+1 yılAtletizm sporu yapan kadınların, bünye itibariyle belli bir yağ oranının altında kalan kadınların, jimnastik sporu ile profesyonel biçimde uğraşan kadınların yüzde 90 ının göğüsleri çok küçüktür, bu onları kötü ya da çirkin yapmaz.
Çok büyük göğüsler ileri yaşlarda sırt ağrısı boyun fıtığı gibi problemlere yol açabiliyor yani büyük olduğunda taşımak ta kolay değil derler.
Ne büyük ne küçük herşeyin normali güzel ama küçük göğüs kötü değildir büyük te kötü değildir, göğüsleri küçük diye bir kadını dışlayan sevmeyen kişiler size saygı duymuyordur onlara itimat edilmez kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin.
Bir kadını çekici yapan pek çok faktör vardır, kadınların bunların doğal biçimde kendinde var olanlarını keşfedip gerektiği hallerde kullanması iyidir, kadınlar birlikte olmak istemeseler bile çevredeki erkeklerin dikkatini çekmeyi etkilemeyi severler. Bunu bilmek gerekiyor aynı iş ya da okul ortamında sıklıkla gördüğümüz kadınlardan spontane makyaj yapan saçına ayda yılda bir fön çeken olursa bunu hedefindeki erkeği etkilemek için belli bir amaçla yapmazlar, kadınlar bunu kendine güvenini arttırmak için yapıyorlar. Küçük göğüslü olmanın kendine güveni azaltan bir faktör olması da bunun gibi bir şey.
Bence göğüsleri ufak olup ta sırf estetik görünmek için cerrahi operasyonla silikon implant yaptırıp göz boyayan bir kadın yerine boyu kısa vücut assetleri ufak ama ses tonu doğuştan iyi olup güzel konuşabilen bir kadın veya elleri büyük ve parmaklarının yapısı itici şekilde pürüzlü olan ama elleriyle sanat konusunda başarılı olan kadın daha kalitelidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhtemelen oldukça küçük bir yaştasın, sorduğun soruyu gerçekten soruyor ve bu durumdan rahatsızsan birçok şey yapabilirsin, burada sorduğunda farklı algılanır farklı yerlere çekilir ve cevaplar seni üzer samimi olup cevap verecek kişi sayısını çok az bulursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMemlekette 4 temel sorun var
1. Regl olmak ayıp mı
2. sütyen takmak zorundamıyız
3. boyumu işlevi mi
4. Meme erkekler için önemli mi
Bu soruların yanitlarini ogrenirsek insallah muassir medeniyetler seviyesine yukselicez.
Tatlım memeli seviyorsa ortalikta cok onlara git diyeceksin bir meme icin kendini bu kadar acizletme dunyanin 9. Harikasi dalan degiller neticede95 Yorumla- +1 yıl
Yorum diye buna derim 👍
- +1 yıl
@Laviedemoi bu cevaptan bunu çikaracak kadar abazan oldugunu söylememe gerek yok sanırım.
- +1 yıl
@Laviedemoi bu yorumdan kucuk memeli olgumu nerden anladin asıl mesele bu? Ayrıca kadinlar sizin için bir tercih degil lütuf hadi simdi güle güle
- +1 yıl
@Alaçatı_mavisi Allah ta seni güldürsün ya Vala yorumundaki 4 temel sorun cok hosuma gitti 🤣
- +1 yıl
+1 yılİstememek şöyle dursun küçük memenin kiskirticiligini sexiligini sevilmesinin muhtesemligini , zevk verisinin harikaligini , tatlı küçük Seksi ve zarif görüntüsünün baştan çıkarıcı güzelliğiyle sadece gözde değil sevgi hisleriyle dolu dolu istek uyandırdığı gerçeğini bilen kişiler için vazgeçilmez bir tutkudur küçük hatta yok gibi olan memeler ve sevisme esnasında erkeğe farklı ve kuvvetli şekilde haz verir. Tabiki bu anlattıklarımı bilen erkekler için geçerli bir durum bu. İnan çok muhteşem ve eşsiz harikalıkta memelerin var. İnsanların olumsuz ifadelerine , doktora git veya silikon yaptır ifadelerine aldırma. Tüm samimiyetimle söylüyorum benim olsaydı bu güzelliklerin sahibi diye iç gecirten insanın içini eriten güzellikler onlar. 🌹😇😇😇😇🌹
00 Yorumlaİsterler nasip kısmet meselesi bunlar hep. Hatta en harika insanı Allah sana verir, aklın şaşar. Bu tarz şeyleri dert etme, kariyer vs. konusunda kafanı mesgul et, bu tarz düşüncelere zihninde yer kalmasın.
