Sanaldan 6 aydır tanıştığım biri var flörtlesiyoruz o kişiye güveniyorum olgun ve aklı başında biri buluşmak istiyorum kalabalık cafe gibi Bi yerde tedbirli bir şekilde zaten sorun bu değil sorun şu ki ailem çok katı bu konularda karşı cinsle arkadaş olmama bile çok karşılar öğrenirlerse hayatım kayar çok edepsizler benim yüzümden birbirlerine bir şey yaparlar diye korkuyorum aklımda söyle bir plan var okul açılmadan once alışveriş yapmam gerekiyor avm den acaba gittigim zaman onunla da Bi kahve icsem kalabalık ama kapalı gorunmeyen bir yerde (konum isterlerse atarim evden uzak biraz o tarafta akrabam falan yok çıkışta o kişi ile ayrı ciksam girişte de cafe de onu beklesem) sizce yakalanır miyim aslında çok zor bu sartlarda ama yinede korkuyorum çok istiyorum buluşmak insan yuzu gormek istiyorum kafamı dağıtmak istiyorum kendim icin birseyler yapmak istiyorum elimi taşın altina koymam gerekcek sizce buluşsam mi siz olsaydınız napardiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba. Eğer bu kişiyle buluşmaya karar verirseniz, açık iletişim kurmak önemlidir. Onun da düşüncelerini, rahatsızlıklarını ve güvenlik endişelerini dinlemek ve anlamak için zaman ayırın. Buluşma yaparken güvenlik ve gizliliğinizi ön planda tutmalısınız. Buluşma yerini ve saati iyi planlayarak, kendinizi güvende hissetmelisiniz. Ailenizin katı tutumunu ve korkularını anlıyorsunuz. Bu durumda ailenizin hassasiyetine saygı duymak önemlidir. Buluşmayı planlamadan önce ailenizle olan ilişkinizi ve bu konudaki düşüncelerini göz önünde bulundurmalısınız. Buluşma yerini dikkatli seçtiğinizden emin olun. Kalabalık, açık yerler tercih etmek ve güvenlik açısından iyi aydınlatılmış bölgeleri tercih etmek önemlidir. Buluşma öncesinde ve sonrasında neler yapacağınızı düşünün. Olası riskleri minimize etmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Buluşma öncesinde duygusal olarak kendinizi hazırlamanız önemlidir. Kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz gerekmektedir. Sonuç olarak, karar vermek sizin elinizdedir. İyi bir şekilde düşünün, kendinizi hazırlayın ve kararınızı ailenizin duygusal ve güvenlik endişelerini göz önünde bulundurarak verin. Eğer bu kararı verirseniz, buluşmanızı güvenli ve dikkatli bir şekilde planlamak en iyisi olacaktır. Karar vermek her zaman kişisel bir tercih meselesidir ve her bireyin yaşadığı koşullar ve aile dinamikleri farklıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYakalanmazsın bu kadar korkma hatta ailenin gitmeyeceği bir yerde buluşun işte avm olur sahil olur ailenin gitmeyeceģi neresi varsa aşırı kalabalık bir yerde buluşmayın risk almazsan hep böyle ailenin eteği altınd akalırsin bende annem konusinda aynı durumdaydım çok fazla arkasından iş çevirdim ona gore arkadaslarimla gizli bulusurdum sosyal medyada aktiftim dekolteye kızardı gizlice giyerdim hossediyordu ama emin degildi sonradan karşıma aldım büyüdüğümü onun yüzunden yalnız kaldığımı falan anlattım birazda abartacaksın sonradan nadir hafif giysiye karisir onun disinda hepsine seslenmemeye başladi hatta eski sevgilimi beraber stalkladigimiz bile oldu bana diş hekimliğinden birisini bul yakiskli uzun olsun esprisi bile yapmaya basldi yani demeye calistigim risk al biraz sonra iste ailenede yavas yavas cocuk olmadigini soyle nereye kadar hayatini yaşayamayacksin ki baski yapan annem beni kendi elleriyle üniversite partisine hazırladı bu sene yani süsledi bebiş sen hislerini anlat onlarda yumuşar
