Babam annemle benim kul hakkıma girmiş sayılır mı?

Şimdi şöyle anlatayım annem şu an 49 yaşında babamsa 63 civarı. Babam annemin liseden öğretmeniymiş. Babamın tayni annemin okuduğu liseye çıkmış babam o dönem 33 annem ise 18 yaşında. Annem su gibi güzel genç bir kız tabi o zamanlar babam anneme vurulmuş aşık olmuş annem hukuk fakültesini kazanan başarılı geleceği parlak bir öğrenciymiş. Sevgisiz kavga dolu mutsuz bir evde büyümüş kendi anne babasıda ayrılınca sevgisizlikten ve boşluk duygusuna yenilip babamla evlenmiş. Babam annemle 8 yıl evli kalmışlar. 8 yıl boyunca mutsuzlarmış. Babam anneme şiddette uygulamış hatta annemle evliyken geneleve bile gidiyormuş annem ben mutsuz olmayayım diye ben 2 yaşındayken ayrılmış babamla. Dedem ve babanemin yanında 7 ay kalmışım sonra velayeti anneme vermişler. Babam ben 9 yaşındayken evlendi annemle hep kiralarda eski evlerde eski eşyalarda zor şartlarda yaşadık hem annemi hem babamı özlediğim için hayatım hem annemin hem babamın yanında geçti ben 17 yaşındayken annem psikolojik olarak hastalandı ruh sinirde bile yattı ben senelerce depresyon ilaçları aldım. Bunların hepsinden babamı sorumlu tutuyorum. Babam sizce hakkımıza kul hakkına girmiş mi?
Babam annemle benim kul hakkıma girmiş sayılır mı?