12 senedir psikolojik tedavi gören hayatı hem kendine hem babama bana zehir eden bir annem var ailesine düşkün?

Anne babası ve kardeşlerine asırı düşkün yani aşırı aşırı aşırı derece de düşkün hayatını bise değil hep onlara adadı bize doğru düzgün sevgi vermedi babam çok iyi kardeşim ve bende işimiz ve gücümüzdeyiz sıkıntı yok ailemiz de ama annem 12 senedir tedavi görüyor Hergün ağlıyor Allah’ın her günü beni doğru düzgün dışarı göndermiyor duramıyorum diyor ben evde duruyorum o dışarı çıkıyor komşuların yanına gidiyor Hergün ağlama ağlama bazen duramıyor 6 7 ay köyde kalıyor tedavi görüyor gitmediğimiz hastane götürmediğimiz doktor hoca vs kalması kullanmadığı da ilaç kalmadı 3 gündür yine sabahtan akşama kadar ağlıyor anksiyetesi varmış diyor doktor sürekli doktora yazıyor doktor da bıktı 32 yaşıma geldim evlenemiyorum da annem bu halde erkek kardeşim bıktı usandı artık sakinleştirici içinde iyi yoksa sürekli ağlıyor duramıyorum diyor içim içimi yiyor diyor benim hayatım gidiyor çalışıyorum arıyor gel duramıyorum diyor babama da aynısını yapıyor çevremiz de herkes anneme destek olmaya çalışıyor sabahtan başlıyor akşama kadar telefon da kardeşleri ile konuşuyor onların evin de ne olsa ağlıyor ağlıyor ağlıyor hayatı bize zehir ediyor telefona aşırı düşkün sürekli telefon da konsıaök istiyor sürekli ama koparamıyoruz ben ne yapacağım nolur bana biri birsey desin ben hayatımı hiç yaşayamıyorum tatile gidecektik her şey ayarlandı ama annem yine ağladı ağladı gidemedim vs böyle Hergün ağlayan biri hayatı hem kendine hem bize zehir etti bana akıl verin ne olur

12 senedir psikolojik tedavi gören hayatı hem kendine hem babama bana zehir eden bir annem var ailesine düşkün?