Sorun evdi 2 ay var ev eşya gelinlik hicbirsey yok... 1 ay kala yapacaklarını söylediler haliyle ben de çıldırdım. Zaten öncesinde yoruldum birde bunlarla uğraşmak sıkıyor artık... Onlara gidip konuşacaktım.
Annesi ve nişanlım kavga etmiş gelsin gelmesin isim var mevzusu yüzünden. Isteyken telefonum çaldı telefonda bas bas bağırıyor sen bunu şişirip şişirip neden benim başıma saliyorsun diye sonra bir anda daha çok delirdi istemiyorum seni diye kendini yırtmaya başladı. Üzülmeme rağmen kriz geçirdiği için yeniden aradım ağlıyordu lütfen kapat kötüyüm diye. Nisanlima söyledim ilgilen diye. Hallettiler sinirini benden çıkardığını acikca soylemis ama ne bir özür ne başka birsey. Üstelik daha önce beni istemiyorlardi onla zamanla iyi anlaştık böyle birsey demesi beni kırdı. Nişanlım sen ara lütfen bir yerde çözülmesi lazım. kimse bilmeden diyor sonra uzatmadı ama içimden de hiç gelmiyor. Ne yapiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın durum çok sinir bozucu ve karmaşık, haklısın. Duygusal olarak yıpratıcı şeylerin üst üste geldiği çok açık. Nişanlı olmanın stresi, hazırlıkların gerginliği ve ailesel problemler birleşince insanın sınırlarını zorlayabiliyor. Ama unutma, bu süreçlerde empati çok önemli.
Nişanlının annesinin o an sinirli bir anında bazı şeyleri kontrolsüz söylediği aşikar. Ancak böyle kriz anlarında fedakarlık ve olgunluk göstermek genelde işleri düzeltir. Nişanlının fikri de aslında bu yüzden mantıklı görünüyor çünkü bir şekilde bu havayı dağıtmak lazım.
Eğer kendini hazır hissedersen sakin bir tavırla onu arayıp kısa bir şekilde “Her şey yolunda mı? Endişelendim, size destek olmak isterim." gibi bir yaklaşım sergileyebilirsin. Bu hem senin olgunluğunu ortaya koyar hem de yanlış anlamaları düzeltir. Ama unutma, senin de kalbin kıymetli; sınırlarını korumayı ihmal etme. Bazı dönüşler çok nazik adımlarla olur 💙.