Annem çok sorumsuz ve babamı kendine benzetti artık hiçbir akşam evinde vakit geçirmiyor ve babamı aldatıyor?

İsmim Zeynep maalesef ki başlık doğru annem çok sorumsuz bir insan hiçbir akşam evinde durmuyor ve vakit dahi geçiren bir insan değil bizimle babamın annesi hastanede ölüm döşeğinde annem ise dışarlara çıkıp dul arkadaşı içmeye gidiyor bide annem babamı aldatıyor hiçbir zaman annem doğum günümü kutlamadı hep ben hatırlatmak zorunda kaldım hiçbir karne günümde yanımda değildi hep ben tektim nedeni ise ortaokulda tembel bir öğrenci olmamdi ve ders çalışmamdı ama ona rağmen sınıfı rahatlıkla geçerdim ortaokul son senemde bile tek başıma gitmek zorunda kaldım herkesin ailesi gelmişti ama tek başımaydım kendimi çok yanlız hissediyorum annem bu sorumsuzluğu beni üzüyor işten gelince yemek yiyip hemen dışarı çıkıyor tabi ki dul arkadaşı ile babamı bile tanıyamaz oldum onu bile kendine çevirdi annemle aramaz kötü insanı manipüle ediyor mesela dışarı çıkmadan önce ne giyeceğime bile karar veremiyorum gelip kendi Karar veriyor hatta uyku düzenime bile burnunu soktu saat 10 uyuycakmisim telefonumu yanına alacakmış ve sabahleyin verecekmiş bunu söylediğinde babamında aynı fikirde olduğunu anlayınca sinirlerim tepeme çıktı asla erken uyumayı sevmiyorum hiçbir şeyime karışılmasınıda sevmiyorum annemden ben çok dayak ve azar işittim bide babamdanda öyle artık çok yoruldum insan kendi aile evinde daralır mi ben öyleyim artık gülmek bile içimden gelmiyor eskisi gibi mutlu değilim hatta abimle bile aram bozuk kendimi çok yanlız hissediyorum kendime zarar vermemek için zor tutuyorum?
Annem çok sorumsuz ve babamı kendine benzetti artık hiçbir akşam evinde vakit geçirmiyor ve babamı aldatıyor?