20 Yorumla
+1 yılŞanslısın bence... küçük olması iyidir. Zaten biraz daha büyürler... inek memesi gibi olanlar çekici falan değil... ileride çok rahat edersin dikliğini kolay kolay kaybetmeyecekler
019 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince sorun olur mu diye korkuyorum sadece yoksa ben memnunum rahat bile hatta zaten kilolu olmadığım için ekstra büyük gösteren şeyler kullanmıyorum sadece dar şeyler giyeceksem desteksiz kurtarmıyor o problemim var jdjsjs
- +1 yıl
Ben ne bileyim... iri göğüs büyük göğüs takıntım olmadı... öyle kız arkadasım oldu... ama tamam biraz zevkli vs ama küçük göğüslü kız arkadasım da oldu o daha zevkli oldu bana ve daha cazip
Soran+1 yılBenim hiç yok desem yeridir o kadar küçük
- +1 yıl
Sevgilin oldu mu ya da nasıl desem sevişme gibi... emin ol tamam aranır eyvallah da seks esnasında öpülür merak etme
Soran+1 yılHiçbir şey yaşamadım cinsel olarak
- +1 yıl
Ama benim zevkim öyle idi her erkek öyle değildir ama... çok iri göğüs sevmiyorum ya da büyük göğüste sevmiyorum. İki göğüs bağımsız olacak benim ki yani birleşik gibi duranlar vs... ha adamın göğüs arası sosis kaydırağı fantezisi vardır bilemem
- +1 yıl
Sevgilin olmadı sanırım hiç
Soran+1 yılOlmadı
- +1 yıl
Dediğim gibi erkekten erkeğe değişir... çok iri seven var iki göğüs birbirine temas edecek diyen var arasına sosis koyup kaydırak yapmak için ya da benim gibi temas etmeyeni seven var
Soran+1 yılBöyle basit bir şeyi sorun edecek erkek aşırı şekilcidir bu öyle çok büyük sorun edilecek bir şey değil bence tipini falan beğendiysen kilosu da yoksa tamam işte zaten herkes dış görünüş olarak tam anlamıyla beğendiği biriyle de evlenmez ki çünkü kimse o kadar mükemmel olamıyor zaten basit sebeplerden birini istemeyen insan hayal aleminde yaşıyordur o instagirl tarzı kızları beğenen biridir hiçbir şey görmemiştir o çok güzel gördüğü kızlar hep öyle mi oluyor o makyajı çıkarınca aşırı mı güzel oluyorlar veya işte dışarıdan hem dik hem de büyük göğüslü görünen kızlar gerçekten öyle mi yani göğüsleri büyüktür ama dik gösteren şeyler kullanıyordur belki o sütyeni çıkarınca sarkan memeleri vardır belki, her şey öyle göründüğü gibi olmuyor bazen zaten evlendikten sonra o insanı o saatten sonra nasılsa öyle kabul etmek lazım yoksa insan tam anlamıyla istediği biriyle evlense bile o hep öyle kalacak diye bir şey de yok ileride çocuk doğuracak güzelliğini çekiciliğini kaybedecek belki vs. Önemli olan zaten bir insanı olduğu gibi her haliyle kabul etmek bunu önce insanlar anlasınlar
- +1 yıl
Bende aynı konuyu düşünürdüm hep ama tecrube ettim korkulacak birsey yok hiç kafana takmana gerek yok emin ol
- +1 yıl
@Sahhhhhhhraaaaa küçükler mi
- +1 yıl
Evet e ne yapayım yaratılış meselesi değiştiremem ki kabul eden boyle etsin Allah boyle uygun gormus demek elimden gelen birsey yok sırf bu yuzden gidipte ameliyat masasına da yatamam benım adım hıdır elimden gelen budur arkadas ne yapayım ben ona dicek miyim uzattır kısalttır daralttır falan oldugu gibi kabul ediyorsam oda edecek yoksa söktürüp gitsin napim
- +1 yıl
@Sahhhhhhhraaaaa güzel yaklaşım. Çokta dert etmemek lazım... göğüsler her türlü sevilir... ben büyükçü değilim
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
@Sahhhhhhhraaaaa iş yatağa girince değişir yani... göğüsleri büyüktür kiloludur ya da zayıftır göğüsleri büyüktür pozisyonu misyonerden başka bilmez nanaydır sonrası... zayıftır göğüsleri küçültür yatakta erkeği delifişek yapar
- +1 yıl
Hah yaaaa akıllı olun Gencler olaya birde bu yonden bakmak gerek
- +1 yıl
Ama. Birde su var hersey yatak da degıl karakteri güzeldir memesinin onene gecer
- +1 yıl
@Sahhhhhhhraaaaa yani sadece cinsellik olarak bakacaklara dedim bunu ama çok anlayışlıdır yanında huzur bulursun sesi gözleri mutluluk verir tatlı dili cennet kapısıdır...
Önemli olanın fiziksel görünüş olmadığını ne zaman anlarsınız bilmem ama anladığınızda tüm ilişkiler mükemmel olacak onu biliyorum kafana takma memen yok diye seni tanımak istemiycek senle konuşmayacak birisi hayatını mahvedecek potansiyelde biridir uzak durmalısın sana memelerin için değil sen olduğun için değer veren birini bulmak için yardımcı olacak senin kafana taktığın özelliğin
10 Yorumla
+1 yılDoritos paketi gibi..
Merak ediyorum kim ister (Memesiz olmaz)
Farkındaysanız gögüsler kadınların en hassas noktalarıdır büyük haz yaşadığı bir organdır onsuz biraz zor…00 Yorumla
+1 yılMemesiz derken küçük meme demek istiyorsun herhalde.
Erkekler sever evet ama bu küçük meme sevilmez anlamına gelmez küçük seven de çok10 Yorumla
+1 yılİster, neden istemesin? Şahsen kafa yapıma uyuyorsa sohbeti muhabbeti memesi kıçı başı bana fark etmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Sohbeti muhabbeti, ***
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMemesiz kız yoktur, göğüsleri küçük kız vardır ve Kadın sadece memeden ibaret değildir
20 Yorumla
+1 yılBenim meme takintim yok şahsen kalça bacak çok ilgimi çeker kıyafeti gösteren ütü kadını gösteren g. tüdür
00 YorumlaKişiliğin ile ön plana çıktıktan sonra memelerine bakanı zaten sen umursamıyacaksın rahat ol kendin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılSilikon taktırmak veya bitkisel kürler çözüm olabilir belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çözüm aramıyorum kimse için de değişemem sadece bu yüzden evlenmek istemeyen olur mu diye düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlik öldü mü yani ahlaklı olmasi hic mi degerli degil
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama işte insanlar kusur olmayan şeyleri bile kusur olarak görüyorlar halbuki bu bir kusur bile değil kilolu falan olsam hani okey de bu benim elimde olmayan ve vücuduma has bir özellik. En önemlisi zaten ahlak bence de ama bir insanın karakterini ne kadar beğenirsen beğen yine son kararı dış görünüşüne göre veriyorsun görünüşü içine sinmiyorsa istemiyorsun kişiliği ne kadar düzgün olursa olsun.
Soran+1 yılİnsanlar estetik olanı gözüne hitap edeni sever değer verir
- +1 yıl
Gercekler oyle degil
Soran+1 yılÖyle diyorsun ama beğenmediğin biriyle sen beraber olur muydun ona ilgi duyar sever miydin bir de bu yönden düşün, kimse gözüme hitap etmeyen birini sevemez
- +1 yıl
Fiziksel begeni cok önrmli değil su güne kadar sokakata kimse 2. Defa dönüp bakmadım öyle bi güzellik görmedim
+1 yıldiger olguları gelişmisse olabilir yani diger olgu beden degil zeka namus karakter ne dedigini bilen oturmasını kalkmasını bilen biriyse neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiri sana göğüslerin küçük diye mi kötü devrandi ne için böyle negatif düşünceye kapıldın dostum
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kimsenin bana görünüşümden dolayı kötü davranmasına izin vermem zaten beni görünüşüme göre yargılayan insana da görünüşümden dolayı kötü davranan insana da hak ettiği cevabı veririm sadece evlilikte sorun olur mu diye korkuyorum çünkü gerçekten aşırı aşırı küçük
- +1 yıl
Sana sır vereyim mi çok önceden bir arkadaşım vardı onunda küçüktü evlenince büyüdü bence anne falan olursan da büyür bu göğüsler
Ben memeden çok kalçaya önem veriyorum.
100 cm den büyük kalçası olsun isterse memesi hiç olmasın.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMemesiz kız olmaz ki az da olsa olur , yoksa ben istemem kendim icin diyorum büyük ya da ortalama en iyisi ama senin ki küçük sanırım kalçan ortalama veya daha iyiyse o zaman yine bi yerden tamamlarsın yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan dik olması. Çok takıyosan ilerde yaptırırsın.
51 Yorumlaben istemem de illaki bi kör bakar sana hohohohohoho :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKör bakar mı? Bi meme yüzünden değerim de mi düşecek yani
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma ya
- +1 yıl
Degerin niye düşecekmiş. Kör olunca deger mu dusuyo a w senin memen yok onun gözü teeeaallahim ya
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Büyükler tiksinc oluyor ama 0 sa da öyle. Iccıkda mı yok?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı küçük
Meme olması lazım bir kadında o ne öyle memesiz kız mı olur 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll değilsen bu soruya cevap vereceğim. İlgi çekmek için böyle soru soran da var, vücudundaki basit detaylara takılan da. O yüzden kime inanacağımızı bilemiyoruz
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten takılmış biriyim buna aşırı küçük ve hicbir şekilde çatalım falan da çıkmıyor zaten bildiğin düz duvar çok takıyorum evlilikte sorun olur diye de korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSen buradaki tiplerin yorumlarına aldırma, onlar senin sorduğun soruyla değil başka şeyle ilgileniyorlar
Soran+1 yılYani evet bir yönden haklısın vücudu için biriyle evlenilmez ama cinsellik de evliliğin bir parçası sonuçta o yüzden takıyorum
Cevap sahibi+1 yılKaygılarını anlıyorum, sende aşırı takıntı olmuş arkadaşım. Büyütme diyenler olacaktır ama senin neden bu kadar taktığını anlamazlar, senin hasas noktan da o. Neyse
Cevap sahibi+1 yılSana bir soru sormak istiyorum ama sadece sana
Soran+1 yılÖzele mı geçeceğiz yani
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ne yapayım seninle özelde, bir şey soracağım git sonra, sana soranda kabahat
Soran+1 yılTamam sor
Cevap sahibi+1 yılÖzelden soracağım gidersin diyorum offf anlamadı 🤦🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ucu varsa yeter takıntı yapma bi eksiklik değil nasılsa illa ki büyüyecek o 🙂
00 YorumlaBen küçük meme seviyorum. Küçük seviyorsam nohut demedim
00 YorumlaNefes almayana bile razı olanlar var canım tartışmaya gerek yok bu konuyu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Meme değil kalçalardır önemli olan. Meme dediğin sadece estetik takılma...
00 Yorumlaseven erkek evlenmek için sıkıntı yapmaz ama sevgili olarak çok zor
00 Yorumla
+1 yılorana bakan değil kalbine hayata karsı durusuba bakan birini bulma sansın daha yuksek
00 Yorumla
+1 yılMeme olmazsa popo vardır. Memesi küçük olanın poposu güzel oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen bayilirim valaha kucuk olacak heosini avcumda hisetmek oksamak sikmak
00 Yorumla
+1 yılİsterler neden istemesinler en kötü gidip silikon taktırırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her şey cinsellikten ibaret mi güzelse seviyorsam takılmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kriterdir illa ki ama tüm ilişki buna bağlı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkanser den mi kaybettin yoksa takinti mi bu sende? memesiz kiz derken onu aciklasan keske. ama normal memesi olan kizlardasin kendini beğenmiyorum desen anlairm. ama bem isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı oldu ama takıntı yapacak kadar da küçük hiç yok desem bile yeridir
- +1 yıl
O zaman git hormon testi yaptır. Belki hormonal problemin vardır da farkında değilsindir. Ondan gelişmemiştir. Yarın birgün evlenip çocuk yapınca da bir gelişme olmazsa annen ve kaynananın dikkatini çeker ve onların zoruyla teste tabi tutulmak zorunda kalabilirsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük memede güzel duruyor ama tahta gibi de olmamalı tabi neyse bu konu hakkında daha çok yazarımda üşendim.
