Sevgilim ile ayrı sehirdeyiz bana senle biseyler yasamak istiyorum sonra seni ailemle tanistiririm Nisan yaparız diye şart koştu o şekilde gelirim var mısın yok musun dedi bende yokum deyince gelmedi sevgide şart olmaz hele böyle biseyde dedim ve ayrıldım daha 1 aydır birlikteyiz ve 2. Kez görüşecektik ilk başta niyetim ciddi deyip sürekli ilgi gösterip arıyordu sırf bunun içindi galiba benle olmak için diye düşündüm siz olsanız ne yapardınız ben doğru bi karar verdigimi düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti zaten belli imiş. Seni kandırmaya çalışmış. Bu laflara düşeceğini sanmış. O iş olmadan adım atılmıyor sanki. Ne aptal birisi imiş ya. boş ver sen en iyisini yapmışsın. En doğru kararı vermişsin. İşi bittiği zaman da herkes yoluna gider ve paşa paşa da eyvallahını çekerdi. Böyle akıllı kadınlar lazım işte. Sevgi diye bir şey yokmuş ki onda. Amacı belli imiş. Valla şükür et ayrıldığına.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım reddedince yanıma gelmedi hiç aramadı dediğin gbi sanki onu yapınca mi ailesiyle tanistiracakti beni bana şart kostu
En İyi Cevaplar
Kesinlikle.
Nişan yaparız yalanıyla aklına girmeye çalışıyor. En başından beri nişanlanmaya niyetinin olmadığı o kadar belli ki. Sana güven vermek adına seni ailemle tanıştıracağım, nişanlanacağız vs gibi şeyler söylemiş. Güvenini kazanıp istediğini yaptırabileceğini düşünmüş ama Allah'tan zeki kızsın da attığı ağa düşmedin.
Ayrıca 1 aylık bir ilişkide "ciddi düşünüyorum" laflarına asla kanma.
1 ayda bir insanın ancak huyunu suyunu öğrenirsin. Evlilik çok başka bir şey. Ciddi düşünmesi için daha uzun soluklu bir ilişkiniz olması gerekirdi. Ben olsaydım ben de senin gibi koştuğu şartları kabul etmem, direkt ayrılırdım.01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptm bende
u +1 yılDoğru karar vermişsin. Aynı şekilde düşünürdüm ve hareket ederdim. Uçkuruna düşkün karaktersizin tekiydi demek ki, Allah kurtarmış. Akıllıca hareket etmişsin ya takdir ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım ne demek benle bi kez okursan seni ailemle tanistiririm demesi
Acele edilen şeylerde sorun ararım. Sürekli ilgi beklemeyi de sorun olarak görürüm, uzaktan ise bir kez daha sorun olarak görürüm. Bir şeyi yaptırma şartını baskı olarak görürüm. Uzak dur demek isterim. Çünkü içinde biliyorum ki sıkıntılı bir his var, o his doğru söylüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten içine yatmadı bana böyle biseyi şart koşması
Soran+1 yılAyrıldım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçma gibi ve anlamsız aynı zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı değil tabi
+1 yılönce senle bir şeyler yaşayacak..
sonra ailesiyle tanıştıracak
oldu gözlerim doldu ne kadar zekiymiş ya da sırf seninle bir şeyler yaşamak için böyle bir yol sergiliyor gibime geldi..
Ve dahası çok saçma bir durum bu şartlar neyin kafasını yaşıyor arkadaş bilemedim ancak..
Onunla birlikte olmaya devam etmemen daha mantıklı içtenlik ve samimiyet yerine şartlar şurtlar gelmiş ilişkiye12 Yorumla
Soran+1 yılEnde öyle dedim sanki iş sözleşmesi imzalıyoruz benle yatıp ailesi ile tanistiracakmis kabul etmedim için onu sevmemişim neyine güvenim de yataym
- +1 yıl
iyi bakalım kurtulmuşsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Böylesini de ilk defa duydum ne sanıyor acaba kendini :))
Çok doğru bir karar almışsin diğer türlüsü körlük aptallık olurdu.. kendini zeki sanan bir şahıs almış ağzının payını. Tebrik ederim 🌸01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya neymiş istediği olacakmış önce şart koşuyor herşeyi yasayalım ertesi gün ailemin yanına gidelim seni ailemle tanıştırayım
Ya şöyle avarellere musaade etmeyin. Kadınların evlilik duyguları ile oynamaları cidden hoş değil. Bu dümene gelmemen güzel. Abaza iseniz arkadaşım soyleyin f*ck aradığınızı kendiniz gibi kiz-erkek ile napiyosaniz yapin. Yaptığın gayet doğru olması gerekeni yapmışsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardes
+1 yılEğer sana cinsellik anlamında şart koşmuşsa, seni kullanmak istiyordur. Önce birlikte olalım sonra ailemle tanıştırırım demek ne kadar mantıklı ki? Gerçekten seven birisi zaten böyle bir şey söylemez. Seni sevdiğinden emin olur ve seni o şekilde ailesi ile görüştürmek ister.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım
+1 yılDoğru kararı vermişsin. Ailem ile benimle birlikte olursan tanıştırırım diyerek şart koyan bir erkeğe , adam denmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya şartla ilşki sevgi mi olur
+1 yılBöyle soy suzlar yüzünden bizim gibi ciddi düşünenler de kaynıyor arada.
Senle bir şeyler yaşamayı şart koşmuş şu densize bak hele... Para verip eskorta gitsin ş. siz..41 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dedim yok sen beni nasıl başka kadınla gönderiyorsun ben seni karım olarak görüyorum herşeyi senle yaşamak istyorm ama sen beni hiç sevmemişsin dedi
+1 yılSakın ileriye gitme ailemle tanıştırcam diye yalan söylüyor sırf bir şeyler yaşa diyr yaşandıktan sonra yapamıyorum diyip ayrılcak ya da engelliycek sakın böyle çocuksu şeylere inanıp pişman olma. En sonunda ağlayan SEN olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen belki yaşadık çıktı kapıdan engelledi beni nerden bilim
- +1 yıl
Dilkatli oll
+1 yılO seni sevmemis ki. Sadece bedenini istemis. Ailemle tanıştırcam , Nisan yapicaz diyerek umut verip seni kandirmak istemis. Ayrılmakla en dogrusunu yapmissin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden insan böyle bi şart koşar mi bide onu denemek için bende dedim o zmn ailenle tanıştır öyle dedim onu kabul etmedi
- +1 yıl
Ya bunu soyleyen birine zaten guvenme. Her yataga atacagi kadini ailesi ile tanıştıran gevsekler var bunlara düşmeyin
Soran+1 yılYani neyine guvenicem yatağa gitseydim sonra beni bırakırdı ne malum sanki evlilik düşündüğü söylediklerini yapacağı
- +1 yıl
Aynen düşünmeyi birak bence kurtulmuşsun
+1 yılSeninle olmak için yapıyordur tabi neden önce ailesiyle tanıştırıp Nisan yaptırmıyor nisanda sonra dese bari
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu denemek için onu dedim önce Nisan sonra senin isteğin olsun dedim kabul etmedi Bn emin oldum
- +1 yıl
Tamam seninle olmak istiyordur açık ve net seven insan nişanlandıktan sonra ilişkiyi kabul ederdi
Soran+1 yılOnu kabul etmedi önce kendi isteği olsun istedi
- +1 yıl
Bilemem sana kalmış 🙏🙏
Doğru yapmışsın Ailesiyle tanıştıracak kişi şart koşmaz. Ayrıca seviyorsa bu konuda şart hiçbir şekilde koşulmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya onun istedği olacakmış sonra ailesi ile tanisacakmisim
Soran+1 yılAptallar inanir
+1 yılVar mısın yok musun? Yokum deyince oda yok oldu çünkü amacı çirkindi ciddi değildi. Bide kimmiş ki o şart şurt koşuyor karaktersize bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bencil sınır bozucu sanki onun keyfine göre bu ilşki yürüyecek
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karakteri oturmamış zayıf kişiliği olan insanlara güzel bir örnek sepetlenen arkadaş tebrik ediyorum seni doğru kararından dolayı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendimi kulandirmadim ama bide bana dyor demek sen beni sevmemissin
+1 yılhala sorgulama inan kurtulduğun için şükür etmelisin, sevinmelsin. ayrılmakla en doğru kararı verdin emin ol
012 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle bisey istemesi şok etti beni sürekli arar sorardı ilgiliydi evlilikten söz ederdi bunu söylemedi ile alt üst oldum
- +1 yıl
işte senin zaafına oynamış. ciddi düşünüyorum ayağına yatarak ailesi ile tanıştırma vaadi vererek yatağa atmaya çalışmış bunu kabullen ve sorgulama artık. altı üstü 2 aylık bi ilişki. bence unut ve hayatına bak. her yerden engelle yeniden gelsede kabul etme
Soran+1 yılEngelledim zaten ya zaten onu denediğim şeylerde de bunu kanıtladı hadi annenle beni telefonda konmuştur dedim bahane buldu görüşelim dedim hava durumu karlı dedi ama sonra zarf attm bilerek hadi gel kabul edyorum dedim tamam dedi istanbu kdrnkarakterdz
- +1 yıl
yaşlar kaç sizlerin
Soran+1 yıl30 ben 35 o
- +1 yıl
Belki de evliydi buna ne kadar eminsin
Soran+1 yılBelki de bilmiyorum haklısın bi kaç arkadaşıyla tanıştığım için onu dusunmedim
- +1 yıl
Yani bence evlidir bile bilerek böyle evlenme vaadi ile kandirmaya çalışıyordur
Soran+1 yılO zmn tanıştığım arkadaşları da şerefsiz
- +1 yıl
Aynen kesinlikle oyledir
Soran+1 yılEvli olduğunu nerden bileyim kimliğini mi isteyecektm
- +1 yıl
Sende haklisinda neyse ufak yirtmissin
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşini bitirdikten sonra sallayacak, geçsin bu işleri
11 Yorumla
Soran+1 yılInanmadim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bu nasıl bi bakış açısı yaa ailesiyle tanıştırmadan * istiyo hahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılIste yalanci
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aile yalan bence amacı seninle yatıp aytilmakti belli ki kaldı ki 1 aylık ilişkide
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne malum nerden guveneyim
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl30 benim 35 o
En baştan bitirmek en hayırlısı olmuş
Ondan kimseye hayır gelmezmiş zaten01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok üzülüyorum 1 ay boyunca gece gündüz arayıp yazıyordu ilgi gösteriyordu bana sonra da kalktı benle birlikte ol şartı koydu
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milletinin işi bu cinsel. ilişki ve sonra seni atacak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet izin vermedim bitti gayet te mutluyum karaktersiz birinden kurtuldum
- +1 yıl
Aynen öyle. Kendini nikah birliği noktasında samimi ve saygılı erkeklere sakla...
Hic sevistiniz mi ben anlamadim direk seks icin gelicem mi dedi
07 Yorumla
Soran+1 yılZten vu ikinci görüşmemiz olacaktı böyle biseyi dile getirdi hiç bisey olmadi
Soran+1 yılHiç pişmanlığın yok mantığımla karar verdim çünkü adam seks amacıyla vakti bana onu cikarttm
Soran+1 yılNalaka Smdi onu düşünerek mi bana yaklasiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. iyi yapmışsın ayrılmakta boş ver. böyle bir şart olmaz yani niyeti belli
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonra da kndni haklı çıkarttı sen istemedn böyle ayrldk
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru karar vermissin niyeti başka seven şart kosmaz s.. gitsin tekmeyi koy
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yptm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAferin doğru karar.. çok iyi yapmışsın onun niyeti kötüymüş
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum beni alıştırdı kendine hep ilgiliydi
- +1 yıl
İki tane yalandan söz söylemiştir inanma çoğu erkek niyeti bozuk oluyor sen kendine İnan güven inşallah karşına güzel insanlar çıkar
Soran+1 yılSağol canım insallah
Çok doru yapmissin cunki insan evleneceği kıza böyle gelmez zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde onu düşündüm amacın cinsellk dedm kabul etmedim bitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 2 ay olmadan tanımadan etmeden ciddi düşünüyorum diyen erkeğin geçmişini irdeleyip kim olduğunu öğrenmeden güvenmek doğru değil bunu abartarak anlatıyor ve şartlar koyuyorsa amacını tahmin etmek zor değil cnslik amacı işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Çok doğru bir karar vermişsin balım o çocuğun amacı belliymiş daha 2. bulusmadan sart koymak ne hele boyle bi konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canm
Amaç belli seni yatağa atıp işini gördükten sonra by by
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sanki karşısında aptal vardı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aklını kullanan bir kadın görüyor. Çok nadir görülür.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen Zten aklıma göre hareket ettm amacı sevgi olsaydı Zten bu şartı kosmazdi
Soran+1 yılmaalesef yalan olduğu belli oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle bu tuzaklara düşme, asla da konuşma onunla
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet bitirdim şart koştu bana bende resmi nikah olmadan kendimi sana kullandrtmam işine geliyorsa dedim şart kostum tabi kabul etmedi Bnde ayrldm
- +1 yıl
ya ne sarti, o mubabbeti yapan herkesten uzak dur
Soran+1 yılÖyle Zten nasıl bisey bu işlerde şart mi olur
- +1 yıl
kullanip giderler ne şartı
Soran+1 yılAynen zaten ciddi olsaydı ailesiyle vei tanıştıracak önce böyle bisey istemezdi
- +1 yıl
valla iyi oynuyorlar, aileye nişana falan kanma, evlenmeden olmaz de
Soran+1 yılÖyle yaptm bu sefer dini nikah kıyalım dedi gizliden ailelerin haberi olmasın diye bende dini nikâhı aile bilmese olmaz zaten dedim gizli saklı işlere yokum dedim
- +1 yıl
bunlari söyleyen teklif eden hatta düşünen her kim olursa olsun hemen ayril konuşma bi daha
Soran+1 yılAyrıldım vana dedi ki beni sevmemişsin hiç sevseydin kabul ederdin dedi bide
- +1 yıl
sana vicdan yaptırıyor iste, bu kadar s. refslzler
Soran+1 yılEvet ya beni suçlu konumuna soktu bide ben istememişim sevmemişim yan yatmayii kabul etmeyen taraf bn oldum için ayrılmak isteyen ben oldum
Neden sacma olsun ki kendine gore kural belirlemis.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle bir şeyler yaşayalım sonra ailemle tanıştırırım mı 😀 o küçük aklıyla ne uyanıklık yapmaya çalışmış eşek sıpası 😀 tekmeyi bas gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBastım zaten o anda gerçek yüzünü anladm
+1 yılSenle birlikte olup sonra seni istediği gibi elinde oynatırdı. Akli başında bir insan nikâhtan önce şeytanın oyunlarına gelmez ve aileden habersiz işler çevirip şeytana teslim olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve ailesi bilmesin diye imam nikâhı bile teklif etti sırf benimle olmak için yine de kabul etmedim
- +1 yıl
Nikâh çocuk oyuncağı değil ve öyle bir nikahın geçerliliği de yoktur.
Soran+1 yılBende öyle dyorum ona inkar etti ne alaka imami alıp geleyim bilmem ne bende dedim ki gizli saklı biseye yokum
- +1 yıl
Sakın oyuna gelme. Böyle bir şey ancak rahatça birlikte olmak için kılıftır.
Soran+1 yılZaten gizli saklı bisey olmaz adam olan neden gizli nikah yapsın bide üstüne bunu duydum yatma teklifinden sonra tamamen bitirdm
+1 yılSeninle birlikte olmak istemesi kadar doğal bir şey yok neden hep ağırdan alınıyor bunu da anlamıyorum belli ki ihtiyaclari var onlari yaptiktan sonraki haline bakmalisin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmalyon sen ya bana şart koşması mi sevgi ya bu olur ya biter ne demek
+1 yılSevmiyor sevse evleneceği kadın olarak görse bunu şart olarak sunmaz direk yapar çünkü kendisinin içinde de ailesine tanıtma heyecanı olur bir kere mutlu olur , uzak dur en doğrusunu yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bide nasıl onla tamamı şart sayar saygısız
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılBide sürekli ilgli artırdı hiç tahmin etmedim biletinin bu oldgunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılamacı sadece yatak , sen karar ver ve şartı buysa sakın kabul etme
00 Yorumla
+1 yılGüzel taktikmiş =) En iyisini yapmışsın sıkma canını.
01 Yorumla
Soran+1 yılTaktik derken
Nişan olması için bi şeyler yaşaması mı lazım yavv. Şa ğın
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş ona gore
Soran+1 yılIçim rahatladı ya herkes hakverdi bana
Soran+1 yılKesinlikle için rahat
+1 yılİlk görüşmede niyetim ciddi demesinden belli ne halt olduğu zaten. İyi yapmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de evliydi
- +1 yıl
Olabilir erkeklerden her şey beklenir
+1 yılKarşılıklı anlayış ve fedakarlık olmalı yoksa egodan öteye gitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBencil biri onun istedği olsun istyo
+1 yılÇok iyi bir karar vermişsin. Amacı sadece seni kullanmak başka değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrldm
Seni kullanmaknistiyor bişeyler yaşamadan niye tanışma olmuyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende ne bu sevgi mi oyun mu saat koşuyorsun dedm yanına gelince dyanamam herşeyi yaşamak isterim dedi
Soran+1 yılAyrıldım heryerden engelledim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok doğru bir karar vermişsin. Tebrik ederim.
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 ayıma üzülüyorum herşeyin sahte olmasina
Soran+1 yılHaklısın canım
+1 yılSiz sevgili değil arkadaşsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe arkadaşı
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Yol ver gitsin.
Öyle dengesizlerle ugrasma.07 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim tabi şartla ciddiyet mi olur gerçek sevgidd
Soran+1 yılÖyle engelledim
Soran+1 yılNeymis efendim onla birlikte olacakmışım sonra ailesiyle tanistiracakmis ben kabul etmemişim ben bitmesini istemişim aklınca beni suçlu taraf gösteriyo bide
Soran+1 yılTek üzüldüğüm bir ay boyunca duygularım ile oynaması
- +1 yıl
Bence üzülme. Buda senin için bir tecrübe oldu. Sonuçta yaşadıkca tecrübe kazanmış oluruz. Bazen tabiki hoşumuza gitmeyen durumlar olabiliyor ama bunlarda bizim için birer rehberdir. Böyle insanları tanıdıkça daha dikkatli davranıp bunun gibilere fırsat vermeyeceksin.
Her şerde bir hayır vardır derler.
Birazda olumlu yandan bak olaylara.
Bir ayın gitti boş ver giden o bir ay başının gözünün sadakası olsun.
hiçbir şey senden daha değerli değildir. Oyüzden hiç canını sıkma.
Doğru karar vermişsin, üzülme, sorgulama...
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece ona verdiğim 1 ayıma yanyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru bir karar vermişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
- +1 yıl
Rica ederim
Çok saçma sakın yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığım için bitti
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. O kadar kısa sürede evlilik mi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan işte amacını belli etti
Soran+1 yıl@çaresiz80 aynen bana şart koştu ciddi olsa böyle yatma şartı olmazdi
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şart mı olur çok saçma
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bi şart koştu bende bu işte sevgi yok seven biri hadi gel benimle yat sonra adım atarız demez dedim ayrıldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın yatalım öyle tanıştıracağım ne demek Ya
Soran+1 yılEvet ya bu nasıl pis bi düşünce
- +1 yıl
Bence de ve bunu rahatlıkla söylemesi de ayrı terbiyesizlik
Soran+1 yılAynen karşıdakine saygısı yok
- +1 yıl
Haklısın öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niyeti belliymiş. doğru karar vermişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol canm
+1 yılKesinlikle ne doğrusunu yapmışsın
00 Yorumla
Internetten mj tanıştınız00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hem de çok doğru bir karar
00 YorumlaSanırım iyi karar ve kararından dönme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru karar vermişsin birtanem benim tebrik ederim kararından ötürü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şartlar şimdiden başlamış hayirlisi
14 Yorumla
Soran+1 yılSanki pazarlık yapyor benim istediğim olursa bu ilşki surer
Soran+1 yılAynen ayrıldık
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken ya acelesi neymis
01 Yorumla
Soran+1 yılAcelesi nemi sanki gerçekten vu evlilik mi dusunyorki acelesi olsn amacı seks
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaraktersiz cahillele ne işiniz var arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bileyim böyle bisey istyo
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle daha 1 aydır birlikteyiz, ailesiyle tanışmam için bazı şeyleri şart koştu. Saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler