Eşim sabah 8 gibi işe gidiyor. Ve benden kahvaltı bekliyormuş. Bende ona dolapta herşeyin koyulmuş şekilde hazır olduğunu çıkarıp yemenin zor olmadığını söyledim. Ben 7 de kalkmak istemiyorum. Uykumdan uyanamıyorum. Önceden olsa hazırlardim ama şu an 6 aylık hamileyim. Gece uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bugün güzelce uyuyayım diyorum bu seferde esim kahvaltı hazırlamam için uyandırıyor. Uyku düzenim sıfır gerçekten. Yaptığı da bencilce bence.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBazı erkekler bu tip hareketleri bekliyor. Daha önceden kalma alışkanlıklar kültür vs kaynaklı. Bu sizin evde nasıl bir dişi kuş olduğunuza bağlı ama işin içine hamilelik girdiği için çok yorum yapamıyorum. Yani böyle de denebilir adam sabahın köründe kalkıyor sizin için işe gidiyor para kazanmak iyi bir hayat sunmak için hamilelik olmasa Siz de evde yatıyorsunuz O da çalışmaya gidiyor, bari siz de Bir tane de kahvaltı hazırlayın diyebilirdim. yani şöyle düşünün adam işe gidiyor Siz sabahın köründe kalkıp Çocuğunuzu okula götürmek zorunda olsaydınız kalkmayacak mıydınız? Nasıl olsa Eşim işe gidiyor önce çocuğu bıraksın sonra oradan işe gitsin, Ben yine yatmaya devam edeyim mi diyecektiniz:) Ama 6 aylık hamilelik durumunuzdan dolayı sizden yanayım. Bizim genel kültürümüz böyle beklentilere çok yakın ama yeni nesil düşünceler ben onu yapmam ben bunu yapmam onu da kendi yapsın bunu da kendi yapsın deyip evlilik içinde bazı özgürlüklere bireysellikleri ön plana koymaya başlayınca insanlar ufak ufak birbirlerinden uzaklaşabiliyor. eşiniz daha önceki hayatında nerede nasıl yaşıyordu bilmiyorum ama bazı erkekler var ne ev işi yapabiliyor ne kahvaltı hazırlayabiliyor. Bunu yine en iyi onunla çözeceksiniz. karşılıklı oturup konuşun hamilelikten dolayı zaten zor olduğunu ve anlayış beklediğinizi söyleyin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki bencilce. Bu tarz şeyleri o kadar çok görüp duydum ki hamilelik hakkında bilgisi olmayan bir erkekle cidden evlenmeyeceğim. Keşke en baştan bebek olmasaydı o zaman boşanın derdim. Böyle evlilik yaşayanlardan duyduğum tek söz şu " önce ufak tefek sorunlarla başlıyor, ufak tartışmalar yaşanıyor ama olan ileriki zamanda oluyor". Yani bu yaşadığınız durumlar da aslında ileride yaşanacak olan şeylerin belirtileri. Belki konuşarak çözebilirsiniz ama yine de bu kadar düşüncesiz olan birinden çok da hayır geleceğini sanmıyorum. Kırıcı olduysam kusura bakmayın, yine en doğrusunu siz bilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılHazırlamak zorunda değilsin ama hamilelik sonrasi uyku çok büyük bir soruna dönüşecek. Vücudun seni ona hazırlıyor uyku daha çok uzun zaman olmayacak ne yazık ki. 7de kalkıp kahvaltı hazırlayacak diyorsun ya şu an kocan için. 7de değil 4de 5de ayağa dikecek seni ne yazık ki. Lohusayken 1.5 saatlik uykuyla yaşadım 2 ay falan. Konudan alakasız biliyorum ama bunlar ne yazık ki fragman bile değil. Şimdi olabildigince dinlen güç topla eşinle de konuş. Hamilelik neyse de doğumdan sonra onun desteğine çok ihtiyaç duyacaksin böyle yaparsa ilişkiniz çok yıpranır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlismislar maalesef 😏 hazır olan yemeği bile ısıtmaya üşeniyorlar 🙄
annelerin den öyle görüyorlar sonra eşlerden bekliyorlar.. ama bird ehamilemissin kıyamam. Çok bencil okuyor erkekleri birde alıştırmaya bağlı. Benimki 6 da ise gidiyor. Kusura bakmasın yani o saate kalkamadım hazırlamam kahvaltı. Biliyormsun düne kadar iscantasini bile ben hazırlıyordum ayrieten ise gidiyorum. Bir tsk mi etti sanki… bende bıraktın kendisi yaşıyor hazırlıyor.. hem yardımcı destek olmayıştılar evde birde hefseyi ayaklarına bekliyorlar 😒
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, hamilelikte sabahlar zaten zor geçiyor, bir de üstüne uykusuzluk eklenince işler iyice karışıyor! Kim demiş kadın her sabah illa kahvaltı hazırlayacak diye? Senin de dinlenmeye, güzel bir uykuya ihtiyacın var. Zaten dolapta her şey hazırsa eşin de rahatça kendi kahvaltısını yapabilir, bu bencillik değil mi yani? Anneliğin ilk kuralı: "Uykusuz kalırsan gün gelir çaydan bile huzur beklersin!" 🍳🥚 Şöyle rahatça uyu, kahvaltı da biraz beklesin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
94Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılzorunda değil tabi ki de kendisi yapsın ben kendim yaparım her zaman
00 Yorumla Gerçekten zor bir durum. Hamilelikte vücut çok fazla enerji harcıyor, gece uykusuzluk ve sabah erken kalkmak oldukça zorlayıcı olabilir. Eşinin kahvaltı beklentisi anlaşılabilir, ama senin de ihtiyacın olan dinlenme zamanı önemli. Durumu açık bir şekilde konuşman belki çözüm olabilir. Ona, hamilelik sürecinde uykusuzluk ve erken kalkmanın seni nasıl etkilediğini anlatarak, birlikte bir çözüm bulmayı önerebilirsin. Mesela, sabahları kahvaltıyı hazırlamak yerine, önceki akşamdan hazırlayabileceğiniz pratik çözümlerle hem senin hem de onun ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Bu şekilde, hem kendine hem de bebeğine gereken dinlenmeyi sağlarsın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılarkadasım önceolıkle esine kahvaltı hazırlarsan zinde olur güclü olur saglıklı olur saglıklı olursa süreklı hastanaye gitmez süreklı hastayım demez ek is yapar mesai yapar evde erkeklerin yapabılcegı isler varsa onlara zaman ayırır gezmelere gidersiniz saglam kafa bulunur sabah yemek hazırlaman 1 saatini alır en fazla sonra vur kafayı yat öglen kalk hazırladıgın yemegi sende ye bu kadar basit bunu alıskanlık halıne getir ömründen en fazla 1 saatin gider sabah kalhvaltıya sanada esine hazırlamıs olursun esin gidince uyuyonmu kalkyon spormu yapıyon yürüsemi cıkıyosan cık dizim izliyon kadın programımı temizlıkmı ne istersen nasıl zevk alırsan onu yap ama saglıklı olabılmesi icin bi bireyin sabah kahvaltısı sart onu hazırla okadar en basit sey
37 Yorumla- 1 yıl
1. Yazdıklarının arasında asla iş hayatı geçmiyor. Kadın illa evde oturmak zorunda değil o da çalışabilir.
2. Hamile kadınların hareket etmekte ne kadar zorlandığından haberin bile yok, bir tane hareket bile bebeğin düşmesine sebep olabiliyor. Kaldı ki bunun bir sürü etkisi var önce bunları araştırıp biraz bilinçlen öyle yorum yap bu konulara. Üstelik 6 aylık hamile yani bu yeni bir şey değil ve hamilelik ilerledikçe riskler çoğalır.
3. Yarın bir gün adamın eşine bir şey oldu kaza geçirdi adam yine kendisine kahvaltı hazırlanmasını mı bekleyecek ve bu yüzden karısının kalbini mi kıracak? Senin gibi zihniyetlerin tek düşündüğü şey "kadın köledir". Kadın erkek fark etmez insan dediğin kendini idame ettirmesini bilmeli. Daha ufacık bir kahvaltı hazırlayamayan insandan adam akıllı eş bile olmaz. Kadın şu an kahvaltı hazırlamakta bile zorlanır çünkü adı üstünde HAMİLE.
Şimdi sırf işine gelmediği için bana ters yorum yapacaksın sana ne falan diyeceksin belki de diğer e*ikler gibi söveceksin hiç umrumda bile değil yanıt vermeyeceğim. - 1 yıl
Seni tebrik ediyorum kız. Yorumunu zevkle okudum. Beyfendi de bence anlatmak istediği şeyi doğru ifade edememiş. Ama şunu bilir şuna inanırım. Ben hayatımdaki adamın ben olmadan da bu hayatta var olabileceğinden emin olmak zorundayım. Hayat bu her an her şey olabilir. Olur da başıma bir şey gelirse eşimin çocuklarıma bakabilmesini isterim. Evlenir barklanır ya da başka bir olasılık dahi olsa benim eşim ben olmadan da hayatına ve çocuklarına yetmeyi bilmeli tek başına hastaneye gidebilmeli muayene olabilmeli gibi gibi. He tabi eğer kahvaltı sofrası kurulsa belki eşi de işe daha zinde ve mutlu gider verimli çalışır. Ama şartlar neyi el verirse olaylar buna göre şekillenmeli. Burada konu böyle köleliğe kaymış falan hoş olmamış gerçekten.
- 1 yıl
@Birşeylerbilizm kölelık derken asılk sizin calısıp binlerce insanlara hizmet etmeniz kölelık basınıza ufacık bisey gelse o hızmet ettginiz bir kisi kapınızı acmaz patronlarınız yüzünüze bakmaz lakın esınız hastane hastane gezdirir iyilesmeniz icin temizlıgınızı yapar yemeginizi yapar calısır cocuklara bakar lakın siz esinizin yemegini hazırlayıp sabah zınde saglıklı olması icin bi kahvaltıyı bile cok görüyosunuz halbukı ise bile gitsen neticede esin is yerinde simit pogoca alır cayla icer sende aynısını yapcagına esinle güzelce hazırlasan kahvaltını yapsan zaten zeytininden peynirine hersey hazır bi cay koyarsın bi sucuk ya da kıymalı yumurta pisirmen 15 dk alır maalesef buna bile kölelık diyosanız yazık size nolur sizler evlenmeyin koca derdi cekmeyi n yazık sizlere sizler kralıce olmalısınız yemeginizi ev islerinizi süreklı birileri yapsın böyle kocalar bulun lütfen ya da hic evlenmeden bu isleri zaten bi ömür yapcaksınız kendinize yapın artık ne kadının yeri yer nede erkegin agırlıgı agırlık hic bisey kalmadı sonra cıkıp erkekler söle oldu ewrkekler böyle oldu calısmıyolar kadınlarına bakmıyolar korumuyolar idyede ortada gezmeyin herkes esit olsun madem öyle herseyi ortak yapın niye evleneyim ben herseyi yaptıktan sonra bulurum bi hatun bi kac kurus para yeriz birlıkte milyonlarca dügüne para harcıycagıma karım deyip namus meselesi yapıp koruyup kollayacagıma isimi görürüm zorluk görüncede tanımam döner giderim siz konustukca böyle erkek istiyosunuz ilerdede zaten dogru düzgün erkek bulamıycaksınız birde haklıymıssın gibi 15 dk 30 dk uykundan feragat edip esine yemek hazırlama oldu olcak camasırın bulasıgınıda yıkama sonra basım agrıyo de yatagına gır bakalım noluyo bakalım en pısırık en ideal en anlayıslı erkek sizlere ne kadar sabrediyo
- 1 yıl
@flawsome25 arkadasım sen hamıle oldugun icin kahvaltı hazırlamayım demiyosunkı bu kahvaltıdan tamamen kurtulmak icin caba sarf ediyosun hamilesin en fazla son 3 ay zorlanırsın risklı bi hamılelık degilse yani naz yapıyosunuz avrupalı kadınları örnek gösteriyosunuz hamıle kadınlar halter kaldırıyo yürüse cıkıyo ev isi yapıyo lafa geldınmı avrupayı örnek göster naz niyaz olunca bi anda türk milleti oldugun aklına glesın yapma risklı bi dogumun varsa sözüm yok lakın sankı cocuk sadece erkegin cocuguymus gibi davranma neticede o cocuk seninde o cocugun gelecegini düsünecek insanda sadece sen degilsin babadır ha hamılelıkte erkek tabiki son 3 ay kala biraz efor sarfeder ama sen istiyosunki hamilelık boyunca süreklı ilgılensin süreklı yapılacak isleri esim yardım etsin amac nedir sadece hamilelıkte ölemi degil senin amacın naz yapmak agrın olur sızın olur artık zorlanmaya balsarsın eyv ama ben benim is yerimde bir sürü kadınlar var son 1 bucuk ay kalana kadar gelır ögretmense ögretmenlıgını memursa memurlugunu yapar son 2 haftaya kalana kadar calısanı bılıyorum olmaz bu kadar
