AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
ben olsam bende öyle yapardım herhalde
Yine de annene karşı yapmaman gereken bir hareket allah korusun kötü sonuçlar doğurabilirdi
Krşke doğrsaydi
Sen karışma. annene bıçak çektin ya bidaha senle işi olmaz unut anneyi
Oyle annenin!!!
Sen karisma ne demek pardon.
Kiz akli basinda gayette tepki vermeli ha bicak cekerek degil o kadin nasil tercih yaptysa bu kizda tepkisini gostermeli.
Ayrica niye bu unutsun ki asil bu kizi unuttsun o anne bu kiz reddedicek cok hakli cunku bu kiz yaptgi herseyde
Ben zaten onla gorusmiycem onu isteyen kim annem falan degil o benim
Aynen tatlım
@suslupangle
ben zaten beni reddet diye açıkça söyledim bağı koparmak için hiçbir şekilde yüzüme bakma gözüme görünme dedim. O istiyor tam tersi ama rüyasında görür
O nasil bir anneymis mk. Baban kabullendi mi
Hafiften dürtseydin keşke
kızmaya hakkın var, bıçak çekmeye değil. sinirlerine hakim ol lütfen. yaptığının cezasını çeker o kadın zaten.
Aldattığı adamın evine gelip onu kötülerse mi? Kusura bakma hakkım var. Babam tek fiske vurmadı hak etti o çoktaan
Kaybedince anlayacaksın annenin değerini..
Detayı oku
Gayet iyi okudum. Bir annenin ne hatası olursa olsun bence yanlış yaptığın. Ben annemi 3 yıl önce kaybettim ona azıcık bağırdığım için bile çok pişmanım diyorum ki keşke hiç sesimi yükseltmeseydim keşke onu hiç kırmasaydım. Annen olduğu için çok şanslısın kıymetini bil.
Birşey diyemem ama nihayetinde annendir aldatsa bile , sana neden yaptıgını sorarsa bence bildigini annene soyle en azından korkar
Ohooooo kardeş olayların gerisinde kalmışın bildiğimi biliyor neden yaptığımı da.
Keşke batırsaydın
Keşke
Haklisin
boşver hiç umursama
Bundan sonra gorusmiycem yuzune de bakmicam
bencede
Yalçın Çakır'a Çık o çözer 😬
Haklisin
Teşekkürler
Hem aldatiyor hemde babani kotuluyor sinirlenmen cok normal
Yüzsüz işte
Haklısın ama haksızsın
Nası yani
Al işte kadına kadından şiddet.
Gelde haklısın deme.
Sonunda senin başın yanacaktı. Boşver değmez
haklisin tabi
verecen odunu
İnsandır, hata yapmış olabilir
annen hata yapsa da yapmamalıydın.
O anlık sinirle olan bisey ama pisman degilim elin adamlarıyla yediği haltları düşündükçe öldürmek az kalır
haklısın. sana destek vermiyo değilim. ama bir anlık sinir kesinlikle kötü sonuclar doğurur. abine dua et.
Seni Allah'a değil, vicdanına havale ediyorum.
Yürü git bigün boynunu yiyince görcem seni
Kız sen anneni mi öldürdün ırıspı
Ağzını topla annen babanı boynuzlasin gorurum seni
cek cek
O annenin günahı. Seni doğurana bu yapılır mı?
Çocukların babasını boynuzlayan lanet kadın herseyi hak eder.
vay...
Annen ile bananın arasındaki mesele sana düşmez.
Ailevi bir konu. Eğer boyu kadar çocuklarına rağmen bu rezaleti yapıyosa evet bana düşer. Ayrıca o adama dokunduğu kollarıyla kaç zamandır bize dokundu l*n . Geniş misin sen. Ben değilim kusura bakma hak edeni ezerim.
Genişlik menişlik ne salak saçma sözler söylüyorsun ey velet e napıcan anennimi bıçaklayacan? Söyle çözümü söyle hadi konuşacaksınız bu durumu ailesel olarak konuşacaksınız ailevi diyosun çıkmış buraya yazmışsın salak saçma yorumlar yapacaksanız soruda sormayacaksınız geniş meniş nasıl laf bunlar gerçekten adam değilsin başınıza ne gelse hak.
3 eksiden kim haklı kim haksız görüyoruz. Buna tepki vermezdrn evet genişsin. Göz ardı edilemez mi konu. Ayrıca artık gorusmeme kararı aldik cok merak ediyosan ve ben aldım o hala yüzsüzlüge ve pişman olmadığını söylemeye devam etti.
Eksileyenler inan şeyimde bile değil ha ayrılır tepkini gösterirsin yok bıçak çektim yok şudur budur bunlar büyük sözler babanla annenin arasında çözülmesi gereken çözümler. Toplumumuzdaki namus cinayetlerini şimdi eksileyenlerden daha iyi anlıyorum hem sen nerden biliyorsun daha önce babanın başka bir kadınla birlikte olmadığını? Erkek yapınca iz yok kadın yapınca töre cinayeti resmen aklınızı rektefeye sokun büyük felaketlere sebep olabilirsin saçma sapan tepkiler yüzünden ileride mezarları başlarına ağlarsın geç olur.
Öfffff ne bu kadın hakları savunuculuğu yaa yanliş yaptı hak etti nokta.
Sacmalama yaa yuhh hiç hoş mu yaptığın
Onun yaptığı çok hoş ya benimki kaldı
Ne olursa olsun annen üzerininde hakkı var
haklısın ama yapma ya annen o senin
Annem değil artıj hiçbir şekilde kabul etmiyorum söyledim beni reddet dedim öyle yapıcak bağı koparmak için
saçmalama la
Saçmalamıyorum gercekler bunlar
İyi yapmissin
Ya deli ya
öyle bisey olsa abin bıçak çeker sen erkekmisin ki
Abim de bağırdı çağırdı ama o anda bıçak benim elimdeydi erkek olmaya gerek yok
Kotu durum ya..
sakin ol bence...
anneye el kalkarmi beeee :(
Sen detayı okumadın sanırım
anamm simdi okudum...
Dondum kaldim allahim yüre rabbim sen kimseye gösterme :(
o. cocugu olmak gibisi yok :(
Yanlis anlama ha suc sende degil güzel kardesim... Ben yerinde olsam o anayi silerim hayatimdan birdahada anne demem !!!
Sende öyle yap !
Aynen oyle yapıcam.
(Y) Senin icin gercekten üzgünüm :(
Bana özelden yazsana derdine derman olurum
Annenlemi kaliyorsun
Hayır babam evden kovdu ben abim babam yaşıyoruz bugün bizi görmeye gelmişti
Baban adamlik yapmis gorusturuyor bidaha gorusme bence
Aynen biz görüşmek istemiyoruz babam görüşün diyor böyle bir kadınla böyle bir adam nası evlendi acaba
Karaktersiz ya nse takmayin babanida uzmeyin
Aynen
Ayip etmissin sonuc ta anne
Ne annesi o***pu dan anne olmaz bunu bil başka adamlarla fingirdesmeden dusuncekti.
Yani tamamda babana soyle bir anne bunu yapamaz babani kotuluyemez gozu disarda yani
Babam da biliyor herseyi ama sinirle yaptım hem hak etti
abinden dha delikanlsn ama anne yinede ya
Yüzsüzlük de bir yere kadar ama anne felan umrumda değik
Bicak cekmen kotu bosansinlar bitsin
Sinirle oldu ama pişman değilim. Boşanıcaklar
Millet çıldırmış
Evet ne anneler var
Sen anneleri bırak, anaya bıçak çeken kızlar var..
Boyu kadar 2 çocuğa rağmen kocasını boynuzlayanları napalım zeki şey?
Ceza vermek sana düşmez hırçın ergen
23 yaşındayım ailevi konular ailedeki her bireyi ilgilendirir ama dışardaki birini ilgilendirmez senin gibi. Benden kucuksun ablası.
O zaman burada da paylaşma ailevi psikopatik eylemlerinizi. Ona buna kötü örnek oluyorsun. Keşke aklında yaşın kadar büyüseydi ABLASI
Ben haklı miyim diye sordum haksizsin de geç. Kötü örnek olduğum yok senin gibi benden küçük bebelere olurum anca herkes kocaman insanlar burada. Bigün senin annen yaparsa görürsün ne demek istediğimi.
ağlattın beni mutlu musun ha mutlu musun? :D
Ağla diye yazmadım yavyum istersen takma istersen okuma umrumda değil sadece yazmak istedim
Şimdi o elindeki bıçaı yavaşça yere bırak evlat
anneye yapılır mı bu
Rezik bir anneye yapılır
sinirlerin bozulmuş: hemende eksilemişsin haklısın tamam
Allaj yardimcin olsu
Amin
Zorda durum eminmisim peki