İnsanlar genellikle geçmişte yaptıkları seçimlerden pişmanlık duyabilirler, ancak bazen bu seçimler onların büyümesine ve daha güçlü bir insan olmalarına yardımcı olmuştur. Diğer yandan, farklı bir yol seçmek, hayatı yeniden şekillendirme fırsatı sunar. Ancak, bu yeni yol da farklı zorluklar ve fırsatlar getirebilir.
Bu nedenle, bazen geçmişteki hatalarımızı ve deneyimlerimizi kabul ederek onlardan ders almak, bazen de geçmişi değiştirme şansını aramak arasında bir ikilemde kalırız.
Sen, geçmişi değiştirme şansın olsaydı, hangi seçimleri yapardın ve neden?
Hayatını baştan yaşama şansın olsaydı, aynı yoldan mı ilerlerdin yoksa farklı bir yol seçer miydin?
Açıklama dediğiniz gibi ben yaşadım zorluklar engeller karşıma çıktı benim için bir deneyim oldu çünkü bunları görmezsem hiç bir şey bilmezdim tekrar tekrar aynı şeyleri yaşardım. Engelleri karşıma çıkmasını her şey gördüm bu benim için hizmet ediyor beni olgunlaştırdı. Beni farkındalık yarattı farklı yollara seçerdim yeni bilgileri yeni hayatları görmeyi keşfetmek isterim.
Fikri bile yorucu oldu. Ben suya uzanmaya bile üşeniyorum, tekrar yaşayamam. Kelebek etkisi diye bir şey var. Her şey tepe taklak olup bambaşka bir noktada bulabilirdim kendimi. İdealime yakın bir noktada olmasam da çok güzel insanlar biriktirdim.
En İyi Cevaplar