AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Ben Kürdüm. Kürd alcam. Turkler ikili ilişkide bile utanmadan asimile etmeye çalışıyor.
Ama işte şansıma bana da Kürd gelmiyor. Avrupa amerika her millet denk geliyor. Bir tek Kürd bulamadım.
Kültür, bilgi, birikim, çok büyük yaş farkları Zaman zaman sorun çıkarabilecek seylerdir :)
Kesin engel diyemeyiz ama illaki uyuşma zorluğu olur
kültür değil de o kültüre saygısızlık engel
Şehirler arası kültür farkı bile engel olabiliyor zaman zaman
Bu ne len namık kemal fıkrası gibi.
Gerçek yaşanmış hikaye öyle deme
İlişkiyi yaşayan kişiler hoşgörülü ve uyumlu değilse en ufak detay bile ilişkiye engel olabiliyo. Ancak bişeyleri aşmak istediğinde inan bırak kültür farkını fiziksel engelli bireyin bile manken gibi bir insanla evlendiğini gördüm.(Zenginlik gibi bir durumda yok)
Hadi canım ohs
Oha y
Kesinlikle engel. Bizzat yaşadım
Bende
Kendisi istiyordu seviyordu ama babası hayır dediği için bitirdi şaka gibi cidden.
İlerde ailesi daha çok aranıza girerdi daha kötü şeylerden kurtulmussun bence
Kesinlikle katılıyorum sana ayrıldıktan sonra zaten Kürtlerden iyice nefret ettim
Aynen ya toy kızlar yazmış mutluluk çıkmaz
1 sene sonra kürt biriyle evlenicem türküm bence olmuyor
ciddi misin
Aynen milleti uyar burdan Kürtlerin yaşam tarzı gelenek görenek herşeyi farklı
Bir taraf geleneklerine tamamen bağlı aşırı muhafazakarsa, o evliliği çok fazla etkiliyor..
Engel olabilir olmayabilirde önemli olan uyum herkes birbirine karşı anlayışlı olursa bir sorun olmaz sadece kendi yerimize koymalıyız diğer tarafı fikirlerine saygılı olmalıyız
Sevene engel yok sevmeyene en ufak engel bahane bence 🙂
Kimisine göre engel kimisine göre değil bu tamamen kişisel bir durum bence ama mesela ben bir Türk’le evlenmek isterim
Irkiniz farklı mı ki?
Evet farklı
Neresı?
Bağımsız olarak şunu demek istiyorum.
Sen nasıl bir şeysin ya 😇🙃
Engel o yüzden üstün türk ırkı kendine kürdü arabı layık görmemeli
Hayır tâbi ki ama kültür farklılıkları olduğu için zaman zaman enteresan olabiliyor ilişkiler, iki tarafta alışıyor birbirine belli bir yerden sonra medeni bir çiftse hiçbir sorun yaşamazlar.
Hayır engel değil ama ayak uydurmakta zorluklar yaşanabilir
Engel değil de büyük sıkıntı alman ile evliyim birde dil bilmiyorsan çok büyük sıkıntı
Arap çok zor bir ırk ya kesinlikle.. tamam herkes insan vs ama zor kültürleri bile yok ki
Engel. Çoğu kişi "on yorgolo olmoyon onlordo onson" düşüncesiyle gelmesin çünkü gerçekten engel davul bile dengi dengine diye boşa dememişler alışılmadık dışı birşeye kendini zorla alıştıramazsın merkezine koyamazsın.
Kürtlerdende Araplardan da bi bck olmaz Kürtler acayip gerici ve gvşek erkekleri kadınlarıda bi o kadar onursuz
Hayır değil ama eski aşk meşk olayı yok herkes maddiyatci. ve çıkarcı kadın paraya erkek cinselliği seçiyor bizde hayaller dunyasindayiz
Yuzde yuz engel bireylerin farkli kulture entegre olmasi oldukxa zor oluyor
Evet bir Arap ve Türk asla evlenemez benim şahsi düşünceme göre Arapla evlenen Türk Türk değildir
ya kardeşim ben Arap değilim ama hatay'da yaşıyorum hatayın araplarına kötü insan deme bence genel olarak çok iyi insanlar
Ben kötü demiyorum ki ben Irkçıyım
Hiç zeki ırkçı görmedm :D
ırkçıyım diyende bari Türk olsa araştırsan dedeleri ya ermenidir yahudi
Hahsvs şu anda tam karşında duruyor üstün zeka değilim ama aptal biriside değilim ve neredeyse tüm Turancı ve aşırı milliyetçi Türkler Ortadoğuya karşı ırkçı olur
@Bandif Ben değilimm
@Bandif Türk oğlu Türküm
bende kürdüm ama bu mustafa Kemal'i sevmediğim anlamına gelmiyor
Bak geçmişini araştır Arapların Türkleri katlettiğini göreceksen gerçek Türkler Ortadoğudan nefret eder Filistin bayrağındaki renklerin anlamıns bak
@Bandif Kürtlerle sorunum yok
ya doğrudur ama sonuçta birkaç kişinin yaptıklarını tüm topluma atamassın
Türklerin gerçek düşmanı Ermeniler değildir Yunanlar değildir Kürtler değildir İngilizler değildir Fransızlsr değildir İtalyanlar değildir tüm Türk ülkelerinin tüm Türk ırkının tek ve ortak düşmanı Ortadoğudur geçmişte Araplar Türkleri katlederek müslüman yaptı Osmanlı döneminde ihanet ettiler araplar Türk ırkının tek düşmanıdıe
Türklüğü arap kültürü olan ama din sanılan İslamla bastırıyorlar
Tüm araplar acı çekerek g*bersin 1 gram üzülmem aksine zevk alırım keşke Adolf Hıtlerin Ortadoğuyu katleden versiyonu olsaydı tüm hepsinde deneyler yapılsaydı lanet olası pıslikler
evet kardeşim bazı dediklerin doğru ama yinede bir insan sırf Arap çoğrafyasında doğduğu için kötü olmaz ırkçılık bu yüzden saçma bir şey
Bu arada ben Irkçıyım ama Türk ırkı en üstün ırktır demem uzak doğu ve Avrupaya lafım yok ben bir tek Ortadoğuya karşı ırkçıyım yani tam ırkçı sayılmam ırkçılar tüm ırklara karşı ırkçı olur ben siyahilere karşıda ırkçı değilim
Türkiye'de doğup bu ülkeyi yok etmek isteyen bir zat da var o malum kişi çokmu iyi sanki ama sorsan türk
Zaten onun kökeni Türk değil ki o bir yalan ermeni kökenli
Aynen Arap kürt ve Alevi bana uzak olsun
Alevi ne alaka lan zateb alevilik ırk değil mezheptir bölücülere inanmayın benim ailem Alevi ve Türk
@Erc70449506 Arap ve Kürt bana uzak olsun demişsin ya hadi onları anladım ırkçısın bende ırkçıyım ama Alevilerden ne istiyorsun onlar Türk
ben engel oldugunu dusunuyorum
Sadık olsun, saygılı olsun, anlayışlı olsun gerisi önemli değil çok da detaya gerek yok
Kürt türk olmaz ama arap türk engel olur ama yapanlar var yine
Kürt turkde olmaz onların geleneği gorenegi aeaplara yakın zaten Arap kokenliler
Normalde değilde bazen aynı dili farklı konuşuyoruz kültür değilde düşünce evliliğe engel
Engel tabiki mesela senin inancın yoktur benim var bu şekilde anlaşamazsınız.
İki tarafta birbirlerinin kültürlerine karşı merak ve pozitif bir yaklaşım sergiliyorsa engel olmaz.
Engel değil ama kişilerin toylugu bu durumu anlaşılmaz kiliyor
Engel değil ama alışma süreci çok zor oluyor
Engel değil ama zorlar
Arap, Afgan, Pakistanlı dışında kiminle evleniyorsanın evlenin bence. Eğer evleniyorsan da gözümde IQ seviyen otomatik 70 lere düşüyor :)
Değil gülüm ama bence evlilik için acele etme 😉
Tecrübe konuşuyor galiba ahdnmddp
Herzaman tecrübe etmeden söylemem hiç bişeyi bizde kulaktan duyma olmaz shshs 😄
Arapla evlenmem, Avrupalı ile olabilir
Irkçı mısın diye soranlara evet ırkçıyım diyorum kdheldhekdhekd
Evet
Evet engel olur maalesef
Arap sevmem ilişki de kurmam
Kişiler sorun etmiyorsa bize ne demek düşer
degil ama alisamazsan zorluk olur
Arapsa büyük engel sjjs
Aşan nadir oluyor. Genelde engel
İki kişi bir birini seviyorsa engel değil
Bence sevgi bunu aşar.
Çokta farklı kültürler değil
Arap deme ya direk hülagü han derim sjsjsjs
Kürt erkekle evlenirsen hiçbir zorluğu olmaz
Şimdi olmasa bile ilerde muhakkak göze batıyor
Engel sayılır
Yani çoğunlukla engel
Yani bazen engel oluyor
Hayır ama din farkı engel😂
İki imza atınca bitiyor neyine engel olabilir?
Bence evt ben istemezdim şahsen.
İlişki değilse de evliliğe engel.
Bence engel. Sıkıntılı durumlar oluyor
Daha aptalca bir soru bulamadın mı.
Ya güzellik katar ya engel olur
Hayır engel değil yeter ki Sevgi aşk olsun
Kürt'den başlasıyla evlenmem
Zaten Kürtler genelde kendi icinde evlenir
Karsılıklı saygı, sevgiyle engel değil bence.