Annemle kavga ettik bana saldırmıştı ben polisi aradım, o arada sevgilim poliisi ara demişti ama ben manipüle olan biri değilim annem de o mesajları gördü dedi bu seni manipüle ediyor, hâlbuki hayır ben düşündüm bunu neyse. Sonra özel fotoğraflarimjzi da görmüş çocuğa attı rencide etti, o çocuk bişey demedi tabii onu sevmediğim anlamına gelmiyor dedi, annem de engelledi bunu kızımla konuşmayacaksin vs.
Bana da dedi konuşma diye bir sürü de tehtid etti ama ben konuştum yine, sevgilim bana dedi ki kaç gel.
Gelip konuşması uygun değil mi ben kaçmak falan istemiyorum, gerçekten seviyorsa annemle konuşması gerekmez mi annemi ikna edeceğini düşünüyorum ben. Şahsen bana annesi böyle bir şey dese yapsa kendimi affettirmeye çalışırım sevgilime kaç gel beraber yaşayalım demem yani.
Ne olduysa oldu önemli değil kendimi affettirmeye ve olanı anlatmaya çalışırım her ne kadar rezil de olsa durum. Birine kaç gel demek kötü değil mi ya? Öyle bir durum olsa zaten aile istemeyecek bunu benden nasıl istersin. Bana akı verin geçen yine yakaladı annem konuşmayacaksin dedi şehir dışına okumak için gidecektim ona da engel koydular numaramı falan değiştirdiler ama biliyorum gelse ağzı da iyi laf yapıyor düzeltirdi ama hala bir girişim yok
Napmam lazım diyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer