Anneme tokat attım haksız mıyım?

ya arkadaşlarlar benim annem çok dedikoducu biri öz oğlunun bile dedikodusunu yapar sürekli başkalarına akrabalara benim dedikodumu yapıyor benim hakkımda yalan yanlış benle alakası olmayan şeylerin dedikodusunu yapıyor yalancı kaç kere uyardım benim hakkımda yalan yanlış şeylerin dedikodusunu yapma benim özelimi anlatma kimseye dedim ama bu ısrarla anlatmaya devam etti her bo ku anlatcak özelim diye bişey kalmadı sinir etti beni birine anlatıyor diğeride bütün aileye anlatıyor herkes benim hakkımda saçma sapan şeyler öğrenmiş bügün bir akrabam aradı bana saçma sapan şeyler söyledi ne dediğini anlıyamadım bile iyice sinirim bozuldu solona anneme söylemeye gittim sinirlerim bozuldu tokat attım ben tabiki tokat atmak istemezdim ama cıvığını çıkarıyor herşeyin bi sınırı var sen ne benim hakkımda yalan dolan konuşuyosun ev hanımmı sabahtan akşama kadar herkesin dedikodusunu yapıyor başka anlatcak şey yok benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylüyor bende tokatı attım artık anlamıyor çünkü b okunu çıkardi haksız mıyım ya
Anneme tokat attım haksız mıyım?