+1 yılBir gün annen ölecek, sen ömür boyu hiç unutamayacaksın ve şu bıçak çekme olayı için kendini defalarca suçlayacaksın, vicdan azabı çekeceksin. Ellerin kırılsaydı diyeceksin.
Büyükbabama hayatım boyunca 1 kere kötü söz söyledim, 13. yıldayız, halen aklıma geldikçe vicdan azabı çekiyorum, dirilse de ayaklarına kapansam özür dilesem ve affettiğini gözlerinde görsem diyorum.
Ne anneni savunuyorum, ne seni eleştiriyorum.
Şundan söz ediyorum; annen büyük hata yapmış ama sen böyle davranamazsın, yok böyle bir hakkın.
Baban varken, ne abine nede sana laf düşmez...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anneye bak be nasıl bir anne l*n öyle babanı baştan hiç haketmemiş ama olan olmuş yapacak bir şey geçmiş olsun onun yaptığı hesap burada da öbür tarafta da kapanmaz zaten hesabını vericek
17 Yorumla
Soran+1 yılSorma babam hala gorusturuyor bide
Soran+1 yılSen şaka mısın :D konuşup aranı düzelt diyo hala yaaaa :D :D :D :D :D :D :D
- +1 yıl
yoo şaka değilim gerçeğim olması gerekenleri söyleüyorum sana ama sen bilirsin eğer ben yanlışsam babanda yanlış o zaman sana git görüş annenlen dediği için tamam annen çok büyük hata yapmış kabul edilemeyicek türden ama ne olursa olsun o senin annen değil mi peki neden yaptığını biliyor musunuz hiç sordunuz mu konuştunuz mu?
Soran+1 yılHayır annem değil artık hiçbir şekilde bir sevgi hissetmiyorum. Ve pişman olmadığını söyledi.
Soran+1 yılBilmiyorun artık
+1 yılYa herkes kendi fikrini yazmış ama biride çıkıppp demiyor ki kardeşim senin bu durumdaki psikolojin ne durumdaydı o anda diye... Herkessse bu durum dışardan boş gelmiş yapma etme annen demiş de bu sebilerin ne günahı var. Sonuçta aldatılan baban değil sizde varsınız. Yazık etmiş annene. Nasıl soğutmayı bu şekilde başarmış anlamış değilim. İyi yaptın demiyorum ama seni ona karşı soutunca tepki vermene yol açmış ve bu durum senin bilinç altına işlemiş. Hayatın boyunca aklından çıkmayacak... Yazıklar olsun aldatan anneye ve babalara...
23 Yorumla- +1 yıl
Emin ol burdakilerin bir çoğu da o şokla o nefretle aynısını yaparlardı.
Soran+1 yılHelal olsun keşke en iyi görüs secmeseydim tatlım ya çok doğru.
- +1 yıl
Rica ederim canım... Yapman gereken tek şey güçlü olman ve bu konuyu çevrenle paylaşmaman. Durum aile içinde bir sorun yani ar (utanma) var namus var. Hep sessizliğini koru.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelal olsun ellerin dert görmesn.
108 Yorumla- +1 yıl
bunun neyi hata kardeşim tamam abartmış kızımız ama hata değil annenin yaptığı
Cevap sahibi+1 yılBasiniza gelirse anlarsiniz. Bende öyle diyordum ta ki basima gelene kadar.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSinir aninda neler yaptin sen simdiye kadar?
Cevap sahibi+1 yılCekerim. öldururumde ! Onun yuzunden cocuklarn adi kirleniyor. Anasina bak kizini al diye laf var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
çok zor durumun allah yardımcın olsun sinirine hakim ol sende onla arana mesafe koy. hadi kocasından utanmadı evlatlarından da mı utanmamıs onu yaparken.. çok üzüldüm cidden
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen sağol tatlım +1
O anlık sinirle ya bıçağı saplasaydın neler olurdu bunu bir düşün bence.
Annen de olsa, senin anlattıklarına göre, değmeyecek biri için,
gençliğin hapislerde çürüyecekti. Değmez boşver.
Alman şair Friedrich Schiller,
"Affetmek ve unutmak, iyi insanların intikamıdır." der.
Öyle bir annen olduğunu unut gitsin.
Şiddete başvurma kesinlikle.50 Yorumlahelal be bende aynısını babama yapabilsem keşke çok doğru o babana yazık gereksiz bir insana üzülmesin abinle onun yanında durun rahatsızlanmasın bu olaylar canını sıkmasın onun
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen tatlım bu genişlik bize göre değil ya çekilmez böyle insanlar.
Tepkini elbetteki göstermelisin ama bıçakla değil. Bir anlık sinirle çok normal, iyi ki sonucu kötü olmamış ve abin oradaymış. Pişman olabilirsin öfken ne kadar büyük olsa bile. Sakin olmanı ve bu durumu babana bırakmanı öneririm. Sizi ilgilendiriyor evet ama önce onların bu meseleyi halletmesi lazım.
20 Yorumla
+1 yılAnneni Allah islah etsin sende sakin ol haklisin kardesim.
23 Yorumla
Soran+1 yılEtse keşke hanımefendi pişman olmadı
- +1 yıl
Ne insanlar var ya utanmazlar sil hayatindan bosver
Soran+1 yılAynen öyle uzaklaştırıcam kendimden yüzümü goremicek abiminde benimde
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. %100 haklısın, sinirlenmekle. Baban bilmiyor mu bunu?
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ona rağmen de gorusturuyor ama kadın pislik işte napalım
+1 yılallah sabır versin kardeşim ama bilmiyorum yinede annedir ne kadarda kötü olsa yapmamak gerekli allah onu yanlışından döndürsün belki sizin bilmediğiniz babanla annen arasındaki sevgi bitmiş olabilir annede aradığı sevgiyi onda bulmadığı için farklı bir erkeğin gösterdiği şevkat ona iyi gelmiş olmakla birlikte bunuu o hataya sürüklemiş olabilir sen haklısın ama anneye buçak çekilmez
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen sonuna kadar haklısın kızmakta. Ama bıçaklarsan işte en enayi kişiyi bile adam yerine koyup bıçaklayana ceza veriyolar. Onun insan yerine konmaması için ve kendin ceza almamak için bir daha yapma bunu. Mesela namusunu korumak için birilerini öldürürler ama hapse girerler. Halbuki o ölen pisliğin teki bile olsa kanuna göre öldürmemek gerekiyo. Yani bir bakıma o kişi amacına ikinci kez ulaşmış oluyo ve aileden bir kişinin hayatını daha karartıyo.
20 Yorumla
+1 yılKızmak ta haklısın ama eğer onu bicaklarsan büyük ihtimalle sonunda sen çekersin cezasını bıçaklanan yere göre annen iyileşir sen hapis yatarsın benim tavsiyem babanı abini Al anneni sil hayatından çıkar hep beraber sil baştan hayat kurun
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnem evden gitti zaten ama hala geliyor arada maalesef
Haklısın ama sakin ol öldürme vuracaksanda bel altı vur yaralanır ve ceza almazsin uyarırlar aklında bulunsun ama yinede yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılKendime hakim olamadım yüzsüzlük de biyere kadar
o anki sinir ile yapilmis hareket olabilir ama kendi acimdan hem anne hem o adam su an nefes dahi alamoyor olabilirdi en iyi ihtimalle yogun bakimda olurlardi acik ve net.. ayni sey babanin yapmasi durumundada gecerlidir...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana kızacaktım detayı okudum. .. :(
yorum yazmak istemiyorum :'(12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten insan söyliycek söz bulamıyor
- +1 yıl
Allah affetsin ne diyeyim. :(
Sen kesinlikle yapma emi?
+1 yılIleride pişman olacak şeylerden birini yapmışsın Annen bir hata yapmış bunu onunla konuşarak halletmeliydin sınavı geçemedin çocuk Sınıfta kaldın senden birbok olmaz :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden bj b*k olur sandın galiba. Sınav değil bu rezaletin daniskası. Boyu kadar 2 çocuğa rağmen kocasını boynuzlayanları napsak diye dusundurten olay.
- +1 yıl
Annen aldatmışsa bunun sorumlusu babandır tamam doğru bir şey yapmamış ama Silahı yanlış kişiye doğrultmuşsun
+1 yılUlan bu aileler çocuklarının psikolojisini mahvetmek zorundamı
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
- +1 yıl
Dertlesmek istersen anlat
Haklisin Bacim Sonuna Kadar Bicaklayamadin Bari Kafa Flan Atsaydin. : )
23 Yorumla
Soran+1 yılSaçına yapisirdim abime dua etsin
Soran+1 yıl:) :)
Haksizsin diyemem. Anneye oyle seyler yapilmaz ama annenin yaptigi karsisinda bicagi sadece cektiysen iyi bir evlatsin sen.
10 Yorumla
+1 yılbıçak çekmek sinirle yapılan bir hareket senin durumunda gayet normal ama eyleme geçirmeyi düşünme kendine yazık etmiş olursun
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten o anda kendim dursaydın onun için değil kendim için olurdu
- +1 yıl
bıçaklayınca sen kötü olcaksın aaa kıza bak annesini bıçaklamış dicekler kendin üzülceksin daha çok üzülceksin kendine hakim olarak en iyisini yapmışsın
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
rica :)
+1 yıldaha yaratıcı olabilirdin
https://www.youtube.com/watch?v=tOxJTsm6lZQ10 YorumlaBence haklısın sinir hali sonuçta olayda olabilecek en büyük şey sonuç batırmamışsın ne olursa olsun baban varken sana düşmeş sen anca söylersin kavga edersin abin var baban kabullenmişse senin ne haddine annein yaptıgı şeyde ben baban plsam o damla birlikte çokdan gebertmiltim sen tavrını koy gerekirse lafını sok ama abartma okadar senin vazifen degil onu yapmak
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim vazifem. Ayrıca babam kabullenmedi kapıya koydu.
- +1 yıl
Ee ozaman hala niye evde belliki baya olay olmuş bu sizin yapacagınız babanıza destek olup annenden ayrılmasını saglayar annenizi kendi yoluna yattıgı adamın kollarına bırakın gitsin zaten o adam almıcak onu cezasını çeksin boşasın baban sende eyer agır bir hasar verirsen hayatın biter hapis falan filan iş uzar boşasın kurtulun
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. bence tamam haklı olabılırsın sen ama sabırlı olmanı tavsıye ederım allah korusun anne bedduası tutar kalbını kırma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra aldatan kadının belasi tutar mı sanıyosun :D :D :D :D :D
Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Ne bilim sonucta baba. Bicak çekmen dogru degil ama bir taraftan da haklisin.
23 Yorumla
Soran+1 yılBabam değil anneme çektim
Soran+1 yılYüzsüz olduğu içinn kotuledi. Ayrıca benim için baba daha kıymetli annemi pek sevmem
Zor bir durum ya nasıl bir yorum getireceğimi bilemedim. Allah kimseye göstermesin
20 Yorumla
+1 yılValla ben böyle bir kadına anne demezdim az bile yapmışın
10 Yorumla
+1 yılBicak cekmek yetine olani babana anlat o zaman
sen de ortak olmuyo musun bu duruma31 Yorumla
Soran+1 yılBabamın haberi var zaten.
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Hakli bir yanın yok kusura bakma. anneye bıçak çekilmez. sucu ne olursa olsun. yanlış yapmisin özür dilemelisin bence annenden. unutma seni doğurup büyüten annen dir
32 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bagimi kopardım doģurup büyüttü diye göz ardı edicek değilim rezilliklerini.
+1 yılKardeş ne olursa olsun ben senin bu hareketini övemem annen bir hata yapmış bu hataya sebep olan da senin babandır baban bir sorun yaratmış ki annen bu duruma gelmiş...
Bıçak çekeceğin en son olur hatta hic olmaz da yani...14 Yorumla
Soran+1 yılIyi övme
- +1 yıl
Annen ne yaptı aldatme dediğin ne baban ile annen arasında gerçekten ne var hic bir şey yok deme kimse inanmaz
Soran+1 yılEvliydiler ve araları kötü değildi inanamak zorunda değilsin zaten çoğu kisi benim tarafımda. Herkes yok rahat ol.
- +1 yıl
Tüm dünya zalimin yaninda olmuştur her zaman taraf olmak Allahtan başka kimseye güvenme...
+1 yılhaksızsın. ortada yapılan hata sana değil babana karşı.
Ne olursa olsun sana karşı annelik görevini aksatmıyorsa , sende ona karşı böyle davranamazsın65 Yorumla
Soran+1 yılAnnelik görevini aksatıtyor. Ayrıca babamı değil bu olay hepimizi etkiledi. Eğer aileysek olan bişey her bireyi ilgilendirir.
- +1 yıl
@ozgetuana ne desem bilemedim :D
- +1 yıl
olay hepinizi etkilediyse bunda annen kadar babanında sucu var. Aralarında halletmeleri gereken bir konuyu size asla ve asla yansıtmamalılardı. Boşanacaklarsa da boşanırlardı
Soran+1 yılBoşanıcaklar zaten yazma bildirim almak istemiyorum
+1 yılİleri gitmişsin. En iyisi annen yok gibi davranmak olacaktı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle yapmak istedim ama o rahat birakmadi kovuldugu eve gelip babami kotuledi.
- +1 yıl
Seni anlıyorum evet. Şu an yapabileceğin en iyi şey bu durumu bir daha tekrar etmemek. Sinirlerine hakim ol. Yapacak bir şeyin yok o senin annen demeyeceğim sana. Sadece o yokmuş gibi davran bir adım atamdan önce lütfen biraz düşün. Daha da ileri gidip o bıçak ile annene zarar verebilirdin. Bunlar hep şeytanın işi. Bunu unutma
Soran+1 yılArtık görüşmiycez zaten gene de Sağol
- +1 yıl
Zamanla aranızdaki olayları unutacaksınız. Belki 10 sene sonra belki 20. İleride illaki görüşeceksin. Zaman her şeyin ilacı bunu unutma. Hİç olmazsa özleyeceksin ya da o seni özleyecek.
+1 yılHer ne olursa olsun Annen o senin babanla olan ilişkisine sen girme.
20 YorumlaBende babama çekmiştim tam tersi olayından
51 Yorumla
Soran+1 yılEllerin dert görmesin kardeşim
+1 yılAnliyorum seni. Bicak cekmen normal. Digerlerini aldirma sen babanin yaninda durman iyi. Bende bugun ana olacak kadina bicak cektim pisman da degilim. Bicak cek gozunu korkut kadinin ama yanlis bisey yapma. Sonuna kadar arkandayim senin.
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın.
Davranış tarzın yanlış bir kere.
Madem annenin babanı aldattığını biliyorsun çık karşısına, adam gibi konuş.
Bıçak çekerek neyi halletin herşeyi daha çok berbat edersin.10 Yorumlaen ufak bir söz bile bazen kılıçtan keskin yaralayabiliyor.. sen basit bir şekilde yaralamaya çalışmışsın.. ben olsam ağır konuşurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin ama ben olsam annemi evden kovarim hatta muhattap olmam bir de bicak cekip yanlislikla bisey yapsam elimi kana bulamak istemem
11 Yorumla
Soran+1 yılO anlık sinir işte
+1 yılkonu aldatmak ise sen bıçak çektiysen eğer ben ciddi anlamda delirebilirim mutlu son ölüm olabilir...
allah korusun kimsenin başına gelmesin...00 YorumlaAile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. Aldattiysa onun gunahi sen bisey söyleme annedir neticede bidaha yapma oyle seyler bosver Allahindan bulsun
25 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz rezaletin bir sınırı var.
Soran+1 yılBulmadı maalesef
Soran+1 yılPeki denerim
Evlilik annen ile baban arasında , hiç bilmediğin konular olabilir. Karışman doğru değil
10 Yorumlasen kimsinde bıçak çekiyorsun otur oturduğun yerde senin haddine mi düşmüş terbiyesiz
10 Yorumla
+1 yılAbimin bir arkdsi sadece sinirden cekmisti hatta evin icinde kovalmis normalde cok nezih ve sikintisiz aileleriz ama normal boyle seyler... valla buyuk konusmayim ben reddedirim k bakma
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çoktaan sildim istediği kadar reddetsin hatta iyi olur görüşmeyiz.
- +1 yıl
Saygi duyuyorum
Ayrica bu eksi veren kim acaba ikilemis manyaklar :s
yanlış yapıyorsun o seni değil babanı aldattıtamam doğru değil ama onların özel hayatı annenle baban arasındaki mesele afedersin sana b*k yemek düşer bıçak çekmek neymiş?
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorumun altında laf yapıyosun :D sen ikile rahatsızsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamus bekçiliği sana mı kaldı canım ya..
o sinirle ya saplasaydın?
değer mi güzelim?
hayatını karartmaya , katil damgası yemeye değer mi?
bırak pisliğinde boğulsun , kur düzenini geç git.
kendine değer ver biraz...11 Yorumla
Soran+1 yılKendi ailem evet bana kaldı. Saplamak konusunda sana katılıyorum bir hiç için değmez.
+1 yılHakli degilsn bicak cekmekte. kizmakta nefret etmekte haklisin ama annen senin icin hic bir sey ifade etmese de 9 ay karninda tasimis bicak cekmekte nedir
12 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay onun bir tarafına girsin ahlaksız aşağılık bir kadın o artık hiçbir şekilde görüşmüyoruz.
- +1 yıl
Ama ne olursa olsun anne annen sen ne hata yaparsan yap yaninda olurdu sevgisi bitmezdi sana
+1 yılSinirlenince annemi itmiştim :( aklıma geldikçe üzülüyorm
10 YorumlaNe sen haklısın ne annen haklı. Kötü durum yorum yapamadım.
10 YorumlaDelikanlı kızmışssın harbi kaç yaşındasın.
16 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım :)
Soran+1 yılSıkar :D :D :D :D
Soran+1 yılBoşver bulma :D
Annen ve baban arasında ki bir şey bu karışmasan yapmasan iyiydi anne sonuçta hakkı çok ödenmez ama olan olmuş sıkma canını
20 YorumlaAhhahaj kıs kıs kıs gel ağzını öpecem ohh
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D :D sağol tatlım
Annenden utaniyorum yazik
11 Yorumla
Soran+1 yılBende :/
Lâ mal mal hareketler yapma
22 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku
Haksız olma ihtimalin var annenin ne yaşadığını bilmiyorsundur belki anlayamazsın. Tamam hoş bir şey değil ama belki bir sebebi vardır
32 Yorumla
Soran+1 yılSebebi felan yok ve pişman olmadığını açıkça belirtti.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende olsam öyle yapardım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Baban yapıştırsaydı, bir tane tokatı.
13 Yorumla
Soran+1 yılYapıştırmadı. O kadar iyi bir babam var
Soran+1 yılAynennn ya ne annesi babalar farklı bence
Silah daha iyi olurdu.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim
Soran+1 yılAbime dua etsin
Soran+1 yılGözüme görünmezse olucam
Başlığı okuduğumda sana tepki gösterecektim ama detaya gelince haklı olduğunu anladım. Bir anlık sinirle yapılır ama sonuçta anne ne kadar kötü de olsa annedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Sırf bazı şeyleri yaptı diye affetmem ben. Bide anne olcak. Madem boyun kadar 2 çocuğun var ne yaptığını bileceksin.
Haklısın
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Öyle anne olmaz olsun
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sinirlenmekte haklısın ama bıçak çekmekte haksızsın ofkeni soylenerek anlat..
21 Yorumla
Soran+1 yılSöylensem ne yazar kadın yüzsüz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın ama değmez. S*ktiet
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ettim çoktan
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bir b*k yemiş gibi anlatma tamam iğrenç bir şey yapmış olabilir ama ne yaparsa yapsın o senin annen ve olanlar babanla ıkısının arasında
13 Yorumla
Soran+1 yılNe ikisinin arasında mı? l*n o evde yaşadı bizimle başka adamla fingirdesirken sarildigi kollarıyla bize dokundu şaka mısın l*n sen geniş misin?
Cevap sahibi+1 yılannenin yaptığını savunmuyorum ama yine de o annen senin
Soran+1 yılDeğil artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaparsa yapsın isterse insan öldürsün o senin annendi yazık senin gibi evlada
24 Yorumla
Soran+1 yılKes beeee bizde kahpeye sevgi yok
- +1 yıl
Asil onun gibi anneye yazik olmaz olsun öyle anne ne analar var canlarini verir ailesi icin bazilarida böyle gönül eğlendirmede..
Cevap sahibi+1 yıl@baymaklı_dondurma annesinin ne yaşadığını bilemezsin. ama ben onun yerinde olsaydım burada annmi böyle rezil edeceğime milleti anneme hakaret ettiriceğime annemle konuşurdum neden yaptığını sorardım. bir erkek sebepsiz aldatır ama bir kadın asla sebepsiz aldatmaz. belliki babası işini beceremiyor. yoksa kadın niye aldatmak zorunda kalsınki
Soran+1 yılbir kes ya hala babama laf atıyo. Pişman olmadığını açıkça söyleyen rezil bir kadın o. Senin annen iyise durumu anlayamazsin bosuna cirpinma herkesin hayatı senin gibi tozpembe değil prenses.
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat