Annemi dövücektim?

Normalde fotolarda iyi çıkarım aunadada babyface annemin telefonu yüzü baya. Baya büyük çirkin gösteren bir telefon çok yakışıklı pozlar ım var istese verirdim gizlice fotomu çekip arkadaşına yollamış normalde sakal sivil ce yok bende onun tel yüzü büyüten tel günes ışığda vurmuş acayip çirkin çkmsm kendiside dedi çirkin çıkan halimi bana benzemeyen halimi whatsaptan arkadaşına yollamış sonra ciinet geçirdim dolabı kırdım senin ann. korum çikrin halimi niye çektin zaten telefonun güzeli çirkin çeken telefon adam gibi niye çekmedim dedim seni s. krm dedim birdaha çekersen dedim baya bağırdım yaptığı şerefsiz lige özür diledi korktu sinirden dolabı krdm birdaha çekrse. Ağzına sçrm bunun sinirlenme sebebim telefonu yüzü baya sivilceli sakallı tipsiz çıkartan dandik telefon normalde sivilce sakal yok bebeksi tipim bunun telde sakaalı sivilceli sert çkmşm gizlice çekip arkadaşına yollamış sonra işte dolabı kırdım telinden sildim ana bacı girdim resimlerini çektim şerefsiz paprazi dedim anneme yani canım lıgı yüzünden azdaha hastanelik edicektim çirkin çıkan halimi birde arkadaşın atmş şu an yine dövmek istiyorum onu bu ne mall bir insan ne yapmalıyım sizce? Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
Annemi dövücektim?