00 Yorumla
+1 yılMeme önemli neden öyle sordun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çelişkili konuşuyorsun bir yandan meme önemli diyorsun bir yandan da neden öyle sordun ki diyorsun bu yüzden işte nedenini belirtmişsin sen. Tamam evlenmesin kimse her şey meme ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılmemesız derken neyı kastettın meme dedıgın sey kucuk olur buyuk olur memesız kadın gormedım hıc erkekte bıle meme varken ılgınc merak ettım memesız kızı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin tercihi farklı öyle düşünme. Mesela bana iri göğüsler itici gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan memeli bir canlı, böyle dediğin gibi bir ihtimal yok yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemeyle alakası yok sevgi önemli o sevgi varsa kadını zaten çok beğeniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince büyür takma kafana ben inek gibi oldum
117 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm
- +1 yıl
Kaç beden oldu
Cevap sahibi+1 yılBı de çocuk doğunca senden önce göğüsler önde gidiyor 🥱
- +1 yıl
Görmek isterdim o göğüsleri
- +1 yıl
Meraklandık
- +1 yıl
Bakabilir miyim
+1 yılkimse niye istmesin biri seni ya da memesiz olan birini memesiz olduğu için istemiyorsa bırak istemesin :)
10 YorumlaNasıl yani hangi açıdan yok hastalık yönünden dolayı mi yoksa küçük mü?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. memeyle isteneceğini düşünüyorsan işin zor. küçük meme iyidir hem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kalanında anlaşılırsa varsın memesi de olmasın
00 Yorumla Bence saçmalık sadce seks değil hayat bazen kusuruyla kabul etmektir herşeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılAfedersin ama bu bir kusur değil bana kalsa kilolu olsam falan okey de bu benim vücuduma has bir özellik bunu bir önce insanlar kabul etsinler kusur değil bu
+1 yılHepimizde meme var. Tek fark kiminde süngerimsi yapı var, kiminde yok. Durum bundan ibaret. Çok da abartmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim soru tarzın yanlış bi kere kimsenin isteyip istemeyeceği umrunda olmasın
10 Yorumla
+1 yılNeden istemiyorsun Neden olmasın onunda bir kalbi var..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ne kadar az portakal kayısı fındık ben küçük seviyom mesela kdakflsldkd
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir fizik seven insana göre değişir bende yuvarlak kalça orta gögüs mesela 😊
00 Yorumlazamanla buyur dert etme cok asırı kucukse buyuten kremler var ondan al yas kaç
00 Yorumla
+1 yılİster niye istemesin Böyle konuşmalara ayar oluyorum
00 YorumlaErkekler istemez sks yaparken onu emmek zorunda ;/
31 Yorumla- +1 yıl
Hm. Sen nerden biliyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki istemem siz nasıl. penis boyuna bakiyorsaniz
00 Yorumla
+1 yılOlsa ne olacam emcek mi?
25 Yorumla- +1 yıl
Olacak*
- +1 yıl
Cocuk emicek
- +1 yıl
@DurmakBilmez memenin büyüklüğünün süt üretimi ile alakası yok diye biliyorum.
- +1 yıl
Süt memeden çıkıyor ama. Baya alakası var
- +1 yıl
Kesinlikle oyle ama bilen birisi cikana kadar yorum yapmamistim bi daha
+1 yılKriterim bu değil. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dış görünüşe de önem verirsin bu senin için bir kriter olmasa da. Yüz güzelliği falan daha önemli şeyler
- +1 yıl
Hayır.
+1 yılÖyle bir kıstası varsa hayatında olmasın zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılTercih edende oluyor.:))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İsterler merak etme onun da seveni var :)))
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat