AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Sen çalışmıyorsan evet hazırlaman mantıklı ama sende çalışıyorsan sadece izinli gününde erken kalmak zorunda değilsin
Hazirla nolcak. esin degilmi seve seve hazirlarim evli olsam
Ne mi olucak? Kölesi miyim ulan ne kadar zor çıkarıp yemek. ! Birisini yemek için uykudan uyandırana adam demem ben
Haklisin sanirim kolelik aynn🙄ee nolcak bosancanmi hizmet icon evleniyolarya ah ah
Kardeşim niye boşanalım işimi ah sen bana nasıl kahvaltı hazırlamasın boşanalım diyecek mi saçmalama
Aynn bilemedimki 😔
Haklisin
Adam çalışıyor sen evdesin yani evet ona kahvaltı hazırlamak zorundasın. Bu kadar anlayışsız olmayın
Yok anayasaya göre ben kahvaltı hazırlamak zorunda değilim önce bir yasaları bir ezberle zorundasın diyorsun ya neye göre konuşuyorsun ha ikincisi zaten kahvaltı hazırlamak çok zor bir şey değil hazır olan şeyleri önüne koyup yiyecek dolapta hepsi tabaklara koyuyor hazır asıl o bu kadar anlayışsız hazır şey yemek için bile birini uyandırmak ne ya kalkıp almak bu kadar mı zor ağzına mı teperim çocuk mu bu
Biz evliliğinizi anayasayla yönetmiyoruz😂
Yok zorundasın kelimesini kullandın ya zorundasın kelimesi bir şeyle desteklenmek zorunda olan bir kelime neye göre zorundayım ufkunu az bir şey genişlet kullandığın kelimeleri neye çıktığını bir ne bileyim araştır kitap okuyabilirsin mesela evde boş boş yatmak yerine
Anladığımız üzere evde boş boş yatıp bir kahvaltı bile hazırlayamayan sensin o yüzden kendi haline yan
Hayatım kahvaltı hazırlanacak bir durum yok bakın malı anlatır gibi anlatıyorum dolap da hazır olan şeyleri önüne koyacağız Ben de bunu yapacağım kalksam bu kahvaltı hazırlamak değil zaten kahvaltımız bizim önceden hep hazır dolapta ikincisi benim üç tane dairem var onlardan kira alıyorum ekonomik özgürlüğüm var ve ben senelerdir bir radyoda sunuculuk yapan bir insanım ve bu sene kendime bir fire vermek istedim kariyerime tezler yazarak devam ediyorum evde boş durmuyorum farklı şeyler planlıyorum seneye televizyon kanalı düşünüyorum mesela bu da bir çalışma Senem gelelim seni çapında benim çapıma ben iki üniversite mezunuyum sen kimsin sen kimsin
Ya uza artık sabahtandır herkes anlatmaya çalışıyor olmuyor
Kızım sen önce bir yazı yazmayı öğren lan ayrıca soru benim canımsın gitmesi gereken sensin kafan bu kadar basıyor fksksod
Madem anlaşamıyorsunuz niye evlendiniz o da garip yani
Anlaşıyoruz dkdkdkd
O zaman sorun yok 🙂
Eee niye evlendin ki eşine hürmet etmeyeceksen 10 dk uyanıp hazırlayıp yatabilirsin
Eşime çok hürmet ediyorum ben. Gördüğümün aynısını gösteriyorum. Ama ben köpek givbi çalışıyordum annem değil yine ben koyardım yapardım kendime yemek bu bir düşünce. Zor değil alıp masaya koyup yemek bak tek tek tabağa koymuyor zaten hazır bir şey alıp masaya koyup yemek
Ay bu şimdi kendine kahve de yapamaz senden bekler.
Ben kendi kahvaltımı kendim yaparım.
