Ben neden sapık olduğumu çok üzülerek araştırdım. Ve yakın akrabam tarafından istismara uğradığımı farkettim. Nasıl tedavi olurum?

Ben çok sapkın düşüncelere sahip bir gencim. Ben çok sapıkça şeyler düşünüyorum. Hemde aile içi düşünüyorum. Bunu düşünerek kendimi tatmin ediyorm hep. Ve sonrasında bundan büyük pişmanlık ve utanç duyuyorum. Neden böyle düşüncelerden zevk aldığımı araştırdım. Her yerde araştırdım. Dinlemediğm pisikolog, girmediğim sitede kalmadı. Ve neden böyle olduğumu buldum. İstismara uğradığımı hatirladim. İstismara ugrayan erkeklerin %90'ı ileride sapık oluyormus. Ben halamın istismarına uğradım ve ondan nefret ediyorum. 5 halam var ve diğerleriyle görüşüyorum ama onunla asla. Küçükken bana çok şey yaptı burada anlatırsam soru kaldırılacak. Ben 20 yaşıma gelince neye uğradığımı anladım. Benim tedavi olmam gerek. Ailemin haberi olmadan pisikologa herşeyi anlatmak istiyorum çözüm istiyorum ama utanıyorum korkuyorum. Oyüzden böyle sapık düşüncelere sahibim. Çok uzatmayacağım aileme bunu anlatmalı mıyım?
Ben neden sapık olduğumu çok üzülerek araştırdım. Ve yakın akrabam tarafından istismara uğradığımı farkettim. Nasıl tedavi olurum?