Sevgilim annesiyle kavga etti ve bana görüşmeyelim dedi neden?

arkadaşlar merhaba
benım 5 yıllık bir ilişkim var 3 kez aldatıldım hep çok sevdiğimden affettim. her şey düzeldi akıllandı artık bir yıldır hiç bir sıkıntımız yokdu bir süre beraber yaşadık. annesı ve babası ayrı büyüdüler ve annesiyle yaşıyor kendisi aynı eve cıkma kararı aldık. annesi cok kötü bir kadın gecelerce eve gelmez sevgılıme yemek yapmaz yanı kısacası anne demeye bın sahıt gerek. daha dün onlarda oturup fılm izliyordduk annesı geldı gece ve mutfakta bulasık vardı ama biz yapmadık ıkı gun oncekı baskalarının bulaşıkları ben yıkayalım dedım sevgılıme sonra hallederız dedı ve annesı geldı yıkamadıgımızı görünce ( kı yıkamak zorunda degılım banane ama ben teklıfı sundum kabul etmedı sevgılım ) sonra annesı söylenmeye başladı benımkı de bıraz agır konusdu ama annesı benım gözumun onunde benı istemedigini söyledi ( bu olaylar daha once de oldu) oda bana kalk gidiyoruz dedi ve benım evıme gittik morakı bozuktu. neyse uyuduk uyandık. sabah beni işe bıraktı. o da işe gitti defalarca aradım acmadı mesgule attı ögle arasına cıkınca aradım canım dedım efendım dedı nasılsın iş nasıl gıbı konusma yaptık sonra sesı kotu gelıyordu noldu dedım. annemle tartıstım daha ne olsun bır de soruyorsun dedı. biliyorum üzülüyorum bu duruma ama ne yapabılırım dedım. bir sey yapma bır sure görüşmeyelim konusmayalım dedı ve yüzüme kapattı bende dönüp aramadım cok inatcıdır aramasam aramaz ne yapmalıyım yardımcı olun lutfennnn
Sevgilim annesiyle kavga etti ve bana görüşmeyelim dedi neden?