Ama eşim işe uğurlarsa memnun olurum
Bu içten gelen bir şey. Senin içinden kalkmak gelmiyorsa buna zorlaması saçma
Aynen
evlendiğin kişi çok mütevazi biri ne yazıkki kıymet bilmezler sonra bu olanları aricak
Yoo hazırlamak zorunda değilsin bende hazırlamıyorum kocama gitsin alsın dolapta var her şey
Belki senle beraber yemek isityor? Arada fedakarlık yapsan çok mu şey kaybedersin
Adam belki sana vurup gidecek. ben her sabah kalktigimda sevgilime vurup öyle işe giderim :)
Manyak mısın be sen defol git Seni
Burası her konuya acik platform işine gelmiyorsa naş naş
Özel hayata müdahale suç beyinsiz
Eski kadınların gözünü seviyim ben simdikiler onların tırnagı olamaz
Şimdi ki erkeklerde eski erkeklerin tırnağı olamaz eve adam Gigi para getirwn yok
babam gibi sanki annem yapmak zorunda güzelce anlat sen uyurken seni kaldırmam hoşuna gider mi her sabah kalk ekmek al gibisinden
Kahvaltı bahane adam sana orada subliminal mesaj vermiş. İlgisiz bırakma demiş
İlgim çok
Onun için uykunu mu boleceksin? cevap vereyim o senin için bölüyorsa evet. evin geçimini esin sağlıyorsa sen de onun hizmetini goreceksin uzgunum ama erkeklerin evlilikten beklentisi bu
O benim için uykusunu bölmüyor ben onun hayatında olmasaydım da o çalışıyor benden önce de bak 3 yıl boyunca çalışıyormuş bunu hep çalışacak o hayatını idame ettirmek için çalışacak kimse benim için uykusunu bölmüyor yani bir şey yok yani bunu kafanda uydurma
Peki seninle kazancını niye paylaşsın? sırf cinsellik için mi? eğer onu gerçekten cekici bulsaydın severek yapardın. misal;ben. feministik dusuncelerim vardı benim de
Aşkım bebeğim bitanem. Senle tatlı konuşucam ben bu sene çalışmıyorum. Genel olarak çalışan bir kadınım 2,5 sene radyoda spikerlik yaptım Bir sene televizyonda sunuculuk yaptım ve seneye farklı bir kanalda çalışmak için bu sene evde tez yazıyorum. Cinselliği kafanda nereden çıkardın bilmiyorum ben böyle bir cümle kurmadım bu senin herhalde alt tabakadın pisliğinden geliyor böyle bir şey yok kocam benim için dünyanın en çekici insanı ama dolaptaki hazır olan kahvaltıyı alıp da önüne koyamıyorsa zekasından şüphe ederim ben gerçekten zeka da çok önem veriyorum çekicilik bir yana zeker çok daha bir yana bir adam dolapta hazır olan kahvaltıyı bile alıp koymayı başkasından bekliyorsa Ben zekasına şüphe ederim
Tatlım emin ol dolaptan zeytin peynir reçel çıkarmasını o da biliyordur. bunu başarabilir kendisi. sabah senin guler yüzünü görmek ona karşı sevecen ve onun üzerine titrediğini görmekten mutluluk duyacaktır. yapmak istemiosan yapmazsın zorla değil gönül işi bu. kadinla erkek aynı şekilde düşünmüyor anlatmak istediğim buydu. esinle mutlu bir ömür diliyorum size
Ben sabah erken kalktığım zaman mutlu olamıyorum işte sen bunu anlamıyorsun bir şeylerin içinden gelmesiyle yapmak farklı
Bence önemli olan bunu birlikte yapabilmekkk bu benim düsüncemmm🤭
Ben sabahları edemiyordum
Tabikiii iki tarafta böylece istedigini yemis oluuurrr😍
Arkadaşlar evde kahvaltılık dolu ve ben onları küçük küçük kahvaltı kaplarına koyup dolaba koyuyorum bunları çıkarıp yemesi çok kolay
Ama simdi seninde böyle düsünmemen lazım sahsennn biraz daha anlayıslı olmalısınnn
Kızım ben zaten anlayışlıyım anlayışlı olmasam kalk kendin onları tek tek dilimle derim değil mi
Ondan degil zaten beee sen zaten haklısınn biraz zahmet olmus ona daaa
Bilmeden konuşmak kolay, sadece fikrimi soyleyeyim, eğer çiftlerden biri çalışmıyorsa çalişan kişiye hazırlasın, aranızdaki sevgi artar, erken kalkmak yararlı zaten.
Kendi kendine hazırlayan erkekler çok az ne yazikki
Bence çok fazla yalnız bırakma belki seninle yemek istiyor
Bütünüyle sen haklısın ama sanırım bazen canı seni görmek istiyor olabilir. Ama evet sürekli bunu istemek de bencilce
Canım bazen olur o kadar da değil
Git iş bul calis o zmn , milletin 40, 50 yasindaki teyzeleri sabahin 7snde otobûste ise gidiyorlar senin gibi bos bos evde yatmiyorlar
Adam işe gidiyor sen zaten calisan kadin degilsin bi zahmet poponu kaldirda hazirla ahagah
Ben çalışan kadınım normalde. İkincisi hazır zaten kahvalrı
sen varya karım olsan ve bana o lafı desen seni evire çevire döverim. görürsün sonra 8de kalkmamak neymiş.
calismiyosan saglik sorunun yoksa hazirla benve
Kardeşim çalışmıyorum da hazırlanacak bir şey yok ortada hepsi dolapta hazır çıkarıp yiyecek yani ağzına Ben mi tepeyim yedireyim mantığınız
tep🤣🤣 geceden bir tepsiye koy ye de sabah
Sen çalışmıyor isen kalk hazırla tabi
Çalışmıyorum. Ama sabah kocamun kişisel kahvaltısını hazırlamak içinde uykudan uyananamam. Anladın mı mesala o çalışıyor eve bakıyor ya? Ben ona özel isteklerimi alışveriş merkezi gezdirip aldırmıyorum demi?
Yorum yok hayat sizin
Yazık adama Allah sabır versin
@ZaxraI8 aynenn
@ZaxraI8 konuştu köle. Sen sabah kalk kocana kahvaltı hazırla ve bundan gurur duy tamam mı köle ezik. Hayatta tek işiniz erkek düşkünlüğü amele s git
Patronuna itaat eden modern ama kocasına kahvaltı hazırlayan köle oluyor. Klasik feminizm mantığı. 🤣
Ben eğer çalışmıyorsan kocam çalışıyorsa normal olarak malak olmadığım için kalkıp kahvaltısını yaparım. adamın parasını yeyip birde yüzsüzlük yapıyor canım
Hayır bide evde oturup çalışmıyor üstüne üstlük saıak canım konuşuyor
Sorun kocasından niye evlenmiş ki bununla?
@ZaxraI8 oğlum sen benim kocamı niye bu kadar savunuyorsun senin anana mı geliyor benim kocam sana ne niye bu kadar kendini her yorumda para alıyorsun fikrini söyle defol git sana ne niye bu kadar öldürüyorsun kendini çalışmıyorum çünkü 3 tane dairem var ve kira geliyor hem mesleğimde var sunucuyum bu arada istesem yarın girerim işe
@King_Leonidas sorun kocasında ne lan? Or çoçığu siz fakir aç köpek olunca kadınlar sizle evlenmiyor diye ağlıyoesu uzun
Kurduğun cümlelerden ne kadar basit, sefil bir kişiliğin olduğunu görüyoruz. Senin evde annenin yanına gelip gidiyorlardır ben bilmem ilgilenmemde ama bunlar sizin evde oluyor diye başkalarında da öyle sanma
ona bakarsak erkekte patrona itaat ediyor karısına mı sözü geçiyor
Niye ağladın ki hemen?
eli ayağı tutuyorsa yapacak tabi
@ZaxraI8 ya madem öyleyim ilgilenme o zaman benimle tamam öyleyim Hadi bir daha yazma önemseme Beni hani bu kadar düşük biriyim ya o zaman önemseme beni 😅😅
Vay annem 5.40ta kalkar millet 8de kalkmiyor😄
Banane. Ben bu hayata köle olmaya mı geldim banane.
Tamam bebiş
Desene öğlen 12 kadar uyuyorum
bu kadar kör müsün gerçekten?
Müsait kim ise o hazırlamalı
Gökden inmicek herhalde öcşögşc
Saçma bir şey ben kalkip kendim yaparım
😄 evlenmeden önce bunları konuştunuz mu
bi zahmet kalkıp hazırlıcan tabi
Evdeysen hazırla koy önüne geri uyursun
kendiside kalkıp hazırlıyabilir
bencil sevgilin haklisin ev hanimi misiniz
Çok sorun edilecek şeyler değil
Feminizmin etkileri işte.
Ne feminizmi kardeşim acı feminizm ne demek biliyor musun sen kadın ve erkeğin hukuk konusunda eşit olduğunu düşünmek demek hukuk konusunda yok ki burada
Feminizm hukuksal diye yutturulmaya çalışılan kadın üstünlüğünü savunan ve kendi ayağına sıkan bir ideolojidir.
Ben böyle düşünmüyorum kadın erkek eşittir hukuk konusunda tabii ki de güç konusunda değil yani sen yapabilirsin ben yapamam diye bir şey yok anladın mı bundan bahsediyorum feminizmi nasıl kullandıkları onun tanımını değiştirmiyor
Tanımı zaten benim dediğim şey. Sizleri kandırmak için de hukuk falan filan diyorlar işte. Sizde yiyorsunuz. Hala sen yapabilirsin ben yapamam diye bir şey yok diyorsun.
