Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem ev hanımıydı ama babam işe giderken sessizce 3-5 bir sey atıştırır giderdi. Ayni sey tam tersi olsa erkekler o sicak yatagindan kalkar mi? Dogruyu konusalim. Kalkacaklarini sanmiyorum.
Ki kadin calissa da kalkmiyorlar. Teyzemin eski eşi öğretmendi. Sabahlari bazen dersi olmazdi. Teyzemden de eve erken dönerdi. Teyzemde memur. Sabah 8 aksam 5. Kadinin araba kullanma fobisi var, kullanamiyor, binemiyor.
Biz kışı kar kis, kiyamet, soguk geçen bir memleketteyiz. Kocasina ozellikle kışın sabah beni işe birak, durakta beklemek istemiyorum, cok üşüyorum derdi kadincagiz. Kalkip birakmazdi. Cocuklarda öyle. Cocuklari da o soğukta kalkip birakmazdi. Hadi sabahi birakin. Kadin bari iş çıkışı gel al beni derdi. Onu da yapmazdi. En son bosandilar zaten.
Yani kimse o uykunun en tatli yerinde kalkmak istemez arkadaslar. Bu kisinin cinsiyeti kadin diye, gorevi gibi görüp ustune yuklenmeyi dogru bulmuyorum.
Evlerde ne kocalar var, evde bir suru tamirat işi var yapmıyorlar bile. Yıllarca o evde o tamirat, o sorun yapilmayi bekliyor ama hallederiz diyerek ertelenen ev tadilat işleri var.
Kendinize gelince kadin bana aninda kalksin kahvalti hazirlasin. Ama kadina gelince, kadin o kadar soylemesine ragmen evdeki iki cop posetini bile zor atıyor bazılarınız.
Kadin sizden bir sey isteyince yapmiyorsunuz. Daha da kotusu kadina tamam hallederiz, yapariz diyerek umut verip erteledikce erteleyip yapmiyorsunuz. Kadin en azindan durustce hazırlamiyorum diyor.
Dedigim gibi. Kimse o vakitlerde uykunun en tatli halinde kalkmaz istemez. Ben tatil zamanlari tuvalete bile gitmiyorum, uykum bolunmesin diye. Kadin erkek kimse o sicak yataktan kalkmak istemez. Bu konuda tek cinsiyete yüklenmeyin.
Hazirlasin geri yatsin diye dusunuyor olabilirsiniz ama ben mesela bir uyandim mi, uykum açıldı mı daha gidip uyuyamam. O uykunun tadi o anda hoş ve guzel. Kalkip 45 dk uyanik kaldıktan sonra yatmanin bir anlami olmuyor cogu zaman.
Ve cocuk yok galiba. Cocuk oldugu zaman bu kadin ömür boyu uyuyamacak zaten arkadaslar. Bu kadar vicdansiz olmayin. Cocuk oldugu zaman kadinlar uzun yillar boyunca uyuyamiyor zaten.
Acikmasiydi, altini kirletmesiydi, aglamasaydi derken uykuyu unutuyor kadinlar. Cocuk buyuyup okula baslayinca okula yolcu etmesi, beslenme hazirlamasi falan derken zaten kalkmak zorunda kaliyorlar ve belki bir sure de sabahlari uyku uyumayi bırakın, gece boyu uyuyamiyorlar zaten. Birakin simdi en rahat zamani, simdi uyusun en azindan.
(Ben çalışan biriyim bu arada. Sende yatiyorsun anlasilan diye ignelemeye çalışmayın boşuna)
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
maalesef asıl bencilliği sen yapıyorsun eşin eve ekmek getirmek için Sabah 8 de kalkıyor Ama sana bi kahvaltı hazırlamak çin işkencesi geliyor. O nası vazifesini yapıyorsa sende vazifeni getirmelisin Sorsan O adamda Sokarım işine ne diye her gün gidip Eşşek gibi çalışıyorum der. Ama demiyor. Vazifesinin bilincinde Empati yap biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim kahvaltı hazır zaten anlamıyor musun. ?
