Eşimle Annemin arasında kaldım Ne yapmam lazım?

1 yıldır evliyim ve 8 aylık hamileyim ve annemle evlenmeden öncede çok sorun yaşadım normal olmayan şeyler şu an da eşimle bana çektiriyor şu an ki bulunduğum konuyu anlatmak istiyorum 1 hafta önce kız kardeşim üniversitesi okumaya gitti eşim annemi aramamış sormamış diye sorun çıkardı ki onun akşamı oradaydık zaten evimiz çok yakın sürekli bir aradayiz ve eşim hiç sorun etmez ama kendisi yine de şikayetci bu konuda daha sonra sabahına üzülüyor ağlıyor diye yanına gittim arada 24 saat bile geçmeden eşim beni almya geldi yukarı çıkmadı halim yok eve gitmek istiyorum dedi başladı hersefer yaptığı gibi elle güne karşı niye yukarı çıkmıyor burası da evi içimize karışsın vs vs seslendim sonra sabah beni aradı kız kardeşimi bırakmaya babam gitmişti otobüsle işte babanıda aramadı aile böyle mi olur gidip kendisi otogardan almalıydi dünde yukarı çıkmadı ailesinde böyle görmüş eşin böyle yaparak kendisi kaybeder gelip gitmem baştan önünü kesmezsen sonra mutsuz olursun morelim bozuldu zaten riskli gebelik geçiriyorum doğumuma az kaldı eşime dedim annemle konuşmaya gidelim gittik her şey daha da kötü oldu ben gerçekten ne yapıcami bilmiyorum depresyona girdim o kadar kötü durumdayım ki dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum ne yapmam lazım
Eşimle Annemin arasında kaldım Ne yapmam lazım?