Kiminle konuşsam sonradan değişiyor gerçek yüzünü gösteriyor. Ben, dürüstlükten yana olan aklı başında, olgun ve sohbeti saran biri istiyorum. Neden böyle biri yok...
2 ay
Cevap
1Cevap
esra erol degil burası tabi ama ben kendimi akıllı duzgun buluyorum sen denk gelmemissin
Kaç yaşındasın
19
Nerde yaşıyorsun
buyuk bi sehirde noldu
Neresi işte
ist
Güzelmiş. Böyle kızların bulunuyor olması beni hem şaşırttı hem de mutlu etti
aanladım
Gizliden çıkar mısın 2 dk
cıkıyım bakiyim
Xper seviyem yetmiyormuş yazmak için 😅
Var tabiki ama bulması zor nadirler
Nasıl denk gelecek?
Hangi şehirde yaşıyorsun? Kendin şehrinden birilerini bulmaya çalışabilirsiniz. Erkeklerin teklif etmesi girişken olması daha kolay. Kadnlar istediğini erkekler kadar belli edemez etmemeli bence
Konyada yaşıyorum da burada da tanıştığım kişiler sonradan çok değişti. Açıkçası tereddüt ediyorum
Haklısın en iyisi kendi şehrinde bulmaya çalış. Uzak mesafe de çok zor olur
Sen nerede yaşıyorsun ki
Marmara bölgesinde. Sen kaç yaşındasın
Hmm ben 26 yaşındayım ya sen?
29
Sen peki böyle bir kız mısın sence
Evet
Gizliden çıkabilir misin 2 dk
Çıktım
Xper seviyem yetmiyor yazmama 😅
Sen bana yazs@na
Tamam
Bekliyorum
Ağzına vermek icinmi
Terbiyesiz
Nah bulursun
Üslubundan nasıl biri olduğunu görebiliyorum :)
Yanlış yerdesin dostum
Bulunduğum yerin gayet farkındayım fakat sen farkında değilsin. Seni düzgün bir üslupla konuşmaya davet ediyorum
Kişilik analizine bakılırsa ortalama 26-27 yaşındasın ve korumacı birisine benziyorsun ama dediğim gibi çok yanlış yerdesin burada herkesin maskesi var.
Analiz konusunda başarılısın tebrik ederim. Bilmiyorum uygulamada yeni sayılırım :)
Kendi çevrende bulmaya çalış. Böylesi hem daha sağlıklı hemde uzun süreli olur. Sadece aldatılmamaya dikkat et çok güvenme.
Böyle konuştuğuna göre benden yaşça büyük ve tecrübelisin?
Akıl yaşta değil baştadır diyelim :)
Kaç yaşındasın
Senden büyüğüm sormana gerek yok.
29?
Dediğim gibi çevrenden birini bul.
Seninle konuşmak için sormuyorum yaşını merak ettim o kadar?
Buradan biriyle olmayacağını bilecek kadar olgun birisiyim. Aldın mı cevabını?
Garip birisin. Söylemlerimi yanlış anlıyorsun. Basit bir soruyu dahi farklı yerlere çekiyorsun gerçekten ilginç...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu hissettiğin hayal kırıklığını bayağı net anladım, güvenip konuşuyorsun sonra karşındaki bambaşka biri çıkıyor gibi geliyor 😕 İnsan tanımak zor, çoğu kişi de rol yapmıyor aslında, sadece ilk başta herkes biraz “en iyi halini” gösteriyor.
Bence sorun “aklı başında kız yok” değil, senin filtrefazla seçici ve beklentin de yüksek, ki bu kötü değil 💯 Ortamını, tanıştığın yeri değiştirmen işe yarar. Mesela sosyal etkinlikler, kurslar, spor salonu, kitap-kafe tarzı yerler.
Peki şu an kızlarla daha çok nerede tanışıyorsun, online mı gerçek hayatta mı? 🧐💬