Babam yüzünden evde huzur kalmadı annemi aldatıyor?

Merhaba bu başlık altında defalarca soru sormuslugum var genç bir kız olarak ailemin bu durumda olmasından inanilmaz etkileniyorum en ufak şeyde gözlerim doluyor ağlamamak icin zor duruyorum. Nerden başlıcam hangi birini anlaticam bilmiyorum. Babam en ufak şeyde sorun çıkaran bir insan bu zamana kadar bana fiziksel olarak hiç bişey yapmadı ama psikolojik olarak çok etkiledi 2 kardeşim benden 5 yaş küçük erkek kardeşim var neyse babamın sürekli birileriyle mesajlarını yakalıyorum annemde yakalıyor ama bizim için sabrediuor annem için çok üzülüyorum bir deri bir kemik kaldı stresten yemin ederim en son yakaladığım mesaj annemin önceden görüştüğü aynı binada oturdugumuz kadın oule şeyler konusmuslarki cidden igrendim babamdan kadına mesaj attım ağzıma geleni söyledim kadın babama söylemiş babam geldi bana bağırdı çağırdı ben yazmadım falan filan ama benim adım gibi eminim mesajlar bende vardı Telefonumu alıp sildi daha neler neler. şu an annemle tekrar küsler normal ailevi bir mesele yani annemle babam kavga etti evde bağırdilar falan bende yeter artık dedim baba yeter dedim her zaman aynı şeyi yapiyosun evde huzur kalmıyor dedim benim üzerime yürüdü elinden gelse dovucek ama eğer öyle bişey yapmaya kalkarsa cidden evden giderim bosanmlarini istiyorum böyle giderse ama kardeşim için üzülüyorum daha neyin ne olduğunu bilmiyor ne yapıcak psikolojim alt üst oldu ne yapıcam hiç bir fikrim yok. Babam diyor ki ben bu zamana kadar sen ne istedin de almadım diyor bilmiyor ki benim sevgiye ihtiyacım var bir kere bile sarılmadı bana kızım diye babam yüzünden güven problemi yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum bir fikir soyleyin yardım edin nolur.
Babam yüzünden evde huzur kalmadı annemi aldatıyor?