Bu yanlış bir şey mi. Erkek arkadaşım dünyanın en iyi insanı. Uzun süredir birlikteyiz, artık zamanı gelmişti. Çocuğum ile tanıştırdım. Ama çevrem büyük tepki gösterdi. Eski eşimin tarafı da tepki gösterdi. Buna hakları var mı sizce yoksa ben mi suçluyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle sorunun sonundaki ' ben mi suçluyum' ifadesini doğru bulmuyorum. Kimsenin seni suçlamak haddine değil.
Eleştirenler sadece eleştirir ama bir sorun sıkıntı yaşadığında yanında olmazlar. Yanında olmayan kişinin de eleştirisinin hiçbir önemi yoktur.
Şöyle düşünüyorum. Çevreden önce çocuk nasıl etkilenir. Önemli olan bu. O kişi ile evlenecekseniz zaten çocuk da tanışacak ilerde. Eğer çocuğun yaşı ve ruhu da bazı şeyleri anlayacak noktadaysa kimseye laf etmek düşmez. Herkes kendi işine kendi hayatına baksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDüğünde tanımalıydı. 😂Hatta evlenince bile tanıyabilir. 😂
Sen, eskide kalmış evliliğinden olan kişilerin yorumlarına o kadar çok kulak asacaksan yeni birini zaten hayatına niye aldın ki? Onlar, zaten konuşacaktır. Hepsi konuşur. Çok zor yani yanlış karşılamayanını bulman. Neticede eski eş ve onlar da eski eşinin akrabası Eminim ki kendi oğulları yeni birini bulsa ve oğlunuzla tanışsa bulduğu kişiye eski eşinin ailesi bu kadar tepki vermezdi. Çevrendeki harici kişileri zaten ailen dışı ilgilendirmez. Ki aslında bence onları da ilgilendirmez ama yakının diye fikrini tabii ki ailen bildirir ama karışamaz. Neticede evlenecek kişi sensin, ailen değil. Neticede sen, bir bireysin ve çocuğun da olumsuz etkilenecek yaşta değilse kendi kararını kendin almalısın. Eğer ki çocuğun küçükse de pedagog yardımı alabilirsin. (Yaş aralığını karıştırıyor olabilirim.) 0-5 yaş aralığındaki çocuklar annesi ve babası boşandığında bile benim yüzümden psikolojisine kapılabiliyormuş. Kitapta öyle yazıyordu. Bu yaş aralığında değilse tabii yardıma da gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir kişiyi sevdin ve evlendin. E şimdi de boşandın. Senin hayatın bitti mi? Tüm hayatın o adam mıydı? Herkes hayatına devam edecek. Sen de yaşayacaksın hayatını ve seveceksin. Artı olarak sorumluluğun var:çocuklar. Hayatına aldığın kişilere ekstra dikkat etmen ve olumsuz sonuçlarını artık herkes için düşünmen gerekecek.
00 Yorumla
Tepkileri koruma içgüdülerinden olsa gerek. Ortam kötü, herkese güvenilmiyor, ama siz uzun zamandır tanıyorum, güveniyorum diyorsanız başka. Zaten öyle olmasa başta siz yapmazsınız. Çevredekiler de bunu düşünerek tepki yerine olumlu, yapıcı tavsiye ve önerilerde bulunabilirler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
84Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir gayet normal bir şey sürekli olarak değiştirmiyorsan erkek arkadaşını normal bir şey
40 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yanlış bir şey değil tabi ki. gayet normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılEski eşin ve ailesi çocuğunuzu kıskanmış olabilir, bu gayet normal.
Eski eşin kız arkadaşıyla çocuğunu tanıştırsaydı belki sende kıskanırdın çocuğunu.
Ama insan çocuğunu sevdiği kişiyle/kişilerle paylaşmak istiyor.
Bu da gayet olağan. İşte boşanırken tüm ihtimaller, yaşanılacak olanlar düşünülmeli böyle.
Onlar da haklı, sende ve kimse suçlu değil.
Ve bu durumu karşılıklı olarak eski eşinle konuşmalısın;
"Biz ayrıldık, kendimize yeni bir yol çizdik. Senin de kız arkadaşın/sevgilin/eşin olabilir, birbirimizin hayatında sadece çocuğumuzun anne ve babası olarak varız.
Sen çocuğumuzu sevgilinle tanıştırsan ben buna tepki gösteremem, çünkü biz boşandık ve sen senin için kıymetli olan kişiyi, en sevdiğinle çocuğumuzla tanıştırmak isteyebilirsin, lütfen boşanan anne, baba olarak birbirimize zorluk çıkarmayalım, ben seni nasıl anlıyorsam sende beni öyle anla. Çocuğumuzun bir tek babası var ve o sensin, senin yerini kimse alamaz, çocuğumuz senden çok bir başkasını sevemez, sen de kız arkadaşınla çocuğumuzu tanıştırabilirsin, buna hakkın var ve bunu bende yapabilirim, lütfen birbirimizi kırmayalım, çocuğumuz etkilenir bunlardan ve ikimizde çocuğumuzun iyiliğini, selametini arzu ediyoruz" diye konusabilirsin
20 Yorumla
+1 yılMillet önce doğurup büyütmeye başladığı çocuğuyla ilgilensin kendi anneliğine baksın. Zaten öyle yapsalar başka annelerin ne yaptığını görmeye bile vakit bulamazlar.
Ayrıca doğru olan bir şey yapmışsınız. Çünkü ilerde onlarda birlikte vakit geçirecekler birbirlerini tanımaları lazım.
Onların anlaşamaması diğer türlü sizin ilişkinize de zarar verebilir.
Kulaklarınızı tıkayıp gülümseyip yolunuza devam edin.
Umarım üçünüz çok mutlu ve huzurlu olursunuz.80 Yorumla
+1 yılmerhaba bende bekar bir anneyim çok korkuyorum herşeyden biriyle görüşünce piskolojim bozuluyor korkuyorum yapamıyorum çocuklarımla bu güne kadar kimseyi tanıştırmadım korkuyorum çünkü bunu yaşayan bilir ama sizin adınıza sevindin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun siz doğru olanı yaptınız
73 Yorumla- +1 yıl
Güzel Annesin sende ❤
Kimseyi takma seni yaratan Allah ne der bu önemli gerisi fasa fiso - +1 yıl
Çocuklarının gözlerinden öperim ❤
- +1 yıl
@sevdamasalihayat teşekkür ederim o senin güzelliğin güzel gören kalbin 🥰
Endişelenmekte haklılar. Haberlerde neler neler oluyor görüyoruz. Büyük facialar yaşanıyor..
Akılsız kadınların sevgilisi yüzünden çocukların hayatı mahvoluyor. Hiç çocuğun psikolojisini düşünen yok.. akılları fikirleri fingirdeşmede bari çocuğa musallat etmeyin
12 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü bir olay.. Annelik her kadına verilmemeli..
Soran+1 yılboşandıktan sonra hayatımda uzun süre sonra ilk defa güvendiğim biri oldu. ve evde değil kafede tanıştırdım. öyle her gün dip dipe değiller. bir kere görüştüler zaten. haberlerdeki gibi bir olayın yaşanacağı bir ortam oluşmasına izin vermem. bu dünyada çocuğum bir yana dünya bir yana.
Eğer eski eşinin hayatında birileri girip çıkıyorsa ve tanıştırıyorsa senin de yanında görmesi normal. Sadece sürekli değişik birileri ile görmesi kafasını karıştırabilir küçük ise yaşı. Ayrıca birden çok kişiyi tanımaya çalışmanda en doğal hakkın oda ayrı bir konu. Erkek bir başkasına baba gözü ile bakar diye telaş yapar, anne bir başka kadını anne yerine koyar paniğine kapılır bazen erkek hakkı olmayan savunmalara suçlamalara girer ve çevresi de buna alet olur. Tanıştırma kısmı için sadece uzun zamandır hayatında ise ve güvendiğin biri ise olabilir yanımda çalışan kız ayrı kızı var hayatında biri var kızı ile tanıştı ama çocuk güvenilir biri değil onu gördüm 7-8 AY sonra çocuk onu aldattı yakaladı ilişki bitti tüm aile çevre sanki o suçluymuş gibi üstüne gittiler en iyisi kimse bilmesin toplum kaldırmıyor kaldırması lazım oda ayrı bir konu.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin öğrenmesine gerek yoktu aslında. Tanıştırmak son derece doğal bir şey. Tepkiler yersiz.
41 Yorumla
Soran+1 yılduymuşlar ordan burdan. gerçekten bu dedikodu nasıl yayılıyor anlamıyorum.
Bence çocuk psikolojisi için , gerçekten ileri gidildiğinde yani söz nişan gibi durumlarda çocuk çok küçük örneğin 4-5 ise arkadaşın olarak tanıştırmak, evlenildiginde yavaş yavaş duruma adapte etmek, eğer yaşı büyük ise , yine çok ciddi olunduğunda söz nişan gibi, oturup düzgün bir üslup ile güzel bir ortam olabileceğini , onu her zaman sevmeye ve en değer verdiği varlık olmaya devam edeceğini belirterek, kötü hissettirmeden alıştırmak daha doğru olur diye düşünüyorum
40 Yorumla
u +1 yılEtrafta binlerce üvey baba istismar haberleri dolup taşarken bu kararı almanız takdiri şayan... Belki adam kötü nasıl emin oluyorsunuz hemencecik. Çoçuğu büyütüp evlendirip sonra evlenin çoçuğun geleceğini karartmanıza gerek yok. Eski eş haklı bir yerde kimse olayı özgürlüğe çekmesin özgürlükle alakası yok bunun günümüzde binlerce haber görüyoruz açım okuyun...
27 Yorumla- +1 yıl
Çok evlenmek istiyorum derseniz de çocuğun velayetini eski eşinize verebilirsiniz..
- +1 yıl
Ne alakası var herkes aynı mı? Ne öz babalar var çocuklarına yapmadıkları kalmıyor, ne üvey babalar da var çocuğu öz babasıymış gibi seviyor ve değer gösteriyor. Saçma bir düşünce şekli sizin ki...
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 herkes aynı değil ancak kötü çıkma ihtimalini göz ardı edemeyiz sonuçta bu sadece annenin hayatı değil çoçuğu da etkileyecek bir karar aynı evde yaşanılacaksa bir de.. Saçma düşünce yapısına sahip olan sizsiniz asıl.. Çocuk hayatı anne hayatından daha önemli
- +1 yıl
Çocuk bu durumda bir sıkıntı görmüyorsa neden olmasın?
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 ilerde ne olur bilemeyiz. Kırmızı odada da çok izledik böyle vakaları. Kendini iyi tanıtıp kızına oğluna zarar verebilir. Ben anne olsam bu riski göze alamazdım kesinlikle. Kaldı ki annelik fedakarlık ister. Evlenmek istiyorum derse çocuğun velayetini babaya vermeli.
- +1 yıl
Çocuğun babasıda evlenecekmiş zaten
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Sonuçta evleneceği insan bir kadın babanın. Buna rağmen o da çocuğa kötü davranabilir mesela. Babaanne büyütmeli çocuğu bana kalırsa. Ya da bir taraf evlilikten vazgeçip annelik babalık görevini yerine getirmeli.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılGizli saklı erkek arkadaşınla görüşmektense tanıştirip işi ciddiyete dökmek çok daha uygun ve güzel bir davranış 👍 etrafındakiler her şeye mutlaka bir laf söyler. Sen önce çocugunun psikolojik durumuna sonra keyfine bak milletin ne diyeceğine bakma, millet çok şey söyler ama hiç gelipte bir ihtiyacin var mı? Halin keyfin nasıl diye sormaz.
10 Yorumla
+1 yılDüzenli bir ilişkiyse tanışmalarında sakınca yok fakat sürekli değişken ilişkilerse çocuklarda kafa karışıklığına ve psikolojik sorunlara yol acabiliyor.
Diğer ebeveynin hayatında birisinin olması kadar normal bi durum buu. Her şeyi abartmasınlar.
10 Yorumla
+1 yılYaptıkların kimseyi ilgilendirmez, ama bir insan için "dünyanın en iyi insanı" ifadesini bu kadar kolay kullanmamamak gerekir, bugüne kadar "iyi" dediğin ve sana zarar veren insanlardan yola çık. Bir avukatın sözünü hatırlıyorum sosyal medyada, " şu an mahkemede olan tüm davalar, birbirine güvenmis insanlar arasındadır" o yüzden birine iyi demek için acele etmemek gerekir.
10 YorumlaSana şu kadarını söyleyeyim bu yanlış bişi değil tabiki hayatındaki iki önemli kişiyi birbiri ile tanistirmissin bu gayet doğal bişi ama kızın ve sevgilini aynı ortamda yalnız bırakma çünkü o kdr olaylar görüyoruz kızını ne olursa olsun herkesten korumalisin
00 YorumlaKesinlikle değil. Göstermemiş olman gayri samimi olurdu. Hem onun ciddiyetle bakması hem senin samimi olman daha iyi olmuş. Bir sorun ya da anlaşmazlık telkin edecekse başta bilinmesi daha iyi olmuş. Ona göre sorumluluk alınabiliyor mu alınamıyor mu önceden görülmüş olur
00 Yorumla
+1 yılNe çevrenin ne de eski eşinin tarafından kimsenin bi hakkı yok aslında. Fakat kadın hâlâ daha ne yazık ki eşya gibi görüldüğü için eski eş tarafından böyle tepki geliyor ve diğer çevre de evlenip ayrılmış bir kadına farklı gözle baktığı için yine böyle tepkiler geliyor. Erkek arkadaşın olabilir ve çocuğunla tanıştırma gayet normal bi durum. Sen kendinden emin olduktan sonra çevreyi takma hiç
00 YorumlaBuna hakları yok merak etme. Geri kafalılar, boşansan da eşi olmaya devam etmeni istiyorlar. 😃 Böyle de sapkınlar.. Bağlantıyı kesmekte yarar var. Özel yaşamın, eşini nasıl tanıdığın, kiminle olduğun kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca çocuğunu onlardan daha çok düşündüğüne de eminim. Sonuçta annesin. Anne olan sensin. Diğerlerinin bir önemi yok. Yaşadığın çevrenin iğrenç olduğunu anladık. Boşanmakta en iyisini yapmışsın. Onları sustur ve yoluna devam et. Bağlantı kurma o serseri sapıklarla.
00 Yorumla
+1 yılEşinde, eşinin tarafı da tepki gösterebilir. Bu bence normâl. Çünkü etrafta o kadar sapık var ki, kimseye güven olmuyor. Çok iyi bildiğimiz insanlar neler neler yapıyor. Ben tehlikeli buluyorum böyle olayları her zaman.
20 YorumlaNe münasebet ya gerçekten nasıl bir çevreniz var şaşıyorum üstelik çocuğunuz da siz de henüz küçüksünüz sanırım eski eşinizin akrabalarıyla görüşmeyin o da evlenir büyük ihtimalle siz de helaliyle evlilik yapacaksınız kulağınızı kapatın.
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şöyle, bağlılık olup ayrılma durumu olursa çocuk açısından iyi olmaz. Ayrıca erkeklere güvenme sana çocuğun için yaklaşıp yaklaşmadığını bilemezsin. Her flört ettiğine çocuğunu söylersen işin yaş. Çocuğunu mümkün olduğunca sakla 🤷♀️ yapacak bişey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın en iyi insanı ölmüş insandır.
Boşanmış bir kadına bakan erkeğin iyi olma ihtimali yoktur. Kimse beğenmiyor ki boşanmış ve çocuklu bir anneye geliyor o adam. Kimse boşanmış çocuklu bir anneyi istemez eğer gerçekten berbat biri olup da kimse tarafından seçilmiyorsa böyle birine yaklaşır bir erkek.🤮 Yani seni sevdiğinden değil opsiyonları yok ezik ya da çok fakir ya da çirkin ya da cidden kötü niyetli biridir.
01 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaptığın doğru ama öocupunun cinsiyeti ne? Kaç yaşında? Eski eşin sağ mı? Sağsa görüşüyor mu çocuğunla? Aynı şehirde mi yaşıyor vs biraz dwtay versen iyiydi. Çocuk küçükse ısındıra ısındıra söylenir.
02 Yorumla
Soran+1 yıleski eşim sağ ve tabii ki çocuğuyla görüşüyor. oğlumuz var, çocuğum erkek ve babasına çok düşkün. erkek arkadaşımla tanıştırdım diye babası yerine geçmeyecek ki. haşa, ne alaka. oğlumun zaten kendi babası var. erkek arkadaşımın da öyle bir amacı yok zaten. ama insanlar çok negatif yorum yapıyorlar. ben daha gencim ölene kadar hiç mutlu olmayayım mı?
- +1 yıl
Haklısın. Olmadı çocuk asıl babasında kalır. Belki o da evlenir.
bence sorun yok. ama tabi biraz gizli yapmak lazım bunu. neticede bi hayatın var. hayatta erkeklerde kızlarda olucaktır. aşkta olacaktır. cocugun yası cinsiyetini bilmiyoruz gerci ama. neyse gecer buda
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyoruz. boşandıktan sonra hayatımda sadece o oldu. sürekli hayatıma birileri girip çıkmıyor ki. insanlardan gizlemeyi düşünüyorum bu konuyu ama dedikodu yapmış birileri. nasıl yayıldı anlamadım.
- +1 yıl
olur öyle. ciddiye almamak lazım. eski eşini de anlamak lazım. oğlu/kızı cici baba ile büyücekki. cici babaların imajları malum kötüdür. eski eşler yeni eş adaylarını ancak amerikan filmlerindeki seneryolarda sevip kanka olabnilirler. yolun belli zaten bu süre bitince evlenince her şey mesrulasmıs olcak zaten. umarım mutlu olursun
Yanlış bir şey değil, ama yine de dünyanin en iyi insani konumuna koyma hele ebladin soz konusuyken. Cocuga ilişkini fazla yansitma ustelik.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki de kimsenin buna karismaya hakki yok. Ne eski esinin ne de cevrenin. Sonucta sen bosanmisin artik, bir sorumlulugun yok ona karsi. Hem uzun zmndir da birlikteymisiniz. Tanismalari kadar dogal bisi yok emin ol 👍🏻
11 YorumlaYanlış değil doğru olanı yapıyorsun. Senin ve hayatını kıskanıyorlar. Çekemiyorlar hala yediremiyorlar senin mutlu olmanı. Umursama mutlu olmanın tadını çıkar.
20 Yorumla
+1 yılÇok doğru yapmışsınız, sizin kararlarınız önemli diğer insanların fikirlerine önem vermeyin, bu sizin hayatınız,
22 Yorumla
Soran+1 yılönem vermiyorum ama çocuğum duyar da etkilenir diye korkuyorum
- +1 yıl
Çocuğunuz elbet birgün duyacak önemli olan erkek arkadaşınızla çocuğunuzun ilişkisi ve aralarındaki bağ, bu durumu sizin izlemeniz açısındanda iyi, aralarındaki bağ kuvvetliyse içiniz rahat olur
+1 yılHic bir kabahatin yok. İyi bir ilişkiyi herkes hakeder. Sen de çocuklu bir anne olarak kızını erkek arkadaşınla elbette tanistiracaksin. Bundan dolayı kendini suçlu hissetme ve kimseye de hesap verme.
00 Yorumla
+1 yılBunun dogru olup olmadigina senin karar vermen lazim biz ne desek olmaz yanlis olur ayrica eski esinin ailesinin sana soz soylemeye hakki yok hayat senin hayatin bu zamanda babasiz cocuk buyutmek cok zor
00 Yorumla
+1 yıleski eşiniz sevgilisi ile tanıştırsa ne hissederdiniz? bu soruya kendiniz cevap verin. eğer cevap tanıştırabilir ise sizin için yanlış değildir. sizin için yanlış olmaması yeterlidir. herkesin kendi defteri istediği gibi yazar. takılmaya gerek yok.
00 YorumlaBuna sadece sen karar verebilirsin. Bekar kaldığın için mutsuz olman gerektiğini bir kenarda mazlum mazlum oturman gerektiğini düşünüyorlar. Mutlu olduğunu görünce de kaldıramıyorlar.
Kimseyi takma hatta tepki gösterenleri tersle.
00 Yorumla
+1 yılBuna hakları yok ben bir yanlış göremiyorum? Ne de olsa Allahın izniyle sevgiliniz gelecekte oğlunuzun üvey babası olacak. Bir tanıştırmanın nesinden rahatsız olmuşlar? Çevredeki insanları takmayın boş boş konuşur, saçmalar dururlar.
00 YorumlaYani yüzük safhasına yakınsanız gayet doğal ve kimsenin karışmaması gerekir ama sen kalkıp sosyal medyadan tanıştığın tokmakçını çocuğunla tanıştırdıysan ağır tepkiler doğaldır.
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyoruz ama yüzük safhasına yakınız diyemem çünkü çocuğum alışacak mı, araları nasıl olacak bilmiyorum. biraz zaman geçmesi lazım, çocuğumun psikolojisine göre karar vereceğim. erkek arkadaşım da bu duruma saygı gösteriyor.
Yine de erkek arkadaşına fazla güvenme ve çocuğunu ona emanet edip gitme. Ortalık manyak kaynıyor.
30 YorumlaElbete tanistircaksin.. ama artik oyle bir dunyadayiz hersey cok kirli eminim iyi biridir Siz oyle diyorsaniz ama dunyada hersey olabiliyor ki artik öz baba bıle herseyı yapıyor anlatabıldımı yanlış anlamayın oyuzden konuşulur cok toplumumuz böyle kırlı cunku
10 YorumlaSenin hayatına kimse karışamaz bir kere. Ayrıca sen bir annesin herkesten önce çocuğunu ilk sen düşünürsün. Bu yüzden sen uygun gördüysen kimse de buna karışamaz.
10 Yorumla
+1 yılYoo bu gayet normal bur durum. Sonuçta birlikte vakit geçirecekler ve ikisinin birbiriyle anlaşabilmesi en az sizin anlaşıyor olmanız kadar önemli. Doğru olanı yapmışsınız.
10 Yorumla
+1 yılevlenmeyi dusunuyosaniz tanistirman normal olmasi gereken bu. ama evlilik dusunmuyosan gerek yok du
13 Yorumla
Soran+1 yılevet evlenmeyi düşündüğümüz için tanıştırdım zaten. ama insanlar anlamıyor.
- +1 yıl
boş ver sen insanlari. sanki onlarin hayati senbicinden geleninyap çocugunun gelecegibivin en iyi karari ver bence
- +1 yıl
vee o hakinda konusan insanlar sana bakicak mi ömür boyu kizinin gelecegini dusunuyolar mi sadece emin ol iyi insanbolduguna tekrar hata yapma
+1 yılTanıştırma olayı için bu kadar tepki veriyorlar ise evlenseniz neler olacak onu bilemedim.. Keyifli geceler..
11 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi planlıyorduk ama gerçekten kim bilir o zaman neler dicekler
Nesi var bunun dulsun diye başka biriyle ilişki yaşamayacagın anlamına gelmiyor.
Adam cocugunu sevecek mi kabullenicek mi bunlar önemli gerisini boş ver10 Yorumla
+1 yılYanlış değil tabiki senin hayatın ve tercihlerin kimse karışamaz helede eski eşinin tarafi.
