AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Kahvaltı hazırlamak zorunda drfil ama ne bilim aksamdan bi ekmek atası hazırşayabilirisn giderken bi yolcu edebilirisn vs vs
Ben hmile oldugunu yeni okudum onun kalkması lazıö ozaman sana hazıelaması lazım
Yani hamileleik durumu farklı.
Eğer sen de çalışıyorsan elbetteki böyle bir talep normal değil. Ama sen normal zamanda da çalışmıyor ve sadece evdeysen bir zahmet hazırlayıver. Ne diye evlendin o zaman yalnız yaşasaydın.
Hamileyim dedi hamileyken çok yorgun hisediyor insan
En başta zaten belirttim. Hamilelikte kocası kalkıp hazırlayabilir. O ve lohusalık dönemini hariç tutuyorum.
Aynenn oyle
Sen çocuk sahibi değilsindir sanırım. Yaşın çok küçük
Değilim
👍🏻
Eşin seni alt elemanı falan sanıyor galiba 🙄
İçinden gelirse yaparsın, onun zoruyla koyduğun kahvaltıya oturması komik olur
Kimse kimsenin uşağı değil ki kadınların yaptıklarına fedakarlıklarına bakıldığında erkeğin kahvaltı hazırlaması lazım eşine
Bi kahvaltı hazirlamak zormu bu kadar yok ben mecbur değilim bilmem ne mecrubiyet ile alakasi yok bunun insanlikla alakasi var maden böyle şeyler istemiyon neden evlendin
şu an zor evet. Hamilelik öncesinde hazirlardim ama şu an uykudan uyanmak çok zor geliyor. Gece zaten hiç uyuyamadım sabah güzelce uyuyayim derken esim uyandırdı ve 2 saatlik uykuyla duruyorum. Yani biraz anlayışlı olunması lazım bence
Anlayışlı olunmasi icinde soruyu düzgün sorman lazım senin sorma şeklin keyf-i olarak hazirlamamak
Soru açıklamasında önceden hazırladığımı ama şu an da hamile olduğum için hazırlamak istemediğimi belirttim.
Sonradan fark ettim güzel anne pardon demekki bencil bir esten bahsediyoruz burada birak senin kahvaltı hazirlamani asil işe giderken seni uyandirmamaya dikkat bile etmesi gerekir
Önemli değil
Bence de öyle olması gerekiyor
Hamilelik farkli bir şey normal zamanda olsa sana kızardım evet ama hamilelikte her şey çok farkli olmali
Prensesin uykusu bölünüyormuş, 3 ay sonra görürsün uyku nasıl bölünür. Kalkıp iki tabağı masaya koyamayan bir yumurta kırıp kocamı işe göndereyim demek zoruna gidiyor. Çok değil kızım, sizin anneanneleriniz sırtında bebeyle tarlada çalışıyorlardı. Sizin gibi bulaşığı çamaşırı makineye de yıkatmıyorlardı. Suyu sobada kaynatıp elleriyle yıkıyorlardı. Azıcık kendinizde arayın kabahati.
Zorunda değil tabiki.. Bir güzellik yapmak ister hazırlar
Değil elbet ama toplumsal süreğenlikler bu beklentiyi oluşturuyor
yok değil ama güzel olmaz mı baş başak yapmak
Sende ya kadin hamileyim diyor ne başbasi
@Aşk-kkk olsun belki daha 3 4 aylık belki
Uyandırmaya vakti var dolaptan almaya yok elini s... m
madem o saatte senin de kalkman gerek elinden tutup işe de birlikte gidin artık)
Hamileyken nasıl böyle yapabilir afedersinde okuzle mi evlisin
Cidden hamile olmasan taşlamaya hazır insanlar hdjdjdj
Zorunda değilsin Ancak hizmet etmen iyi olur yardımlaşa iş yapın işleri paylaşın
Valla ozaman evlenmeyecektin yani kahvaltıda hatırlarsın camasirlarida fakat bu ortaktır enazindan fakat eğer çalışmıyor evdeysen ne işin var senin anlamadım hepiniz aynisiniz 😅😅😅
Ulan sen b*yinsiz misin? Hamilelik kolay bir şey mi sanıyorsun git nasıl bir süreç olduğunu araştır. Hala çok kolay görüyorsan kendin hamile kalabilirsin. Şu an bunu yapmaya çalışan araştırmalar bile var gidip gönüllü olabilirsin basit geliyorsa.
Hayır hamile olduğun yazıyı görmemişim tamam afedersin de o beyinsiz kısmı ağır olmuş ama eyvalla ta ben genel yazdım yazıyı yani sana da değil neyse ben beyinsizim zaten haklisn 😏😏
Olabilir ozaman senin kocamda suç yani hakaret etmeni gerektirecek bir durum yok kardeşim 😔😔
Hem benim öyle bir isteğim yok çok şükür sağlam çalışıyor 😅😅😅
Abla çalışmıyorsan normal bir durumda hazırlaman gerekir. Ama hamilesin anlayışlı davranmayı
Yani normalde hazırlanmalı da hamile olduğunuz için istisna kabul edilir
Erkek de sabah 7 de kalkıp işe gidip para kazanıp seni beslemek zorunda değil
E beslemesin o zaman ev hanimi degil de calisan kadin alsin ki bu sorudakj kadin hamile ustelik
Hamile agrilarini sen hic yasadin mi sabha kadar uyutmaz hamilelik
Erkege her sey kolay dayanilabilri neden cunku onlar adi ustunde erkek
hayvan mi besliyor o nasil yorum?
eşi o eşi
@gigih4 hayvana bakmak dahi daha kolay adam sanki yatalak hastaymis gibi konusmuslar
erkekler böyle acizler maalesef hasta olunca danalar gibi yatarlar bin tane naz yaparlar kadın regl sancısında bile ev işi kendi meslegini cocuk bakimini okulunu idare eder dogum yapar sanci ceker sezaryanda karni 7 kat kesilir cocuj dogar misafire bile hizmet etmesi beklenir lohusa haliyle , Allah böyle hödüklerden tüm kadınlari korusun
Bunu engellemenik tek yolu merhametli es secip duzgun kendine yetebilen erkek bebekler yetistirmektir yoksa 1 omur acisini çekeceğiz aciz adamlara asik olmamak onlarin sayisini arttirmamak soylarini tüketmek tamamane biz kadinlarin elinde
Boş yapmayın erkeğiz eşitiz bireysiniz her dalda siniz Zorunda Değiliz
Eşitsek sen git hamile kal got 6 aylik hamilelikte agirdan uyuyamamana ragmen sabahin korunde hizmet et got sen rwgl sancilarina ragmen rum evin yukunu üstlen
Erkegin sorumluligunu kadin yapar bir caliisp eve oara getiriyorsunuz onunda eli kolu tutam saglikli her kadin yapabilir zaten ama kadinin sorumluluklarini tum erkekler toplansaniz yine yapamazsiniz gelmis konuşuyorsunuz
Tohum önemli olan tohum olmasa boş tarla ürün vermez
Boş yapma
EŞİTİZ bireysiniz her dalda siniz Zorunda Değiliz tamam mı
Çok boşsun sen
Etrafına bir bak
Gördüğün kullandığın her şey erkek eseri boş kafa seni
Bütün ağır tehlikeli yorucu yıpratıcı işler erkeklerde
Yemek yapmak bulaşık yıkmamak mı zor
Alasını yapıyor erkekler
Her konuda sizden ustunuz
Ne kadar cahil bir insansın sne böyle
Seni güzel kandirip aklınla ve psikolojinle oynamislar bello
Keske dediklerin biraz da olsa mantıklı ve gerçek olsa
Zamanjnda kadina fırsat verilmediği icin kulllandigin cigu sey erkek eseri cunku zamaninda yetenekli zeki kadinlara kadin oldugu icin firsat verilmedi guc iisne gekecek olursak hormonlar ve cinsiyet ayni degil az biyolojide mi öğretmediler sana cahil kafali erkegin gucuyle kadininki bir mi esitiz diyor nerede eşitiz guc olarak esit degiliz digurganlik olarak esit degiliz
Ne eistinden bahsediyorsun
Hwr konuda sizden ustunuz demenden belli ustte esitiz diyirsun altta ustunuz diyirsun ustum diye bir sey yok hicbir cinsiyetin digerine ustunlugu yok ama her cinsiyet kendine gkre islerj secmeli duygusal ve digurganlik sayesinde van tasima sayesinde kadin erkek ustun mu simdi ya da erkek daha guclu diye ustun mu oluyor
Cinsiyetleri anatomiyi tatihi hicbir seyi bilmiyorsun sirf kadinlara zulmetmeyi hamli cikarmak icin boa bos konuşuyorsun
Ayrica bir kadin erkeksiz cocuk yapabilir gelisen teknolojiyle bunu da unutma sakin yani cocuk yaomada bile kadin erkege nuhtac degilken erkek dogursun doye kadina muhtac
Senin söylediklerine karşılık üstünüz diyorum embesil
Oturduğun evden kullandgn telefona koltuk yatağa her şey erkek eseri
Bir çocuk doğuruyorsunuz onu ineklerde yapıyor
Su saugi ve usluptan belli cehaletin kadin dismani cahil herif
Senin annen inegin yaptigini bile yapamamis inek ne azindan canli yetistirebiliyor senin annen onu bile yapamamis
Boş teneke seni feminist erkek düşmanı. Tohumsuz üreyecek miş tohum israfı seni
Anneye hakaret küfür edenin annesi ucuzdur. Ücret söyle fiyatı nekadar anneciginin
Ben feminist wrkek dusmani olsam senin kadin haline benzerdim sen kadin dusmanisim ya hani allahin cahili insaat muhendisi kadinlarin yaptigi binada oturup bos bos konsuuyot
Asil kadin dusmanligi yapanin annesi ***
Hakaretlerden belli kimin ucuz insanin cocigu oldugu
Oksijen israfi seni. Annen dusuk yapsaymis daha kârliymis dunya icin
G. tumle güldüm bunaaa 😂😃🤣😂😃
Inşaat mühendisi kadınlar
Zuhaaaahhhaaaaa puhahaha
Amele duvarcı demırcı kalıpçı inşaat ustası kadınlar nerede embesil
Bütün işi erkekler yapıyor siz fasulyeden takiliyorsunuz
Kahvaltı hazrlamak zorunda mı kadın dedin
Ve bende erkek seni beslemek zorunda değil dedim
Konuyu nerelere getirdin ezik seni
Senin gibi vakit istafk kadin dusmani empati yoksunu bir varliga daha fazla ayircaak valtim yoo hakkin sana helal degil ahirette gorusecegiz istedigin jadar bulas hakaret et anca sana bu yakisir Allah annenin canini alsin da aklin basina gelsin diye dua edecegim hw rgun
Senin feminist oldugun sordugun sorudan belli
Keske baban çift kondom taksaydı senin ananın rahmine düştüğün gün 😂😂😂
Erkekler olmasa bir hiç siniz
Etrafına bak kullandgn her şey telefon dahi erkek eseri boş beleş seni
Psikolojin bozuk senin git tedavi ol
Doktoru kuaförü bile erkek seçersiniz erkekler daha iyi diye ondan sonra böyle feminist feminist konuşursunuz
Hamile olmasan belki farklı yorumlardım ama haklısın..
hamilesin hazırlamak zorunda degilsin eli kolu varsa bi zahmet hazırlasın
Ay yuh ya keşke hamile kalmasaydın o adama çocuk yapılmaz
hamilelikde durum farklı olur
ama normalde kocanı sabah kahvaltı yapıb uğrlaman gerekir
Hamileysen kalkmana gerek yok kendi hazırlasın bir şeyler
Sadece bencilce değiş eşkeeekce öküzzzzce
Hatta maaaaalllllca
Dahada detaya girersek cahilce
Bu sana zor ve zorundalık geliyo ise zaten sorun var
Zaten kalkmış hazır kalkmışken alması daha mantıklı böylelikle senin uykun bölünmez ve bebek ve senin içinde faydalı olur hemde ilişkide yıpranma olmaz
Aynen öyle
Zorunda değil tabi ama gönlünü güzel tutmakta güzel olur
Hamile olduğunu söylemişsin Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
En azından yükün hafifleyene kadar kendi hazırlayabilir arada sende kalk hazırla ilişkinizin sağlığı için
güzelce adam gibi kalkıp kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor. eminim hamile olmadan öncede hiç kalkıp kahvaltı falan hazırlamışligin yoktur.
7 de kim kalkar awk cahili
saat 7 ben kalktım işe gidecem. oysa kraliçe hanım uyuyor hala
Abla eğer ilişkide iki bireyden biri bile saygı duymuyorsa o ilişki bence yürümez ve bence hazırlamak zorunda değilsin ben erkek olsaydım sevdiğim kadını uyandırmaya kıyamazdım uyurken bile onu izlerdim asalak asalak
Hamile olduğun için haklısın eşin bencillik yapıyo zor mu dolaptan alıp koymak
hamile oldugunuzdan dolayı cok normal elbette kalkmak istemiyor olmanız, onun harici esiniz kendisi de hazırlayabilir Rabbim iki el vermis ne de olsa.
sağlıklı bir sekilde bebisin dunyaya gelmesi dilegiyle🤍
Hamile olduğunu duyduğumda işin rengi değişti. Kendin her zaman öncelikli olmalı. Bence eşinle bu konuyu açın ve konuşun. Senin bu süreçte kendinle en iyi şekilde ilgilenmen lazım. Umarım çok sağlıklı bir çocuğun olur.
Ailede para kazanmanyan para kazanana ev işlerinde vs yardım etmeli bence ama özel durum bunu değiştirir ve sen hamile olduğuna göre eşinin ekstra sorumluluk olup sana daha çok yardımcı olması gerekiyor bence
Calla mecbursun kalkıp kahvaltı hazırlamaya bi insanı nasıl alıştıran öyle gider esinde sabahın göründe ise gitme mecburiyeti yok ozamn çoğu kişi bis yorum yapmis
Ben neden mecburum? Ayrıca esim ise gitmeye mecbur mecburiyeti yok diye bisey olamaz. Ona kalırsa o zaman bende ev işlerini yapmayayip yemek yapmayayim herkes kafasına göre takılsın
Ozamn sen çalış Esin ev işine baksın herkes görevini yapcak kısacası mecbursun
Birincisi esim calismami istemesi ikincisi hamileyim. Sabah kahvaltı hazırlamaya da mecbur değilim
Ne alaka ya bunlar vicdan meselesi zorunami gidiyor kalkıp bir paradak cay koyması ozamn hiç yasama
Evet Zoruma gidiyor. Sabah kalkmak zor. Mesela gece hiç uyuyamadım güzelce uyuyayim derken esim uyandırdı. Hamilelik öncesi hazırlardim ama hamileyken zor oluyor. 2 saatlik uykuyla duruyorum yani
Parasını yiyorsun ama adam işe gidip çalışacak sende hizmet etmek zorundasın
Olması gereken kalkman evet böyle böyle aile diye bişey kalmadı kimse kusura bakmasın
Şu anki duruma göre kocan öküzün önde gideniymiş.
Hemde nasıl öküz
Ev kadınıysan elbette ki zorundasın. Ama hamilelik sebebiyle anlayış göstermeli...
Fakat başlığı yanlış açmışsın
Kesinlikle katılıyorum sana
Ben hazırlamasını istemem zaten ben zaten kalkıyorum bide o mu yorulacak ne gerek var
Hamileysen bunu onunla tekrardan konuşabilirsin anlayışla karşılamalı
burçlarınız ne bilmiyom ama sen büyük ihtimal eril gruptansındır
Abla sonuna kadar haksız bi de hamilesin. Asıl onun sana kahvaltı hazırlaması lazım karnında bi can taşıyosun sonuçta bunun hem psikolojik hem fiziksel etkileri var sana destek olması lazım
Bu sekilde değilde daha duygun kelimelerle ifade etsen kendini ikinizde mutlu olursunuz hamilelik sancılı olabilir gayet doğal ama bu süreci en kaliteli şekilde geçirmek ikinizin elinde
Böyle bi adamdan çocuğun olacağına çok üzüldüm, insan utanır hamile kadından bunu istemeye
Hamile bir kadına böyle söylenir mi? Iyi misiniz siz ya.
Yorumlarda diğer kadınlar kadına neler yazmışlar benim yazdığıma mı takıldın? Yok evlendiysen tabiki kocana hizmet edecekmişsin düt düt yapacakmışsın vs, kendi de üzgündür ama yapacak bir şey yok
Dut dut ne aw bu uygulamanin da sansurune s. okayim
Diğer yazılanları henüz okumadım. Ama hamile bir kadına kibar olmak gerekiyor. Yoksa senin dediğin gibi böyle bir adam olmaktan farkın ne olur?
Haklısın ama bazı kadınlar nerede dağ ayısı mağaradan çıkma erkek var ben bunu adam ederim düzeltirim diye düşünerek evleniyor sonra sonuç bu, sormadan önce kendileri de tahmin ediyordur gelecek cevapları herhalde, Allah yardımcısı olsun ne diyim
Bu konuda sana hak veriyorum. Evlenmeden önce insanlar birbirlerini iyi tanımalı. Sonuçları çok kötü olabiliyor.
Bizimki kahvaltı koymak istiyor, kıyamıyorum kalkmasına kendim yiyorum. Yine yaranamiyorum.
Senin kahvaltını bile onun hazırlaması lazımken.. kocanı iffetle kınıyorum
Hamilelikte bunu beklemesi yanlis. Ama normal zamanda da bu tavir icindeyseniz, bu da yanlis
Onun sana hazırlaması lazım bebek var hem onun ağırlığını çekiyorsun hem de adam kahvaltı istiyor oh ne alâ. Bebek doğruca da ister bu ağzına et bacım
Erkek dediğin başının çaresine bakmalı ne o öyle çocuk gibi sürekli bir şey istemek!
Aynen!!
bence esin kendi ikinize hazırlayabilir sabah, hamileymişsin bencede kalkma canım hamilelerin uykusuda agır olur uyuman cok dogal
Sizin çin çalışıyor zaten ama hamile olduğun için tölerans göstermeli
İlk okuduğumda sana hak vermemiştim fakat hamileyken Empati kurmak gerekir,
Hayatında başarılar
Evet şike * hazirlayacaksin kocan sana para getiriyorsa sende şike soke hazirlayacaksin
Hamileysen olmaz tabii. Kendi taşımıyor sonuçta
Hamile halinle senden hizmet bekliyor pes yani.. anlayış sıfır!!
Hislerini belli et zorlandigini geceleri uyuyamadigini esinle paylaş
Hergun olmasada arada yapmak iyidir ev hanimiysan insanin icinden gelir
Ay hamileyi okumadim asil onun sana yardim etmesi gerekk
Ben olsam seni babanın evine bırakmıştım çoktan nasıl dolaptan çıkarda ye senin için sabahın köründe kalkıp işe gidiyor istersen sende insan olda kalk kahvaltı hazırla
KADİN HAMİLE BEYİNSİZ
Ayyyyy görmemiştim ozaman bi kahvaltı hazirlayim bu ablaya
Çok özür dilerim
Komik değilsin bro kadın hamile diyorum anlıyorum musun haaa🥱
Ya sg canım
Ergen ya ☺️
Senin icin gidiyor ise birde mutlu ol ona kahvalti hazirliyorum diye.
Ah eşim canim eşim hapmasamda bi bardak cay içirmdeden evden cikarmaz Allah ondan razi olsun