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Tekken de kahvaltı hazırlar, ev işlerini yaparım. Evlilik birlikte yapacak birini bulmak. Miden bulanıyorsa da git yanına otur. Varlığın bile bence olumlu bir etki yapacaktır. Kocan için uykundan vazgeçemiyorsan sorun var demektir. Tabii aynısını kocanın da yapması lazım. Adalet
00 Yorumla
Eğer çalışmıyorsanız kahvaltıyı hazırlarsanız elinize yapışmaz. Yarın bir gün çocuk geldiğinde kahvaltıyı çocuğa hazırlarken erkeğinize de hazırlayacağınızı hatırlatmak isterim, eşine kahvaltı hazırlamayı hor gören eş çocuk yapmasın. İyicene uyusun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi çocukla kocan bir mi çocuk küçük ulaşamıyor olabilir ya da bilmiyor olabilir ama bu koskoca adam hazır olan kahvaltıyı çıkarıp yemek de zor değil herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki kendisi hazırlarsın
00 Yorumla
+1 yılSenj kesinlikle yargılamıyorum yanlış anlama isteyen hazırlar isteyen hazırlanmaz
Ama ben olsaydım hazırladım sevdiğime kahvaltı hazırlamayacaksam kime hazırlayacağım bı sabah ta o bana hazırlar benim de gönlümü hoş tutmuş olur.
Küçük sebeplerden çıkan tartışmaları saçma buluyorum bazı kadınlar "ben sana hizmet etmek için mi evlendim "falan gibi bazı söylemleri oluyor. Ben bunu doğru bulmuyorum evlilik iki kişilik Bir yolculuk bazen birkaç kişi de bu yolculuğa dahil oluyor onlarda çiftlerin çocukları
Bazen kadın erkeğe hizmet edecek bazen de erkek kadına hizmet edecek bazı çiftler işin dozunu kaçırıyor evet farkındayım. kadına köle muamelesi yapılıyor bu yanlış bir tutum. küçük bir şeyi problem etmek yanlış bana göre32 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bak sevdiğine bir şey hazırlamak çok ayrı bir boyut Ben eşimi çok severek akşam yemekleri hazırlıyorum mesela ama bana bencilce geliyor dolapta olan bir şey çıkarıp önüne koymak çok acizce koyamamak pardon acizce bir şey tamam mı ezik geliyor Yani artık
Bu sevgiyle orantılı davranıştır. Talep edilemez. Siz zaten onu düşünerek tabaklara koymuş, sabah zaman tasarrufu yapmasını sağlamışsınız. Bu tarz davranışlar "biraz daha vakit geçirelim, sabahlara birlikte göz açalım" tarzıdır.
Siz ev hanımıysanız evin kontrolü ve işleri eşiniz işteyken sizin sorumluluğunuzdadır. O nasıl o saatleri dışarıda çalışıyorsa siz de o saatleri evde çalışırsınız. İş saati bitince yyine ev ortak alan olur. Yani kahvaltı sizin göreviniz değildir, sadece içinizden geliyorsa yapabilirsiniz. Ayrıca bazı insanların sabah uykusu çok ağırdır. Karşılıklı anlayış gerek.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayın soran.
Bir yuva kurduğunuz zaman hayatı bodoslama yaşamaya devam etmeli diye bir kaide yoktur. Evlilik demek, sorumluluk demektir. Siz kahvaltı hazırlamayı yedirip içirmek olarak düşünüyorsunuz da, sizin kafanız böyle bambaşka yerlerde.
Kahvaltıyı gider bende yaparım, en kral sofrayı hazırlarım. Bu zıkkımı tek başıma yedikten sonra, paylaşmadıktan sonra, paylaşan olmadıktan sonra kuru kuru yerim.
Adama kuru kuru yedirmeye devam et, çok başınız ağrır ikinizinde.
Ayrıca, gördüğüm kadarıyla evliliğinizden memnun değilsiniz. Evliliğinizi yeniden sorgulayın.
cut.
14 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim benim sabahları midem bulanıyor yoksa ben de herhalde onunla kahvaltı yapmaya bayılırım ama birkaç kez denediğimde kustum erken kahvaltı yapamıyorum anladın mı ne yapayım onu memnun olsun diye yine de mi yapmaya çalışıp kusayım mı
- +1 yıl
Hayır, otur yanına, en azından onun için kalk.
Yahu bunun nesi size kölelik gibi geliyor? Bu kölelik gibi geliyorsa evlenmeyin, net söylüyorum. Benzer şeyleri erkek yapsa kütüklüğü odunluğu kalmaz.
Rica minnet yapacak değilsin zaten, istemiyorsan gene yapma. Yanlış yapıyorsun.
Soran+1 yılÇok saçma bir insansın şimdi ben alışverişe gidiyorum zevk için geziyorum kadın giyim ve makyaj tek ben istiyorum diye kocamı akşama kadar sürükliyim doğru mu
- +1 yıl
Sürükle, işi gücü yoksa o gün niye gelmesin.
Nasıl evlilikler yaşıyorsunuz, anlam veremiyorum.
Banane ya, ne yaparsanız yapın, sizin düzeniniz böyledir, bizim haddimize değil.
Çalışan eşe, kahvaltı hazırlayıp yolcu etmek kadar güzel bir şey yok bence.
Her evli erkek bunu ister. Hazırlayamam derseniz, börek, poğaça hazırlarsınız, saklama kabına koyar işe götürür. Buna bile sevinir emin olun.
Olmadı bölmeli kaplarda, zeytin-peynir, yumurta haşlaması hazırlarsınız akşamdan, onu bile götürür.13 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatamıyorum zaten kahvaltı hazır Bak yazıyor ki bunlar koyulmuş tabağı çıkarıp yiyecek yani soruyu mu okuyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılşu an kocam yok fakat eskiden evliyken ben hazırlamak isterdim ona ama eski eşim hazirtlatmazdi ben sabah kalkınca bir şey yiyemiyorum derdi ve hazırlatmazdi eğer eşim benden böyle bir şey isterse hazırlarım 🙋
42 Yorumla
+1 yılBenim babam da çalışıp eve para getiriyor. Annem çalışmıyor ve babam sabah çorba ısıtıp onu yiyip gider annem uyanmasın diye de karanlıkta giyinir. Hatta akşamları gelir sofrayı kurmaya bile yardım etmek ister. Erkek olmak ev işlerinden muaf olmayı sağlamıyor. Hayat müşterekse herkes çalışsın, herkes ev işi yapsın. Sen de sabah istediğin saatte kalk kardeşim. Haklı olan sensin. Peyniri dolaptan çıkarmaktan aciz bir adam yerine senin sabah kalkmaman sorun oluyor bu sitede de.
10 YorumlaO adamın 24 saat yatan bir kadın için eşşek gibi çalışması, bu kadına düğün masrafı yapması bir de bu kadın boşanırsa bu kadına ömür boyu nafaka ve malını vermesi evliliğin erkek için ne kadar zararlı bir şey olduğunu gösteriyor.
Yemek yapmak, kahvaltı hazırlamak, kocayı uğurlamak, kocayı karşılamak zorunda değilsiniz ama koca sizi korumak ve şımartmak zorunda.00 Yorumla
+1 yılEvlilik kişilerin hayattaki zorluğa ortaklaşa göğüs germesidir.. aşkı, mutluluğu, sevgiyi bambaşka boyuta taşımakdır iki ömrün tek yastıkda birleşmesidir tatlı kavgaların olduğu çatı altıdır.. ne kadar kızgın olunsada birinden biri eve geç geldiğinde diğerinin onu düşünmesidir.. sevdiğinin yükünü paylaşmak hamallık ve eziklik değildir onurdur...
00 Yorumla
+1 yılHepsi hazırsa zaten dediğin gibi buzdolaptan çıkartıp yemek bu kadar zor olamaz. Bir sonraki aşamada beslemeni de ister herhalde.
Akşam yatmadan önce hepsini çıkart koy masaya görsün.. yapacak bir şey gelmedi aklıma10 Yorumla
+1 yılbu analarının paşası erkeklere anlatamazsın bunları hayatım. Her şey dolapta hazırsa koysun masaya yesin. Oldu olcak dişlerini de sen fırçala kocanın. Saçmalığa bak. Haklısın valla. Her şey hazırsa senden beklemesi çok saçma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşkım asla mecbur falan değilsin tabii ki kendisi de dolaptan çıkarmayı biliyodur ama o senin hazırlamanı bekler çünkü senin elinden yemeyi ister 💙 Evliliğin tadı tuzudur bunlar bence kocana kahvaltısını yaptır mutlulukla işe yolla sonra kapat kapını uyumaya devam et nolcak ki böyle şeylerden dolayı senden uzaklaşmasına izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi hayatım tatlım Ben uykum bölündüğünü bir daha uyuyamıyorum ayrıca senin elinden ne sanki ben bir şey yapıyorum hepsini hazır marketten alıyoruz zaten kahvaltı yapılan bir şey değil ki ha böyle saçma sapan bir sebepten uzaklaşacaksa zaten kapı orada direkt boşanabilirim Yani asıl o beni elinde tutmaya çalışsın bu kadar ezikliğe gerek yok yani Kalkan iki tane şeyi koyamıyorsa benim gözümde erkek bile değil
+1 yılAksamdan hazırlasanız masa koysanız üstünü örtseniz olur mu? sabah sadece Çayı yapsa kabul eder mi?
İnsanın Eşi Eşini İşe uğurlasa Daha uygun olur hem mutlu olur Yani arada dedigim gibi yapsanız da olur konusun bunlari
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kahvaltı hazır oluyor diyorum dolapta siz soruyu okumadınız mu !
- +1 yıl
Okudum siz masaya koysaniz akşamdan örtdeniz sabah yese dedim
+1 yılBelki işe gitmeden önce seni görmek istiyordur eğer çalışıyorsan anlarım ama çalışmıyorsan kalkıp kahvaltı hazırlayıp öperek işe gönderip sonra uyuyabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBak işe gitmeden önce beni görmek istiyorsa gelsin yatağa başıma öpsün seni arkadaşıma Bak bu da bir görme stili illa beni uyanık olmama gerek yok Ben sabah kalktığım zaman günüm kötü geçiyor onu da kalkıyorum spora gidiyorum daha sonra kahvaltı yapıyorum böyle bir hayatım var
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTc erkeği işte. Kadını köle olarak gören medeniyetten yoksun kişilerde ne buluyorsunuz ki? Bırakın mağaralarında yaşamaya devam etsinler.
20 Yorumla
+1 yılUyananın 'çay suyunu koydum hayatim' cümlesi keyifli bir kahvaltının başlangıcıdır. Çay suyuyla birlikte bir de radyonun düğmesine basıyorsa uyanan kişi ooohh mis 🌼
15 Yorumla
Soran+1 yılYani ben sabah kahvalrı edemiyoeum midem bulanıyor beraber yapsak yine neyse
- +1 yıl
Buna karşıyım ama bir evde asla kahvaltı tek başına yapilmamali, şair ne diyor, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.
Soran+1 yılNe kadar saçma ben sabah yediğim zaman kustığum oluyor farkında mısın midem bulanıyor diyorum. Ha eşime söyliyim aşkım boşber işi bekle 10 gibi edelim. Saçmalamak Sanat mı olmuş senin için
- +1 yıl
Sanatciyiz neyseki hepimiz başı çekiyorsunuz 😊👏
Soran+1 yılSaçmalama sanatı.
+1 yılBunların hepsi markette de var bence direkt gitsin marketten alsın🤣 sen zahmet edip dolaba dizmekle uğraşma boşuna
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Çalışmıyorsan kalkıp hazırlayabilirsin. Kusura bakma da hem çalışmayacaksın hemde mırın kırın edeceksin. Bir boşanma davasına bakıyor bu işler. Tekmeyi kıçında görünce uyursun.
21 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten birbirinize çok değer veriyorsanız ne eşiniz bana kahvaltı hazırla derdi ne de siz bununla ilgili şikayet ederdiniz. Zaten onu düşünerek eşiniz uyanmadan kahvaltıyı hazırlardınız. Hazırlamadığınız zaman da eşiniz size durumla ilgili şikayet etme gafletinde bulunmazdı. Şahsen eşim işe giderse küçük de olsa bir kahvaltı sofrası hazırlardım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim zaten kahvaltı hazır dolapta okumuyor musunuz soruyu ben anlamıyorum oku
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının yapma zorunluluğu yok aslında dinen de kadının sadakasidir diyor evde yaptiği işlere. Ama ataerkil bir toplum olunca kadın hizmet etmeli gibi bir algı oluşuyor. Bir sandviç yapabilir eşinizde. ya da siz akşamdan hazirlayabilirsiniz.
10 YorumlaHatırlamayanlar daha değerli olur. Annem sabah 5'te kalkardı bana kahvaltı hazırlar okula gittiğim için babamla abime hazırlar. Babamdan değer alabildi mi çok az? Şimdi abime eşi hazırlamiyor pis pis yağlı açmaları yiyip midesi yanıyor ama eşi çok değerli.
13 Yorumla
Soran+1 yılE zaten öyle köle gibi kendini kullandırttıran kadınların neden değerli olsun ki ben de sürekli dediğimi yapan bir kadına ya da bir erkeğe değer vermem ki
+1 yılBen de kalkmak istemezdim ama şu an yoğunluktan zat2n alıştım 8'de kalkıyorum. Hem arada kapıdan uğurlamak hoş olur olan var olmayan var. Bunların değerini bilmek lazım shsh
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olan var olmayan var Koca mı korkma sokakta dolu bu kadar önemli bir şey değil yani
- +1 yıl
Bilmiyorum da sizinle evlilik biraz zor olsa gerek. Ben o şekilde düşünemiyorum açıkçası
Soran+1 yılYok o kadar zor değil yani zekasını kullanabilen bir erkekse ileri taşırım
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kendinde çalışıyorsan, kalkıp eşinle kahvaltı yapman onu mutlu eder. Hem beraber hazırlasınız daha güzel olur. Çalışmıyorsan da seni görmek ister, bence gayet normal.
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim beni görmek istiyorsa gelsin bak uyurken görebilir öpebilir ama gerek yok böyle mallıklara yapmaya zaten kahvaltı hazırlanacak şey de yok kahvaltı hazır dolapta onu çıkarıp yemek
- +1 yıl
Demek istediğim seninle kahvaltı yapmak istiyor olabilir, ben de eşimle yapmak isterim. Hee tabii ki zorla kaldırması, seni uyandırması doğru değil. Bu biraz içten gelen bir şey
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki sabahları ben kahvaltı yapamıyorum kusuyorum çok erken yapamıyorum zaten
- +1 yıl
Benim yengem de böyle, abim de bu durumdan şikayetçi valla bilemiyorum. O halde umarım eşin anlayışlı davranır.
Soran+1 yılDavranmak zorunda
Ben hazırlardım neden bu kadar abarttın zaten çalışmıyorsun işin ne yok yani bunı sana emrivaki bir şekilde mi söylüyor kalk hazırla diye nasıl söylüyor oda önemli valla ben olsam çok seviyorsam kalkıp hazırlarım birlikte kahvaltı yaparız ne güzel güne de erken saatlerde başlarım oh miss
01 Yorumla
Soran+1 yılBak Sakin ol kahvaltı hazırlanacak bir durum yok Ben size bunu anlatamıyorum işte kahvaltı zaten dolapta hazır bunu çıkarıp masaya koyacak anladın mı yiyecek Ben mi ağzına tepeyim anlamıyorsunuz işte kahvaltı hazır zaten anladın mı acaba genel olarak çalışan bir kadın sadece bu sene çalışmayacağım o da evde kölelik yapmak için değil seneye televizyon kanalına geçeceğim bu yüzden tez yazıyorum
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Eğerki çalılmıyorsan ev hanımı olarak beklemesi dogal ama çalışıyorsan beklemeşsn bi zahmet dicemde türk erkği bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBak çalışmıyorum ama ev hanımı değilim ama evin görevlerini yapıyorum nasıl ev hanımı değilim Ben genel olarak hep çalışan bir kadınım bu sene bir fire ettim beni çalışmak istemiyorum ve bu çok özel bir istek yani mesela dolapta hazır olan bir şey önüne koyacak ben de kalkınca bunu yapacağım dolaptaki hazır olan şey önümüze koyacağım bu kadar bunu kendi de yapabilir
+1 yılValla ben çok istiyorum bana değer veren bir kocaya sabah kalkıp kahvaltı hazırlamayı ☺️ bilmiyorum insandan insana değişir
20 YorumlaŞimdiki kadınların çocuğunda harbiden iş yok abi. Süslen, AVM gez, sosyal medyaya fotoğraf at, gri eşofmanı giy bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamlarda da yok adam gibi para getiren yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz koca bulamıyoruz bu bulmuş da kahvaltıyı sorun ediyor pesss 😂😂😂😂 kız gebbermezsin nolur kalksan. Yarın çocuğun içinde kalkcan hem antrenman olur.. Pireyi deve yapma sonra adam başkasına kayımca ağlama bak
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz koca bulamıyoruz. Bu eziklik ve basitlik ile sen zayen bulamazsın bulsanda bir şey yapmayınca başkasının sana kaymasına izin veririsin
Cevap sahibi+1 yılAsıl ezik olan sensin farkında da değilsin yazık.. Sen hastalıklısın bence bu kafayla o kocayı kaybeder çok aglarsın. Bu egon ota b, oka dırdır yapmak seni çok evli kılmaz diyim sana.. 😂
Cevap sahibi+1 yılMillete yaptığın hadsiz yorumlardan çok belli kişiliğin karakterin. O adama üzüldüm yazık yani
Cevap sahibi+1 yılcanım sen buldun da noldu egon gö, tün ayrı şişmiş, bi kıçını kaldırıp adamı işe ugurlamaya önüne bi bardak sıcak çay koymaya üşeniyorsun...
Cevap sahibi+1 yılYaa kes sesini pisss trolll seni 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂
+1 yılBurada eleştirenlere bakıyorum eminim babaları hazırlanıyordur aileden öyle. gormusdur adamla arada konuş inceden anlar anlamaz ise merdane ile anlat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Annesi kolaya alıştırmış belli. Kocaman adam yanii.. beklemek yerine icraat yapsın🤫🤭😅
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnei de böule değil ki
Çalışmıyorsan yapman gerekir sonuçta akşama kadar çalışan o oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ben de sana diyorum ki yapılacak bir şey yok dolabı açıp kahvaltı tabağına önüne koyacak bunun çalışıp çalışmama ile alakası yok Ben de kalksam Ben de alıp tabağı önüne koyacağım bu kadar ya bunun ne alakası var çalışmakla
Soran+1 yılVallahi uğraşır bak uğraşıyor
Tabaklar hazırsa bir zahmet koysun oda kendi önüne ama sende arada bir eşlik et bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılArada ederiz canım
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor gelicekse neden evlendin? boşan o zaman tabağın bardağın tatavası mı olur bütün gün çalışıyor adam iki tabak koymak zor geliyorsa evlenmeyin kardeşim bu kadar basit.
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan iki tabak koymak ona zor geliyor çalışmasın
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vah vah , prensesimize 8 de kalkmak zor geliyormuş..
Tez uşak tutula, hizmetçi getirile.
00 Yorumlaoff sabah millet 6 da kalkıyor hanfendi 8 de kalkmaya eriniyor. bu evlenen erkekler harbi mal
01 Yorumla
Soran+1 yılBaban gibi
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Ben kocanın yaptığını yapmadım, işimi kendim hallediyordum şimdi bekarım ve hala kendi işimi kendim görüyorum...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Tek başına kahvaltı keyifsiz. Ina ellik etmene, kendini önemsediğini hissetmeye ihtiyacı vardır, olay sadece karnını doyurmak değil çünkü…
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen her sabah 6'da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Birlikte kahvaltı etmek istiyor demek ki
07 Yorumla
Soran+1 yılYa insan köle olur da niye bunu bu kadar söyler
- +1 yıl
Köle mi? Haha ne diyim.. Bu iş karşılıklı sevgi işidir. Her sabah kalkar çoluk çocuğumu eşimi kaldırırım. Kahvaltı ederiz. Aile birliği böyle sağlanır.
Adam da her gün işe gidiyor çalışıyor. O köle mi? Bu iş paylaşım işidir. Rabbena hep bana dediğin zaman bi taraf gün gelir orada dur der.
Soran+1 yılAile birliği senin her sabah kalkıp kahvaltı hazırlaman değildir aile birliği olsaydı hep beraber hazırlardınız o kahvaltıyı
- +1 yıl
Bildiğin yoldan git. Burada sordun, ben de fikrimi söyledim. Sormadan söylemezdim. Ben de bildiğim yoldan gidiyorum. Bakalım görelim...
Soran+1 yılYıllardır bildiğim yolda gidiyorum insanlar bana bir prensesmişim gibi davranıyor bir dediklerimi iki etmiyorlar sınırlarını biliyorlar hadlerini aşmıyorlar
- +1 yıl
Aynen devam... O zaman sorun ne ki burada soruyorsun?
Soran+1 yılSaçma geldi herkese sormak istedim
+1 yılHer gün kalkmasan da arada bir kalkabilirsin bence gönlü hoş olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılArada oluyır
- +1 yıl
Bahsettiğim sıklık haftada 2 gün
Soran+1 yılÇokta detay a gitme
- +1 yıl
Sabah uyanıp eşinizle kahvaltı yaptığınız sıklık. İçinizi temizleyin imkanınız varsa siz ilk.
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki fikrini söyledin de sıklığa da sen karar verme diyorum detaya girme derken bundan bahsettim Yani sen mi karar vereceksin kaç günde benim kalkacağımı uyanacağıma bundan bahsediyorum yani fikrini söylersin ama bu kadar detaya da girmezsin
- +1 yıl
Ay size akıl verende suç ne halt yiyorsanız yiyin ya.
Soran+1 yılAklın varsa kendine kullan pek kullandığın görünmüyor da
Çalışmıyorsanız kalkmanız gerekiyor diye düşünüyorum, zira kapıdan uğurlarsınız daha iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYa Ben niye uykumu bölüyorum ya
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden önce kalkıp kahvaltını hazırlaman
daha güzel olur bence01 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltı zaten hazır dolapta Ben de kalksam önüne koyacağım o da kalkıp önüne koyuyor bunu anlatamıyor muyum
- Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan hazır olması değil karısının onu yolcu etmesi
04 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle bir takıntısı yok yani bunu daha önce konuşmuştuk illa Beni yolcu et falan yok yani
- +1 yıl
Konuşursun canım yok der ama içi cız eder
Soran+1 yılYok kendisi dedi yani benim öyle takıntılarım yok diye
- +1 yıl
Sen bildiğini yap abla benim fikrim. o
+1 yılÇalışsa da çalışmasa da kaldırmam uyusun. Ben gider ofiste yaparım kahvaltımı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam
- +1 yıl
Olması gereken o
Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Beklentileri yüksek kocanın her ikiside çalışıp kocasına sabah kahvaltı hazırlayan eş kaldimi acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılYa? Hem kadını çalıştırıp birde kahvaltı beklemek boşuna Allah daha fazla güç vermiş erkeğe desene şu yorumu yapıp kendine erkek deme ya ;
Soran+1 yılSee?
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim gibi toplumlarda bu görev kadına yüklenmiş ve mecbur bırakılmıştır
09 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bunu. Yıktım dkskskd
- +1 yıl
O zaman sorun ne?
Soran+1 yılÖyle paylaşmak istedim
- +1 yıl
Toplumsal mesele değil. Geçmişten günümüze hep böyleydi. Birtakım dayatmalar sonucu yıkmaya çalışıyorlar ama mutsuzluğu da arttırıyorlar
- +1 yıl
@King_Leonidas daha çok bizim gibi ülkelerde bu böyle
- +1 yıl
Hayır geçmişten günümüze hep böyleydi. Her ülkede dünyada böyleydi. İdeolojileri kullanarak bu durumu yıkmaya çalışıyorlar işte. Bazı toplumlarda daha da ilerlemiş olabilirler.
- +1 yıl
@King_Leonidas biliyorum bu dayatılıyor derken onu kast ettim
- +1 yıl
@King_Leonidas yeni oldu diyen yok zaten
- +1 yıl
Anladım.
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru kavga çıkarır, yorumları okumaya geldim...😅
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence haklısın. Seninle zaman geçirmek istiyorsa akşam TV'yi biraz az izlesin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Kocana da zor gelir sabah kalkıp işe gitmek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bile yapıyorsun. Ne diye işi olmayan eşini kaldırmaya çalışır ki bir insan, cahillik bu.
00 Yorumla
+1 yılYok oturup gözlerini kapatıp dua edersen yan komşu gelip hazırlıyor
00 Yorumla
+1 yılBence sabah erken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp işe gönderdikten sonra uyusan ne olur ki?
00 Yorumla
+1 yılMasada bi şenlik istiyodur. kapıdan çıkip giderken arkasından bi güle güleyi duymak istiyodur.
00 Yorumla
+1 yılBen hazırlarım her zaman, bu ona duyduğun sevgiyle orantılı bi bakıma ben öyle düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi de hazırlayabiliyor eminim ama senden bekliyor hizmetçi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki işe giderken karısıyla oturup bir kahvaltı yapıp karısının onu uğurlamasını istiyordur her şeyi bu kadar da ters tarafından anlamayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim sabahları kahvaltı yapamadığımı ve kustuğumu biliyor sen de her şeyi bilip bilmeden kafanda kurma mesela ben de sana bunu tavsiye ediyorum
Cevap sahibi+1 yılKafamda kurduğum yok yazılanlardan yola çıkıyorum çok tavsiye vermeye meraklıysan kendinde uygula ilk
Cevap sahibi+1 yılBak ne dedim ben adam beraber istiyormuş işte hemen saçma sapan tavırlara sokuyorsun kendini
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Dikkat ; kocan kahvaltısını hazrlayan birine gidebilir
00 Yorumla
+1 yılerkek milleti kadar üşengeç varlık olamaz sırf hizmet için evleniyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyorsan zor, hazırlama kendi yapsın. Anasının evinde alışmış kolaya.
00 Yorumla
+1 yılBencede bencilce kendisi hazırlasın o uyanıyor diye herkes uyanmak zorunda mı sanki hizmetçi mi kadin
10 Yorumla
+1 yıl8 de kalkmak normal bence ben 7 de kalkıyorum annem 6 da kalkıyor kahvaltı hazırlamak için ben de aynı şeyi eşimden beklerim şahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Allah kocana sabır versin öncelikle benim yapmadığım yemek yok ama haftanın ama 7 günü çalışıyorum yoksa kendi kahvaltımı da hazırlarım
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat