Öz annemin eşime ve bana tavırları ne yapmalıyım bilmiyorum?

Eşimle yaklaşık 2 senedir evliyiz eşimin erkek kardeşinin bizi dolandırması nedeniyle çok fazla borca girdik sonrasında işsiz kaldım o dönemde kredi vb kart harcaması derken eşimde bende icralık olduk. ve bu olaylar yaşanırken eşimin ailesi bize kapısını dâhi açmadı bizde dardayiz kardeşine para vermeseydin denildi. Neyse biz açıkta kaldık benim kendi öz babam da dedi gelin burada beraber yaşayalım iş konusunda da yardımcı oluruz olmadı sigortasız iş lerde çalışırsınız vb denildi. Biz gittik bir aydır öz annemlerde kalıyoruz ama annem çok kötü davranıyor kaşinda gözün var gözünde kaşın var ikide bir sizin için de zor bizim için de diye laf çarpar oldu. eşim çok şükür iş buldu bende bakıyorum ama henüz bulamadım sürekli beni rahatsız ediyor sen evden ciksana iş baksana vb bende anne bizi istemiyor san açık söyle diyince saçmalama ortalığı karistirma öylemi dedim diyor. en ufak şeyden kavga çıkarıyor. dolabin aynasına bakmak için dolabın kapağını çektim öne doğru geri unutmuşum napıyorsun içine toz girecek kıyafet tozlanacak şu bu kavga çıkarıyor. kahve dökmüsum bezi niye iyi yıkamadin diye bağırdı çağırdı hani en ufacık şeyler bile gözüne batar oldu. nefret edermi bı insan annesinden ediyormuş. ne olur akıl verin gidecek başka yerimde yok sürekli üzerime geliyor babam eve gelince ama asla onun yanında böyle davranmıyor. iş bulmak kolay değil psikolojik olarak borç kolay değil öz annem böyle davranıyor. özgivenim iyice kırıldı. babama anlaticam yaptıklarını diyince bana hele bide babana bir şey olsun sizi bu evde barindirmam diyor daha bir ay oldu geleli.

Öz annemin eşime ve bana tavırları ne yapmalıyım bilmiyorum?