Konu ailem ve eşim ne yapmam gerek kestiremiyorum?

Babam beni sevdiğim kişiye vermedi kaçtım nikahımı kıyıp. Babam affetti kınam baba ocagında oldu o arada tartısmalar oldu babam kactıgım halde evımın herseyıne aldıklarımıza aldıgımız altınlara karısmak istedi hatta benim tarafımdakı altınları babam aldı. Herşey oldu düğünüm oldu ailem geldi akrabalarım. Evimi kurdum babam yatak odama kadar girdi derken yani özel ilişkimize kadar konuştu birşey demedik alttan aldık uyardım. hiç birşey yokken ayrılıcaksın dedi hayır dedim nedeni aileyi ve kocamı sevmemiş. kocam ona yakınlık göstermemiş. ve tehtit etti. Eşim geldi babamla konuştu tüm kinlerini kustular. Eşim sildi babamı o gün babam bizi sildi beni sildi.. ertesi gün evimi bastı babam seni götürücem diye gitmedim zorlayınca polisi aradım uzaklaştırma kararı cıkarttım. Ama ben ailemi özledim babam ayırmaktan vazgeçti ama kocamın ondan özür dilemesini istiyor kocamda özür dilemem diyor çünkü hem annesine küfür etti babam hem onun erkekliğine laf etti. Ne yapıcam ben kafayı yicem arada kaldım.
Konu ailem ve eşim ne yapmam gerek kestiremiyorum?