Çocuk gibiydi birsuru de psikolojik sorunu vardi dalip dalip giderdi, paranoyaya benzeyen dusunceleri vardi defalarca intihara tesebbus etmişti vs şukurler olsun ki şu an psikolojisi de kendisi de iyi :) Bir kac aydir sevgilimle birlikte canli yayin yapiyorum sizce ogrenirse bana kizar mi? Psikolojisinin tekrardan bozulmasindan da cok korkuyorum ama yuzumu gizleyerek çok az kazaniyorum ve istedigim hayati yasayamiyorum. Babam olmadi annem de bahsettigim gibiydi yasli babaanem ve buyukbabam da huysuz insanlardi cocuguklugum dedigim gibi gecti artik buyudum bu seferde özgurlugum kisitlaniyor gibi hissediyorum annemi cok seviyorum sizce yayinci oldugumu ogrenirse çok uzulur mu? Ne yapmaliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kucukken derken 1 yasinda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yayın yapıyorum derken onlyfans tarzı yerse.. Yazık edıyorsun kendıne.. Bırde o nebıcım sevgılıymıs öyle ga. Vat gibi insan sevdiğini seyrettirir mi lan... Pazarda limon satar yine o mahkum etmem
Canlı yayın yaparak hediye dilenerek mi para kazanıyorsun hem de sevgilinle ne kadar acınası bir durum
Evet kendini çok suçlar kafayi yer
onflans sıkıntı
Annende bir hakkın olduğunu düşünüyorsan var, değilse yok.
Konusmayi dene bunda birsey olmaz bence senden ögrenmesi gayet iyi olur
öğrenme ihtimali yok büyükler daha telefon kullanmasını bilmiyor doğru dürüst
yapma değmez kanks onur kırıcı başka işlere yönel annene de üzüldüm kadın duysa kendini bukez ipe net takar
Saçma sapan konuşma Allah korusun o kadar uzulcek bisi yok bunda oyunculari gormuyor musun neler neler yapiyorlar aileleri gurur duyuyor
Hayat kadini gibi falan degilim duzgun konus
Herkesin yaptigi sey
Oyunculara gelince netflix izlemiyorsun galiba erotik film dolu yesilcam sanatcilarinda da bir cok erotik filmde oynamis sanatcilar var annemde yesilcam filmlerinin cekildigi zamana denk gelmis tam sonucta.
Oyuncular opusup yiyisince heycanlanmiyor mu erkeklerin ve kadinlarin cinsel organlari saniyorsun?
Niye birini tatmin etmek utanilacak bir şey olsun bu bir ihtiyaç sonuçta da kocami tatmin etmisim ha kamera karsisinda birini beni ve o kisiyi olgilendirir abarti tepkiler vermek sacma
Ha kacami*
Siz p*rno izliyorsaniz illaki birileri p*rno cekecek bu bir ihtiyac kendi ihtiyaclariniza sayginiz olsun en azindan
Utancak bir sey yok*
Annen kalpten gider