Biri 50 Cent dinlerken diğerinin İbrahim Tatlıses dinlediği bir ilişki geldi gözümün önüne. Evlerden ırak olsun 😂

Biri 50 Cent dinlerken diğerinin İbrahim Tatlıses dinlediği bir ilişki geldi gözümün önüne. Evlerden ırak olsun 😂

Soruyu okurken kahkaha attım. Eşimle ben aynı😂😂 eşim deli gibi türkü dinler ben sago hayranıyım bazende karışık dinlerdim ama asla türkü bilmeyen insan'DIM' ama sevgi saygı anlayış olunca alışılıyor. Türkü repertuarım gelişti diyebilirim onunda rap, pop gelişti ama sagoyu türkü olarak söylemesi kulaklarımda çınlıyo 😂😂😂
Ekşi sözlükte bu konu epey bir tartışıldı. Kültür ve eğitim farkları vs. Beğendiğim bir emtry'yi ekliyorum buraya...
Dağ ayısı oldum meraba
@Hanımefendi0 Ahahahaha ekşi çok acımasız oluyor knk.
Cevap
7Cevap
Evet engeldir.
Engel değil bir şey olmuyor kültürler karışıyor uzun yolda ibrahim tatlıses dinlerim yapacak bir şey yok :)
anlaşabilirlen çifteler olabilir ama kültür önemli. nadiren vardır
Olsun abi farklılık çeşitliliğe sebep olur ne güzel
Umarım değildir başka bir şey diyemiyorum ama bence değildir
koyu arabeskci bi sevgilim vardı ben hiç sevmem ama hiç problem yaşamadım
Kişileri çok etkilemese bile aileleri çok etkiler ki bu da çifti etkiler
engel bence. sağlıksız bir ilişki olur. herkes kendi kulvarında takılmalı.
Aıleler karısmadıgı surece brbrnzle anlastgnz surece engel degıl..
sevgilim arabesk, türkçe rap vs filan dinliyor ben ise tam tersi ful ingilizce şarkılar dinliyorum dkdkke baya farklı kültür anlayışımız ama oluyo yani bi şekilde
Evet engel. Mezhep farkı yüzünden ailesi kızlarını alevilere vermiyor.
Farklı görüşlere sahip insanlar da iyi anlaşabilir. Ama çok uç zevkler ve görüşler varsa sıkıntı olabilir bence.
Kanka saçına şarap 🍷 dökülmüş kıskıskıskıs
@Okan_Akarsu1992 dskfhkdsfhshfhsfk
9 gönderi 287 takipçi? Doğrulama kodu alalım kıskıskıs fotoğraf uygulaması yapmışlar
Önemli bir hususlardan biri
Kültür farklılığı olarak bu kıstas degıl yalnız.
Evet. Ben The weeknd dinlerken onun cakal dinleyen biri olmasını istemem.
Saygı ve uyum varsa değil
Engel değil ama ciddi çatışmalar olabülüüü
Bi yerde patlar o evlilik
evet
Evet engel
Boş işler seviyorsa evlenir
değil
Bence değil
Hayır sadece zorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?