Anneme bıçak çektim?

Merhaba. Hemen anlatmaya başlayım. 19 yaşındayım sabah sigaram bitti annemde saklamış paketleri. Normalde ondan alırdım bitince zaten. İsteyince de tavırlar tripler yüzüme fırlatmalar felan. Babam sadece haftalık beş paket tütün o da sarma alıyor baska da bir lira vermiyor açık öğretim üni okuyorum çalışamıyorum. Neyse bende sinirlendim yine de istedim kovdu yanından. Bu sirada kriz de geliyor. İkinciye daha sert istedim bu sefer el kaldirdi annem üstüme yürüdü küfür felan etti bişey demedim yürüdüm devam ettim elime geçen ilk şeyi yere fırlattım sonra annem de bana vurdu bende ona vurdum burnuna geldi yüzü felan çizildi hızımı alamadim bıçak çektim. Sonra babamı aradı babam da ben gelene kadar evden git seni camdan atacam dedi bende sevgilimi aradım çıktım sonra babamla sevgilim konuşmuş al gel onu senle de tanışalım demiş. Öyle de oldu eve geri geldim tanıştılar güzel anlaştılar da. Annem gözlüğümü yamulttu felan. Sonra akşamına bana zorla ilaç icirttiler aripa. Kullanmıştım bitmişti yine zaten çoğunu da geri çıkarmıştım. İçmicem dedim ikisi birden üstüme yürüdü babam elinde cam küllükle geldi kafama vurcakti. Zorla icirdiler ondan sonra kriz geçirdim boğazımı yırttım tirnagimla biraz bundan sonra da sevgilimle aram bozuldu bir daha olursa giderim beni kaybedersin deyip duruyor. Yanimda olmaktansa karsisina aldı. Hala bana ders calış diyo sanki hic bir sorun yokmuş gibi. Evde huzurum yok annemden tiksiniyorum. Bakışlarını oyasım geliyor. Tavırlarını sktgm nefret ediyorum. Babam dedi ki bir yıl sonra okulu bitiyor izin veriyorum evlenin seneye dedi. Bir yıl daha nasil sabredicem. Çalışmam yasak.
Anneme bıçak çektim?