Eşim ve eşimin ailesiyle ne yapmam gerek?

Esimle cok zor evlenebildik ailesi hep karşı çıktı. Tamam dediler sürekli bahaneler buldular. Anneme gidip kızın hamile mi acaba ondan mı bu kadar çok evlenmek istiyor dedi. Evlendik altınların hepsini aldılar bu altınlarda senin bir hakkın yok diye. Sen oğlumu abisinden önce evlendirdigin için cehennemliksin dediler bizim düğünde elektrikler gitti onun için bile beni suçladılar. Esim zaten ilk başlarda annesi için bana çok vurdu. En son dayanamayıp gittim ben gidince boşanma davası açarım altınları isterim diye annesi dugun videosunu çöpe atmış. Şuanda da bir arkadaşımızın evinde kaldık eşi çocukları ve annesiyle birlikte yaşıyorlar. Bilgisayardan oyun falan oynuyoruz. Annesi annemi aramış kızın oğluma tasmayi taktirip gezdiriyor o kadının kocasıyla arasında biesey var o yüzden oğlumu onlarda kalmaya zorluyor demiş kendimi çok kötü hissettim. Dün de Bi karakolluk olay oldu. Esimin abisiyle ilgili. Sen niye ailemle konuşmuyorsun sen niye böylesin diyip duruyor dedim senin ailenin beni ne yerine koyduğu belli en başından beri dedim. Yanlarında da Bi kız getirdiler yeni gelin diye esimin kardeşine. Gözümün önünde ona yiyecekler alıyorlar sariliyorlar falan. Ben böyle bir aileye nasıl saygı duyabilirim bilmiyorum. Eşimi cok seviyorum onsuz yapamıyorum. Ama konu ailesi olunca bana yapmadığı şey kalmıyor
Eşim ve eşimin ailesiyle ne yapmam gerek?