Doğum günüm kutlanmadığı için tepkimi abartıyormuyum?

Biz ailecek ailecek dediysem 3 aile biz ananemler ve dayımlar olmak üzere doğum günlerimizi hep beraber kutlarız herkesin doğum gününü ben organize ediyorum annem babam vs tabiki ben yapıcam o ayrı ama dayımın yengemin doğum günlerini de hep ben organize ediyorum yani 1 kez olsun işte dayının doğum gününü yapıcaz gel denmedi dediğim gibi yıllardır ben organize edip pastasını vs ben yapıyorum benim doğum günüm 1 ay önceydi ama doğum gününü sadece annemler kutladı kimseyi çağırmadan ilk nedenini sordum masraf etmesinler diye kimseyi çağırmadık dedi 4 5 gün önce kutlamışlardı bende dg. Gecmesini bekledim konuşmak için cünkü çok zoruma gitti herkesin ki beraber masraf yapılsada sorun yok ama bana gelince annem herkesin kesesini düşünmüş dg. Geçti annemi çağırıp konuştum ne kadar zoruma gittiğini ben bu kadar üzülüceğini bilmiyordum dedi baya bi konuştuk yaklaşık 1 ay sonra ananemler yengemler bana pasta yapmış dg kutladılar biraz geç kaldık kusura bakma diye ben ilk başta onlara sinirli ve kırgın olsamda biraz gecmişti ama yine çok sinirlendim benim için ha 1 ay sonra kutlamışlar ha kutlamamıslar ikiside bana değer vermediklerini gösteriyor biz dgden 2 gün önce ananemlerdeydik dayım dediki bu gün ayın 28 i düğün yokmuydu neden gitmedik baskasının düğün tarihi aklında benim dg 2 gün sonra onu hatırlamamış yengemde dg de bana yazıp aşure yapmamı istedi yine kırılmasın dedim yaptım aşuresini neymiş bu ay zannediyorlar mış benim doğum günüm her yıl değişmiyor ben hepsininkini biliyorum cünkü önemsiyorum açıkcası önemsenmedigimi ve değer verilmediğini hissettim sadece kullandıkları için seviyorlar beni bunu hissediyorum onları çok seviyorum ama aklıma geldikçe ağlıyorum çok zoruma gitti sizce abartıyormuyum

Doğum günüm kutlanmadığı için tepkimi abartıyormuyum?