Msmsmsmsmsm pardon tamam saygı duyuyorum çok büyütecek bişey değil anneye bok denmez hem ayıp etmişsin o sana ne derse desin seni dünyaya getiren kişi çiçek al özür dile affeder
Ben bu kızları anlamıyorum annen serseri dediyse serserinin önde gidenidir zaten olm sanki evleneceksiniz o çocuklada annenden daha üst görüp annene bile küfür ediyorsun , ergen aşkından başka hiçbirşey değil bu haberin olsun git özür dile çocuktanda ayrıl ya gerçekten serseriyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ah annenden hemen özür dile, bir daha yapma. Affeder
Ama o da bana fahişe dedi
Olsun yine de özür dile.. Sana nefes verdi o kadın, seni besledi, büyüttü
Sen benim yerimde olsan ne yapardın? Çok üzüldüm öyle dediği için.
Annem başımın tacı, tabiki gönlünü alırım
Sende öyle yap
Hemen üstüne atla , yanakları ıssır , öp. Annen o senin.
Affeder ama rabbim affedermi annenin de sana fahişe demesi de ayrı bir olay zaten
Git helallik al yoksa cehennemliksin of bile demeyeceksin ne küfürü bir daha yapma
Ne var bunda büyütecek ya sevgiliniz sizi s*kerken demediği şey kalmıyor buna mı takıldın annen diyince
Saçmalama. Evlenene kadar bakire kalıcam. Bazı kızlar yüzünden bizi de kirlettiniz ya
Msmsmsmsmsm pardon tamam saygı duyuyorum çok büyütecek bişey değil anneye bok denmez hem ayıp etmişsin o sana ne derse desin seni dünyaya getiren kişi çiçek al özür dile affeder
sen böyle düşünürsen annenin sözünü onaylamış olursun. kendine ilk şunu sor: ben o sözü hak edecek ne yaptım? bir diğer soru: affedecek miyim?
Bizdede oluyor o sıkça problem yok 😂
Oha neler dönüyor o evde 🤔
Fahişe deyince kizmadinmi
Kızdım
Afeder merak etme
Fahişe desede bişey olmaz canın çekmddiya
Fahişe olmak?
Küfür etme sebebin neydi
Erkek arkadaşıma serseri dedi
Sende dayamadin
Ben bu kızları anlamıyorum annen serseri dediyse serserinin önde gidenidir zaten olm sanki evleneceksiniz o çocuklada annenden daha üst görüp annene bile küfür ediyorsun , ergen aşkından başka hiçbirşey değil bu haberin olsun git özür dile çocuktanda ayrıl ya gerçekten serseriyse
Ya hayır tam tersi efendi saygılı biri
Sanada agır demıs
Komik
Annenin ayağının altını öp belki ozaman af eder
Ama bana fahişe dedi
Anne o der
Anne diye çocuğuna böyle şeyler deme hakkı yok. Evden kaçmayı düşünüyorum
Boşa kendini yorma sen ayrı eve de çıkamaz evden de kaçamazsın
Yoo çıkarım. Babam öldü ondan maaşım var.
Doğru şanslısın hiç evlenmeden o maaş sende kalıyor
Jdjdkd ret mi ettin anneni onun haberi var mı jdjdjdkkd
Evet annemi annelikten reddedicem
Kesinlikle affeder