Millete hep öbür türlüsü lazım edepli adapli kız lazım değil artık sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yıllarca erkeklerin yakındığı dert şimdi kadınların derdi oldu. Kadınlar aklı başında işinde gücünde erkeklere bakmaz nerede it kopuk serseri mafya tip varsa ona kuyruk olurdu. Şimdi de erkekler akıllı edepli kadına yüz vermiyor nerede rahat kullanabileceği eğleneceği varsa ona yöneliyor.
07 Yorumla
Soran11 ayAynen öyle
Soran11 ayBen sevmem serseri beni lütfen bu genelleme içine koyma
Soran11 ayBozmuyor diye herkesi aynı kefeye mi koymak lazım her kız ya da öylemi demek lazım
Soran11 ayHa tamam o zaman bi yanlış anlaşılma oldu teşekkürler
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenecekse arıyor öylesini.. diğer türlü gününü gün edeyim havasinda çoğu.. öylesi napsim edeliyi onlara çok fazla gelir.. öylesiler o kucak bu kucakcilari seviyor
16 Yorumla
Soran11 ayTamam bizde bekliyoruz zaten sizin keyfiniz yetsinde gelip bizi alın diye 🙄
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aslında bu hep tartışılan ama çok yanlış anlaşılan bir durum 😊. İnsanların beklentileri zamanla değişebiliyor, ama edepli, adaplı olmanın değeri asla kaybolmaz. Önemli olan kendin gibi olmak ve kendini sevebilecek, seni sen olduğun için değerli görecek doğru insanı bulmak. Hepimiz farklıyız; karşındaki kişi için doğru ve değerli olan seninle örtüşürse işte o zaman gerçek bir bağ oluşur. Kendi değerlerine sahip çık ve kimseye uyum sağlamak için değişme. Çünkü seni gerçekten hak eden biri, seni olduğun gibi kabul edecektir ❤️.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayedepli adapli erkek kalmadi ki denginde birini arasin
12 Yorumla
Soran11 ayDoğru haklısın öylesi kalmadı cidden
Soran11 ayÇok çok nadir vardır
Gizli Üye(36-45)11 ayAynen öyle Yy baksana Türkiye’min haline … nereye silikonlu botoksla kızlar var çok seviliyorlar … edep artık aranmıyor yeterki yatakta iyi olsun ( anladın sen)
10 Yorumlakendini parcalasan da erkekler seni hicbir zaman makul bulmayacak her zaman elestirecek biri var haberin olsun sonra boyle kudurma
071 Yorumla
Soran11 ayTamam senin gibi kucaktan kucağa gezen kızları alıp eş yapsinlar tabi kaldıysa öyle enayildr
Soran11 ayEnayiler.
Soran11 ayAra belki bulursun kendini yamicak birini
Soran11 ayEminim bulursun 😄
Soran11 ayDemekki hâlâ azda olsa enayi varmis
Soran11 ayBunun gibilere üç beş enayi denk geliyor buda kendini nimetten sayıyor
Soran11 ayKesssssssss sen gelmiş burada övünüyosun madem övünücen meslek olarak yapta övdüğüne değsin
Soran11 aySen evlenip milletin donunu yıkamicaksın çünkü değilmi seni süs alsın diye alicaklar nato kafa nato mermer
Soran11 aySüsüne bakmak için alıcaklar*
Soran11 ayHahaha ya sen gerçekten komiksin umarım denk gelir sana öylesi 😄 ama fazla uçma
Soran11 ayErkek her işi yapmaz boşuna hayal aleminde yaşama
Soran11 aySanane benim ne edinip edinmicegimden sanami kaldı bana akıl vermek
Soran11 ayBenim çevremdekileri nerden biliyosun
Soran11 ayCevap vermeseydin sanki kafana silahmi dayadık cevap ver diye a*k
Soran11 ayBen benim çevremdekilermi dedim mal her erkek ev işi yapmaz dedim yapan var ama nadir adam işinemi gitsin evde ev işimi yapsin o zaman evin erkeği kadını kim belli değil
Soran11 aySen gerçekten malsin ev işi yapan erkekle evlenmem diyosun o zaman çalışmayıp ev işi yapsın sende ise git çalış
Soran11 ayİşine bak kuş beyinli hadi
Soran11 aySen enayi avına çıkmaya devam et buluncada yapış bırakma 😄 seni evlenip ev işlerini yaptırırsın
- 11 ay
Kucaktan kucağa gezmeyi normallestirdiniz mi siz az önce ıyy kim bilir kimlerinkini paran muz satın, almaya yetmiyor diye boğazına kadar soktun. İğrençsin gerçekten.
Soran11 ayolur mu öyle deme ablası o kucak kucak gezip en sonunda enayinin birine kancayı takip evlendiginde ev işlerini yaptırıcak hayallerini bozma kizcağızın 😄
Soran11 ayKadıncağız diyeyim ya da bu kızda değildir artık
- 11 ay
Ne demişler. Kimi metresini giydirir, kimi karısını.
Bunda karı-koca vasfı taşıyacak ağırlık, endam var mi sanmam.
- 11 ay
Sen O giydirmeyi yanlış anladın.
- 11 ay
Herkesle yattığına dair videoların etrafta yayiliyordur.
- 11 ay
Kim niye senle evlensin. Evlencek adam da herkesle yatıp kalkan biridir. Hayır gelmez ondan. Tencere kapak yuvarlanıp gidersiniz dicem ama bu tarz kişilerin karı-koca ilişkileri sağlıklı olmuyor.
- 11 ay
Cevren babanın oğlu mu nasıl bu kdr emin olabilrsin
- 11 ay
Zbznndndnd kudur
- 11 ay
Ben çok akıllı ve zeki olduğum için milleti böyle asagilamayi seviyorum.
Soran11 aySen kendini çokmu bilgili kültürlü sanıyosun okuyorum diyo bide okumuş cahilden cok ne var ülkede kalitesiz olduktan sonra insan ne yapsa boş
- 11 ay
Knk o kıbrıs şans oyunları okuyor. Kaliteli bi bölüm iyi para var 😆
Soran11 ayHahaha iyi dedin keşke okumakla cahillik gitse
- 11 ay
mk okuduğum bölüme gotunuzu yirtsaniz giremezsiniz bu bir ikincisi de tum omrunuzu bir erkege uygun es olmaya harcamissiniz issiz gucsuz takiliyosunuz bu yuzden istedigini yasayan kadinlardan nefret ediyosunuz. yine de gelin gorun ki sizden duzgun iliskiler kurabiliyorum kuramasam bile basima kotu seyler gelse bile hala kendi hayatim var bagimli degilim erkege. bu aci sizi kudurtuyor iste
- 11 ay
Biz de bağlı değiliz hiçbi erkeğe zaten. Ne alaka
- 11 ay
Senin bi hayatın yok.
- 11 ay
Herkesin mezesi olmuşsun. Burası Amerika değil maalesef. Etrafta nasıl bi izlenim de bıraktığın onemli iş bulabilmen ve kaliteli bir hayat sürdürebilmen için.
- 11 ay
Ayrıca kurduğun cümlelerden de anlaşılıyor ki hiç de zor bi bölümde okumuyorsun. Hala fikrim sabit: kıbrıs şans oyunları bölümü
- 11 ay
@Fahrenheittt20 kimin mezesi olmuşum kanka ne anlatıyosun? 🤡 kimsenin hakkımda kötü konuştuğu yok. özel hayatımda ne yaptığım kimsenin bildiği bi şey değil , belki gözünüzğ açıp koca koca diye ağlamayı bırakırsınız diye yorum yazdım bu kadar kudurduğunuz ne? ne istiyosunuz işte bir rakip değilim sizle yarışamam tertemis edepli kızlar ahahahahah
- 11 ay
Sen temiz olsan da benim rakibim olamazsın dediğim gibi
- 11 ay
Koca koca diye gezdiğimizi nerden çıkardın. Ben evlenirsem akıllı biriyle evlenmek istiyorum. Ordan oraya hovarda gibi takılan adam benle yuva kurup işleri büyüyebilir mi, bana yetebilir mi? Hayır yetmez. Benim standartların yüksek.
- 11 ay
Yüzüne kötü ifadeler kullanmazlar ama arkandan demediğini bırakmazlar. Hele ki suçu olmayan insanların arkasından iftira atan bi toplumda yaşıyoruz. Onu bile büyük bi kivraklikla yapabilirken senin arkandan neden konuşmasınlar. Kötü bi izlenim bırakmak istemiyorum ben insanların gözünde. Güçlü, restini çeken, dediğini yaptiran, yeri gelince insanların benden korktuğu bir profil oluşturmak üzere yaşayıp gidiyorum.
- 11 ay
Hala 🌸a, m diyor yaa
- 11 ay
Yani yattığın insanlad okumuş insanlar mi demek istiyosun
- 11 ay
Evlilik seksten ibaret değildir. Sonuçta 2 saat, günün geri kalan 22 saatinde o kişiyle neler oaylasabildigin, hayatı onla nasıl idame ettirebildigin önemli
- 11 ay
salla şunu edep, ahlak dersi veriyor ağzından laflara bak edep paçalardan akıyor :) bunalra göre edep iki bacak arasında kalpleri s... haberi yok.
Soran11 ayEminim okumayan işi gücü caktiricak erkek aramak olan m*lın biri burada atıp tutuyor şunu okuyorum bunu okuyorum diye
Soran11 ayNede olsa atmak bedava
- 11 ay
Aman tartışmayın artık ya. Kimse bişey yazmasın. Gerilmeye gerek yok
Bize oylesi lazim deriz ama yemedigimiz halt kalmamis hos kizlardan da masum olan yok ya bos ver hepimiz bir birimize layigiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEdepli adaplı kız sevilmezler.
Herkes o**u olmalı galibq
11 Yorumla
Cevap sahibi11 aytürkçenin içinden geçmişim
Gizli Üye(25-29)11 ayEdepli adaplı kız olsun ama yatakta sadece sırtüstü yatmasın orada başka biri olsun böyle olmaz mı
05 Yorumla
Soran11 ayYa git
Soran11 ayÖylesini nerden bulunan
Cevap sahibi11 ayNeden olmasın var gayet nasıl davranacağını bilen adaplı edepli olup yatakta bambaşka birine dönen
Soran11 ayİyi git bul o zaman çık ara şu an burada ne çene çalıyosun 😄😄
Cevap sahibi11 ayNeden çıkıp arayayım nasip kısmet. Bulana kadar edepsiz olamaya devamm😂
11 ayAnneleri gibi kirli kız istiyo çoğu🤣🤣
111 Yorumla
Soran11 ayAnneleri kirli kızmi istiyormuş 😄😄
- 11 ay
Annesi namussuz olan temiz kıza bakar mı o hesap
Soran11 ayOvvv güzel cevap be
- 11 ay
Teşekkürler
Soran11 ayHaklısın kendi anneleri gibi kucaktan kucağa atlayan istiyor sanirim çoğu 😄😄
- 11 ay
😁😁😁🤭
Soran11 ayPeki annesi namusluysa ve erkek namussuza bakarsa öyleleride var
- 11 ay
Onların da babaları belli değildir🤭🤭🤭
Soran11 ayHaha haklısın
Soran11 ayAllah bizi böylelerinden korusun
- 11 ay
Amin canim
Gizli Üye(25-29)11 ayEdepsizle gününü gün ederler edepliyle evlenirler
11 Yorumla
Soran11 ayGerçekten öyle ya p*slikler
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 11 ayEdepli kız kayınvalidelere lazım
10 Yorumla
11 ayHic birinize gerek var mi? Ya da benim geregin var mi? Aman hayat bos.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYeni mi anladınızz
Tebrikler
Kıymet bilen yokk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayne alaka edepli edepsiz olmak senin tercihn birisi seni seçsin diye mi oyle oldun kendi kararin yani burada sitem etmen boş ve saçma
00 Yorumla
11 ayHani nerede edepli adaplı tevazu sahibi kız?
02 Yorumla
Soran11 ayAl işte bi genelleme daha
- 11 ay
Kime edepten adaptan konuştuysam git o zaman çarşaflı al dediler bana nasıl yapmayayım?
Çürüt bu ideolojiyi
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
11 ayGayet lazım da öyle kız kalmadı
04 Yorumla
Soran11 ayLütfen genelleme yapma şimdi bende düzgün erkek kalmadı dicem olmicak
- 11 ay
Yapmışsın zaten ☺️
Soran11 aySen yaptığın için bende yaptım normal değilmi
- 11 ay
Yok ben senin direk sorunda sezdim bir genelleme.
Gizli Üye(18-24)11 ayAynen erkekler çok sklen seviyor genelde
10 Yorumla
11 ayMaalesef edep pek tercih edilmez oldu..
00 YorumlaEvlenirken isteriz ye istemeyelim
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
11 ayEn son o lazım oluyor
00 Yorumla
11 ayGtten vermeyen kızları , gönülden kimse sevmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayBu sitede daha rastlamak mümkün olmadı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı.
11 ayOnların beklesin onlarla evlencez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Bana lazim da yorgunum herkesten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı.
11 ayBulsak evleniriz yok ki
00 Yorumla
11 ayNerde ne aradığına bağlı kim istemez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvlenince sen lazım oluyorsun
02 Yorumla
Soran11 ayBizde evlilikten bahsediyoruz ama görüyorumki benim gibiler değil diğer türlüler tercih ediliyor evlenincede
Cevap sahibi11 ayHe he tamam sen öyle san
Gizli Üye(45 üstü)11 ayedepli adaplı kız mı o ne..
00 YorumlaLazım değil
03 Yorumla
Soran11 aySana olmasın bi zahmet 😄
Soran11 ayYazık
Soran11 ayKıza
Aynen öyle
04 Yorumla
Soran11 aySenin gibisine olmasın zaten a*k
Soran11 ayP*slik
Hani nerde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Tam aksine
00 Yorumla