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnen kapalı mı gizli ne giyiyodun buluşma işini nasıl hallediyordun
- +1 yıl
Benim göbek dekolte giymeme bile kızardı hep giyerdim gizlice etekler şortlar göbek dekolteler şimdi arada hala seslensede kendi eliyoe bana kalçamın hemen altinda biten şortlsrda almaya başldı artık kariştıkça olmayacağını o da anladi mesela bir şeyde kendi hislerumi anlatıp ben bunu istiyorum demediğim zamanlar üzerimde daha çok baskı kurar ve daha fazla kural koyar ebeveynler öyle özel hayatını gazla kuralarıyla işgal ettiğinde onunla konuş artık cocuk olmadigini anlat
- +1 yıl
Annemin başı acık ama koluda dahil kapalı hiyer din der sürekli bemde tam tersiyim her dekolteyi giyerim buluşma işini hallederkende arkadaslarimla bulusacagim diyordum bazen erkek kiz karisikta diyordum annem dikkat et kendine derdi ama bir aralar erkek kankalarimla bulusmami falanda istemezdi sonra ben ona durust oldum acikca cocuk olmadigimi bunlarin dogal oldugunu anlattim flortu hala bazen normal bulmaz ama karismazda sadece sanaldan tanistigimla flört olmamı istemez onun dışında ben yavas yavas anlatmaya basldim sundan hoslaniyorum bundan hoslaniyorum falan platonik olduklarimi falan dedim yavas yavas konustuk annemde muhabbet falan ediyordu bu konularda bide bir erkek arkadasin oldugunda yasanan her detayi anlatma sansürleyerke anlat opusmeyi deme onda kizarlar guvenmezler ailene anlatirken arkadas gibiyiz gayet efendi falan tarzi anlat bide çocuğu dindar goster
- +1 yıl
O zaman annende destekler dindar isinde gucunde bir cocuk gibi anlat ya da cocugun iyi kotu her seyini anlatiyorsunda bazisini anlat biraz ailenin kafasina gidecek ozelliklerde de
- +1 yıl
Bir arkadaşimla buluşrken arkadaslarla bulusacagim derdim kim dediginde kiz arkadaslarimida derdim erkek arkafaslarimida artik hic seslenmez ondam oncede seslendiginde ben karsima alip tek tek konustum hislerimi anlattim birazda senin bu huyun yuzunden hic arkadasim yok yalnizim dislaniyorum falanda eklemesi yaptim sonralari iste arkadaslarimi anlattim love konularini onla payalstim falan bidr guvenini kazndim zaten benim sinirlarim vardi annemde bunu biliyordu inadimida biliyordu bu yuzden ici rahatti cinsellik konusunda falan dusuncelerimi bilir mesela
- +1 yıl
Ilk bu sene biriyle yakinlastim toksiğiz mesela pismanim ama sinirlarimi korudum mesela ailemde dahil çocukta dshil arkadaslarimda dshil bana istemedigim bir seyi yaptiramaz annemin istemeidgim tek yaptirdigi sey ders bi onu atlatamiyoruz onun disinda guvendikce yumusadi yakinlasmami bilmiyor bunuda zaten anlatmak uygun drgil bizim ozel hayatimiz pot kirdigin an baskisi asiri siddetlenir ve cocukla bulusursan yakinlasirsa ilk gundrn yakinlasma hadi diyelim yakinlastiniz ileriye gitme erkekler dengesizdir sahip cikamayabilir ben mesela izin vermedim sinirlarimi korumustum bir erkekle sev anlaminda bulustugunda yataga atma cabasi fazlasiyla olur bunu yapma o konudada uyarayim
- +1 yıl
Kısacası onla sakın ileriye gitme çok güvensende çok sevsende cunku erkekler sahip cikmazlar ve kolayca giderler ve ileride gercekten birini sevdiginde pisman olursun kendini sinirlarini koy ve koru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde annem ayni sekildeydi tepki gösterdim kavgaysa kavga sonuna kadar ettim yasitlarama bak bana bak sal beni dedim ve sonunda başardım annem karışmaz sende bunlari yap bulusman içinse yanına bir kız arkadaş alabilirsen akillari sende kalmaz kızla foto falan atarsın sürekli alışveriş yapıp oturucaz dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin annenle benim annem bir değil suphelenmezler zaten gidiyorum hep kıyafet falan almaya her zaman ki gibi olcsk hatta kıyafet alıp donucem tek gidiyorum normalde zaten ama yinede içim rahat değil Bi yandan hiç başıma bela almak istemiyorum (yani ailemle uğraşmak) Bi yandan da artık kendi isteklerim için yaşamak istiyorum 20 yasindayim tukendim herseyden o kadar çok uzaklastim ki dışarı cikmiyorum arkadaşım yok diye söylemiyorlar halbuki 3 arkadaşım var buluşuyoruz arada herseyden çok mahrum kaldim kendim için birşeyler yapmak istiyorum
+1 yılTabi ki buluşurdum. Yorumların birinde 20 yaşında olduğunuzu yazmışsınız... artık küçük cocuk değilsiniz ki ailenizin büyüdüğünüzün farkına varması lazım. Bir erkekle o yaşlarda görüşmek normaldir. Görüşün derim
037 Yorumla- +1 yıl
Ve lütfen biraz kendine güvenin olsun. Ailen seni çocuk gibi görüyor ve sanırım çocukluktan çıkmana izin vermemişler... bir bireysin kuzu. Bu arada tam aile ortamını kültürünü bilmiyorum🤷🏻♀️ biraz detaylı anlator mısın
Soran+1 yılHaklısın ama bir tane olcak onlada evlenceksin kafasındalar kafa yapıları magara doneminden kalma Müslüman bir kadının masasına erkek oturamazsın halbuki abimin sevgilisi var bel altı konuşmalar yaptığı halde annem gıkını çıkarmadı benim yaşımdayken de vardı sevgilisi hatta anneme anlatmıştı annem sevinmişti gerçekten kadını ikinci sınıf gören aşağılayan zihniyetleri var giyim ayrı dert erkek arkadaş zaten ayrı dert normal arkadaş edinsem bile ayrı dert 3 arkadaşım var düzgün kapali inançlı asosyal falan ben açığım diz kapağında elbise bile giyemiyorum kıyafet sorunu yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum zaten bu zihniyetleri yüzünden dinden çıktım inanmıyorum deistim
- +1 yıl
:( senin adına üzüldüm... ama eğer ailen o kafadaysa seni alışverişe tek göndermeyebilirler ya da aman benim kızım da oradaydı deyip yanına gelmeye çalışabilirler. İlk olarak ailen konumu sorarsa bölge adını ver ama tam olarak nereye gittiğini söyleme... ikinci olarak ailene bu arkadaşımla gidiyorum diyebilirsin arkadaşınla konuştur ki rahatlasınlar... ama ben ne olursa olsun buluşurdum. Bazen baş kaldırmak gerekiyor... hep başını eğersen ezilirsin
Soran+1 yılYok ya kıyafet almaya çok gittim hepsinde tek gittim yani o sorun olmaz hep aynı yerlere gidiyorum söylüyorum zaten peşime de dusmezler niye dussunler o sorun değil ne bileyim hayatta hiçbir şey gizli kalmıyor birsekilde öğrenilir ilk buluşmayı ogrenmes belki ama üçüncüyü dördüncüyü öğrenir illaki gerci ayrı girip cikcaz oralarda oturan akrabam yok öğrenmeleri zor ama yinede korkuyorum
- +1 yıl
Bu durumu flörtüne anlattın mı? Bir erkeği öyle birkaç buluşmada tanıyamazsın... dediğin gibi ortaya çıktığında da zor duruma sen düşersin. Ama yine de korkma azıcık cesur ol. Dediğim gibi ezerler kafa kaldırınca bir laf iki laf derken artık alıştıkları için vir şey demiyorlar
Soran+1 yılÇok kararsızım gencligim mahvolcak diye ödüm kopuyo bi ton param var kıyafet alamıyorum herseye karışıyorlar diz kapaginda elbiseye bile arkadaş desen bırakmadılar sosyallesim şimdi de asosyal diyip zorla çıkarıyorlar sorna milletin içinde küfür ediyolar üstüme yürüyorlar millet güzel güzel giyiniyo ben mağara doneminden kalma kıyafetlerimden utaniyorum benim gibi olan hiç yok dünya benim üzerime kurgulanmış oyun gibi geliyo sanki hersey kurgu gibi
Soran+1 yılHayır ailemden hiç bahsetmedim bu durumları hiç bilmiyor zaten nasıl anlatayim utanıyorum
- +1 yıl
Gençliğim maf olmuş zaten. İleride keşke biraz karşı çıksaydım diye üzüleceksin... illa güzel giyinmek için kısa şortlar-croplar giyinmene gerek yok. Bir pantolon ve body ilede güzel konbin yapılanilie. Bu arada nerede yaşıyorsun? Doğu mu yoksa konya felan mı
Soran+1 yılYol ailem için dedim üçüncü dördüncü buluşmayi ogrenirler bunu ogrenmeseler bile çünkü hiçbir şey gizli kalmıyor hayatta
- +1 yıl
Ailenden bahset bu utanılacak bir şey değil ki ona anlat bak bakalım ne tepki gösterecek? Belki senin için çabalar be kuzu
Soran+1 yılNe dogusu ne konyasi İstanbul da yasiyorum dindar da degiller namaz bile kılmıyolar akillarinca dini kullanıyorlar
Soran+1 yılYok şimdi bahsedemem zaman geçmesi lazim
Soran+1 yılKarşı çıksam ne olcak ki istediğimi yapabilecek miyim en fazla yaptığım kötü bisey değil arkasındayım derim bunu da diyorum zaten bi ise yaramıyor
- +1 yıl
İstanbul gibi vir yerde şaşırtıcı... ve evet karşı çıksan belki kafaları bazı şeyleri anlar.
Soran+1 yılBu sefer de dini kullancaklar bide sanaldan tanıştım sonucta güvenilir de değil yaşı da büyük cidden korkuyorum ogrenirlerse biterim
Soran+1 yılBu arada giyim için ne yapmalıyım gizli giymek sence mantıklı mı çünkü mutsuz oluyorum
- +1 yıl
Ben lisedeyken arkadaşlarım apartman altlarında üstlerini değiştirirlerdi... gizli giyinmek en mantıklısı
- +1 yıl
Yüzyüze gördükten sonra nereden tanıştığının bir önemi yok.
Soran+1 yılPeki kıyafeti sakladim okey hallederim de akrabalar görür diye korkuyorum zaten onlar olmasa çok rahat olurdum cidden biri görür falan acaba oturduğum yerde giymesem ilçe değiştirince giysem yinede yakalanir miyim sen olsan napardin Bi yandan hiç uğraşmak istemiyorum çünkü huzursuz olacağımı biliyorum Bi yandan da kendim içim biseyler yapmak istiyorum çok kararsızım?
- +1 yıl
Ben farklı bir ilçede değiştirir eve gitmeye yakın artık bir kafe mi olur bir mağaza mı olur kıyafetimi değiştirirdim... böyle hayat geçmez be
- +1 yıl
Kendi ailemin değerini daha iyi anladım
Soran+1 yılYemin ederim geçmiyor artık öyle yapıcam hele uni acilsin gizli mini alıp giycem senin ailen nasıl knk mersk etttim
- +1 yıl
Benimkiler bana asla karışmıyorlar hayatım boyunca da böyle karıştıklarını hatırlamıyorum (21 yaşındayım) Onu yapma buraya gitme felan. Bu arada herhangi bir kötü alışkanlığım yok. Kıyafet konusunda da asla karışmazlar hatta bu sıcak havada pantalon mu giyinir şort giysene falan . Not: müslüman olmama rağmen türk değilim.
- +1 yıl
Sanırım bunun etkisi çok büyük
Soran+1 yılNerelisin ki annen açık mı kapalı mı
- +1 yıl
Annem açık ama namaz kılar, oruç tutar. gürcistan
Soran+1 yılOha knk ne güzel ya ne şanslısın yemin ederim çok imreniyorum ya senin hayatta sıkıntıların var mı peki
- +1 yıl
Ne yalan diyeyim yok... 2.5 yıllık erkek arkadaşım var. Azerbaycanlı kendisi bizde onlinedan tanıştık... ailem çocukla konuşmaya başladığım ilk günden beri biliyor. İlk biraz tabi karşı çıktılar onlinedan tanışmışız ve kültürlerimiz farklk diye. tanışalı biz 4 yıl oldu herhal ama sonra alıştılar...
- +1 yıl
şu an sadece kariyer odaklıyım
Soran+1 yılNe güzel peki sanaldan tanışıp buluşunca nasıl oldu nasil gecti
- +1 yıl
Çok utangaçtı ejfjf ben zaten utangaç birisiyimdir ama o da utandı nasıl desem hoş bu utangaçlık diyelim. ilk biraz sahilde yürüdük sonra lahmacun yedik uzun uzun sohbetler ettik sonra ki buluşmalsrımızda malum benim üniversite okuduğum için laptopumu alıp bir kafede ben ders özeti çıkartırken o da yanımda çalışıyordu... tabi çalışmak denirse hep sohbet ediyorduk gülüyorduk 😂
- +1 yıl
Umarım senin karşına sana değer veren, seni seven ve sana saygı duyan insanlar çıkar💜🌸
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim seni eklesem olur mu arada sohbet etmek dertleşmek falan istersem yazabilir miyim
- +1 yıl
Sahte instagramın var mı? Oradan da olur... istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılVar ekleyeyim adın neydi
- +1 yıl
Laianya_
Soran+1 yılTamamdır istek atıyorum
canım işler yapma madem ailen katı izin vermiyor o zaman kendi başınıda çocuğun başınıda belaya sokma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokul zamanına denk getir universiteyse okula gelsin
023 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor ayrıca uniye almazlar okulun öğrencisi degil
Cevap sahibi+1 yılriske atma korktum sizinkilerden
Soran+1 yılBen daha çok korkuyorum cidden kabus gibi oldu ruyamda görmeye basladim
Cevap sahibi+1 yılYa huzurunu bozma derim şartların az daha uygun oluncaya kadar ertele okulun birine kadar dişini sık bu günlerini mumla aratma kendine derim
Soran+1 yılNasıl yani ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılbuluşma
Soran+1 yılNeden 20 yaşındayım iyice eve kapandim hayata küstüm kendim için biseyler yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılailen görse sjshsg
Soran+1 yılDalga geçme knk Allah başına verirse görürsün en kötü dusmanima bile vermesin cidden
Cevap sahibi+1 yılay iyiliğine diyorum dalga falan geçmiyorum benimkilerde böyleydi sonradan az saldılar
Soran+1 yılŞort crop vs giyebiliyo musun ve kaç yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl27 kanka ben onlari kendim giymiyorum sevmediğim için ama izinde vermezler
Soran+1 yılPeki knk 27 yasinda ailemiz istemesede yinede giyebilir miyiz hani buyuk olcam ya bu kadar sıkıntı cikarmazlar dimi hani o zaman dövemezler paramı alamazlar en fazla söylenirler yoksa şimdi ki kadar dovup sovebilirler mi o zman kendi mesleğim kendi param olsa
Cevap sahibi+1 yılkanka paran varsa Bi şey yapamazlar parasizsan ister 50 yaşına gel hükmün geçmiyor
Soran+1 yılCidden yapamazlar mi knk zaten mesleğimin olmasını çok istiyorum Bi an önce şu uni bitsin calisim kendi ayaklarimin üstünde durim varya arabimi alcam sacimi en lüks yerde boyucam istediğim şeyi giycem kendime bakcam
Cevap sahibi+1 yılinşallah devlete girmeye çalış özel sektör bitiriyor insanı birde annem sürekli aman asgari ücretle ne yapacan deyip duruyor sinir bozucu
Soran+1 yılKnk mesleğimi burdan soylemim çok bilgi verdim zaten korkuyom hahahqhqhqhq ama benim meslekte devlette çalışma yeri yok özelde çalışıyorsun ama onu cok açık meslekten yana sıkıntım yok yani
Cevap sahibi+1 yıle hadi inşallah okulun bitene kadar dişini sık
Soran+1 yılKıyafet konusu için ne diyosun sence gizli giymek mantıklı mı
Cevap sahibi+1 yılkanka ben gizli yaptığım şeyleri sevmiyorum yani mesela mini etek giymeyi seviyorsam ailemede ben böyleyim diyorum
Soran+1 yılDiyemem iste knk bende gizli sevmiyorum ama ya mahrum kalcam ya da yapicam ama riske gircem tedirgin olcam
Cevap sahibi+1 yılSen benim gibi dişini sık bence okulun bitene kadar su an en önemlisi okulun
Soran+1 yılÖyle yapcam knk
Evden uzakta buluş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar korku varsa sevgili edinme
032 Yorumla
Soran+1 yıl20 yıldır edinmedim hicbisey yapamadim artık evden dışarı çıkmıyorum diye zorla çıkarıyorlar ama kendim için biseyler yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl20 yıl. çürümüşsün arkadaş ama sen böyle bir şey yapamazsın sonun 50 yaşında adamla kaçarak evlenmek olacak
Soran+1 yılNiye yapamam
Cevap sahibi+1 yılSürekli tedirgin korku olup kendini kısıtlarsan karşı soğur seni bırakır
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğun kişi yaşı kaç
Soran+1 yıl26 yaşında ailemden hiç bahsetmedim bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılImm sürekli ailem izliyor beni deyip çok nadiren konuşuyor musun
Soran+1 yılHayır ona hiç bahsetmedim hiç hemde
Cevap sahibi+1 yılIlk mi sanaldan konuştuğun
Soran+1 yılYok daha öncede konuştuğum oldu ama bulusmadim
Cevap sahibi+1 yılBuluşunca devamı da gelir riski alırmısın
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılBi kere buluşursan gene ister zor olmaz mı
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum o zaman mecbur anlatırım ikinci üçüncü buluşmada falan mı zaten devamı gelcek
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyor musun ondan
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki genelde kendinizden küçükler ilginizi çekiyor büyükler mi
Soran+1 yılBüyükler neden?
Cevap sahibi+1 yılÖylesine sordum Babanızdan hiç sevgi görmemişsin
Soran+1 yılHayır olgun kendini bilen net insanları seviyorum babam da gevsek biri itici sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBağırıyort çağırıyor sana tek damla ilgisi sevgisi görmedin mi
Soran+1 yılAnnem edepsiz olmayani yaptı bana sevmiştir illaki yani çok nadirende olsa öper tabi çok nadir babam da kardeşim geveze Bi adam itici yaklasiyo güya ama ben sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKardeşin Erkek sanırım hiç şiddet uyguladı mı saha o sahte öpücüklerdir seni sevmez
Soran+1 yılKüçükken ufak ufak dovuyomus ama çok hatırlamıyorum ama onlar gibi degil abim dövdüğünü hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSende şey sezdim 40 50 yaşında Babalara ilgin var gibi içinde kalmış gibi
Soran+1 yılNerden bu kanıya vardin konuştuğum kişi ile aramda 6 yas var normal değil mi
Cevap sahibi+1 yıl6 yaş normal değil demedim 6 nedir ki o ayrı ama içinde daha da nüyük olgunluk seviyesi var
Soran+1 yılNerden bu kanıya vardın peki merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSenin olgun yaşlılara ilgin var çünkü aile içinde yrteri kadar sevgi mutluluk alamamışsın hep baskı kısıtlama şiddet derken hasret kalmışsın o ama içinde kalmış hiç yok deme anlarım dışın öyle der için öyle demez
Soran+1 yılÖzelden konuşalım mı bu konu hakkinda
Cevap sahibi+1 yılOlabilir gelin bakalım
Soran+1 yılİstek attim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuluşma riske atmaa
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsini okudun mu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem