AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Yanlış bir şey değil ama öncesinde çocuğunuzun yaşı önemli eski eşinizde muhtemelen kıskançlık triplerine girdiği için tepki vermiştir
Gayet doğal çocuğunuzla tanışması. Bu bir süreç. Kendi mantığınızla hareket edin. Çocuğunuzun alışması gerekir arkadaşınıza...
Çok yanlış hemde. Özellikle kız cocugiysa emin ol sen bundan ayrıl birdaha biriyle ol onunlada tanıştırirsin iyce güven ve insani tanımadan asla bboyle birşeye girme
erkek çocuğu ama kız olsa da tanıştırırdım. ne alaka, gerçekten neden yanlış hiç anlamadım. güvenmesem yapar mıyım? güveniyorum, gerçekten çok düzgün bir insan. ayrıca eski eşimde kız arkadaşıyla tanıştırdı ama kimse böyle tepki vermedi.
Uzun süreli ilişkiye. sorun. olmaz kızda sorun olur erkekse. sorun olmaz devam et taniyormussun bayadır zaten
teşekkür ederim
Hayır neden yanlış olsun ki? Hayatta bu tür şeyleri normal karşılamak lazım kendimiz adına
normal insanlar olmadıkları için normal karşılamıyorlar değişikler.
Aksine harika bisey senin hayatını birlestirecegin kişinin çocuğuna ısınması çocuğunun ona ısınmasın dan daha güzel bisey var mı?
Senin bir hayatın var evliliğin bitince hayatın bitmedi bu senin en doğal hakkın
Çocuğun adamı sevdiyse ve zarar vermeyeceğini biliyosan çevreninki köpek havlaması
Gayet normal ama , bekar degilsin artik dulsun sen bunu kabullen.
Şu kafadan kurtulun artık
@Tomriss_Katunn kafa mafa degilki abi , siyaha beyaz diyorsunuz? Neden iyi hissetmek icin mi? Bekar denildigi zaman cocugu olmaz evlenmemis olur. Erkegin de kadininda bosanmisina dul denir
Kadın her haliyle özeldir. Sesinizi kesin
@Tomriss_Katunn labisik. tir bu sekilde ozelim falanim filanim diyenin, gozumde 5 kurus degeri yok , kadin kadinligini bilecek ozaman basimizin ustunde yeri var saygiyi gostermesini biliriz , ama dili uzunlarin dilini kopartip go. tune sokmasinida bilirim s. i. ktirgit simdi
Senin çocuğun var ve bekar oluyorsan ben neyim? ( çocuğum yok evlenmedim )
Gayet doğal bir durum. Milattan önce kalan zihniyetler işlerine baksınlar.
Herkes kendince haklı. Tek sorun, bizim toplumumuzun bu tür şeylere hazır olmaması.
Doğru olanı yapmışsın canım. Gereksiz tepkilere takılma. Sen doğru bildiğini yap.
Bence gayet normal tanışması gerek zaten uzun ilişkiniz varsa. Millet abartmaya laf söylemeye bayılıyor. Aldırmayın onlara.
Çevreni umursamamalısın ne senin hislerini biliyorlar ne de sevgilini tanıyorlar.
aynen tanımadan neler neler diyorlar. yazık gerçekten.
boş ver herkesin ne dediğini benim kuzenim de aynı durumdaydı şimdi evli ve gayette mutlular çocuğunda onlarla birlikte yaşıyor. Sen çocuğuna babasını , abisini artık her neyi olmak isterse iyi seç yeter insanlar hep konuşur naparsan yap konuşacaklar
Eski eşinin tarafına ne. Boş verin hayat sizin karar sizin.
Poyraz karayel dizisindeki olay bana çok sempatik gelmişti neden kötü olsun ki.
kimseyi ilgilendirmez hadlerini bildir sen özgür bir kadınsın
onlar kendisine baksın it kopuk onlardan çıkıyor hep
Hiç bir sorun görmüyorum.
Güveninden, dürüstlüğünden eminseniz sakıncası yok.
Ya kime ne sıradan bir ilişki olsa zaten tanıştrmazdın
haklari yok. sen hayatini kuruyosun. cocukda buna dahil. isine baksin hepsi.
İyi yapmışsın. Ya bu aileler zaten neyse.. Onlar sevgilinin kötü biri olacağını çocuğa zarar vereceğini düşünmüşlerdir ondan tepki göstermişlerdir. Birde çocuğun yaşıda çok önemli kaç yaşında?
Tepkiler yersiz olduğunu düşünüyorum en güzelini yapmışsınız bana kalırsa
Ciddi düşünüyorsunuz belliki kimsenin tepkisi umrunuzda olmasın
en iyisini yapmışsınız kimseye aldırış etme hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
cevrendekilere soyle benle daha konusmasaniz sevinirim. de
gayet doğal bişey milletin dediklerine bakma sen sonuçta erkek arkadaşını tanıyorsun güveniyorsun evladın iiçin doğru olanı en iyi sen bilirsin
Hayır ya ne kötüsü hatta iyi yapmışsın çocuğu sonsuza kadar görmeyecek mi illaki bir gün görücek insanlar hep böyledir zaten dedikodu yapmaktan başka bir halt yapamazlar kulaklarını tıkayacaksın önüne bakacaksın
Bir zamanlar eski eşin de dünyanın en iyi insanıydı. Haklılar. Eski eşinin yerinde olsam çocuğu elinden alırdım.
Kücük Cocuklu bir annenin özel hayati olamaz nokta… müge aplaa bunu duysaydii seni rezil ederdi…
ironi mi yoksa gerçek mi?
@Asude-m tabiki gercek cocuguna oturup baksin.. ask yasicak zamani nerden buluyorlar anlamiyorum … önce cocugunu büyütsün cocuk kendi ayaklari üzerinde dursun sonra ne hali varsa görsün!!!
Siz galiba tv internet veya cevrenizi dinlemiyorsunuz? Ne olaylar var? Sen garantileye bilirmisin? Tanisidigi adam cocuguna zarar vermiyecegine her türlü siddet agzimi actirmayin burada? Bir anne önce cocuguna saygisi olmali.. bu dünyada ne pisklikelr döniyor… ama cogu ask pesinde kosiyor.. kendinize gelin….
@Asude-m bunuNda altini cizmek istiyorum buna normal diyen kisiler kendiler anne adayi degiler.. anne adaylari olsa tepkileri farkli olurdu.. gercekten normal birsey degil!!!
Sen annesin sanırım? Ama bence fazla abartıyorsun. bir kadının veya erkeğin de çocuğunu büyütürken aşk hayatının da olması gayet normal.
@Asude-m hayir henüz degilim ama evliyim.. gündemi takip ediyorum ve milletin hal ve hareketleri artik hic hosuma gitmiyor.. ve insan cocugu korumasi gerekir.. kendi cocugu asktan daha önemlidir..
evet çocuğu düşünmek gerekir ama insan kendisini de mutlu etmeli. Allah mutlu mesut etsin seni
çok iyi bir anne olacağından şüphem yok.
@Asude-m tsk ederim..
senden bir tane daha varsa bana da bul :D
hiç bir sakıncası yok. gayet normal bir davranış. Boşandıktan sonra sana kimse karışamaz.
Hayır sen suçlu değilsin. Eski eşinin tarafına ne
Boş ver sen onları
Bekar olduktan sonra kimene sen ve çocuğun arasında olan bişi kimse karışamaz
Hayır tabii ki karışmaya hakları yok çevreni de boş ver onlara da kendinle ilgili hiçbir söyleme kendini üzme herkes saçmalıyor tabii ki tanıştıracaksın sen mutlu olmaya bak
Hiç kimsenin laf etmesine hakkı yok. Tabiki de tanıştırcaksın evlendiğinde aynı evde yaşayacaksınız.
çevrende söylenen sözleri de s. iktir et
Gayet normal
Ama çocuğun kaç yaşında ve kızmı erkekmi?
söz nişan aşamasında tanıştırmak daha doğru bence.. yani baba figürü olarak görüp sonradan ayrılırsanız çocuk için hayal kırıklığı olur tekrar..
Aslında bence çocuğun tanışması daha iyi çocuğun içine dinmeyen bir adamdan genelde hayır gelmiyor
Asla kimsenin senin hayatına burnunu sokmaya hakkı yok eğer sen çocuğunun zararına bir şey yapmıyosan tabi
Kesınlıkle hakları yok olamazda kendı hayatın ve nasıl istersen öyle yasarsınn
Gerçekten güveniyorsanız iyi yapmışsınız ama iyi ya da kötü ayrımı yapmak zor bu günlerde iyi diyelim iyi olsun
haklı olan sensin. çünkü sana ait olan sınırları içinde olan hayatına müdahale etmek söz konusu olamaması grekir.
Cocugunun baba kavrani tam bi sekilde olmasade biraz kavramasina yardimci olacagini dusumuyorum bence cocugun icin iyi busey yapmissin
yoo gayet normal. zaten bir süre sonra tanışması çocuğun için de iyi olacaktır. saçma sapan nereden vuracaklarını şaşırmış millet.
Evlencenmi erkek arkadaşinla yoksa dost hayatımi yaşıyacaksn
çocuğum varkene evlenmeden biriyle yaşamam. şu an erkek arkadaşım ve ayrı ayrı yaşıyoruz. düzgün bir ilişkimiz var. evlenmeyi de düşünüyoruz evet.
Güzel ozmn tanıştirabilirsin. yaşınız kaç
Yanlış bir şey değil bence sen o insana güvendiysen sevdiysen çocuğunu tanıştırmak kaynaşmak sizin hakkınız kimse bir şey diyemez
Ne boş insanlar var ya yapacak bir şey bulamayıp insanları darlayan alçak cahiller
Suçlu olduğunu düşünme lütfen, bu düşünceler seni yorar ben bir anne değilim ama bir kadınım ve bence çocuğunu çevrendekilerle tanıştırman suçlu olduğun anlamına gelmez ☺️
Ona buna baksan hiç bişey yapamayacaksın en iyisi kafana takmadan yoluna bakmak
Bakire bir anneyim diye okudum 😂
😂😂😂
demek ki zihin bu konuda hassas? :)
kimse karışamaz buna senin çocuğun sonuçta güvendiğin biriyle elbette ki tanıştırabilirsin sen kimseyi dinleme
aynen öyle, zaten güvenmesem tanıştırır mıyım ki. ev ortamında bile değil, kafede tanıştırdım.
senin yaptığında yanlış bir şey yok sen elalemin laflarını kafaya takma
İşin var çok korumacı bir aile ile karşı karşıya sın özellikle kız çocuğun varsa maalesef
Gayet normal bişey seni seven cocugunu da sevmeli zihniyetsizlere kulak asma
Çevren kim oluyor da tepki gösteriyor? Eski eşinin tarafı ne s2km oluyor awk onlara ne?
Baba olunca anlarsın
@yedirenk7 yoo normal karşılarım
ne diye tanıştırdın ve çocuk kızsa bana ters
Tanıştırman en doğrusu ve güzeli, çevreyi dinleme
Doğru yapmışın 👌
desteğin için teşekkürler
çocuğun kız mı erkek mi ve kaç yaşında?
erkek ve 4 yaşında.
Nasıl bekar anne oluyon onu cozemedim
Boşanmış
O zaman dul olunuyor
Dul kavramı kullanılmıyor artik
Sen neden kadın profili ile burada duruyorsun yakistiriyormusun kadın olmaya kendini
Yakıştırıyorum çünkü kizim
Ha çok belli :) niyeyse sürekli kızlara yürüyorsun
Sanane istediğine yürüyün sana mı soracam kime yurucegimi sana mı soracam ne yapacağımı sanane sana ne oluyor
Tamam abi :) sende böyle yolunu bulmaya çalışıyorsan
Ne abisi ya canım canım konusma karşımda yürü git
@TheTurkishMan dediğin gibi dul kelimesinden hoşlanmıyorum.
Ama dulsun
Hoslanmiyorsun diye tuekcele oynayamazsin
Bir soru sorayım cevapla gidecem diyecem ki bir kızla buluşsan karı kılığında mi buluşursun yoksa asil cinsiyetine burunurmusun
Asıl kimliğim kız olduğu için kız olarak bilusurun
Ha anlamadım kimliğin abi ne dedin
Ya yürü git işine bak ya gelmiş abi abi abi diye tutturmuş
Bekar olmuyorsun dul oluyorsum