Arkadaşlar merhaba ailem sevgilimi istemiyor. 1 yıldır sevgiliyiz iş ciddiye bindi ama ailem kızı istemiyor. Birbirimizide seviyoruz. Yani beni hiç bırakmayacak bir insan. Şu an sevgilimden ayrılmak gerekiyor. Aileminde kararı cidden yani bu iş olmayacak.
Sevgilimden nasıl ayrılabilirim onu üzmeden ne yapmalıyım akıl verin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni hiç bırakmayacak bir insandan sonrasını okumadım bile.
neden istemiyorlar kızı
uzak mesafede kanka. Buradan bulamadın mı dediler görüşmekk istemiyorlar gitmiyorlar tanısmaya.
kanka tek sebep buysa bırakma kızı aile işi diyorsun olmazsa bir şekilde ilkin başka alanlara yönelirsin
sonra aileler ikna oluyor zamanla ailene bu kadar bağımlı olma rahat edemezsin böyle ailen her şeyine karışmaya başlar zamanla bu da bir süre sonra canını sıkar olay yok ailen geri arkanızda durur bir süre sonra
Tanısmaya bile gitmiyorlar ki. Kızın ailesi beklilyor.
Usta biraz para biriktir kızı kaçır. asgari ücretle bir süre bir işte çalış. Sonra her şey rayına girer.
Ya da farklı bir rol denersin. Mutsuz olursun sürekli rol yaparsın. Miskin gözükürsün onlara mecnun tekniğini de deneyebilirsin olmazsa. Kızla mutluysan bir daha seni böyle seven birini bulamayabilirsin. hem kıza da yazık olmaz.
Annene oyna babanı ikna eder annen
ailene uydugunu soyle de direkt kiz üzülmez zaten
Bilmiyorum sogutsam mı acaba
kendini yorma direkt aileme uydum de ana kuzusu oldugunu duyunca sogur zaten hem de sen yorulmamis olursun
Öyle mi dersin?
Neden böyle bir şeyi istiyorlar.
uzak mesafedeler diye
Sen ne düşünüyorsun
Ailem istemiyor ki. Tek basıma ne yapabilirim. Vebali onların boynuna. Aile işimizde calısıyoruz zaten. Başka bir işe girememde. Tüm maddi destek ailemden gelecek. Benim yapabileceğim hiçbirsey yok ki. Hayat pahalı zaten. Onu kacıramam. Ailemde istemey gelmez mecbur ayrılmak zorunda kalacagız.
Severek olsa güzel olurdu ama
seviyorum zten onu
Her türlü yok diyor ailen yani
aynen
Rica etsem uzunca yazdığımı siler misin geri okuduktan 5?
Sonra
sildim kardes
geçmiş olsun.
Severek ayrılmak cok zor olacak :( Ben simdi günahını alamam ama ayrılan taraf ben olacagım için ne demeliym?
O seni ne kadar seviyor? Onu söyle birde ne kadar konuştunuz.
Beni cok seviyor. Bana çok bağlı. Ayrılırsam ağlama krizlerine girer belki hastahanelik bile olabilir. 1 senedir sevgiliyiz.
Onu soğut hafiften hafife.. Başkasıyla evlendiğini bilirse yıkılır
Haklısın. Değerli yorumların için cok teşekkür ederim.
sogutmaya baslıcam artık
Neden ailen karşı?
Uzak mesafe diye istemiyor
neden karşı onu anlamadım
uzak mesafeler diye