Aile & Toplum Tanışalı 3 ay oldu ve ailemle tanistiracagim sizce yanlış mi yapıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve sadece 3 defa görüştük. Karşımdaki bastırıyor benimde içimden düşünmeden hareket etmek geliyor ama korkuyorum Güncellemeler10 ay Risk almaya karar verdik Tanışalı 3 ay oldu ve ailemle tanistiracagim sizce yanlış mi yapıyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sedat4721 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 102% 10 ay Yanlış yapıyorsun 3 aylık birisi için erke 0 1 Yorumla Sedat4721 10 ay Biz uyardık gerisi senin sorunun Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok erken 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. Saçmalam bihter 1 2 Yorumla Soran 10 ay 😂😂😂bi risk aldık Yorumla DForVendetta 10 ay Siz hayatınızla kumar oynamayı seviyorsunuz 😄😄 bu kadar kumar bağımlısıysan siteler var parayla oyna hayatınla değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlış yapıyorsun 3 aylık birisi için erke
Biz uyardık gerisi senin sorunun
Çok erken
Saçmalam bihter
😂😂😂bi risk aldık
Siz hayatınızla kumar oynamayı seviyorsunuz 😄😄 bu kadar kumar bağımlısıysan siteler var parayla oyna hayatınla değil
Evet hızlı
Bu işler çok ciddi