Eşim için ailem önemli değil ne yapmalıyım?

yeni evli ve çalışan birisiyim..evlendiğimizde eşimin aile binasına taşındık..üst katımızda onun annesi babası ve kardeşleri oturuyor ben şikayetçi değilim çünkü kalabalık ve birbirleriyle anlaşan aileleri seviyorum iyide anlaşırım hepsiyle.. akşamları işlerimi düzene soktuğumda yanlarınada gider zaman geçiririm çoğunlukla keyif alarak hemde.. benim sorunum eşiminde benim aile karşı böyle olması iki haftada bir c.tesi günleri anneme gidiyorum diğer kardeşlerimde orada toplanıyoruz ve güzel vakit geçiriyoruz..eşim çoğunlukla gelmek istemiyor akşam ailem beni minübüse bindiriyor oda beni durakta karşılıyor bu konuyu onunla konuşmadım 3 aylık evliyiz henüz..ama istiyorum ki söylemeden kendi düşünsün hiç umrunda değil onun..bu bana ve aileme değer vermediğinimi gösteriyor sizce ?... ailem hep yapıcı ve verici insanlardır...çok üzülüyorum istemedende olsa hareketlerime yansıyıp daha soğuk davranıyorum farkettiğini düşünüyorum... aslında yalnış yapmıyormu benide bir süre sonra kendi ailesinden soğutmaz mı bu durum ?
Güncellemeler
+1 yıl
kardeşlerimi ve sohbetlerini yaşıtı olarak görmüyor..bunu direk söylemedi bana ama zaman zaman konusu geçer...sonuçta sevmiyor değil çünkü kimse birbirine karşı kötü birşey yapmadı yanlış davranışlarda bulunmadı bulunmazlarda zaten...
Eşim için ailem önemli değil ne yapmalıyım?