İsmim Zeynep maalesef ki başlık doğru annem çok sorumsuz bir insan hiçbir akşam evinde durmuyor ve vakit dahi geçiren bir insan değil bizimle babamın annesi hastanede ölüm döşeğinde annem ise dışarlara çıkıp dul arkadaşı içmeye gidiyor bide annem babamı aldatıyor hiçbir zaman annem doğum günümü kutlamadı hep ben hatırlatmak zorunda kaldım hiçbir karne günümde yanımda değildi hep ben tektim nedeni ise ortaokulda tembel bir öğrenci olmamdi ve ders çalışmamdı ama ona rağmen sınıfı rahatlıkla geçerdim ortaokul son senemde bile tek başıma gitmek zorunda kaldım herkesin ailesi gelmişti ama tek başımaydım kendimi çok yanlız hissediyorum annem bu sorumsuzluğu beni üzüyor işten gelince yemek yiyip hemen dışarı çıkıyor tabi ki dul arkadaşı ile babamı bile tanıyamaz oldum onu bile kendine çevirdi annemle aramaz kötü insanı manipüle ediyor mesela dışarı çıkmadan önce ne giyeceğime bile karar veremiyorum gelip kendi Karar veriyor hatta uyku düzenime bile burnunu soktu saat 10 uyuycakmisim telefonumu yanına alacakmış ve sabahleyin verecekmiş bunu söylediğinde babamında aynı fikirde olduğunu anlayınca sinirlerim tepeme çıktı asla erken uyumayı sevmiyorum hiçbir şeyime karışılmasınıda sevmiyorum annemden ben çok dayak ve azar işittim bide babamdanda öyle artık çok yoruldum insan kendi aile evinde daralır mi ben öyleyim artık gülmek bile içimden gelmiyor eskisi gibi mutlu değilim hatta abimle bile aram bozuk kendimi çok yanlız hissediyorum kendime zarar vermemek için zor tutuyorum?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
babanda istediğini belki bulamadı annen. birde o açıdan bak.
Babamda hata var annemi dört defa istemeye gitmiş ama adam nerden bilebilirdi ki evlendiği kadının böyle sorumsuz biri olacağını
boşansın. neden bu kadar uzatıyor ki. kendine saygısı da mı yok adamın.
Keşke dediğin gibi olsa kaç defa kavga ettiler birbirlerine girdiler babam zaten binlerce defa boş ol dedi blöf yaptı boşanacam diye ama yapmıyor çünkü annem ilkokul mezunu oda Cesaret edemiyor babam abimle ben olduğum için boşanamıyor
Ayrı eve çıkmayı düşündün mü? Geçim sıkıntısı hariç bir sorun kalmıyor
maalesef ki daha reşit değilim ve ortaokul mezunuyum 21 yaşında evlenmeyi düşünüyorum zaten
Öyleyse yaşın kaç
Evliliği bir kaçış olarak görme sakın aksine ilk fırsatta o evden ayrıl ve kendine yeni bir hayat çiz başlarda zor olacak Evet hayal kırıklığı da yaşayacaksın ama işler yoluna girecek emin ol
Sanmıyorum tek kaçış yolu bu Allah'a dua edicem inşallah ileride karşıma iyi biri çıkar umarım
İnşallah dilediğin gibi biri ile güzel bir hayatın olur yolun daima açık olsun. Benzer hayatlar yaşamışız umarım her şey dilediğin gibi olur sabret sabır herşeyin anahtarıdır
Senin yazdığın soruyuda gördüm geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi olur 🤲
Çok teşekkür ederim 💝
aldatma warmı
Evet maalesef ki var kendi gozlerimle başka adamlarla konuştuğuna şahidim
konuşmakla kalsa
geçmiş olsun
Sağol umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez
inşallah
cidden zor bir durum
orada msn
selam
Annen kaç yaşında knkkk
42 yaşında
Nerden biliyorsun aldattığını
Çünkü Messenger diye bir uygulamada bir erkekle konuştuğunu duydum hatta adamın sesini bile duydum akşamları salondayken bile birileri ile yazışıyordu
Yatıyo mudur sence
Yok her gün zaten dul arkasında kalıyor zaten arkadaşı biliyor ama gizliyor babamdan hatta annemin kız kardeşi annemin arkadaşıyla olan konuşmalarını duymuş annem demiş ki ben gelmiycem ben sinirlerimi çok bozdu falan demiş ama sonrasında gitti zaten
Dul arkadaşında kalınca buluşuyordur adamla o zaman
Bencede bu olabilir zaten hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyene orspu denir annem olacak kişide oda mevcut
Babanla beraber yatıyorlar mı hiç
Hayır yatmıyorlar babam yatak odasında tek yatıyor annemde salonda uyuyor
O zaman hiç seks yapmıyolerrrr
Yapmadılar mı zannediyorsun bı yaz akşamıydı babam 48 yaşında zaten balkonda otururken yatak odasından sesleri geliyordu hiçte perdeyi cekmediler bakiyim dedim bakmaz olayım bakinca zaten midem bulandı 🤮
Ne gördünnnn
Seks yaptıklarını gördüm ne görcem başka 🤮
Çıplak gördün müüüüü
Yok göremedim ama bu yaptıklari ilk değil bı kez daha yapmışlardı hatta hiç sesleri gelmeyince bir bakiyim dedim yatak odasının kapısı açıktı zaten babamın gotunu görünce anladım seks yaptıklarını 🤮
Anneni çıplak görmedin yaniii
Yok
İnleme sesi çok geliyor muydu
İlk yaptıklarında sesleri yoktu ama yazın yaşanan olayda anam olacak o orspunun inleme sesi geliyordu dibimizde birde cami vardı içimden inşallah dışarıdan biri veya üst kattan biri duymamıştır dedim 😂
Çok bağırtıyor muydu baban 😂
Yok babamdan değilde anamdan geliyordu hatırladıkça midem bulanıyor 😂
Hangi pozisyonda gördün 😂
Arkası dönük pozisyonda gördüm 😂🤮
Domalmış mıydı yüzüstü yatıyor muydu
Normal duruyordu yüz üstüde değildi
Annen güzel mi peki fiziği hoş mu
Normal yani öyle wow denilecek kadar değil benim kadar olmasada yapacak bir şey yok bende bir fizik var zaten off 😂
Büyük mü memesi kalçası annenin 😂
Göğüsleri büyük götü bile büyük zaten sen kaç yaşındaydin şu an aklıma geldi merakımdan soruyorum
Göğüsleri kaç beden biliyor musun
25 yaşındayım
Yok bilmiyom
Küçükmüşsün daha 😂
Küçüğüz ama derdimiz çok işte napican 🥲
Herkesin derdi çok beeee
Bende 16 yaşındayken biriyle sevgili olmuştuk çocukla yaşıt idik ailem öğrenince bidaha konuşmadık şu an sevgilim yok mesela
Daha küçüksün olmasın zaten
Pşttttt
Geliyor mu sesi haleae
Üzücü bir durum
maalesef bende isterdim iyi bir anne ama nasip olmadı
aile iclerinde olur
Annelikten reddet
Zaten ben çoktan içimden annelikten reddetim naparsa yapsın umrumda değil hiçbir zaman annelik sorumluklarini yerine getiremedi