıktan anladığı veya eşinden beklentileri farklıdır... biz burada adamın tam olarak ne yaptığını bile bilmiyoruz erkek ladeın onu ne şekilde görmek istiyorsa o kalıba girecek yoksa kötü adamdır diyorsan o senin hezeyanındır. ...
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin bu rahat tavrı seni hırpalıyor gibi görünüyor. Bu tür durumlarda önemli olan, hislerini net bir şekilde ifade etmen ve durumu sakince analiz etmen. Kırılmanın ve üzülmenin normale dönmemesi gerektiğini hatırlatmalısın. Özür dilemek ve telafi etmek zor değil, ancak bunun önemini anlamasını sağlamalısın. Belki yazılı bir şekilde mektup tarzında tüm duygularını onunla paylaşabilirsin, bazen konuşarak anlatılamayan şeyler yazıyla daha etkili bir şekilde ifade edilir. Evliliğinizde daha sağlam bir iletişim kurmak adına belki çift terapisi gibi bir seçenek de düşünebilirsiniz. Sevgi var ama iletişimi güçlendirmek şart ❤️.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 ayeşinizle konuşun,.
01 Yorumla
Soran10 ayKonuşuyorum ama sonuc yok
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bak bu meselede başka bir şey olabilir. Yani eşinizin geçmişten kalan bazı anıları rahatsızlıkları olabilir. ya da bir şeyden dolayı böyle olmuş olabilir. Bir aile danışmanına veya psikoloğa gidin derim. Zira bazı şeyleri diz çözemeyebilirsiniz. Bence küstüğünüzde bir şartla kabul ederim deyin. Ortak birlikte psikoloğa gidin. Zira insanlarında bazı sorunları olur bazen ne olduğunu işin ehli anlar
00 Yorumla
10 ayO aldatmadan sen aldat. seçmeyi biliyo musun?
G. tüne vurmana gerek yok, gerçi meşrebine göre. Ama billûrlara dokunabilirsin.
Her duymak istediğini, yalan da olsa bol bulamaç söyleyen bi sahtekar, güzel olur.
Hele, hayatında evlenmemiş, ve/ya bi kadını hiç mutlu edememiş, aile babası olamayan, duygusal engelli bi * olursa dadından yinmez, tam düşer seviye.
Üstüne de, tatlı niyetine, gelip burada sorusun da açtın mı, afiyet olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEşin kendisinle barışık değil o yüzden seninle de barışık olamıyor. Maalesef o kendisinle barışık olmadan hiç bir şey değişmez çünkü hataları sende arar ve sen gittikçe kendine olan güvenini kaybedeceksin.
Ilk cümlelerine bakarsam "bunu yaptım olmadı, ağladım olmadı" neden olmadı biliyor musun? Çünkü senin halen çaba ettiğini ve burada olduğunu görüyor ve biliyor. O yüzden, ihtimalin varsa bir süre ailende kal de ki "kafamı toplamaya ihtiyacım var, belli ki seninde ihtiyacın var". Birbirinizden uzak kalmak iyi gelecektir çünkü karşındaki hem seni özler hem de kendisinle olan problemleri çözmüş olur. Diğer kişi senin değerini bilmesi için seni kaybetme ihtimalini bilmesi lazım, aksi taktirde hem cepte görür hem saygı duymaz.
Sen kendi iç sesini dinle kendi ihtiyaçlarını dinle ve o yönde karar ver. Kendini kaybetme bu ilişkide...01 Yorumla
Soran10 ayKaldim oda olmadı
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayBoşvermişlik sendromu na gir yokmuş gibi davran aklı başına gelir
31 Yorumla
Soran10 ayOyle mi diyorsun
10 aySeven erkek sevdiğine takılır onunla uğraşır derler bu onu sevdiğini gösterirmiş bana göre itiçi bir durum ama bazı erkekler maalesef böyle seviyorlarmış
.00 Yorumla
10 aysende uyum sağlayabilirsin , yani ciddi anlamda küçimseme ya da aşağılama yoksa tadını çıkar sende onun dediği gibi davran , evlilik bu yani çerçevenin dışına çıkmamak lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
10 ayEvli biri olarak sana tek tavsiyem olgunlaşmış bir erkekle evlenseydin sanırım hala olgunlaşamamış ve seninle hala oyun oynuyor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Sevmediği yemekleri yap. Aşırı sinir edici olur.
20 Yorumla
10 ayErkeği kediye çevirebileceğin tek yer yataktır. Giy seksi geceliğini al mis gibi duşunu at yatağa. Yaptır yaptırabildiğini ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHemen hemen sizle aynı durumu yaşıyorum. Benimki sürekli özür diliyor ama hep aynı şeyi anında yine yapıyor. Sizinki ne kadar zamanlık bir evlilik ve ne kadardır tanışıyorsunuz? Çocuk var mı?
01 Yorumla
Soran10 ay2 yil çocuk yok
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü sınır çizme olayını yapamamissin. Mevzu ne mesela
02 Yorumla
Soran10 ayYa mevzu benden bisey saklama diyorum mesela saklıyor hep
- 10 ay
Ama özel hayata saygı duyulması gerekiyor
Gizli Üye(30-35)10 ayEşinin bunu yapması doğru değil ama seninde intikam alır gibi davranman durumu daha kötüye götürür. Konuşup nedenleri ortaya çıkarmak daha önemli gibi
01 Yorumla
Soran10 ayBiseye yaramıyor konuşmak
- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
10 ayHoşaftan anlayan biri değil demek ki. Zaten birini belirli yaştan sonra istediğin kadar yontsan da yine ne aynı kalır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle bedel ödetmelisin seni kaybedeceğini anlamalı seni çantada keklik gördüğü sürece asla düzelmez ama bu bedeli nasıl ödetirsin bilemem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
10 ayAllah bilir hiçbir şey yapmıyodur kendi gelgitlerin yüzünden tribe giriyorsun
02 Yorumla
Soran10 ayHic alakasi yok saysam bana hak verirsin
- 10 ay
Hiçbir şey yazmamışsın da ondan dedim
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayBi insanı kızdırarak sinir ederek seven insanlar kadar yorucu bişeu yoktur allah sana peygamber sabrı versin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki de seni bu şekilde çok seviyorum, seni kızdırmayı , belki onun için kızınca daha hoş ve güzel oluyorsun olaylara bir de ters açıdan bakmak lazım
00 Yorumla
10 ay“Güç erkeğe, zarafet kadına verilmiştir. Her şeyi yenen güç, zarafete yenilmiştir.”
Buradan hareketle dişiliğinizi kullanmanızı tavsiye ederim.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKapanmamissa bir konu tabi eski mevzular acilir. İsine gelmiyor diye bahane ediyor eski mevzulari neden aciyorsun diyerek. Gecimsizin teki kocan.
02 Yorumla
Soran10 ayEvet bahane ediyor hep degiscem yok soyle yok telafi etcem ben normale dönüyorum oda dönüyor ne telafi ne bisey bir dahaki olaya kadar
Cevap sahibi10 ayNormalde donucem demeyenler var sen dusun. Ama diyipte donmuyorsa yine sorun. Sorumluluk almayan ana kuzusu onlar. Buyumemis insan.
10 ayTers psikoloji yap normalde yaptığı kızdığın hareketleri yaptığında tepkisiz kal önce
012 Yorumla
Soran10 ayO zamanda hic bisey yokmus gibi devam ediyor hayatina anlamiyor ki
- 10 ay
burada anlaması önemli değil sorun bu duruma önce alışması daha sonrasında anlaması gerekiyor yoksa olumsuz bir durumun ardından hemen yaşanan kavga daha kötü sadece stratejini iyi belirlemen gerekiyor karşı tarafa psikolojisini bozman gerekiyor
Soran10 ayGenelde o benim psikolojimi bosuyor
- 10 ay
Mantıklı hareket ediyor
Soran10 ayNapim ya bugün kavgalıyız iste elini tutmadim dedim bana boyle dogru davranmayan birinin elini tutmam dedim kızdı gitti 😂
- 10 ay
O eli eninde sonunda tutacaksın ve tuttuğunda kim kazanacak? Şımarık aşık modunu bırakırsan kazanan sen olursun
Soran10 ayNapim kanka peki napim yani hic bisey yokmus gibi davraninca da popon devirip yatiyor hic farkinda bile değil
- 10 ay
Zaten böyle davranınca da aynısı gibi yapmıyor mu sen sorunu anlatıyorsun da çözümü hemen birkaç cümle ile çözebileceğini düşünüyorsun böyle değil belirli bir zaman aralığı lazım bunun.. adam seni sinirlendiriyor köşesine geçiyor rahat rahat dırdırı yok şey yok hani kavga adamın işine yarıyor bunu anlamıyorsun
Soran10 ayTamam napcam. onu soyle bana 😂
- 10 ay
Önce sen tepkisiz kalmayı Bir de ondan sonra ulaşırsın bana gizli değilim zaten yani senin aylardan beri yıllardan beri çözemediğin sonra ben sana birkaç mesajla mı çözeyim
Soran10 ayYa bak şimdi cekti gitti tepkisiz kaldığımda oldu bazi seylere düzeltmiyor bu adam 😂
Soran10 ayDelirmeden yardim et valla hasta olmaya basladim artik
Gizli Üye(30-35)10 ayHer kızdırdığında şeyine tekme at. Laftan anlamayan adamın canını en çok acıtan yerine vurursan bir süre sonra seni kırdığında başına gelecekleri bilir ve yavaş yavaş kendini toparlar.
10 Yorumla
10 ayDemek ki anlaşamıyorsunuz. bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
00 Yorumlabence ötenazi hakkınızı kullanın ikinizde :D böylelikle herkes rahatlar :D
00 Yorumla
10 ayOrtada bir geçimsizlik varsa bir avukata gitmeyi düşünün. Çünkü kızgınlıkla kavgayla ömür geçmez.
00 YorumlaNe yaparsa yapsın kızma tartışma beni gözden çıkarmış umursamıyor diye düşünür
00 Yorumla
10 aySorununuz ne yani olayınız nedir benim eşimde böyle maalesef b
00 Yorumla
10 ayUslu uslu oturursan erkeklerle başetmiş olursun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Erkekler sizin itinizdir , yularini nasil tutacagini iyi biliyorsun aslinda
04 Yorumla
Soran10 ayYoo bilmiyorum bilsem burada napim
- 10 ay
O nasıl oluyor 😅
Gizli Üye(18-24)10 ayOnu cinsellikten uzak tut. Göreceksin istediğin yola gelecek
03 Yorumla
Soran10 ayöyle mi diyorsun
Cevap sahibi10 ayEvet😅
Soran10 ayNasil
Gizli Üye(36-45)10 ayverme ona uzak dur ondan ayol bir gün de başın ağrısın yahu 😀
04 Yorumla
Soran10 ayO da olmuyor
Cevap sahibi10 aySeverek mi evlendiniz?
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 ayAma artık seni sevmiyor anladığım kadarıyla çünkü seven biri bu dediğin şeyleri asla yapmaz, yapamaz
Gizli Üye(36-45)10 ayDeliganlı adam geri fites yapmaz efenim 😎😎
00 Yorumla
10 ayKusura bakma da adama bu şeyi veren sensin napacaksin biliyor musun evi terk et ve asla dönme ama nereye gittiğini bilmesin telefonunu kapat Korkut eğer yine duzelmiyorsa ayrıl bence bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Aile terapisine gitmezseniz çözülmez
10 YorumlaBenimkide eski karinin akrabagsinin cenazesine gdcem diyor
10 YorumlaKayıtsız ol konuyu değiştir ciddi ol
21 Yorumla
Soran10 ayYa o kadar kizdiriyor ki kayıtsız kalamayacagim şeyler yapıyor
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşinizle konuşarak hallede bilirsiniz
01 Yorumla
Soran10 ayHalledemiyorum
10 ayEşin İkizler Burcu mu
05 Yorumla
Soran10 ayTerazi kanka
- 10 ay
Bişey söyleyim mi senin anlattıklarının hepsini ben yaşıyorum sana yemin ederim bu kadar tarif edilemez di yani birebir hepsi aynı fakat ben her yolu denedim giderim dedim bırakırım dedim affetmem dedim neler neler söyledim güzellikle konuştum kavgayla konuştum tatlı dille konuştum ne yaptıysam nafile vurdum duymaz yani dünya yıkılsa değişmezler yani severek evlendik hatta benim için ölüyordu yemin ederim ağlıyordu her saat ama onlarda öyle işte ama asla özür dilemeyi bilmiyorum işte beni en çok sinir eden şey bu hatalı isen gider gönül alırsın ne bileyim özür dilersin ama bunda yok hatta düşün beni aldattı bile kısa bir zaman önce yani buna rağmen yanında duruyorum bu daha çok canımı yakıyor çünkü hiç kimsem yok gidebilecek yerim de yok anam babam da Allaha sığın canım dua et belki düzelir ama benim kiden yana umudum yok 😔
Soran10 ayO yuzden zaten düzelmiyor yaninda durduğun ve bisekilde barıştığımiz icin
- 10 ay
Kaybetme korkusu yaşatalım bence yani yanlış anlama aldatmak yâda ihanet değil varlığınla yokluğunu yaşat ona bence ikimiz de
Soran10 ayBence de
10 ayIlki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
03 Yorumla
Soran10 ayÇok anlıyor ya çünkü
- 10 ay
O zaman sen ona kafasına vura vura anlat
Soran10 ayOnu da anlamıyor evi basina yiktim bir keresinde yok olan esyalara oldu
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Taktik vereyim istersen
01 Yorumla
Soran10 ayVer diye yazdim ya
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aySizin birbirinize saygınız kalmamış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Ne gibi şeyler yapıyor
00 Yorumla
10 aySende aynisini yap kısasa kisas
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayOnu olduğu gibi kabul etmekten başka çare yok
00 Yorumla
10 ayKonuş anlayış kurmaya çalış koordineli ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 aySende onu kızdıracak şeyler yap sjhwjsbw
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aybaş edilemez bence herkesin sinir bozucu çok huyu var tahammül esigimiz de düşük en iyisi sevgili yapmadan yaşamak bu yüzden hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
10 ayAllah yardımcın olsun.
00 Yorumla
10 ayDöv ağzını burnunu kır
00 Yorumla
10 ayUmursamadigin zaman yola geliyolar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayBende sevdiğim insanı kızdırma severim
02 Yorumla
Soran10 ayBu onu hasta etse bile mi
- 10 ay
Hasta etme değil tabi. Hoşlandığım kıza ters yaparım
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
10 ayHuysuz huysuzluguyla kalıır:) değişmez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akışına bırak takılma düzelir
05 Yorumla
Soran10 ayDüzelmiyor
Soran10 aycanım mi bu
Gizli Üye(30-35)10 aySeni kızdıracak ne yapıyor mesela
03 Yorumla
Soran10 ayYa mesela arkadasi aradi gecen gun cok eski bir arkadaşı telefonda konusurken karsidaki cocuk dedi seda beni eklemis seda eski sevgilisi benimkinin de 20 yil onceki mevzu yani kiz da evli bu arada neyse cocuk dedi ki siz görüşüyor musunuz hayır ne alaka diyecegine telefonun sesini kisiyor ara sira diyor halbuki gorusme falan yok neymis paniklemis de oyle demis
Soran10 ayYani gelde delirme
Cevap sahibi10 ayAa yalan da söylüyor. Uuu çok kötü. Sen de bir şeyleri gizliyormuş gibi yap o zaman arkadaşlarınla konuşurken şifreli konuş. Mesela "o olayı ben sana yüz yüzeyken anlatırm şimdi sırası değil" de. Eşin sorarsa da kadınsal konular dersin
10 aySoru başlığına göre yanıt veriyorum
BOŞAYARAK10 YorumlaSen mükemmelsin de o mu sadece kabahatli?
221 Yorumla
Soran10 ayOyle bisey demedim ki
Soran10 ay😂 gerçekten inanilmazsin
- 10 ay
Seni erkek bu full adamı korumuş
- 10 ay
Kesin erkek
- 10 ay
ablacım olayın ne olduğunu bilip bilmeden yorum yazmışsın direkt kadını suçlamışsın kaç yaşında insansın ya gerçekten şaşırıyorum
- 10 ay
@selin_simseek
Konunun içeriğiyle ilgili yorum yapmadım ki... sen okuma bildiğinden emin misin?
Bir insan evli olduğu kişiye "ders vermek" için tanımadığı kişilerden akıl istiyor... bunun eleştirilmesi için konunun içeriğini bilmeye ne gerek var?
Dahası kendisi de somut bir hatadan da bahsetmşyor. Beni kırıyor diyor. Aldatma filan yok ama kırıyor diyor ve bunun için "ders vermek" ifadesini kullanarak eşini buradaki insanlara yorumlatmaya kalkıyor - 10 ay
@popiska sen a dan z ye sadece erkeği korumuşsun tıpkı bir erkek gibi. Bunu sadece erkekler yapıyor. Kadın olsan ikisini de suçlardın
- 10 ay
@İsimssizüyee konu kadın erkek konusu mu? Ortada eşi hakkında saygısız ifadeler kullanan biri var. O wrkek olsaydı ve karım beni aldatmıyor ama kırıyor ona ders vermek istiyorum kadınlarla nasıl baş edebilirim diye sorsaydı da ben veya başkası pnu eleştirseydi o zaman tavrın ne olurdu?
- 10 ay
Kadını kırıyor abicim kırıyor ve sende sadece tıpkı erkek gibi arkasından konuşuyor ediyor diyorsun lütfen erkek hesabıyla gel gına geldi sizden burada mevzu adamın sinirlendirmesi geçimsiz olması adam öyle biri olmasa kadında burada bu soruyu sormazdı biraz çalıştırır mısın saksıyı tipik erkek gibi sadece kadını suçluyorsun kadın bu seviyeye nasıl geldi bunu düşün sen
- 10 ay
@İsimssizüyee kırıyor da ne yapıyor da kırıyor? Yazıyor mu? Yani biliyor musun ne yaptığını? Ve adamın kırılıp kırılmadıüını biliyor musun? Ortada gerçekten kırılacak bir şey olduğundan söz konusu insanların cinsiyeti dışında bir bilgin veya verin var mı? ... ben sana açık net soru sordum: aynı şekilde bir erkek karısını şikayet edip herhangi bir detay vermese karıma ders vermek istiyorum dese tepkin ne olur? Onu eleştiren birine de böyle sarar mıydın? Mesela onu eleştiren bir erkek olsa "sen kadın mısın ki kocasını kıran kadına destek oluyorsun" der miydin?
- 10 ay
Senin erkek olduğuna emin oldum iyice ne yapıyorda kırıyor diyor. Bir adam kırıyorsa kadın bu hale gelir Harun. Kırmayın ki arkanızdan laf etmesinler siz iyi olursanız kadın size değer verir
- 10 ay
Ne kadar içerlemişsin Harun eğer karına düzgün davranmazsan arkandan böyle konuşuyorlar evet
- 10 ay
Bu kadar alınma Harun her kadın kocasının arkasından bir ton laf eder kadını bu raddeye getirirseniz arkanızdan demediğini bırakmaz böyle kadına düzgün davran ki arkandan konuşmasın burada öküz diyorsa adam hak etmiştir
- 10 ay
@İsimssizüyee yooo... aksine gayet düzgün davranılan hatta kendşsş kocasına her tğelğ saygısızlığı yapan hatta kocasına psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan manipülatid kadınlar da kocalarından şikayet edebiliyor... çevremde çok örneği var. Hiçbir insana sırf cinsiyeti benimki ile aynı diye haklı sırf cinsiyeti diğer cinsiyet diye haksız diyebilecek kadar canım değilim.
- 10 ay
Erkek yapmıştır herşeyi Harun tüm suçlusu erkekler siz iyi olsanız kadında iyi olur
- 10 ay
Burada iyi bir erkek yok Harun
Gizli Üye(30-35)10 ayBoşaaaa ergenle uğraşmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAdamin baska eglencesi yoksa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. umursama salagu
02 Yorumla
Soran10 ayEsim ya hani nasil umursamıiyim
Dinleme
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!