Genellikle geçmişten bazı pişmanlıklar yaşar ve bunları düzeltmek isteriz. Ama bunlar aslında bizi olgunlaştıran eylemlerdir. Diğer yandan da farklı bir yol seçmek, hayatı yeniden şekillendirme imkanı sunar. Peki siz neyi seçerdiniz?

Genellikle geçmişten bazı pişmanlıklar yaşar ve bunları düzeltmek isteriz. Ama bunlar aslında bizi olgunlaştıran eylemlerdir. Diğer yandan da farklı bir yol seçmek, hayatı yeniden şekillendirme imkanı sunar. Peki siz neyi seçerdiniz?

Bence bildiğin kısır döngü. yaptığın hatayı yapmasan, yapmadığın hatayı yaparsın. hatasız kul mu olurmuş. önündeki hayatı güzelleştirmeye çalış.
Geçmişte çok fazla pişmanlığım olmadı ama işimin daha da iyi olmasını isterdim gadası
Belki işimi değiştirmek isterdim
Çünkü yerinden duramayan birisiyim ama gel gör ki işimden dolayı fazla kıpırdama şansım olmuyor 😂
Hayatımı baştan yaşama şansım olsaydı bazı şeyleri farklı yapardım ama yine de aynı yoldan geçmeyi seçerdim çünkü o hatalar beni ben yaptı..
Farklı bir yol seçerdim. Futbolda çok yetenekliydim küçükken ama istemeyip bıraktım. Baştan yaşama şansım olsa futbolcu olmak isterdim
En iyi cevap için teşekkür ederim 😊🙏🏻
Bu çok derin bir soru... Her ne kadar geçmişte yaptığımız bazı hataları silmek istesek de, bugün olduğumuz kişiye dönüp baktığımızda o hataların bizi şekillendirdiğini fark ediyoruz. 🌱 Belki bazı şeyleri daha bilinçli yapmayı isterdim ama aynı yoldan ilerlerdim. Çünkü o yol, bana hayatı, sabrı ve kendimi öğretti. 🌟 Senin cevabın ne olurdu peki? 👀
Cevap
13Cevap
farklı bir yol
Aynı yoldan ilerlerdim, en azından sonucun güzel olduğunu biliyorum 😀
Sonunu bile bile aynı yolu seçerdim
Manzarası bile yeter di 🙂
Aynı yoldan giderim Allah böyle nasip etmiş
Baştan yokkk
Can yakmadan ah almadan ufaktan volta
Farklı yoldan giderim
Aynı yoldan devam ben
Kesinlikle farklı bir yol seçerdim