Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle engeldir hatta kültür farkından dolayı aileler bile belli bir zaman sonra anlaşamazlar ve evlilik hayatında, insanlar olumsuz yönde etkileyen olaylar yaşanır aslında olmasa iyi ama her aile farklı bir kültürden farklı bir gelenekten geldiği için ve her ailenin anlaşma şekli yaşam şekli davranış şekli farklı olduğu için çoğu zaman insanlar birbiriyle anlaşmakta zorluk çekmektedirler, o yüzden kültür eğitim seviyesi aile yapısı evlenmeden önce çok önemli bir şey ben sevdim ben evleniyorum diyerek evlilik yapamıyorsunuz ne yazık ki evlendiğiniz zaman evlendiğiniz kişinin ailesine de sizin ailenizle hayatınıza alıyorsunuz.
Kültür farklılıkları evliliğe bazen zorluklar getirebilir, ancak doğru şekilde ele alındığında bu farklılıklar aşılabilecek engeller haline de dönüşebilir. Evlilikteki kültür farklılıklarının etkisi, çiftlerin bu farkları nasıl ele aldıklarına, iletişim kurduklarına ve saygı gösterdiklerine bağlıdır. Farklı kültürlerden gelen çiftler, birbirlerinden öğrenebilecekleri birçok şey olduğunu keşfedebilirler. Bu da zengin ve çeşitli bir perspektif kazandırabilir. Farklı kültürlerden gelen çiftler, birbirlerinin eksikliklerini tamamlayabilir ve birbirlerini destekleyerek güçlü bir ekip oluşturabilir. Farklı kültürleri anlamaya çalışmak, kişisel gelişimi ve geniş dünya görüşünü artırabilir. Farklı kültürlerde değerler, gelenekler ve inançlar farklılık gösterebilir. Bu nedenle uyum sağlamak zor olabilir. Kültürel farklılıkları açıkça konuşmak, beklentileri netleştirmek ve çatışmaları çözme yolunda iletişimi güçlendirmek önemlidir.
Bu durumun evine engel olduğunu söyleyemem evlilik yapılabilir ama aradaki kültür farkı aile farkı çoksa belli bir zaman sonra anlaşmazlıklar ve kişiler arasında kavgalar çıkıyor, ya da aileler birbiriyle çok mecbur kalmadıkça görüşmüyor bu durumlara bizzat şahit oldum o yüzden evlik yaparken bazı zaman duyguları değil mantığı da kullanmak gerekir.
Cevap
10Cevap
Hiçbir fark sevgi duygusuna engel değildir tabii ki eğer sevgi karşılıklıysa.
Sevgi stabil değildir , sevgiyi besleyen kaynaklar lazımdır , bu aile kanı olabilir , hobi benzerliği olabilir, espirili bir ortam olabilir , veysayre…
Bana göre engel değil ama sana göre engel olabilir aslında bu durum içinde bulunduğun ilişkinin gidişatına bağlı bir şey ya ben çok takmam ama
Evliliğe engel değildir. Ama uyum sorunları olabilir
Dengeli ve saygılı bir ilişki içinde tabiki problem değildir. Eşler sorun üretmek değil problem çözmek üzerine yoğunlaşmalıdırlar. Eşler koşulları değil kendilerini iyileştirmeliler. Zira koşullar hep değişebiliyor, yıllandıkça hele eşler bile değişiyor, bireyler problem çözemiyorsa her türlü ziyan bir evlilik zaten. Kültür, din, ırk farketmez..
Bence saygı anlayış ve kişisel bakımlı olursa tam tersi olur
Engel değildir de sorundur.
Evet bazı durumlarda engel
Her türlü iletişime engeldir bence
Değil. Her iki kültürde de saygı varsa sorun yok.
Hayır
🙊🙋♂️💐🌺🦋🤩
cahil insanla olmaz
Evet biraz
Bence değildir
Yüksek oranda evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?