Nişanlımın annesi oğluyla kavga etti diye telefonda bana bağırdı geri adım atmali mıyım?

Sorun evdi 2 ay var ev eşya gelinlik hicbirsey yok... 1 ay kala yapacaklarını söylediler haliyle ben de çıldırdım. Zaten öncesinde yoruldum birde bunlarla uğraşmak sıkıyor artık... Onlara gidip konuşacaktım.

Annesi ve nişanlım kavga etmiş gelsin gelmesin isim var mevzusu yüzünden. Isteyken telefonum çaldı telefonda bas bas bağırıyor sen bunu şişirip şişirip neden benim başıma saliyorsun diye sonra bir anda daha çok delirdi istemiyorum seni diye kendini yırtmaya başladı. Üzülmeme rağmen kriz geçirdiği için yeniden aradım ağlıyordu lütfen kapat kötüyüm diye. Nisanlima söyledim ilgilen diye. Hallettiler sinirini benden çıkardığını acikca soylemis ama ne bir özür ne başka birsey. Üstelik daha önce beni istemiyorlardi onla zamanla iyi anlaştık böyle birsey demesi beni kırdı. Nişanlım sen ara lütfen bir yerde çözülmesi lazım. kimse bilmeden diyor sonra uzatmadı ama içimden de hiç gelmiyor. Ne yapiyim

Nişanlımın annesi oğluyla kavga etti diye telefonda bana bağırdı geri adım atmali mıyım?