Yanlislikla annemi incittim?

Merhaba, okuyan bir genc kizim. bugun size anlatmak istediğim sey annem ile yasadigim ve kendimi cok kotu hissettigim bir olay. Öncelikle olayi daha iyi anlamaniz icin size bir kac tane bilgi vermek istiyorum. Annem ve babam yaklasik 5 yil once bosandilar, buyuk bir kavga ile degildi ama birbirlerine cok kin tutuyorlardi ve bu bana ister istemez yansidi. kucuklugumden beri evde her zaman kavga olurdu, hic bir haftasonumuz kavgasiz gecmezdi… kavga konulari genelde sorumsuzluklar uzerine olurdu. babam genelde yapmasi gereken ev islerime vb. yapmazdi annemde buna cok kizardi (babam annemden eve daha once geliyor, annem o zamanlar eve 8 gibi geliyordu isinden dolayi) bende kavga etmemeleri icin ilkokuldan beri cogu ev islerini yapardim, babam yapiyormus gibi anneme anlatirdim. kucukken bu yaptigim bana cok buyuk bir fedakarlik gibi gelirdi. ben onlarin iliskisi icin cok cabalamistim fakat onlar buna ragmen bosanmisti. kucukluk tabi bosanmalarini, ailemin bolunmesini istemezdim. bir sure onlari sucladim, sonrasinda biraz daha buyuyunce ayak uydurmaya basladim. Annemle yasiyorum ve yaklasik 5 yildir aramiz cok kotu (yani babamdan bosandigindan beri.) bunun tek bir sebebi oldugunu dusunuyorum, ben babama cok benziyorum. hem kisilik hemde dis gorunus olarak cok benziyoruz. mimiklerimiz, gulusumuz bile ayni ve bu sanirim anneme cildirtiyor… bana her baktiginda bosandigi adama bakiyormus gibi hissettigini biliyorum fakat gercekten elimden hicbirsey gelmiyor. herneyse bugun yasadigim olaya gelmek istiyorum… her gun oldugu gibi bugunde buyuk bir kavga ettik kavganin sonunda beni evde istemedigini babama gitmemi soyledi bende uzatmayip babama yazmaya basladim, ben babama yazarken annem tekrar bagirmaya icindeki kini kusmaya basladi. bende dayanamadim ve kufur ettim (yapmamam gerekirdi😕) tabi ben kufur edince annem daha da sinirlendi ve ben yataktayken gelip ayak bilegimi sıkmaya basladi. bende ona devam etmemesi gerektigini, canimi acitarak bisey kazanamayacagini soyledim. muhtemelen ondan daha olgun davrandigim icin iyice sinirlendi ve telefonumu almaya calisti. telefonda da babamla olan mesajlarımı gordu. bende telefonu vermek istemedim. kolumu sıkarak telefonumu aldi bende babamla olan mesajlarimi gormesini istemedigim icin geri almaya calistim. ilk basta duzgunce telefonu ver anne dedim fakat israrla vermeyince elinden almaya calistim, ben almaya calisirken annem iyice telefonu sıktı bir anda benim kolum bosluga dustu ve dirsegim annemin agzina carpti… kendimi o an asiri kotu hissettim, yanlislikla da olsa anneme zarar vermistim. kalbim resmen agrimaya basladi. aglamaya basladi, sonra tuvalete gitti hemen arkasindan gittim dis eti biraz kaniyordu bir suru ozurler diledim fakat benimle konusmadi. yaptigim sey icin cok pismanim hala benimle konusmuyor… ona bilerek yapmadigimi soyledim (zaten bunun farkinda cunku bana bilerek yapmadin fakat zaten canimi acitmak istiyordun dedi) ama benimle konusmuyor. kendimi cok kotu hissediyorum
Yanlislikla annemi incittim?