Eski sevgilimle tekrar konuşuyoruz ailesi beni ve ailemi istemiyo napmalıyım?

eski sevgilimle bana hatalar ve yanlış yaptığı için ayrıldım. şuanda konuşuyoruz ancak babası sevgili işlerine karşı biri. bana seni annemle konuşturcam dedi bakalım isterse konuşucam. aynı semtte oturuyoruz. ailesi benim annemi ve ablamı istemiyomuş. çünki daha önce ablamın sevgilisi bunların evindeyken arabayla gidip orada küfür etmiş babası görmüş demiş rezilliğe bak gerçekten de öyle. diyo ki ablan söz nişan olunca bizim eve gelmesini istemiyor annemler diyo niye gelsin zaten ben gidicem. napcam bilmiyorum. bide şey diyo senin annen çemkirirse nolcak kızımızı aldılar diye. zaten ailemle aram açık tek sıkıntı ablam. annem benim onla evlenmemi istiyodu hep. çok üzülüp ağladım. ben seni bırakmam diyo ama eğer bu iş olmazsa onunla tekrar barışamam. ailemden nefret ediyorum. bak geleceğim için bile önüme engel oldular. ben onlarla aynı yerde yaşamak istemiyorum asla ama eski sevgilim ben burdan gitmem diyo. kafayı yicem onunla çok sıkıntılar yaşadık ona da güvenmiyorum ama bana güven bana bi kerede dedi güzel olcak diyo. ama ben olumsuz düşünüyorum offff napmalıyım sizce?
Eski sevgilimle tekrar konuşuyoruz ailesi beni ve ailemi istemiyo napmalıyım?