- 1 yıl
Ya sen ne anlatıyosun ya 🙂 izahat ettiğin şeyi doğru ifade etmediğini söyledim sana. Yok çalıştığınız yerler asıl kölelik yok hasta olsan eşin koşacak falan filan. Kardeşim sana soruyorum tarafların "hastalıkta sağlıkta evet" demelerini baz alarak kadının ev işi çamaşır bulaşık yemek görevi olurken erkeğin yapması gerekenler neden övgüyle takdir edilesi şeyler olarak sıralanıyor? Erkek çocuğuna baksa helal olsun çocuğuna da bakıyor, erkek yemek yapsa valla helal olsun yemek de yapıyor. Bırak bu boş lafları sen. Sen kadının üzerinde görev olarla yüklenen yükler anlayabilecek biri değilsin. Bu işler senin kafandaki gibi değil. İnan senin gibi olmayan ve gerçek anlamda kendini çok güzel idame ettiren erkekler de var. O kadar ağırınıza gidiyor ki sizin böyle şeyler. Evliliği 2 dk da çıkar ilişkisine çeviren bi adam oturmuş bana pelinsı çekiyor siz evlenmeyin diyor. Valla boş kafa boş laf.
- 1 yıl
@Birşeylerbilizm siz haklsıınız devam edin
- 1 yıl
@birşeylerbilizim teşekkür ederim. Zaten yapılan yorumlara baktım ne yazmışsam tam tersi olan ve dediklerimle alakası olmayan şeyler yazmış. Egosu kırılmasın diye anlamamakta ısrar ediyorlar, bazı klasik erkekler işte. Seni de anlamamış çünkü mantığı yerine toplumsal tabularla ve çıkar duygusuyla yorum yapıyor ama daha kendinden bi haber gelmiş kadınları kıtalar arası kıyaslamaya kalkmış bir de. d zaten onun hesabına da girip baktım beyni bel altında yaşayan birinden çokta mantıklı yorumlar beklenemez. Yorum yapmadan önce keşke profiline baksaymışım yoksa hiç kendimi yormazdım.
1 yılSoru başkığın ve içerik uyumsuz ve yanıltıcı. Başlığa bakınca çok haksız içeriğe bakınca haklı gibi duruyorsun çünkü hamilelik detayı var. Kocan sabahın o saatğnde kalkıp işe gidip ekmek parası için mücadeleye giriyorsa den de bir zahmet sabah kahvaltısını hazırlayıp yolcu etmek zorundasın. Tabi hamilelik onun bu konuda sana anlayış göstermesini gerektiriyor tabi burada iyi jilet önemli. Hamileliğin senin fiziksel durumunu nasıl etkilediği önemli. Bunu sen biliyorsun ben bilemem.
Ama başlığı diğer türlü açmandaki amaç burada kadının kahvaltı hazırlanmasını görevi değil gibi bir ana fikri savunmaksa o zaman soru içeriğinde özel durumunu yani hamileliği hiç gündeme getirmeden genel sormalıydın ki biz de gönül rahatlığıyla neden görevi olduğunu amlatalım
131 Yorumla- 1 yıl
@Adldl işe gitmek eve ekmek getirmek erkeğin görevi ise o ekmeği dilimleyip sofraya getirmek de kadının görevi...
- 1 yıl
@Adldl
Hayır... bu ülkedeki kadınların üçte veri çalışıyor üçte ikisi ev kadını halen... dediğin varsa da pek çok erkek hem tek başına ev geçimdşrşrp hem de ev işlerine yardım ediyor ve/veya pata verip yardımcı ve gündelikçi tutuyor. - 1 yıl
@Adldl ya asıl sen bırak dalga mı geçiyorsun. Bak şimdi sana bir kaç örnek vereceğim.
- 1 yıl
Bu kadın erkek şunu yapar bunu yapar diye iş bölümü nerde yazıyor?
- 1 yıl
@Frankenstein16
Yasaya göre erkek çalışıp evi geçindşrmeye mecbur. Çalışmaz pata getirmezse boşanma sebebidir. Kadının böyle bir zorunluluğu yok. Buna karşın ev işleri de kaıdının sorunluluğunda. - 1 yıl
Medeni kanunda mı yazıyor? Madde?
- 1 yıl
@Frankenstein16
Onu da sen araştır. Erkeğin aileye bakmakla yükümlü oldupunu çalışmak zorunda olduğunu bilmiyor musun?
Örneğin bit kadın evlendiğinde istifa ederse tazminatını alarak ayrılabilir senin böyle bir hakkın yok.
Örneğin baba öldüğünde kız çocuğu ölene kafat bekar evli olmadığı ve çalışmadığı sürece maaş alır; erkek 18 yaşına kadar. Yani çalışmak zorunda.
Bu farkları hiç mi duymadınz - 1 yıl
Bu farkları duydum ancak soruma cevap alamadım halen..
- 1 yıl
@Frankenstein16 hangi soruna? Uasa maddesi azaltılarak değilim şimdi akşam akşam. Sen bu farkları biliyorsun soran olursa yasa maddesi mi sayavaksın?
Dahası bir yerlerde yazmasına da gerek yok. Sen bilmiyor musun ailede erkeğin çalışıp eve para getirmek olduğunu? Evin parasını erkek getiriyorsa sorumluluğu buysa kadının da ev işlerini yapmasının hayatın doğal akışına uygun olduğunu idrak edecek aklın vardır dite düşünüyorum.
Kaldı ki ben zaten çalışmayan kadınlar için erkeğin tek başına evi geöindşrdiği senaryo için söyledim.
Senin itirazın varsa eleştir. Bildiğin şeyleri sorup durma - 1 yıl
Bir kadın ev işi yapıyorum diye evin altını üstüne getirince iş mi yapıyor oluyor?
Mümkünse dokunmasın eşyalarıma...
E o kadın evsettüm gün iş yapmadan ne yapacak? - 1 yıl
@Frankenstein16 öyle söylesene... ben de kadınlara yalakalık yapmaya gelen meriçlerden biri sandım
- 1 yıl
@Adldl yemeğimizi aşımızı yapması gibi bir beklentim yok
- 1 yıl
@Adldl Çoğu kadından hem para hem ekmek dilimleyip sofra kurmasını bekliyorsunuz ama dediğin yere şöyle yorum yapacam eger kadın maddi anlamda kocasına evine ve cocuğuna para harcamıyo bu maddi harcamayı hala erkeğe bırakıyosa yani kadın çalışmasına rağmen hala erkek ödemeyi yapiyosa o zmn kadının erkekten ev işi beklememesi gerekiyo çünkü maddi yükünü erkeğin sırtına yüklemeye devam ediyor bu yüzden
- 1 yıl
@Adldl o senin dediğin parayı vermekte problem gören kadınlar için
- 1 yıl
@Frankenstein16 o zaman hergün kendine yemek yaparsın kadınsa kendine yapar
- 1 yıl
@SoaringDragon valla erkek maaş kartına el bile koyuyor üstüne beni seviyorsa yemek yapsın diyor
- 1 yıl
@Adldl maaş kartına el koymak nedir yahu?
- 1 yıl
@Frankenstein16 ajitasyon yapıyor
- 1 yıl
@Adldl Hahahaha kartına el mi koyuyo xd sallama lutfen
- 1 yıl
@Adldl dediğim gibi yoksa neden erkek isteye ve bilebile maddi destek sunan kadını evin işini komple kendisine yaptırırki :)
- 1 yıl
@SoaringDragon abicim iş yerinde böyle hemcinslerine denk geldiğine adım gibi eminim ama işine gelmez maaş kartına el koyan erkekler var el maşalı erkekler. Erkeklerin işine geliyor çünkü anaları ev işi yaptırmamış karımdan beklerim beni seviyorsa yapar diyorsunuz
- 1 yıl
@Frankenstein16 hemcinsin bu kadar gaddar işte
- 1 yıl
@Adldl maaş kartına el koyduğunda kadın kuzu kuzu veriyorsa orada rızası vardır... bu devirde erkekleri kanunlar köle yerine koymuş. Kadının en ufak başvurusunda erkeğin hayatı kayar.
En yakınlarımdan biliyorum. Kayınbiraderim doktor uzman doktor karısına defalarca işyeri açacak kadar destek verdi. Yine de evlilikleri sorunluydy. Sonra kendisi bir ev satın aldı. Kiracıyı tam çıkarmıştı kendisi de ailesiyle birlikte ki bir de baktık ki karısı uzaklaştırma kararı aldırmış. Bunca yıl alınmayan bu karar tesadüf o ki tam o büyük dubleks ev taşınışabilir hale gelince alınıyor. Ne ilginç değil mi? Sonra mahkeme kararıyla o eve kadın yerleştirildi. Adam evin kredi taksitlerini ödüyor, çocukları için nafaka veriyor, bir de üstüne kendi kalacağı yer için bir ev tutuyor. Tabi bütçe öyle sıkışıyor 1+1 ev tutuyor... ama karısı haftanın 3 günü çocukları bıraktığı için kendisinin de çalışması gerektiği için anne babasını getiriyor o 50 metrekare evde 3 yetişkin 2 çocuk kalmak zorundalar... eğer yetmediyse bir örnek daha vereceğim - 1 yıl
@Adldl yahu maaş kartına nasıl el koyan erkek oluyo boyle bi mantik nerede var saçma sapan konuşmayın
- 1 yıl
@Adldl 1 örnek yetmediyse 2. örnek... yakın bir arkadaşım IT uzmanı. Eşi bamkacı olduğu için parayı yönetmeyi bilir diyerek hesaplarının yönetimini karısına bırakmıştı. Sonra komşularının biri ticarette dara düşüyor ve kadın kocasının onayı olmadan adama faizle para veriyor tüm hesabını boşaltıyor yetmiyor kredi kartlarından tüm limiti kullanıp arkadaşı botçlandırıp onu da faizle veriyor. Para geri dönmediğinde kocası tepki verdiğinde de adama uzaklaştırma kararı... arkadaş yanılıp e-mail ile derdini anlatmaya kalktı diye de uzaklaştırma kararını ihlalden adamı cezaevine attırdı. Yasalar ve uygulamalar böyle. Kadın istediği kadar gaddarlık yapsın yasa ona hak veriyor.
- 1 yıl
@Adldl hadi diyelim senin dediğin gibi oluyo o zmn tabiki erkeğin eve destek olması gerekir tamam fakat kadınların birçoğu hiçbir zmn erkeğe para verirsem işte saygım azalır ben evin reisiymiş gibi hissederim evin otoritesini erkek kurması lzm diyo kadın evet özellikle çalıştığında bile diyo bunu hiç çalışan bi kadının maddi destek olmayan ve eşi sıkıştığı zmn ona para vermeyen bir kadına da yöneltiyormusunuz itirazınızı
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTam bir öküzmüş bacım. Hazırlama bundan sonra da. B*k yesim yani. Düşüncesiz.
96 Yorumla- 1 yıl
Zemheri ayından sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez
- 1 yıl
@Frankenstein16 köyünden öğrendiğin sözlerini kendine sakla. cahil egitimsiz türk mü belli degil sapsizların denetimi olsa keske
- 1 yıl
@ebraristeben köylü değilim bu bir...
O söz bir atasözü bu iki..
İpsiz sapsız bir adam değilim bu da üç... - 1 yıl
@Frankenstein16 çokta umurumdaydı. sözlerinden belli oluyor zaten ne oldugun. ata sözüymüş.
- 1 yıl
@ebraristeben hadi canim? O kadar belli ediyor muyum mühendis olduğumu?
Halbuki teknik bir şey yazmamıştım - 1 yıl
@Frankenstein16 abicim istersen elon musk ol cahil cahildir onu kafa yapisindan anlıyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılSen haklısın kesinlikle çünkü hamilesin. Hamile olmasın seviyorsan yine hazırlarsın derdim tabi hergün hergün değil arada hazırlayamadığın zaman olabilir. Ama hamile insandan hiçbir şey beklenmez erkek hamile insana yapar. şu an bende 2 aylık hamileyim seni anlıyorum benimde eşim 8de iş başı yapıyor hamileyken de değilken de benden kahvaltı hiç beklemedi ama ben hala kalkıp onu kapıdan uğurlarım. Şuanda evde hiç yemek yapamıyorum ve eve yemeği de yiyemiyorum kocam sürekli dışardan yemek söylüyor bana. Kocanın yaptığı çok bencilce çok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa sen ne anlatıyosun ya :) izahat ettiğin şeyi doğru ifade etmediğini söyledim sana. Yok çalıştığınız yerler asıl kölelik yok hasta olsan eşin koşacak falan filan. Kardeşim sana soruyorum tarafların "hastalıkta sağlıkta evet" demelerini baz alarak kadının ev işi çamaşır bulaşık yemek görevi olurken erkeğin yapması gerekenler neden övgüyle takdir edilesi şeyler olarak sıralanıyor? Erkek çocuğuna baksa helal olsun çocuğuna da bakıyor, erkek yemek yapsa valla helal olsun yemek de yapıyor. Bırak bu boş lafları sen. Sen kadının üzerinde görev olarla yüklenen yükler anlayabilecek biri değilsin. Bu işler senin kafandaki gibi değil. İnan senin gibi olmayan ve gerçek anlamda kendini çok güzel idame ettiren erkekler de var. O kadar ağırınıza gidiyor ki sizin böyle şeyler. Evliliği 2 dk da çıkar ilişkisine çeviren bi adam oturmuş bana pelinsı çekiyor siz evlenmeyin diyor. Valla boş kafa boş laf.
00 YorumlaTam hazırlaman gerek diyecektim ki 6 aylık hamileyim detayını gördüm..
Önümüzdeki 2 yıl aşağı yukarı uykuya hasret kalacaksın belli ki bu süreçte eş desteği de görmeyeceksin..
Sen aynen devam et bu şekilde..
Böyle kocaya böyle muamele müstehak..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Öncelikle merhaba anne adayliginizi kutlarim yavrunuzu sağlicakla kucaginiza alin inşallah Hamilelik dönemi kadinlarimiz için zorlu bir süreç mide bulantilari, kusmalar, yemeden içmeden kesilme, vs bu durumda beyler hanimlarina yardimci olmak zorunda elbette genel olarak ev işinide yüklenmek gerekir beylerin Hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun.
10 Yorumla
1 yılYa vallahi şu hemcinslerim yüzünden nefret ediyorum bazen erkek olmaktan bende 7 yıllık evliyim bir kere kalk kahvaltı hazırla dememişimdir 1 senedir çalışmamasına rağmen o uyku bölündüğü zaman çok kötü oluyor bilirim ki ayrıca da sen hamilesin zaten el üstünde tutulman gerek böyle şeyler çok bencilce
17 Yorumla- 1 yıl
Boyle yapan yapa kadinlari simarttiniz iyice kadin kalkacak kahvalti hazirlayacak yok oyle yatmak erkek kisin sogugunda yazin sicaginda ise gidio aksama kadar calisiyorsa o kahvalti hazirlanacak
- 1 yıl
@Adldl evliyim esimlede cok mutluyuz kapak olsun sana.
- 1 yıl
@Adldl hihi degisik sey
- 1 yıl
@Adldl durun kız kim kızdırdı seni böyle sakin ol kaçırmışım dedikoduyu
1 yılÖncelikle eşinin yaptığını asla doğru bulmadığımı söylemek isterim çünkü kadınların bu dönemde dinlenmeye ve ilgiye ihtiyacı var. Ama kendisi hamileymiş gibi ilgi bekliyor çok enteresan. Bence onunla konuşmalısın güzel bir şekilde. Eğer hala devam ediyorsa simit /poğaça ve meyve suyu ver fazla bile ona.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılhamile olmasan ve ev hanımı olsan, fedakarlığın denkleştirilmesi ilkesi gereği eşini haklı görürdüm. ama bu durumda sen haklısın. zaten sen de önceden olsa hazırlardım diyorsun. durumunu güzelce anlat. bazen anlamasını beklemek beyhude bir uğraş oluyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılEş diye ayı almışsın kendine. Hamile olmanı da geçtim, masaya kahvaltılık çıkarmakta ne var da ona hizmet et diye seni uykundan ediyor? Zorunda değilsin tabii ki, evleneceğine hizmetçi tutsaymış kendine.
Eğer başta böyle bir şeyin sözünü vermediysen, bunu yapmak en fazla sen istediğinden olur, o talep ettiği için değil. O evlenmeden önce kendini iyi mi gizledi yoksa sen mi gerçeği görmek istemedin?00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal şartlarda çalışmıyorsan evet kalkıp hazırlaman gerekir. Ancak hamileyim diye belirtmişsin. Bu durumda eşin daha anlayışlı olup ses çıkarmaması gerekir. Normal zamanlarda da çalışan bir bireysen evet yine öyle kalkıp kahvaltı hazırlayıp işe gönderme vs sorumlulukların olmaz.
02 Yorumla- 1 yıl
@meryemxs ne demek ne alaka ya? Evlilik dediğin şey finansal kölelik mi? Erkek çalışıp kirayı ödüyor faturaları ödüyor evi geçindiriyorsa bir zahmet kadında eğer çalışıp ekonomik katkı sağlamıyorsa bazı şeyleri yapsın. Bedava seks için evlenmiyoruz. Hayat müşterektir sözü bu demek. Erkeğin görevleri sorumlulukları vardır kadının vardır. İkisi de çalışıyorsa diğer işler de bölüşülür.
- Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılAnnesinin evinde ne gördüyse senden de aynı imtinayi bekliyor, eski kadinlar tam bir çilekeş maalesef.
Doğurmaya 1 hafta kala bile ev silip süpüren kadınlar biliyorum. Sen biraz hassas yapıdasin ama seçtiğin adam bunu karşılayacak biri değil belli ki. Kendi aranızda konuşup çözmeniz lazım.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet şimdiki modern toplumda eskilerin katlandığı o eziyetlere katlanan kalmadı, bunu idrak edemiyor birçok insan.
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Annesinden gördüğünü senden de bekliyor. Biraz düşüncesiz davranmış. Ona anlat. Uyku düzeninin olmadığını, sabah uyumak istediğini söyle. Sana destek olması gerekir. Ben evlendiğim zamandan bu yana (20 yıl) her sabah erken kalkarım. Eşim uyumayı sever. Ben de tam tersi. Bu yüzden kaldırmam onu. Kahvaltıyı ve çocukların kahvaltılarını hazırlar yedirir, kendim de kahvaltımı yapar öyle çıkarım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılTabiki kalkman gerekir kocan da 7 de kalkmak istemiyordur sorsan o da uyumak ister ama ailesi için sorumluluğunu yerine getirmek adına kalkıyor. Sen de kalkıp ona kahvaltısını hazırlamalısın. 6 aylık hamilelik pek engel olacak gibi değil ama kişiye göre de değişir bazı hamilelikler zor geçer. Zor bi dönemden geçiyorsan doğumdan bir süre sonrasına kadar kalkamaman normal
10 Yorumla
1 yılo kadar alıştım ki kendim bir şey yapmaya evlenince gerek duymam bence artı puan başlık parası artırmam lazım esktra özeliğim çıktı yine :)
hamile kadından da kahvaltı beklemek de nedir yani nereden buldun bu sığırı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliyseniz rahatınızı bi kenara koyup eşinize hizmet edeceksiniz, koca evi öyle bugün iyi değilim yan gelip yatıyım yeri değil, kahvaltı hazırlamak öyle zor bi şey de değil. Hamileliği bahane etme bence, kahvaltıyı hazırlayıp ondan sonra gidip yatabilirsin
23 Yorumla- 1 yıl
Hamilelik agrilarindan uyuyamiyorum demis kadin ki hamilelik surecinde bj ck onemli bir de ustune erkenden kalkip iyice uykusuz kalmasi cocugu icin cok tehlikeli
- 1 yıl
Cahil cahil konusmayin hamileligin ilerleyen doneminde kadinin bakima ihtiyaci vardir bakmaya degil
Cevap sahibi1 yılAvukatı mısın sen, ayrıca bunu kocasının akıl ekip düşünmesi gerekmiyor mu, biz napalım
Gizli Üye(36-45)1 yılSen evlenmişsin zaten evlilik kölelik yapmaktir. Erkeklerin avantajı hic bir şeyleri değişmez. Nufuslarina kadar aynıdır senin herşeyin değişir. Evin bile. kadın evlendiğinde özgürlüğü biter sorumluluklari baslar buda erkeğe hizmet etmektir yetmez çocuk yapar ona bakarsın sonra yemek hazirla kaldır , ailesini doyur hizmet et. Sigortan bile kocanın üzerindedir. Kimin yanınasın? Kendi evindemi? yoksa elin doğurduğu adı koca olan bir adamın yanında mi? Bu herşeyi ozetlemiyor mu ?
14 Yorumla- 1 yıl
Bu yüzden kadınların ekonomoik özgürlüğü şart!!! Ozm gör bak bakalım köle ye davranır gibi davranıyormu? 😖😤
Cevap sahibi1 yıl@Sunlight001 aynen :)) benim kafam rahat ben bunu taaa 20 yaşında ilk cocugumu dogurduktam sonra farkeder farketmez hayatımı degistirdim. Şu an çok mutluyum evlenmemize gerek yok. Eğer evlilik çok iyi olsaydı kadınlar mutlu olurdu mutluluğun yolu evlilik değildir. Kendi evinde kendin için ayakta duruyor olabilmendir bunu bir çok kadın belli yastam sonra kavuşuyor çocuk yapmamaya dikkat edin çocuk ayak bağı değil hayat bağlıdır. Hayatınızı bağlar kadını mahveden durduran tek şey çocuğudur.
Cevap sahibi1 yıl@Sunlight001 çocuk olayı yanlış anlaşılmasın. Çocuk yüzünden dedim bu kötü anlamda değil. Kadının kaçmasını kurtilmasini yeni hayata baslamasini zorlastirir. Anlamında.
- 1 yıl
Anladım, evet doğrudur ama bazı evlilikler de karıkoca o kadar uyumlu ki, kadın da mutlu, koca da mutlu. Tabi ki böyle evlilikler çok nadir..
Gizli Üye(18-24)1 yılBu erkekler neyin kafasını yaşıyor eve ekmek getiriyor evet peki evli olmasa getirmeyecek mi zoruna gidiyor ise sabah erken kalkmak çalışmasın ve de evlenmesin. Ilgi bekliyorsa mantıklı konularda beklesin farklı şekillerde. Bu resmen şey demek oluyor ben kalkıyorum sen evde yatıyorsun sen de kalk benimle birlikte acı çek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZorunda falan değil. İnsan utanır hizmetçin mi var elin ayağın mı yok? Bunun hamilelikle alakası da yok insan olan hiçbir işi yoksa sırf eziyet olsun diye başka bir insanı ayağa dikmez. Yorumlardaki zorunda diyen erkeklerle evlenecek sefil ev kızlarına acıyorum. 3 kuruş kazanıp adam oldum sanıp hizmet bekleyen keko tipler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜlkemizde insanlar eşi yemek hazırlasın istiyor.
Adam sabah işe giderken hazır bir kahvaltı bulamayacaksa ne için evleniyor?
Eşine yemek/kahvaltı hazırlamak istemeyenler babasının evinde otursun.
Erkeklerin yazdıkları yorumlarda yüz karası arkadaş Türkiyede yaşayıp, düşündügünden farklı şeyler yazmakda yüz karası.
Bu yorumları yazanlar, evlenincede evde koltukdan kalkmaz.00 YorumlaEşinle konuş ve uykuya ihtiyacın olduğunu, doğumdan sonra uyku düzeninin zaten sıfıra yakın olacağını anlat derim. şu an olabildiğince dinlenip doğumdan sonrası için enerji toplamalısın. Tebrikler bu arada, sağlıcakla doğmasını temenni ederim
10 Yorumla
1 yılYorum yapan kızların çoğu kendilerini kraliyet ailesinin bir prensesi sanıyor sanırım. Analarınızın babalarınıza yaptığı hizmeti ne çabuk unuttunuz. Hamile olupta ev işi yapan hiçmi kimse yok.
Hamile olarak çaluşırken patronlarınıza aynı tavrı yapabiliyor musunuz?12 Yorumla- 1 yıl
Kadın evde oturuyor ve geceleri uyuyamıyor hamilelik her insanda farklı gelisiyor kimi kusmaktan 9 ay yemek yiyemiyor bile hergun kussan her gece uyumasam sıcak yatağından konusmak kolay olsa gerek. Esler birbirlerine saygı göstermek zorunda baz8 hamileler hic hamile degilmis gibi vucuda ve dirence sahip olurken bazilari mecbur para icin dogacak cocuk icin calismak zorunda olurken bazilarinin durumu oluyor ve evde oluyor zor geciyor kadin en zor donemlerinde hamilelikte esi onu idare etmeli bir sure uyanamiyorsa yapacak yok hamile olmasa bile sabah kalkmak zorunda degil esiniz sizin anneniz degil hayat arkadasiniz.
- 1 yıl
Adamlığın en elzem özelliği kadınına her koşulda ve şartta sahip çıkmaktır. Onu koruyup kollamaktir. Koca karısına zorbalık yapamaz psikolojik baskı Şüphe yok ki kadın yoksa bu dünyada yaşamda yoktur hayatta hiç bir şeyin anlamı olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yıl6 aylık hamile bir kadından Bunu isteyen erkeğin suratına tükürmek istiyorum
50 Yorumla Afedersin bana göre öküz biri, hamilesin valla billa ben olsam kahvaltıyı yatağına getirirdim eşimin, kahvaltı ya yapacağı 10 dakika, olmaz, hazırlamak zorunda.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yıliçten şekilde üzüldüm. dogacak çocugu da üzüldüm. maalesef bencil narsist bir erkekle evlenmişsiniz. kahvaltı hazırlamak için uyandiriyor harbi yüzsüz yüzsüz. Allahım çok korkunç...
10 Yorumla Bu konuyu güzelce konuşun sen haftanın 3gunu hazırla o da 2 günü kendi yiyip gitsin mesela hamilelik çok ayrı bir durum. İleride bebek doğunca da bu olay sorun olur
10 Yorumla
1 yılEn başta eşin senin hamile olduğundan dolayı senden böyle bir şey istemesi bana göre yanlış yani zaten bu tür şeyler baskıyla yapılırsa huzuru olmaz sen kendi isteğinle kalkıp hazırlaman daha iyi olur eşin açısından da belki de senin tarafından hazırlanmış sofraya oturup senle birlikte birşeyler yiyip işe öyle gitmem istiyor da olabilir bu tür konular iki tarafında oturulup konusulmasiyal çözülür.
10 Yorumlae hazırla yani her gün olamasa da uykunu aldığın zaman hazırla birlikte ailecek kahvaltı yapalım dedim de bebeğide kastederwk öp sarıl mutlu mutlu yapın kahvaltı niye bunu bi hizmet kavramına dönüstürüyosunuz ki sevdiğim birine seve seve kahvaltı hazırlsrım
10 Yorumla
1 yılZorundayım diye bişey tabi ki yok ama. Doğru olan da kalkıp hazırlamandır çalışmıyorsan bir de ! Kadın erkek tartışması yapmayacağım ama kadın da görevini bilecek erkekte. Yani her gün robot gibi kalkıp hazırlamaktan bahsetmiyorum ama rutin olarak hazırlaman makbul
10 Yorumla
1 yılBu konuda katılıyorum size. Hazır olan şeyin ne muhtaçlığını duyarsın ki. Bencillik. Ve üzücü. Umarım sorunlar aradan kalkar ve anlaşırsınız. Diyebileceğim bir şey yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Üzüldüm. Evet bencilce. Hamile olduğunuzda bu gibi durumlarda eşinizin daha anlayışlı ve yardımcı olması gerekir.
20 Yorumla
1 yılKesinlikle haklısın. 6 aylık hamilesin esin sana anlayış göstermesi lazım
Onun dışında gece uyuyamadığı söylemişsin. Bu ciddi bir durum olabilir. Gece uykusu önemli
00 YorumlaBence hamile olmasan bile hazırlamak zorunda değilsin ama şu an bide üstelik hamilesin sana ayrıca bi hassasiyet göstermesi gerekiyor tabiki yardım olsun diye bazı günler kalkıp hazırlarsın ama buna mecburmuşsun gibi hissettirmek hata zaten hazır edip koyuyorsun
00 Yorumla
1 yılbu erkekler kendini padişah falan sanıyor gcctleri kalktı iyice ne işe yarıyorlarsa bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlar çocuk doğsun çocuğa da bakmaz bi halta yaradıkları yok anca yiyip içip yatsın önüne hizmet beklesin hepsi tembel beceriksiz sakat gibi iş bekliyor
00 YorumlaHasta falan olsan tamamda, kuzum sen niye evledın, o adam sabahın o vaktinde kalkıp işe gömeceğini dusunuyorsa bı zahmet sende kalkmve hazırla adamın kahvaltısını
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. hamile olmadan once hazirlamis olsadyidn simdi yapmadigin icin haksiz olmazdin.. evet hamileik durumu kurtarmana yardimci oluyor ama zaten hazirlamiyormussun
00 Yorumlaçok korkuyorum böyle bir insana denk gelirim diye
hamile kadından da bunu beklemezsin ya sen uyu uykunu bölme demek yerine utanmadan hizmet bekliyorlar01 Yorumla
1 yılSenin gibi esim olsa kapinin onune koyarim acik net. Benim esim kalkar 6.30 da kahvalti mi hazirla biz aksama kadar caliscam kadin yan gelip yatacak direk anasinin evine yollarim
05 Yorumla- 1 yıl
Allahan kurban alışmışlar rahatlığa otomatik gelinler babasının evinde böyle davranabilir mi
- 1 yıl
@şehrezan21 erkeklerdede suç kadinlari prenses gibi alistirdilar erkegin tek isi kadini besleyip ihtiyaclarini karsilayip el bebek gul bebek yasatmak sanki. Ben yazin sicaginda, kisin sogugunda aksama kadar calisip para kazancam hanimefendi uykusunu bölüp bama kahvalti bile hazirlamayacak ulan zaten kadinin kocasina saygisi sevgisi olsa aç aç işe gondermez kalkar kendi hazirlar kahvaltiyi. Benim eşim kendi kalkar hazirlar zaten ama oyle kalkmayacak kadini anasinin evine geri gonderirim yok öyle yan gelip yatmak
- 1 yıl
Hamile olmasa yazdığı şeyi bende yanlış bulacaktım ama farkındaysanız kadın hamileymiş
- 1 yıl
@Mitsukiiiiii benim eşimde hamile 5 aylik ama kalkip hazirliyor kendini iyi hissetmedigi zaman bana soyluyor zaten bende tamam bitanem sen uyu ben bisiyler yer giderim diyorum. Ama hamileyim zaten diye surekli bunu yapiyorsa orada sorun vardir biz anlayissiz insanlar degiliz ama herkes gorev ve sorumlulugunu yerine getirmeli eşinı işe aç kahvaltisiz yollamamali bunlar evlilige zarar veren seyler
- 1 yıl
Bak şu an açık bir şekilde güzel yazmışsınız. Demek oluyo ki. İletişim her şeydir. O halde soruyu soran kadında iletişim eksikliği var eşine karşı
1 yılnasıl sana o şekilde kıyar ya böyle bir herifle çocuğumun olmasını hayal etmek bile istemiyorum defolsun anasının evine
10 Yorumla
1 yılHamile kadına da bunu yaptrmazsn ama.
Hamile olmasan neyse de hamile gene de yuh yani. TC erkeği okuzlukte sınır tanimio10 Yorumla
1 yılkanka biriyle evlenirsen bu daha ne ki…. Ben seni asıl doğum yaptıktan sonra görecem. En az 10 sene o kanka yanında erken yaşlanırsın
11 Yorumla- 1 yıl
Kanka değil, B. a. r. z. o. Olacaktı. KS izin vermemiş 😅
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çalışmayan bir kadın olarak evet hazırlamak zorundasın. Ama o da istese kahvaltı tabağı hazırlasa ölmez. Ikiniz de birbirinize karşı anlayışsızsınız.
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. Zorunda değilsiniz, ben kendim hazırlarım ya da işyerinde yerim sorun etmiyorum yıllardır da bu şekilde devam ediyorum.
10 YorumlaHamileysen anlaşılır bir durum, onun dışında o da erkenden kalkıp ev için senin ve çocuk için işe gidiyor, tatlı uykunun böl bir zahmet
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBen hamile hamile iftar sahur hepsini hazırladım sana kalmış bişe ben rahat edemiyorum içim rahat etmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılKocanın yerinde ben olsam seni boşarım. Ye ye yat bahane olarak da ben hamileyim de iğrenç bir sebep. Ev otel mi lan stri der yürü ananın evine
04 Yorumla- 1 yıl
Peygamber d. ölü mü taşıyorsunuz karnınız da çalışan lan
- 1 yıl
Millet sıraya giriyor sen dert etme 😂
Kahvaltı hazırlarsan güzel olur tabi. Ama eğer birlikte kahvaltı edecekseniz. Yoksa bu zamandaki kimse kalkıp kahvaltı hazırlamıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Size anlayışsız bi kütük denk gelmiş
İnsan karnı burnunda eşini kahvaltı icin uyandırır mı hiç?
Ayıp diye bişey var00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılHamile olmasan işin ne kalk hazırla derdim. Ama iş hamilelikle değişir. Hamile kadın önceliklidir.
00 Yorumla
1 yılBöyle insanlara çok sinir oluyorum ben ya. Afedersin ablacım. Eşeğin mi var? Kalk kendin yap canım de
00 YorumlaHamilesin düşünmesi gerekiyor anlat bence gece uyuyamadığını hamilelik farklı. Başkasına çalışmayı biliyorlar kendine işe yaramıyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılNormal şartlarda hazırlaman lazım tabi ama hamilelik nedeniyle biraz sıkıntın varsa eşin anlayış gösterebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBacim yanlis anlama ama beyinsiz insanlari soruna toplamayi nasil basardin her neyse emoati yoksunu vicdansiz beyinsiz anlama sorunu olan insanlari hazir toplamisken bence engelle ve kalici olarak kurtul
00 YorumlaHamileysen o saate kalkıp kahvaltı hazırlamak doğru gelmiyor kendisi hazırlayabilir çok zor değil bence düşüncesiz bir kocan var 🙁
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGebe olduğun için senden bir şey beklenmesi doğru değil. Ama normal zamanda ve çalışmıyorsan senin görevin
00 Yorumla
1 yılKahvaltı hazırlamak zorunda değilsin. Üstelik hamilesin. Böyle bir durumda sabahın 7sinde kalkmak bebek için ne kadar doğru? Yanlis düşünüyor bence
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam sabah 7'de kalkıp kahvaltı hazırlamamı bekliyor, kadın kahvaltı hazırlamak zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler