Sevgilimle ailelerimizi tanıştırdık. İlk ben onun annesiyle tanışmıştım her şey güzeldi. Sonra ailesi yaşadığımız şehire geldi benim ailemle tanıştı
Ama ertesi gün ailesi eksikleri var bir insan kolay kolay değişmez desteklemiyoruz demiş, ve benden ayrıldı.
Sizce ailesiyle konuşup kendimi anlatmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senı istemeyen aileye konuşup blrsey ikna etmek zorunda değilsin sevgilin senı sevseydi buna göz yumazdı karşı çıkardı karşı çıkmayan insan için konuşup mücadele etmeye gerek yok.
Aile yapısında söz babada bittiğinden konuşamadı
Sen bu ailede mutlu olamazsın ilşkiyi desteklemeyen bir aile diğer yandan aile sözü dinleyen çocuk bir sorun olsa hep ailesini dinler senı satar o yuzden boş ver bunu
Sevgilinin ailesi ile konuşup anlaşmazlığı engellemesi seni savunması gerekirken ayrılması saçma... Ailelerin gençlere cok fazla karışıyor olması da doğru değil ya
Yetişkin bir insan ailesinin tek sözü ile senden ayrılıyorsa iyi ki ayrılmış boş ver önüne bak. İradesiz erkekle yuva kurulmaz.
Ailesinin tek lafıyla ayrılan biriyle ömür geçiremezsin. Ayrıl yoluna bak kardeşim seni mutlu edecek birini muhakkak bulursun.
Annesini dinleyip ayrılan biriyle barışmaya çalışma asla ama annesini arayıp racon kesebilirsin.
Annesiyle iyiydik sorun baba
İnanmıyorum yaa başka şehirden kalkıp gelip neden sonunda ayrılma olur ki. Ne eksiğin varmış
Bir ortamdayken ayrılırken sadece görüşürüz diyip bazen sarılmadığım için, servis vs konusunda eksiğim olduğundan dolayı
Yoooo niye kendini küçük düşüreceksin? sevgilinin aklı neredeymiş sevseydi olay buraya kadar gelmezdi bile
Gerçekten bu devirde sevilecek kişiyi bulmak ayrı dert onun ailesiyle anlaşabilmek ayrı bir dert...
Değmez.. kendini yamamaya çalışma... bu kadar basit ve ucuz olma bence
Karşı tarafında sevdiğinden eminsen buna değmez mi
Karşıtaraf sevseydi... ailesini konuşturmazdı... boş yapıyorsun
Seni seviyorsa gitsin o konuşsun ailesi ile seslilerini kessinler
Kime gore neye goreymis aq
Sevgilin senden ayrıldıysa asla yapma bunu
gerek yok sanki karşısı kusursuz boş ver
Gerek yok
Konusmalisin
konuş