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim görüşün için. takmamaya çalışıyorum dedikoducuları
+1 yılKimsenin bir şey deme hakkı yok bende bekar bir babayım. Ama benim çocuğum 4 yaşında şu an kimseyle tanıştıramam zaten hayatımda kimse yok olmasını istemiyorum. Gıına geldi ilk eşimden 😅
00 YorumlaEvlilik yolundaysan gerçekten o kişiyle evliliği dusunuyorsan bence yanlış değil ama adamda sende gönül eglendiriyorsaniz ozaman bisey diyemem yanlış tabikide
00 Yorumla
+1 yılÜvey babaların çocuklara zamanında yaptıkları yüzünden insanlar ön yargılı dikkatli ol sen sadece başkalarının dediğine göre de hareket etme yavaştan al sadece
00 YorumlaÖncelikle merhaba siz bekar değil dul bir annesiniz , bekar anne hiç evlenmemiş annelere denilir.
Yaptığınız durum işbirlikçi ebeveyn tutumunda doğru sayılmaz çocuğun sizin ayrılığınızı kabullenene kadar hem baba hem annenin ilişki yapmaması gerekir yapsa bile çocuğa yansıtması çocuğu olumsuz etkileyebilir kasıt ettiğim yaşlar 12-13 kız çocukları bu durumdan daha fazla etkilenebilir onlar için en az 14 yaş.00 Yorumla
+1 yılİnsanlar her zaman konusur hiç bir zaman yaranamazsın ağzınla kuş tutsan konusacak olan her türlü konuşur bu yüzden hayatını onların istediği gibi yaşama senin istediğin gibi yaşa umrunda olmasınlar
00 YorumlaCevren sana onun verdiğini verebilcek olsa cevrenle olurdun sana deger veren bir adamla olmazdin. Insanlar konusur boş ver arkadasim bak keyfine mutlu ol. Sevindim senin adina 🖤
00 YorumlaBence oldukça normal bir şey, ama tepkilerin sebebi çocuğun eğer küçük yaştaysa kafası karışır diyedir. Erkek arkadaşın, babası. Bu ikisi farklı kişiler olduğu için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul kadınsın sonuçta bide çocuğun var, çocuğun babası varken bide sevgilinle tabıştırıyosun, kafası karışıcak çocuğun, ondan sonra sevgilin vurup geçicek sana sonra başkasını bulucan, çocuğa yeni baban bu diceksin…
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuğumun neden kafası karışsın, zaten babası var. ben erkek arkadaşımı çocuğuma baba diye tanıtmadım ki. daha neler
Çevremizdeki insanları dinlersek hiç bir şey yapmayalım bence doğru olanı yapmışsın sizin için hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılHayatı sen yaşarsın bence gayet normal. Kimsenin ağzı ile hayat yaşama. El ne der mantığı bitmeli kafanda. Doğru olanı yapmışsın bunu kafana takma bence. mutluluklar
00 YorumlaBizim gibi ataerkil toplumlar böyle maalesef... işin zor Allah gönlüne göre versin.. eleştiri alacaksın.. alış buna sevgilin yanında durdugu sürece boş konudan çok olur moralşnş bozma..
00 YorumlaHayır tabiki de yanlış bir şey değil. İnsanın hayatında birinin olması normal bir durum olduğu gibi çocuğunla tanıştırman da normal. Tabi ciddiyseniz.
10 Yorumla
+1 yılTanistirdigina göre tanıdığını dusunuyosn ve ciddi dusunuyosn demektir. Eğer öyleyse olması gereken bu zaten
10 YorumlaSen çevrene göre yasayackasan gökdelene çik atla aşağı sen kendine yakışanı yap çevreyi salla
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılŞu yobaz çevrenin ne dediğini umursamayın lütfen
20 YorumlaAdı üstünde eski eş, takma gayet doğal ne var bunda ya herkes kendi işine baksın
20 Yorumla
+1 yılYapman olması gerekeni yapmışsın basın dik olsun doğru olanı yapmışsın dısardaki seslere hayatındaki insanla selfi çekerek cvp ver tebrikler 👏👏
00 Yorumla
+1 yılÇevrendekiler herşeye karışmasın kendi hayatlarına baksınlar ne yaparsan yap kimseyi memnun edemezsin o yüzden nasılsın mutluysan öyle yaşa
00 Yorumla
+1 yılEski eşin adı üstünde eski yani sabunluk sen onu ilgilendirmezsin oda seni bidaha derse öyle bişey sanane de boşandık bitti de alfa ol biraz
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bekar bir anneyim. Çocuğum ve erkek arkadaşımı tanıştırdım diye çevremden tepki aldım. Bu yanlış bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler