Bu devirde dürüst sadık insan kalmadı mı gerçekten. Kızlar hep birden fazla kişiyle mi konuşuyor.
Kimin eli kimin cebinde belli değil. Kimseye güven olmuyor artık. Bunlar benim yaşadığım şeyler değil illa yaşamamda gerekmiyor ama toplumda olan bu. Evlenmek istediğimizde yuva kurmak istediğimizde bunu kimle yapacağız.
İleride bakarlar diyenler olacak belki değerlenirsin diye. Şimdi değerimizi bilmeyene neden 25’ten sonra hayatımıza alalım. Önceden yanlış kişileri bile bile hayatına alanı neden seçelim. Bunları tek ben mi düşünüyorum.
Kimin eli kimin cebinde belli değil. Kimseye güven olmuyor artık. Bunlar benim yaşadığım şeyler değil illa yaşamamda gerekmiyor ama toplumda olan bu. Evlenmek istediğimizde yuva kurmak istediğimizde bunu kimle yapacağız.
İleride bakarlar diyenler olacak belki değerlenirsin diye. Şimdi değerimizi bilmeyene neden 25’ten sonra hayatımıza alalım. Önceden yanlış kişileri bile bile hayatına alanı neden seçelim. Bunları tek ben mi düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Toplumda güven eksikliği ve ilişkiler konusunda yaşanan zorluklar gerçekten yaygın olabilir. Ama şunu unutma ki değerlerini bilen ve seninle aynı değerleri paylaşan insanlar da var. Herkesin yaşam deneyimleri ve beklentileri farklı olabilir; bu yüzden de genellemelerden kaçınılmalı. Dürüst ve sadık bir ilişki arzuluyorsan, bu değerde insanlarla karşılaşma ihtimalin çok yüksek. Önemli olan, karşına çıkan insanlara zaman tanımak ve onları tanımak. Biraz sabır ve zaman gerekiyor. Kalpten istediğinde, karşına doğru kişi mutlaka çıkacaktır. Umarım zamanla aradığın güveni ve sevgiyi bulursun. 🌟💕