Bana bak hadsiz bana bak çapsız sen ol üslubuna Bir dikkat et seni burada var ya seni burada hiç linç ederim ha üstünden geçerim sen kimsin Ben sen önce git yazı yazmayı öğren tanım yapacak adam mısın sen sen daha yazı yazmayı bilmiyorsun cahil sen önce git bir iş sahibi olmak yatıyorsun
Hahaha. Niye sinirlendin ki gerçekleri kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Yazı yazmayı öğren diyene bak. Konuyla alakalı fikir olmayınca başka yerlerden vurmak. Hahah.
Oğlum gözlerim kanıyor başka şeylerden vurmuyorum gözlerim kanıyor konuyla alakalı fikrimi söyledim okuma yazman da mı yok okuduğunu da mı algılayamıyorsun feminizmin kelime anlamı bu iki üniversite mezunuyum Ben senin gibi ortaokul mezunu değilim ama insanların bunu nasıl kullandığı bunu tanımını değiştirmiyor o kadar cahilsin ki git bir kitap oku ufkun gelişir
Kelime anlamı oymuş. Evet kelime anlamı o. Niye o senin gibi cahillere yutturmak ve kendi düzenlerini kurmak için o. Aynen kesin iki tane üniversite okumuşsundur. (!) Seni bir üniversite bile almaz birde iki diyor. 🤣🤣
Bak kardeşim Google'a kelime anlamını yaz ikimiz de kurtulalım Ben radyo televizyon ve sinema ve aynı zamanda medya ve iletişim mezunuyum 2,5 sene bir radyoda spikerlik yaptım 1,5 yılda bir magazin programında sunuculuk yaptım senin anana kadar dizerim kariyerimi benim tepemin tasını attırma geri
Cahil yobaz. Dediğini bende dedim ve senin gibileri yutturmak için dedim zaten. Sen ona inanmaya devam et. Aynen sözlük anlamı o. Sende uyu bakalım sözlük anlamıyla. Okumamaktan daha kötüsü de okuyup yine cahil kalmak o da sen işte. Hahah.
Sen yan gelip yatmak için mi evlendin?
Ben sabah 6 kalkıp hazırlıyordum, severek zevkle.
çalışmıyorsan yapıver. adam ekmek getiriyor
Kusura bakma mecbursun..
Neye göfe çünkü anayasaya göre kadın evde hiçbir şey yapmak zorunda değil de temizlik ve yemek gibi mesela neye göre bunu mecburiyet kaldın çok merak ediyorum
Evlenmeseydin ozaman? Kim zorladı seni? Adam çalışsın çabalasın en ufak bir şeyi bile yapma etme hadi ya.. ne kadar zekisin sen öyle.
Bak üstünden geçmek istemiyorum ben zaten evdeki şeyleri yapıyorum tamam mı ama velakin dolaptaki hazır olan kahvaltıyı önüne koymak çok kolay Ben kalksam Ben de dolaptaki hazır olan kahvaltıyı dolaptan çıkarıp önüne koyacağım bunu anlatamıyorum işte malsın çünkü kullanıcı adından belli kalitesiz
Sen benimle böyle konuşamazsın sözlerine dikkat et başka birine benzemem haberin olsun.
Konuşuyorum lan çapsız ne oldu ne yapacaksın
Allah o adama yardım etsin senin gibi kadınla zor benim elimde kalır böyle kadın.
Ben senin gibi bir çapsızla bir kere evlenmezdim ikincisi senin niye elinde kalayım seni ananı bile bellerim hayırdır ha bu arada kocamı çok sevdiysen anana 3 kocaya yap hadi
Bunu yüzüme söyleyecek kadar cesaretin olacağını sanmıyorum.:D
Yani senin bok yüzünü niye göreyim
Ay kusmaya ihtiyacım olduğu zaman deneyeceğim
:D:D pis kadın
Dinimize göre Adam karısına bir karşılık beklemeden bakmak zorunda, ve ayrıca dinimize göre Kuran'da yemek temizlik kadının görevi diye bir şey yok. Adam eşine yardım etmelidir. Peygamberimiz Hz ayşeye hep yardımcı olmuştur. İnsan dolabı açıp iki üç tabak çıkarmak için eşini uyandırmamalı. Çünkü kadın akşama kadar kıyafet asar, ütüler, katlar, evi siler süpürür, senin tuvaletini yaptığın yeri bile gocunmadan siler. Kadının yükü her zaman daha fazladır. Boşuna rabbim dememiş cennet annelerin ayakları altındadır diye...
Sen iyi araştır deneyimle.. 5 sene sonra gel hadi bakiyim :)
Araştırmama gerek yok. Kuranın türkçe mealini her ayeti irdeliyerek 4 kere okudum
Aferin sana. Allah kabul etsin.:D
Sağol kardeşim sana da tavsiye ederim hayata bakış açın değişir umarım...
Hadi gülüm tavsiyelerini çoluk çocuğa ver :D
Gülüm derken? Haddinizi biliniz.
Benim yorumumdan uzarsan sevinirim.;):)
kuran ve kurandaki bu tavsiyeler çocuklara mı yazılmış?
Neyse tamam kardeşim. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Sende kendi kalbinin ekmeğini yiyeceksin... İyi günler.
Kadın erkeğine kadınlık yapmayacaksa ne önemi var evli olmanın? Kadının içinden gelecek kalkıp hazırlamak anlatabiliyor muyum fazla uzatma bu konuyu tartışmak istemiyorum.
Olur olur yeriz.:D
Erkek de erkeklik değil adamlık yapmayacaksa ne anlamı var evliliğin?
Bende onu diyorum işte...
Adamın da içinden gelecek düşünceli olmak.
Valla adam olan yaşadığı ortamı temiz tutmanın herkesin sorumluluğu olduğunu bilir.
Aynen aynen iyi akşamlar. :d
Annenize yapılmasını istemediğiniz davranışları eşinize de yapmayınız. Anneler zaten çok fedakâr. Sofraya bir tabak koyunca tabak eline yapışmaz insanın. Öyle kadınlara dünyayı vermenize de gerek yok. Bir bardak kaldırınca bile kadınların kalbinde bir kıvılcım yüzlerinde bir tebessüm olur kardeşim
Söz anlayana...☺️
İyi akşamlar kardeşim
Annem gibi biri olursa kurban olurum zaten sen merak etme...
İyi o zaman
Ok.
Bana bak or. Çocuğu. Adam gibi konuş kızla yav.. şak
Terbiyesiz kadın:D
Bı zahmet senin görevin yap yani
Neye göre? Anayasaya göre kadın evde yemek ve temizlik yapmak zorunda değil nereye göre benim görevim
Sen calisiyonmuda
Ben çalışmıyorum ya bu sene çalışmıyorum diyelim normalde çalışıyordum ama çalışmak zorunda değilim zaten anayasa göre kadın çalışmak zorunda değil
Ama koca zorunda ve ev işini kim yapucak
Ev işini zaten ben yapıyorum temizlikli yemekli çamaşırdı bunlar sorun değil ki yaparım yani evdeyim hiç sıkıntı değil ama dolapta hazır kahvaltı yani tabaklara koymuşum hazır bunu çıkarıp yemek zor değil yani ben de kalksam Ben de çıkarıp onun önüne koyacağım anladın mı sorun burada
Oda sen d en bekliyir
Belki seninle kahvaltı etmek istiyor.
Oo oo bu ne böyle saygı nerde
Yaşın 18-24 mü?
Kendisi hazırlasın eli ayağı yok mu
Alistirmisin bence
Benim babam hazırlıyor zaten..
Çalışıyor musun?
Hayır çalışmıyoeum ama çalışmıyor olmam kocamın kişisel kahvaltısını uykudan uyanıp hazırlamam anlamına gelmiyor
İşte burada hata ediyorsunuz. İşinize gelince hayat müşterek işinize gelmeyince ben prensesim. Adam evine bakıyor bir kahvaltıyı hazırlamak çok geliyor. Kusura bakma kocan haklı bir zahmet ya çalış ya da kahvaltı hazırla
Bak ben malı anlatır gibi anlatacağım kahvaltı zaten hazır dolapta bunu çıkarıp masaya koyup yiyecek zekaya sahip olmayan bir erkekle bir daha Bir düşünürüm Ben de kalksam o dolaptan çıkarıp onun önüne koyacağım bunu yapmak çok mu zor ayrıca benim 3 tane dairem var zaten kiram akıyor ister çalışırım ister çalışmam sana ne ayrıca anayasaya göre de o eve bakmak zorunda ama ben temizlik ve yemek yapmak zorunda değilim birazcık hukuk da araştırabilirsin
Kocan belli ki ilgi istiyor burada şikayet etme o zaman boşan
Sen çalışıyor musun?
Kocan sonuçta yapmalısın
Evet hazırlayıp yolcu etmelisin
kendi kendime ederim evlendiğim takdirde de
kendisi hazirlasin
ilginç
Hazırlaman gerekir😀
Haksızsın