- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizin ailesiyle tanışma zamanı, ilişkinizin ne kadar ciddi olduğuna, sizin ve sevgilinizin rahat hissettiğine ve her iki tarafın da bu adıma hazır olduğuna bağlı olarak değişebilir. İlişkinizin ne kadar ciddi olduğunu değerlendirmek önemlidir. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir ilişki ise aile tanışması daha erken olabilir. Sevgilinizle bu konuyu açıkça konuşun. Aile tanışma konusunda nasıl hissettiğinizi ve ne zaman hazır olduğunuzu paylaşın. Partnerinizin düşüncelerini ve beklentilerini de dinleyin. Sevgilinizin ailesinin nasıl bir dinamik içinde olduğunu anlamak da önemlidir. Bazı aileler daha erken tanışmayı tercih edebilirken, diğerleri daha uzun süre beklemeyi isteyebilir. Özel günler, aileleri tanımanın uygun bir zamanı olabilir. Örneğin, bir bayram veya aile toplantısı gibi zamanlar aile üyeleriyle tanışmak için iyi bir fırsat sunabilir. Aile tanışması her iki taraf için de stresli olabilir. Bu nedenle, sevgiliniz ve ailesiyle iyi bir ilişki kurmak için samimi, açık ve saygılı bir tutum benimsemek önemlidir. Aile tanışmadan önce kendinizi duygusal ve psikolojik olarak hazır hissetmek önemlidir. Bu, stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılErken değil. Ailesi ile tanışmaya git ama ailesinin evinde değil öğretmen evinde kal. Otelde birlikte kalalım derse de kabul etme. Kabul edersen eğer otel sonrası elden kaçar enişte. Kendi elinle başka ellere damat olarak uğurlamak zorunda kalırsın bu sefer. Ailesi kalırsan hafif kız imajı vermiş olursun. Öğretmen evinde kalırsan aferin kıza der annesi. Namuslu kızmış diye düşünür. Sonra da sen ailen ile tanıştır hemen. Arayı soğutma. Baktın ki yanaşmıyor. Demek ki ciddi olduğu falan yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ailemle konuşmuyorum ki o tanışsın
- +1 yıl
Seni istemeye kime gelecek iş ciddiye binince mecburen konuşacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlarınız kaç? 25 30 arası ise bence tanışma zamanı gelmiştir. Birbirinizi yeterince tanıdınız mı ilişkiniz hep uzak mesafe miydi , ne kadar yüz yüze görüşme imkanı oldu? Ayrıca onun bulunduğu şehire gittiğinizde ailesinin yanında kalmanız hoş olmaz. Önce aile tanışması olsun, aileler de birbirini tanısın derim. Bizim buralarda nişanlıyken de sevdiğinin yanında evlenmeden kalmak hoş karşılanmaz. Dinen de öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlar 24 22
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer ilişkiniz ciddi bir boyuta geldi ise o zaman tanışmanızın sırası gelmiştir bence. Yani şu an evlilik gibi bit düşünceniz yok ise bence zamanı var diye düşünüyorum ben. Ben şahsen ne zaman ciddi bir yola girersek o zaman ailesine benden bahsetmesini ve ilişkimiz olduğu söylemesini isterim. Yani vakti zamanı gelince söylemek daha mantıklı..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz gelince ailemle kal birkaç gün dedi bunu yapmam yanlış mı?
- +1 yıl
Bence yanlış. Sonuçta ortada nişan gibi bir durum yok. Onlarla ortada bir şey yokken kalman benim açımdan pek doğru olmaz diye düşünüyorum ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yaşın kaç senin bu yaşta evlenme işine okuluna bak el oğluna mı muhtaç olacaksın aileyle tanışırsan senle evlenmesine garantisi yok erkekler ailesiyle tanıstırabilir buna anlam yükleme garanti görme zamanında yaşadım da diyorum sakın kanma kimseye
017 Yorumla
Soran+1 yılBen okuluma bakıyorum zaten ikimiz de okuyoruz okul bitmeden evlenmem zaten ailemi çevremi gör tanı dedi tanıştırmak istiyorum dedi 6. Ayda ailemle tanış dedi çok erken diyip kabul etmemiştim 1 buçuk yıl oldu şu anda zamanı mı bilmiyorum kafam karıştı gel ailemle birkaç gün kal dedi kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılSakın gitme çok rahat aile yapısı var gibi görünüyor eğer gidersen ailesinin gözünde çok düşersin çık bak bi ablan olarak diyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılEvinde yatılı kalma sakın
Soran+1 yılAma ben geliyim demedim ki bunu teklif eden sevgilim annesi de gelsin demiş
Cevap sahibi+1 yılYa çok rahatlar bunu sana diyen kayınvalide adayı başka kız için de olsa der bak benim bi arkadaşım böyle gitti herseyi de zamanla yaşamış sonra annesi buna demişki çocuğun oğlum başka yerde çalışacak yurt dışına göndercem oğlumu bırak demiş kızı kullanmış çocuk çok kötü şeyler yaşadı kız Allahım etmesin yaşatmasın kimseye kız psikoloğa gitti en sonunda ayrıldı numarasını değiştirdi ama çok hissizleştim 25 yaşında şu an
Cevap sahibi+1 yılAğlaya ağlaya anlattı bana benim yaşımda 29 böyle insanlar çok var
Soran+1 yılKullanmaktan kastın ne?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik anlamında
Soran+1 yılBiz cinsellik yaşamıyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılEvet o kızda yaşamıyordu
Soran+1 yılTamam da aileysiyle kalacam ilişki ne alaka anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOff çok safsın
Soran+1 yılNe alaka herkes ilişki yaşamak zorunda mı
Cevap sahibi+1 yılSen olaya yaşamak istemek gibi bakıyorsun komple kuruyorlar diyorum
Cevap sahibi+1 yılSen onun evine gidicem oğlunu eğlendircen gözüyle bakılıyorsun.
Soran+1 yılYok daha neler ailesi mi böyle bir şeye ortak olacak ne yaşadınız bilmiyorum ama hayatımdaki kişiyi de tanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen bilet yaşamadım ad hominem yapma kötü algılanırsın arkadaşımın yaşadığını yaşama diyorum sen o eve gidip kaldığında ilişkinize razı olsalar bile asla istemeye gelmeyecekler seni basit bir kız olacaksın gözlerinde cınku oğluyla herkeste yaşayan bir kız görecekler seni
+1 yılAradan geçen onca zamana rağmen hala da bekliyor musunuz?
O zaman sen daha çok beklersin adamı
Böyle hayırlı işler bekletmeye gelmez
Haca Mekke Medine'ye ziyaret etmekten daha kutsal daha hayırlı iştir evlilik011 Yorumla
Soran+1 yılPeki güncellemeyi de cevaplar mısın?
- +1 yıl
Ne güncellemesinden söz ediyorsunuz
Soran+1 yılBu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz gelince ailemle kal birkaç gün dedi bunu yapmam yanlış mı?
- +1 yıl
Kiminle farklı şehirlerde yaşıyorsun? O kimdir eşin mi? Sevgilin mi?
Soran+1 yılEşim olsa aynı evde yaşarız sevgilim ciddi düşünüyoruz ailemle tanış diyor işte
- +1 yıl
Tanış O zaman neyi bekliyorsunuz
Bu işler beklemeye gizliliğe gelmez
Tanış git neyi bekliyorsun?
Eğer sen bayansan öncelikle onun senin ailenle gerekir daha sonra ailenin iznini aldıktan sonra git ailesinin yanına
Millet görsün bilsin
Bunda ne var ne olacak
Siz birbirinizi candan sevdikten sonra Senin ailen onun ailesi ne fark eder
Her şeyiniz bir olmalı ayrım gayrım olmamalı yoksa iş ayrılıkla bitecek
Yine kızlar soruyorda sorularla soru işaretleriyle oturup kalkarsın. Çekiniyor musun doğru söyle
Soran+1 yılBu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz gelince ailemle kal birkaç gün dedi bunu yapmam yanlış mı? Bu biraz aklımı karıştırdı sadece
- +1 yıl
Onun ailesinden sana ne zarar gelecek?
Ne diye utanırsın?
Eşin değil mi yasak aşk yaşadığın sevgilin mi?
Yasak aşksa o zaman hayatın en büyük ayıbı yaşıyorsun?
Yok eğer eşinse ne için ailesiyle bir kaç gün kalacakmışsın
Üstelik ne için ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz
Bu nasıl bir birliktelik çok Kafa karıştıran bir soru
Gurbetçi miydi bu adam
Beladan mı kaçıyor bu adam
Buyursun karısının dizinin dibinde yaşasın
Soran+1 yılSevgilim bu kişi ne yasak aşkı be 😂
- +1 yıl
Yani daha resmi aşk söz konusu bile değildir
O zaman onun ailesiyle kalmamanı tavsiye ederim
Yine sen bilirsin?
Resmi nikahın olmayan adamla ne işin var ki
Üstelik bir de seni ailesinin evinde tutacakmış
Adamın karısı değilsin. Hiç te yapma
Git kendin otelde kal yat yine de eşin olmayan insanın ailesiyle yaşamaktan vazgeç
Yoksa başın çok ağıracak
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılDaha çok erken bir 10 yıl daha bekleyin mezarında ziyaret ederek nefsinizide körlersiniz hem şaka mısınız karşılıklı güven saygı sevgi unsurları yerine geldiyse zamanın hükmü yoktur artık öğrenin bunları
00 Yorumla
+1 yılDaha çok erken ciddi ilişki düşünüyorsa eğer olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte sevgilime söyleyince bence zamanı ciddi düşünüyorum dedi.
- +1 yıl
O zaman git sevgilinin ailesiyle konuş evlen gizli üye her şey pahalı oluyor zaten yap kurtul.
Soran+1 yılNasıl evlen okulum var daha bu arada güncellemeyi gördün mü yanlış mı bu bilmiyorum annesi gelsin demiş gözüm üzerinizde olacak falan demiş kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
+1 yılBence artık zamanı gelmiş 10 yıl sonra tanışacak değilsiniz ya birbirinizi iyice tanıyorsunuz artık bence
00 Yorumla
+1 yılBence hiç tanışma.. bazen sadece baş belası olabiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılBiz nerden bilelim be abla
Ama bence erken değil10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeleceğe dönük planlarınız yoksa hiç tanışmasan da olur
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGarip olur, hiç tanışmamışsın bir anda gidip onlarda kalıyorsun falan
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz o yüzden böyle bir şey teklif etti
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken olabilir yaşlanırınız kaç? Küçükse çok erken oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 22 yaşlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi yeterince tanıdığınızdan eminseniz tanışın
00 YorumlaCiddiyse ilişki tanış 1.5 yıl olmuş
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte farklı şehirlerde okuyoruz ya uzak çok yan yana gelemeyiz ailesiyle o da ailemi yakından tanı istiyorum diyor.
Soran+1 yılSevgilim ısrar etti teklifi de o etmişti zaten annesi de gelsin demiş ben kararsız kaldım o yüzden sordum
Soran+1 yılEvet o da kaç ay önce de dedi şimdi de demiş gelsin diye
Soran+1 yılTamam. Teşekkürler ❣️
+1 yılEvlenince tanışırsin 😂
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Tanış bence eğer partnerin cittiyse
01 Yorumla
Soran+1 yılO söyledi zaten ciddi düşünüyorum bence tam zamanı diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyseniz şu an tam zamanı
01 Yorumla
+1 yılCiddiyse artık tanismali
03 Yorumla
- +1 yıl
Bence doğru olmaz
Soran+1 yılPeki
+1 yılErken değil bir yıl olmuş
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki güncellemeyi okur musun?
- +1 yıl
O yanlış işte evlilik yok bir şey yok neden ailesiyle kalacaksın
Soran+1 yılFarklı şehirlerde yaşıyoruz ikimiz de üniversite öğrencisiyiz uzağız yani buluşunca kalacak yer yol parası harcamalar derken çok masraflı oluyor o da gel ailemle kal dedi birkaç gün annesi gelsin demiş ama kafam karıştı
- +1 yıl
Senin ailen bu duruma ne der?
Soran+1 yılAilemle konuşmuyorum onların fikri önemli değil
- +1 yıl
Ailesine saygısı olmayanın ne yaptığı beni ilgilendirmez kusura bakma o zaman sen bilirsin
Soran+1 yılBenden yaşça büyüksün ama hala bazı şeylerin sebebini bilmeden yargılayabiliyorsun biraz daha olgun düşünmeni beklerdim neyse canın sağ olsun.
- +1 yıl
Her ne olursa olsun bir anne babadan dünyaya geliyorsun hepimiz anlaşamıyoruz yeri geldiği zaman ters düşüyoruz ama elin adamı da işine geldiği kadar iyi olur bunu unutma, sevgilin senin eşin değil evlenen insanlar bile yeri geldiğinde ortada kalıyor ne kadar kötü olursa olsun kimse sahip çıkmaz ama yine ailen olur sen bilirsin
Soran+1 yılHer ne olursa olsun mu bu nasıl bir kafa anlamış değilim mevzu anlaşamama mı sence herkesin hayatında olan sorun sadece anlaşamama mı çağ dışı düşünüyorsun bence her yapılan da affedilmez bence
- +1 yıl
Çok merak ediyorum evlenirken kimden isteyecek seni oğlanın ailesi senin kafanda bana uymaz hadi işine bak
Soran+1 yılZoruna mı gitti dediklerim en nefret ettiğim insan tipidir bu düşüncede olan yok sana sahip çıkacak olan ailen nerden biliyorsun benim ailemi tanıyor musun ki yorum yapıyorsun zaten bu kafada olduğunu için insanlar seni takmıyor sorduğun sorudan da onu görmüş olduk zaten.
- +1 yıl
Ya banane senin hayatımdan ailenden yaşantı şeklinden soru sormuşsun cevap verdim çok rahatsız olduysan kaldır görüşü, ya da bazı şeyleri eleştiriyi kabul edemiyorsanız soru sormayın, banane ister konuş ister konuşma seni tanımam etmem umurumda da değil
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılacele etme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 6 ayda tanıştırmak istedi erken dedim 1 buçuk yıl oldu bana göre tam zamanı diyor ondan kafam karıştı biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemen tanış bence 🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye baksana bir
- +1 yıl
Bence önce o gelsin senin ailenle tanışsin
Soran+1 yılBen ailemle görüşmüyorum yani hayatımda yoklar.
- +1 yıl
Anladım o zaman bilemeyeceğim. Güveniyorsan git
Soran+1 yılAnnesi falan da gelsin demiş ama bilemedim
- +1 yıl
Annesiyle önce görüntülü falan konusabilirsin. Bakalım için ısınacak mı..
Soran+1 yılIsınmasa bile ailesi bu görüşme diyemem ki
- +1 yıl
Gidip gitmemeye karar verirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. En iyisi görücü usulü
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruya cevap versen sevinirim
Soran+1 yılNormal mi bu süre sence?
+1 yılEvlenince tanışmanmi lazim bence çok geç
00 YorumlaEvlilik plânı yapıyorsanız tanıştırmalı...
00 Yorumla
+1 yılBence yeterli tanışabilirsin
00 Yorumla18 aylık olunca tanış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet makul bı sure bence
00 Yorumla
+1 yılErken değil
02 Yorumla
- +1 yıl
Yani bence kalma
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Erken değil
05 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi de cevaplar mısın?
Soran+1 yılO teklif etti zaten
Soran+1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErken değil artık
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki uzak şehirlerde yaşıyoruz gidip birkaç gün ailesiyle kalmam doğru mu?
- +1 yıl
Ailesiyle kalma ya bence kendine kalacak yer ayarla
Soran+1 yılBiz farklı şehirlerde yaşıyoruz ikimiz de öğrenciyiz onu yapınca paramız yetmiyor ondan böyle bir çözüm bulduk
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeç bile kalmışsınız
00 Yorumla
+1 yıl* zamanı geldi demektir
00 Yorumla
+1 yılErken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Erkenn değil
00 Yorumla
+1 yılçok geç olmuş
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol. 10 veya 15. yılda tanışırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılErken daha
00 Yorumla
+1 yılErken değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam zamanı.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okur musun?
Cevap sahibi+1 yılaileside varsa olur. onlara emanet olursun.
Soran+1 yılVar tabi anne babası kardeşleri
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️ozaman sıkıntı yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok erken
00 Yorumla
+1 yılTanıştır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt