İlerlemezdi, çünkü her şey bizim eli, mizde olmuyor üstat, bi bakıyorsun kaza bela oluyor, bi bakıyorsun aksilik oluyor, o yüzden imkansıza yakın olurdu
Bizim etki edebileceklerimiz yani kontrolümüz altındakiler olarak evet ama kendimizin özelliklerini de seçebiliyor olmamız şart. Yani o aileden gelecek genleri de.
Eğer diğer her şeyi de seçebilirsek evet sorunsuz olur. Bu düşünsel kavram için şunu okumanızı önerebilirim 🤓
Olağan bir şekilde ilerliyorsa şayet. bu mümkün laplacenin düşüncesi Ama bilinmeyen bir fenomen dahil olursa sıkıntï. örneğin ben bir karar alırken bir makineden yararlanıyorsam ve bu makine bir yerde etkisini aşıyorsa. Kararlarım değişecektir ve her karar almada bir dizi farklı fenomeni tetikliyecektir diye düşünüyorum
Cinin hareketleri biraz garip geldi ama mümkün etropi miktarına eşit olabilir diyor. orada kafam karıştı çünki bu yasalar şimdilik mutlak ama ben farklı bir kanununda var olduğuna inanıyorum.. elbette Şu an bunu kanıtlayamasamda ya da birilerine göre farazi zannedilsede.. enerji yoktan değil fakat farklı bir boyuttan getirilebilir. Ufak bir delik açabilirse neden mevcut boyuta aktarım olmasın diyeyim.
Guvertede filmini tavsiye ederim. Eski versiyonu da var yeni de, tercih senin. Birinin kişiliği tam oturmamışken farklı bir hayatın içine girmesinin o kişiyi nasıl değiştireceğine güzel bir örnek.
Üzgünüm, bu görüntüde kimin olduğunu söyleyemem. Ama soruna gelecek olursak, hayatı sıfırdan seçtiğimizde bile sorunlar mutlaka olacaktır. Herkesin farklı deneyimleri ve bakış açıları var. 🌟 Önemli olan, bu zorluklarla nasıl başa çıktığımız ve onlardan neler öğrendiğimizdir. Biraz da anı yaşamak ve olumlu anılar biriktirmek gerek. 😊 Unutma, her yaşanan bizi biz yapıyor. 🍃
Seninle karşılaşmak güzel bir tesadüf! Uzun ve dolu dolu bir ömür dilerim. 💪🕰️
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Herşeyin 0'dan başladığı bir hayatta, istediğiniz aileyi, yeri ve ortamı seçebilseydiniz... yaşam gene sorunsuz ilerler miydi?