Merhaba. Hemen anlatmaya başlayım. 19 yaşındayım sabah sigaram bitti annemde saklamış paketleri. Normalde ondan alırdım bitince zaten. İsteyince de tavırlar tripler yüzüme fırlatmalar felan. Babam sadece haftalık beş paket tütün o da sarma alıyor baska da bir lira vermiyor açık öğretim üni okuyorum çalışamıyorum. Neyse bende sinirlendim yine de istedim kovdu yanından. Bu sirada kriz de geliyor. İkinciye daha sert istedim bu sefer el kaldirdi annem üstüme yürüdü küfür felan etti bişey demedim yürüdüm devam ettim elime geçen ilk şeyi yere fırlattım sonra annem de bana vurdu bende ona vurdum burnuna geldi yüzü felan çizildi hızımı alamadim bıçak çektim. Sonra babamı aradı babam da ben gelene kadar evden git seni camdan atacam dedi bende sevgilimi aradım çıktım sonra babamla sevgilim konuşmuş al gel onu senle de tanışalım demiş. Öyle de oldu eve geri geldim tanıştılar güzel anlaştılar da. Annem gözlüğümü yamulttu felan. Sonra akşamına bana zorla ilaç icirttiler aripa. Kullanmıştım bitmişti yine zaten çoğunu da geri çıkarmıştım. İçmicem dedim ikisi birden üstüme yürüdü babam elinde cam küllükle geldi kafama vurcakti. Zorla icirdiler ondan sonra kriz geçirdim boğazımı yırttım tirnagimla biraz bundan sonra da sevgilimle aram bozuldu bir daha olursa giderim beni kaybedersin deyip duruyor. Yanimda olmaktansa karsisina aldı. Hala bana ders calış diyo sanki hic bir sorun yokmuş gibi. Evde huzurum yok annemden tiksiniyorum. Bakışlarını oyasım geliyor. Tavırlarını sktgm nefret ediyorum. Babam dedi ki bir yıl sonra okulu bitiyor izin veriyorum evlenin seneye dedi. Bir yıl daha nasil sabredicem. Çalışmam yasak.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Psikolojik tedavi gör Ne Değişik İnsanlar var Rahatsız mısın nesin. Allah Annene Babana Sabırlar Versin
Tedavi görecektim psikologa gittim babam da pesime girip önceden madde kullandığımı öttü. tomografiler istediler devam etmedim. Çenesini tutsaydi böyle olmazdı
Sıkıntılı kişi resmen sensin. Benim kızım olsan tımarhaneye yollarım. Senin sağlam bi tedaviye ihtiyacın var çünkü
Tedaviye gittim ama babam eskiden madde kullandığımı ispiyonladi. Devam etmedim.
Tamam işte madde de kullanıyosun sıkıntı olan kişi sensin. O yüzden tedaviye ihtiyacın var zaten
şu an kullanmıyorum
Ama agresiflik kalmış. Bunu dizginlemen lazım. Kendin yapamıyosan destek almalısın. Bu her zaman başına iş açar başka hiç bişeye yaramaz
Psikopat misin ya.
Saçma sebepten kavga ediyorsun
Saçma değil bu yaşlarını evde hapis üstelik sevmediğin insanların içinde bir odada tek sahip olduğun şey sigara olsa haftada bir ya da iki sadece sevgilimle dışarı çıkıyorum o da iki saat felan benim bir hayatım bile yok bir tek sigaram var. Baska da kurus hayırları yok. madem öyleyse o sigarayi saklamayacak.
Git günlük ise çalış
Kendi paranı kazan
Yasak işte yukarda da yazdım calismama ne sevgilim ne babam izin vermiyor kendileri de bı işe yaramıyor
hadi ordan et o zaman dinleme
Çalış sen
Denerim yine çok başvuru yaptım üstelik avukatta borcum var sevgilim bir kısmını ödedi ama iş yok onlarca başvuru yaptım iş veren yok BİM felan yaşadığım yerde bir türlü açık bulamıyorum
Günlük yevmiyeli yerler var onlara bak çok var
Tamam tekrardan izin almaya çalışıcam
Nerede yaşıyorsun yardımci olurum sana istersen
Ankara sen
İstanbul. Benn
Tüh maalesef
Sen sorunlu bir insansın, ailende sorun yok.
Sen baya bayaaa sorunlusun. Allah annene babana sabır versin.
Sorunun kaynagina da bakmak lazım
Kaynağı tabiki vardır ama kendi yazdıklarına bakınca özet şu kelimeler. Yaş 19 sigara krizi anneye saldırma evi terk etme sevgiliye gidiş.. sonuç olarak aile zaten durumun farkında pazarlık yapılmış seneye kurtuluyorlar. İhale sevgiliye kalacak. Çok acı bir durum.
Sevgilimle hiç bir sorun yaşamıyoruz ufak tartışmalar olsa bile çok nadir o da zaten. Hemen orta yolu bulup eskisinden de yakın oluyoruz. Herkese aslan ona kediyim
İlerde çok acı çekeceksin. Aklını mantığını kullanmanı dilerim. Kendine iyi bak
Sende :)
Aynı dertdeyim dertleşmek istersen yazabilirsin istek attım 1 sonu
Anneme bıçak çektim ne demek ya birde çok mağrifetmiş gibi anlatıyorsun yazıklar olsun
Marifet değil olan bu pişman değilim hak etti hakkını verdim tek derdim bir yıl boyunca sorunsuz atlatıp evlenmek
Evt anlıyorum seni ailen üstüne geliyor olabilir ama bicakta çekilmez bende bu durumu yaşıyorum amd sabrediyorum çünkü her zorluğun arkasında bir kolaylık var
burada sıkıntılı kişi sen duruyorsun biraz ama annenden yanlış yapmış biraz
Kendisi güzellikle gelse güzellik görürdü ama çocukluğumdan beri küfür dayak bedduayla büyüttüğü çocuğun olacağı buydu zaten. Evet normalim demiyorum ama her sonuç bir sebebe baglidir.
Yani ne diyim Allah yardımcın olsun
Hemen evlende anan baban kurtulsun senden
Böyle aileye sahip olmadan hissettigim nefreti anlayamazsın onu halı cirparken aşağıya atmayı planlıyorum.
Hemen evlenin.
Babam da izin verdiği için dediği gibi güzellikle olsun diyor
Evlenme imkanın varsa istesinler seni
Bu yıl içinde isteme nişan vs olacak ama evlilik okul bittiğinde maalesef
Allah seni ıslah etsin!
Aynen oyle
Film gibi
İyi ettin
Sis atma oe demiştir