Doğum günüm kutlanmadı nasıl hissetmeliyim?

Önümde fazla bi çıtır yaş da kalmadı 22 ve 23 kutlanması önemli olan inşAllah seneye olur.22 oldum 25 Ağustosta doğum günümün başladığı gece instadan bi erkek geldi sana aşık oldum dedi başka kimseye böyle demedim çünkü böylesi mi var niye diyim dedi. Benim sevgilim olsan doğum gününde araba alırdım içine de hediyeler koyardım dedi, neyse şans verdim bana bugün babamla tapu işlerimiz var cumartesi gelicem kutluycaz doğum gününü çok güzel olucak dedi telefonu arabayı seçtirdi cuma günü aşkım bankaya haber verdim akşam para elimde dedi ve cuma gecesi beni engellemiş cumartesi de doğum günüm kutlanmadı. Ya, ben doğum günümde ha sabır 2 gün sonra kutlanacak diye ilk defa ümitliydim ümitle oynayana Allah katıyla cezasını versin. Dün de baktım hikayesine gizli hesap gösteren uygulamadan, ergen sayfası profilinde semtte madde starbucksta latte yazan bu sitedeki abaza dediklerimizin bile öyle bi ergen kız için başkasını engellemeyeceği kızla yangın yeri şarkısını mesajda paylaşmış kız yazmış o da cevap vermiş şarkıya amım olarak

Güncellemeler
+1 yıl
*akım olarak olucaktı
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse bana kötü yorum yapmasın rica ediyorum.
Doğum günüm kutlanmadı nasıl hissetmeliyim?